Slankesuppe fedtforbrændingskur

Effektiv slankesuppe

Fedtforbrændingskuren med en slankesuppe med et vægttab på 5 til 8 kilo på en god uge?  Mon ikke det er en drømmesituation for mange? Suppekuren er faktisk gået hen og blevet meget populær, og det skyldes nok, at den virker så godt for så mange mennesker. Mange mennesker har opnået store vægttab med slankesuppen, som du kan forvisse dig om i de mange kommentarer her. Slankesuppen menes at stamme fra Sacred Heart Memorial Hospital, hvor den angiveligt benyttes til patienter, der skal tabe sig meget hurtigt inden en operation. Selv om jeg ikke er tilhænger af deciderede slankekure, må en fedtforbrændingskur som denne lige kigges efter i sømmene. Og det har vist sig, at mange mennesker har opnået forbløffende gode resultater med kuren.

 

Alternativt kan du kigge på 5:2 kuren her, der er ganske effektiv.

Hvad er fedforbrændingskuren?

Slankekuren handler om en særlig slankesuppe, som i 7 dage skal være det grundliggende, du spiser. Udover at rense din krop og starte en varig fedtforbrænding af voldsomme dimensioner smager denne suppe faktisk ganske godt, synes de fleste. Det, der sker, er, at din krop skruer op for forbrændingen, og det er det, der resulterer i et vægttab. Har du f.eks. for højt blodtryk eller er gravid, kan jeg ikke anbefale dig denne fedtforbrændingskur. Tal med din læge, hvis du er i tvivl.

Fedtforbrændingskur med slankesuppe

Selve suppen består af:

1 stor dåse flåede tomater eller 500-800 gr. friske
Mindst 3 store grønne løg
½ hvidkålshoved
2 dåser grønne bønner eller friske
1 kg gulerødder
2 grønne peberfrugter
1 bundt bladselleri
6 stk. bouillonterninger (Oscars laver fedtfri bouillonpulver)
1 dåse oksekødsfond (suppe) og gerne så fedtfattig som muligt
1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose med tomatsuppe fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler)
1 glas tacosauce – findes hot og mild. Vælg efter smag.

Opskrift på fedtforbrændingssuppe:

Skær grøntsagerne i små stykker og dæk det til med vand og kom boullionterningerne, tomaterne og tomatsuppen/pulveret i, krydr med salt, peber, karry og et par sp. Tacosauce efter smag. Kog ved stærk varme i 10 min. og lad det simre indtil grøntsagerne er bløde.

Afkøl og blend suppen- eller skær grøntsagerne til inden, hvis du kan lide en suppe med lidt mere “bid” i.

Spis så meget og så tit du har lyst. Suppen giver ikke extra kalorier. Jo mere du spiser af suppen, jo mere øger du forbrændingen og taber i vægt.

Ugeforløbet
Dag 1:
Den første dag, skal man spise al den suppe man overhovedet kan. Derudover må man spise al den frugt, man overhovedet kan – undtagen bananer. Af drikkevarer må der drikkes usødet te, tranebærjuice eller vand.

Dag 2:
På kurens anden dag skal man igen spise al den suppe, man overhovedet kan få ned. På denne dag er det tilladt at spise alle de grøntsager man overhovedet kan. Dog må man ikke spise tørre bønner, ærter eller majs. Ved aftensmaden på denne dag må man få en bagt kartoffel med smør.

Dag 3:
Igen, spis så meget suppe som muligt. Derudover må man spise så mange frugter – undtagen bananer, spis lige så mange grøntsager som muligt men stadig ingen bønner og så videre.

Dag 4:
Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag. Spis suppe mindst én gang i løbet af dagen. Hvis man indtil denne dag har fulgt kuren til punkt og prikke vil man have tabt 2,5 – 3,5 kg.

Dag 5:
Endelig! På denne dag må der indtages så meget som op til 3 – 400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater. Der skal drikkes ca. 2 liter vand og suppen skal spises mindst én gang på denne dag.

Dag 6:
Igen må der indtages oksekød – alt det oksekød man kan. Derudover skal man spise ligeså mange grøntsager man har lyst til. Suppen skal igen spises mindst én gang denne dag.

Dag 7:
Brune ris, usødet frugtjuice og grøntsager er stikordene til denne dag. Der må spises lige så meget man lyster og suppen skal igen spises mindst én gang.

Fedtforbrændingskuren
Dag Suppe Spis Forbudt
1. dag Så meget du vil Al slags frugt, gerne honningmelon og vandmelon. Kun suppe og frugt, usødet te, usødet tranebærjuice eller vand Bananer. Alkohol
2. dag Så meget du vil Spis til du er mæt af alle slags friske, rå eller frosne grøntsager. Til aften en stor bagt kartoffel med smør Tørrede bønner, ærter, majs og avocado. Frugt. Alkohol
3. dag Så meget du vil Frugt og grøntsager Bagt kartoffel. Alkohol
4. dag Så meget du har lyst til Bananer og skummetmælk. Mest muligt vand Alkohol
5. dag Mindst én gang Oksekød og tomater. 3-400 gram oksekød og en dåse tomater – eller 6 friske. Mindst 6-8 glas vand Alkohol
6. dag Mindst én gang Oksekød og grøntsager. Fx 2-3 steaks sammen med grønbladede grøntsager Bagt kartoffel. Alkohol
7. dag Mindst én gang Brune ris, usødet frugtjuice og grøntsager Alkohol

Om denne fedtforbrændingskur virker eller ej, vil jeg lade andre dømme om. Den kan næppe skade dig, men den kan nok give dig et anstrengt forhold til suppe…? Lad mig høre, hvis du har prøvet den?

Ny opskrift på slankesuppe

Suppekur og slankesuppe i ny udgave! Den berømte fedtforbrændingskur hvor man spiser slankesuppe i enorme mængder er blevet ganske populær. Opskriften på den gode og effektive fedtforbrænding er bragt tidligere her. Men jeg har i dag set en ny version af opskriften på slankesuppe, som måske vil falde i din smag. Mange hundrede mennesker har præsteret store vægttab med denne slankesuppe, og selvom en del er tvivlende, taler kommentarerne for sig selv, ikke?

1/2 liter suppe

Ingredienser: 1/2 liter vand
25 g løg
100 g hvidkål
1 ds flåede hakkede tomater
50 g grønne bønner
100 g gulerødder
1/2 grøn peberfrugt
50 g selleri
finthakket chili
1-2 tsk revet ingefær
salt
peber
karry
persille
en smule hot sauce

Skær grøntsager i tern. Med masser af chili og ingefær bliver den rigtigt heftigt forbrændende. Dæk grøntsagerne med vand og kog ca 10 minutter. Herefter skal det simre yderligere tyve minutter, til grøntsagerne er møre men stadig lidt sprøde. Kan varmes op igen eller spises kold efter ønske. Det er en smagssag – suppen virker lige godt kold eller varm.

Se instruktionerne i at bruge denne slankesuppe til fedtforbrændingskur her

HUSK: Når du er på en suppekur som denne, skal du hele tiden mærke efter, hvordan du har det. Har du det skidt, eller føler du, at der er noget galt, skal du stoppe med kuren og spise normalt.

Husk også at drikke rigeligt med frisk vand under hele denne suppekur. Når du er færdig med kuren, består hele hemmeligheden i at spise mere sundt, end du gjorde før kuren. Du må ikke bruge denne kur som en sovepude, hvor du spiser forkert den største del af tiden – og så snupper en uge på kuren hver gang, du er blevet for tyk. Et varigt vægttab handler om kostvaner – men denne fedtforbrændingssuppe kan kickstarte dit vægttab på en måde, så du får blod på tanden til at fastholde det.

Fedtforbrændingskuren her anbefale sikke til gravide, til ammende og til mennesker med diabetes eller sygdomme, der vedrører fordøjelse. Men er du sund og rask, er fedtforbrændingskuren en fin måde at starte et vægttab på.

Lad mig høre, hvordan det går med denne slankesuppe og dit vægttab, ikke?

Anmeldelse
 • Smag
 • Nemhed
 • Effekt
4.7

Konklusion

Slankesuppekuren er effektiv til at starte et vægttab med, men den er ikke egnet til andet, da den ikke indeholder det, du skal bruge. Altså: Du kan FINT bruge slankesuppekuren en uges tid – men derefter skal du overgå til en sund spisestil som for eksempel den, der anbefales her.

Sending
User Review
4 (4 votes)

Slankeskolen er en revolution

Hvis du ikke kan tabe dig, er det fordi, du ikke har taget den eneste “kur”, der virker: Slankeskolen – klik her

252 Kommentarer

 1. Jeg er har lige lavet suppen, men da jeg ikke har så stor en gryde, har jeg lavet af det halve, af det der står i opskriften…altså 1/4 hvidkål, 1/2 kg gulerødder, 1 peberfrugt ..osv…..jeg går ud fra, at det er fuldstændigt det samme resultat, man får?

 2. Hej Lise

  Jeg vil gerne prøve det kur, men jeg er i tvivl om man kan bruge salt og peber i suppen og kød eller hvad?
  Jeg håber for at få et svar

  • Brug den peber, du ønsker og ikek for meget salt. Du skal ikke tilsætte kød til suppen udover det, der er i opskriften.

 3. hej lisa vil bare lige vide hvis man nu har problemmer med marve sæken og man for piller så skal man jo have morgenmad hvad kan man så spise. ?

 4. Er netop i dag startet på kuren sammen med min kæreste, meget interessant. Jeg er rigtig sulten hele tiden selvom jeg skam spiser, den mætter bare ikke meget af gangen, synes jeg mangler nogle fibrer/proteiner for at lægge bunden i maven og give en bedre mæthedsfornemmelse. Er der andre der har samme erfaring? Tror det bliver svært for mig at holde den ugen ud hvis det ikke bliver bedre med sulten.. Og er nervøs for det er rent tab af væske og muskelmasse?!
  I øvrigt bestiller jeg ikke andet end at tisse.. hehe 🙂

 5. Jeg har læst hele tråden og synes, at suppekuren er en udmærket start for dem, der har besluttet med at tabe overflødige kilo/ ændre på sin livsstil. Der er mange som har oplevet maveforstoppelser under kuren. Det er en naturlig kropsreaktion under slankekur eller ved kostændring. Jeg arbejder bl.a. med cellulitebehandlinger og anbefaler mine kunder Grascontrol Slim pulver 2 gange om dagen. Den ideholder L-carnitin og Artiskok Eksrtakt for en mindsket trang til sødt og øget fedtforbrænding. Begge to er NATURLIGE midler: L-carnitin findes primært i muskler (90%) og fungerer som transportør for langkædede fede syrer ind i mitochondrierne. En højere fedt oxidation sparer musklernes glykogendepoter og øger fedtforbrænding. Artiskok er rig på flavanoider, der sænker blodets indhold af skadeligt LDL-kolestorol og sukker. Den indeholder også meget af stoffet cynarin, der fremmer produktionen af fedtnedbrydende galdesten og fiberen inulin, der fremmer fordøjelsen. Den har en mild afførende virkning, som er meget nyttigt i forbindelse med kontrol af mild forstoppelse, en hyppig bivirkning ved starten af en restriktiv diæt. Desuden har den en mild vanddrivende effekt, som hjælper med at komme af med overskydende kropsvæske.
  Grascontrol Slim Carnitin er en god brusepulverdrik, som garanterer maksimal optagelse. Findes med ananas og kaffe smag. Nedsætter appetit mellem måltiderne.
  Sygeplejersker, BodyFokus

 6. Hej igen…

  Mange spg… hihi

  Du skriver 2 dåser grønne bønner eller friske bønner.

  Kan man få bønner på dåser eller mener du de der baked beans??

  • Jeg mener skam det, der står: Grønne bønner. Men du kan bestemt også bruge friske grønne bønner!

 7. For godt ½ år siden stoppede jeg med at ryge og som de fleste tog jeg også meget på i vægt.
  Der for begyndte jeg på kuren i mandags.
  Vægten viste skræmmende 117,4 kg, men her til morgen viste den kun 113,2 jeg er imponeret. Jeg sørger for at drikke rigeligt med vand og noget kaffe.
  Jeg må dog erkende, at jeg snyder lidt. Jeg har spist ½ af de runde grove knækbrød om morgenen og om aftenen.

  Målet er at komme ned på idealvægten på ca. 96 kg.

 8. Hej

  Alle dem der ikke taber sig særlig meget ved denne kur, kan det ikke i nogle tilfælde betyde problemer med stofskiftet evt.? <og man måske skal gå en tur til lægen og få taget en blodprøve.

 9. Er det muligt at du kan beskrive, hvad det er der sker i kroppen. Mht. hvorfor kroppen sætter forbrændingen op ??

  Vh. Marc

  • Hej Marc

   Ikke umiddelbat – det er mere en lægelig forklaring, du har brug for der, og den er jeg ikke kvalificeret til at give. Må blot konstatere, at det er tilfældet.

   • umiddelbart vil jeg gætte på at suppen virker ud fra ideen med negative kalorier.
    rigtig mange af grønsagerne i suppen indeholder færre kalorier end kroppen bruger på at fordøje dem.
    ved at hvidkål som er hovedingrediensen har den virkning.

    chili, ingefær (og karry som er et blandingskrydderi indeholder begge dele) øger forbrændingen ved at bl.a. at sætte pulsen en smule op.

 10. Naturligvis er det da ren logik for alle at det meget afhænger af hvor mange ekstra kilo man har på sig.

  Vil nu mene at de fleste herinde stiller spørgsmål til kuren, men man kan vel næppe bebrejde de der er frustreret over et meget lille vægttab – overskriften slår jo på at du kan tabe 8 kilo på 7 dage.

  Jeg synes da den lyder spændende og tvivler da ikke på at man kan tabe sig på den, men må bare sige at jeg er lidt ked af den overskrift – den kan komme til at lyde lidt “falsk”, når man efterfølgende kan se at der kun er en skrivende her, der har tabt sig relativt meget.

  En god kickstarter men nok ingen hemmelighed at kostomlægning og motion nok er vejen til et varigt vægttab 🙂

 11. Nu har jeg læst det meste og skimtet resten af tråden, og jeg synes det er ret vigtigt at prioritere at det er meget forskelligt hvor meget man reelt kan tabe sig på kuren, da det fuldstændig afhænger af hvor meget fedt man har på kroppen. Hvis man vejer 5 kg for meget, taber du dig ikke lige så hurtigt som en der vejer 50 kg for meget. Det er logik, men det virker til at mange herinde skriver i frustration over at de ikke har tabt sig 5 kg på en uge, hvilket også er et overdrevet vægttab på en uge – det er ikke sundt!
  Men dermed ikke sagt at suppekuren ikke er okay at følge for en uge eller to, så længe den ikke følges i mere end et par uger.

 12. Hej Hanne.

  Jeg har med interesse læst din side her, men har lige et spørgsmål.

  Er det virkelig realistisk at tabe sig så meget på én uge selvom man følger den slavisk !!

  Det er et positivt spørgsmål og jeg spørger kun da jeg ikke kan se nogen tilbagemeldinger der bare antyder, at nogen har nået det mål.

 13. En anden ting. Hvor tit skal man lave en ny suppe? Kan den holde i et par dage, eller skal man lave en ny hver dag?

  • Hej Amanda
   Det spørgsmål er efterhånden besvaret flere gange i tråden her. Der er suppe til nogle dage – og nej: Du skal ikke forvente at skulle mere på toilettet end normalt.

 14. Hej Lise
  Jeg fandt din side og blev jublende glad lige noget for mig… til jeg læste 5. og 6. dag. Jeg kan ikke lide kød. Kan man erstatte med æg eller noget andet? Og suppemix med kylling kan det erstattes med grøntsagssuppe?
  MVH Hanne

  • Hej Hanne
   Kød er jo en væsentlig kilde til protein, men du kan vel er statte det med æg og andre kilder til protein, vil jeg mene. Og det samme gælder suppemix. Prøv det!

 15. Hej Lise,

  Hvad gør man, hvis man ikke kan tåle mælk?

  Og må man drikke grøn the og usødet juice hver dag?

  Mvh. Kristina

 16. Hej lise.
  De dage hvor man skal spise oksekød, er det okay at stege eller bage de friske tomater og må man godt fordele oksekødet ud på dagen da jeg tror jeg vil have lidt svært ved at spise 300-400g på én gang.
  Og er det fint nok alle dage at nøjes med at drikke vand eller tranebærsaft, eller er det meget vigtigt med det der juice. Og den dag hvor der står bananer og skummetmælk, hvor meget skal man drikke?

  • Hej Sandra
   Du kan blot fordele oksekødet ud over dagen. Det er fint med vand og tranebærjuice som supplement eller i stedt for juice. Du drikker blot den mængde skummetmælk, du har lyst til.

 17. Ja så er jeg på første dag af kuren, og syntes faktisk at denne suppe smager super godt.

  Sidder lige og napper den iskold da jeg ikke er til varm suppe fra morgenen.. men bare kom igang 😉

 18. SÅ! En ven linkede denne side til mig og vi starter på kuren i morgen. (I skrivende stud sidder jeg og spiser skolekridt men pyt nu med det). Jeg bekymrer mig lidt over, at jeg skal gå i totalt sukkerstop- for har spist meget slik hver dag på det sidste.
  Grøntagerne er fint hakket og venter i gryden. Tog mig ca. en time at hakke dem alle fint, så hav god tid når du skal tilberede suppen.
  Glæder mig til at komme i gang selv om jeg er lidt nervøs også.
  Lise- Et enkelt spørgsmål- Nu har jeg læst bloggen osv. En læser hat for lang tid siden spurgt hvor meget skummetmælk man må drikke osv.- Hvorfor skriver du det ikke oppe i vejledeningen så du slipper for de samme spørgsmål mange gange?
  Og hvilken slags terapeut er du uddannet? Der findes jo mange slags.

  Jeg glæder mig til at komme i gang og kickstarte mit vægttab.

  • Hej
   Jeg er faktisk psykoterapeut – og arbejder også meget med spiseforstyrrelser etc.

   Du har ganske ret – jeg vender nok snart tilbage med en revurderet udgave der tager højde for de mange spørgsmål. Tak for hintet!

  • Hvis du ikke kan spise bønner, kan du erstatte dem med f.eks. broccoli eller en anden grøntsag med højt indhold af fibre.

 19. Hejsa…

  Jeg vil gerne i gang med denne kur men jeg har lige et spg ang de brune ris, hvor meget skal man bruge?? og ang det usødet juice, hvad er det??

  på forhånd tak

  • Hej Pia
   Du må som skrevet står spise alt dte brune ris, du har lyst og kan. Usødet juice er juice uden tilsat sukker – altså. f.eks. appelsinjuice der er 100 % naturlig.

 20. kom lige til at tænke på, at imorgen på 2. dagen må man spise mange grøntsager. Gælder det også hjemmelavet humus – kan bare undlade olien – men ellers er der jo kun kogte kikærter, persille, hvidløg, cayennepulver, citron og salt og peber.

 21. er idag startet på suppekuren. har snydt med en kiks, men ellers ok. er spændt på virkningen.
  håber på at ende med et vægttab på 5 kilo

 22. Hej, der findes mange forskellige opskrifter på suppen, på forskellige sites. Jeg tror at den største forskel er gulerødder og måske nogle smagsgivere. – Hvilken er den “rigtige” – og hvorfra kommer den opskrift, som I anbefaler?

  Eks. på en opskrift der er flere steder:
  6 store løg
  2 store grøn peber
  1 stk. sellerihoved
  1 stk. kålhoved
  2 dåser hakkede tomater
  2 kyllinge kraft terninger – bouillon

  Opskrift på jeres suppe:
  1 stor dåse flåede tomater eller 500-800 gr. friske
  Mindst 3 store grønne løg
  ½ hvidkålshoved
  2 dåser grønne bønner eller friske
  1 kg gulerødder
  2 grønne peberfrugter
  1 bundt bladselleri
  6 stk. bouillonterninger (Oscars laver fedtfri bouillonpulver)
  1 dåse oksekødsfond (suppe) uden fedt
  1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler)
  1 glas tacosauce – findes hot og mild. Vælg efter smag.

  Hilsen Malou

  • Hej Malou

   Suppen findes i flere varianter. Vores opskrift er fra Sacred Heart Memorial Hospital i USA.

 23. Hey, har selv været på denne kur flere gange og med meget forskellige resultater – En af gangene var m/ et vægttab på godt 11 kg ! så kan suppen være nok så kedelig, men ned kommer den altså 😉 Der var vægttabet dog så hurtigt at jeg fik frigivet så meget skidt i kroppen at jeg fik det rigtig dårligt, så alt med måde =)
  Held og lykke til jer der forsøger den

 24. Nu kommer jeg helt i tvivl – jeg skal netop til at starte med at lave suppen. I dit svar til Rasmus skriver du at du ikke ved hvor meget fond der skal til for at erstattte bullionterningerne – skal der ikke både 6 bullionterninger og fond i?

 25. Hej,

  Jeg var på denne kur for 3 år siden hvor jeg faktisk tabte mig 7 kilo over halvanden uge!!!
  Mange tror at man tager det hele på igen, men i de fleste tilfælde er det en skrøne… 😀

  Af de tabte 7 kilo har jeg kun taget 3 kilo på igen, som udelukkende skyldes dårlige madvaner…

  Jeg starter på kuren igen fra på mandag og håber at jeg lige får smidt de 5 “obligatoriske” kilo…
  Anbefaler starkt denne Kickstart til alle der gerne vil ind i en sundere rutine 😀

 26. Hej.
  Jeg er nu på anden dagen af kuren, så i morgen venter 3. dag, jeg kan mærke at jeg er forholdsvis træt af suppen, men den kommer da ned 😀

  På 3. dag står der at man må spise så mange grønsager som det overhoved er muligt, gælder det også for Advokado?

 27. Hej igen

  ja jeg har skrevet før, jeg har været på kuren og tabt 2 kg, desværre ikke ret meget men jeg synes den smager super så vil bruge den som et el. 2 måltider/mellem måltider fortsat os håber jeg det kommer stille og roligt.. har lavet aftaler ved lægen om kontrol vejning hver 14. dag så det jo super, vejr nu 93,6 og ikke mere 96.. fedt.. griner…
  tak for det..:-)))

 28. Hej
  Jeg ved ikke præcist, hvor meget fond der skal til for at erstatte bouillonterningerne, men mon ikke en 4-5 spiseskefulde?

  Det bliver afhængigt af vandindholdet i grøntasagerne omkring 1-1,5 liter.

 29. Hej Lise… Jeg skal til at igang med kuren sammen med min kæreste og en ven. Ville lige høre om den dåse oksekødsfond du har skrevet i din opskrift, bare er oksekøds fond og hvilken mængde?! Hvor meget bliver der ca. til (litter) i den portion? Vi er Jo 3….

  VH Rasmus

 30. Hej lise

  et enkelt spørgsmål må jeg drikke en to kop kaffe m lidt mælk i og evt en søde tab.!!
  el er mælk helt bandlyst på nær 4 dagen

 31. Hej Lise

  Nu mangler jeg kun en dag, er lige startet på sidste dag i kuren og jeg må indrømme de to første dage var et mareridt, men derefter fik jeg det fantastisk, masser af energi og har det bare så godt, jeg har været lidt sulten ind i mellem men synes ikke det har været slemt og i dag har jeg tabt mig 3 kg. Jeg synes ikke man skal give op efter to dage, men måske vente lidt og se om man ikke får det bedre efter 3. dagen. Det har været en god kick-starter til en ny og sundere kostomlægning jeg nu skal i gang med bagefter.

 32. jeg tror jeg må prøve den så 🙂
  men skal man gå efter dagene som de står eller kan man ikke bare spise suppen hver dag så meget man vil eller er det nødvendigt at følge dagsordnen

  • Hvis du er 10 år gammel, skal du overhovedet ikke i nærhedne af en slankekur under nogen form! Du skal i stedet lære at spise ordentligt, og dte kan sundhedsplejersken på din skole hjælpe dig med. Og du skal have dine forældre med, for det er deres ansvar, at du fejlernæres.

 33. Hejsa.
  jeg køre på sidste dag og må nok sige, at den kur virker…
  Har tabt mig 3 kilo og fået en masse energi,-
  Har godt nok gået og været småsulten mange gange, men der skulle jeg nok ha`spist mere suppe, men var bange for at blive for træt af den..
  som sagt en go`kickstarter….

 34. Hej Lise

  Hvad er grunden til at man ikke må tage kuren, uden at snakke med lægen om det, hvis man har forhøjet blodtryk eller har diabetes ?

  • Hej Odin
   Det skyldes, at suppekuren booster forbrændingen. For diabetikere kan det betyde ændringer i blodsukker, der så skal håndteres med andre doser insulin.

   For mennesker med højt blodtryk kan suppekuren betyde en stigning i blodtrykket – igen i forbindelse med den øgede metabolisme.

 35. Årh det lyder helt super. (:
  tak for det hurtige svar. Jeg kan stadig nå at redde op på den. 😀

  Rigtig god weekend.

 36. Hej Lise. (:
  Jeg har kigget på denne suppe flere gange, men tænkte nu må jeg simpelthen komme i gang.
  Har været ude at handle, og nu er suppen sat over (GUD hvor er der meget).
  Jeg har bare nogle spørgsmål, er nemlig ikke et geni i køkkenet..
  – skal man koge alle grøntsagerne + løgene kun med vand, salt&peber, karry og tacosauce? og hvornår skal tomaterne, fonden og tomatsuppen så i ? :/
  Efter at have været i 4 forskellige butikker, gav jeg op med at finde en kinesisk tomatsuppe, så har købt 3 forskellige fra knorr (en alm. en italiensk og en øko) – tror du det kan gå an med én af dem ? (:

  Tusind tak. (:
  mette

 37. Hej Lise

  Jeg stoppede ikke, jeg holder ud endnu, fordi pludselig fredag eftermiddag fik jeg det bare så godt igen, jeg drak en liter vand med salt/sukker og 1 kop kaffe. Jeg endda var til yoga træning. Jeg fryser ikke mere og maven er heller ikke oppustet og gør ikke ondt, jeg har holdt mig til kuren siden onsdag morgen dvs. 3 dage og har tabt 1,8 ikke så meget men det er bedre end ingenting. Har også været til boldtræning i morges og regner bestemt med at tage til spinning i morgen. Mon ikke bare min krop reagerede så voldsomt fordi jeg trængte til det…

 38. Hej Lise

  Tror ikke jeg har influenza, men det er jo ikke til at vide det startede samtidig med jeg gik på kuren og jeg vil ellers så gerne fortsætte, men jeg tænke på om jeg bare har virkelig trægt til at få renset ud da jeg har levet meget usundt i lang tid. For meget vin, kaffe og søde sager og fed mad. Jeg har ikke drukket kaffe da min mave rumler vildt når jeg gør det, så det kan også være derfor jeg har hovedpine. Jeg vil lige se tiden lidt an i weekenden ellers må jeg jo desværre stoppe.

 39. Hej Lise

  Jeg startede på kuren onsdag morgen, er det normalt at jeg har rendt på toilettet med meget tynd mave og så fryser jeg meget. Jeg har hele tiden lidt ondt i maven og er også tung i hovedet, vil nu prøve det med vand og sukker/salt. Første dag var min mave helt udspilet og oppustet. I dag går det bedre med toiletbesøget og er ikke så oppustet mere.

  • Hej Martine
   Nej – det er ikke normalt. Du skal stoppe med kuren med det samme. Måske har du en allergi overfor en af ingredienserne – eller du har noget i kroppen. Kan det tænkes, du har influenza, når du sådan fryser?

 40. så hele suppen, vil cirka holde til alle 8 dage?

  Håber det vil virke. Har 6-7kg jeg gerne vil smide. 🙂

  Har hørt det kun er væske man taber på denne kur? men jeg træner 4 gange om ugen ved siden af. Så håber på et godt resultat 🙂

  • Nej – det er ikke kun vædske, du taber. Slet ikke 😉 Jeg tror ikke, der er suppe nok til dig i 8 dage.

 41. Når man har lavet suppen. Skal den bare stilles i køleskabet og varmes op når man spiser den??

 42. Hej Lise

  Jeg har gennem det sidste 1½ års tid tabt mig 22 kilo ved at dyrke spinning tre gange ugentlig og selvfølgelig lave om på mine madvaner og jeg holder min vægt 🙂 Det er jeg glad for. Desværre mangler jeg at smide de sidste 10 kilo som jeg ser ud fra mit eget syn, meget umuligt da min vægt har stået stille de sidste 5 måneder. Øv bøv. Jeg har overvejet den her kur, for ligesom at sætte gang i forbrændingen, men når jeg stopper den her kur efter en uge og spiser normalt (sundt) igen. Vil man så ikke tage på? Selvom det er sundt mad intager man jo flere kalorier end man gør på suppekuren i den uge man er på den?:)

  Hilsen Louise

  • Hvis du spiser sundt, vil du ikke tage noget særligt på, for suppekuren booster din forbrænding i en længere periode.

 43. Hej Mimi

  Den eneste lynkur, der kan inspirere til en sundere livsstil er en, der skal rettes mod det psykiske. Selvom du måtte tabe dig 5-6 kilo på en suppekur he rog nu, vil du tage det hele på igen, fordi du har en spiseforstyrrelse, der får dig til at overspise. Det bør du faktisk tale med din læge om!

 44. hey hey
  jeg er 18 år,er 167cm høj og vejer 62 kilo, og vil gerne tabe mig. jeg er ikke mega tyk men jeg ville gerne se godt ud i bikini m.m. og min mave,lår, hofter og bryst er der alt for meget af.
  Jeg lever okay sundt til daglig, men overspiser i kage osv uden for måltiderne..
  det lyder som om suppekuren virker super godt for nogle og dårligt for andre..jeg har brug for at tabe mig 5-6 kilo, men gider ikke prøve kuren hvis jeg kun taber mig 1 kilo eller 2.. kender du andre gode “lyn” kurer som inspirere til en sundere livsstil?

 45. Hej Lise

  Jeg har nu kørt kuren i samlet 5 dage, hvorefter jeg begyndte at spise lidt andre ting, men spiste dog suppen i samtlige 7 dage, da jeg synes den smager helt kanon.

  Jeg kørte det med ca 80 gram protein som tilskud hver dag. Jeg endte med at tabe mig 2 kg i alt. Jeg vil på ingen måde give tilskudet skylden for at det ikke blev mere, men mere det at jeg sådan set ikke havde brug for at tabe mig, men mere skulle bruge den for at holde mig fra søde sager og have min måltider fastlagt.

  Uden tvivl vil denne suppekur have en effekt og så ser jeg ikke noget dårligt ved at tage protein tilskud hvis man træner ved siden af, da kcal indholdet er så lavt at det formentlig ikke har betydning.

  Suppekuren indeholder ikke særlig stort protein indhold og derfor vil jeg mene at styrketræner man 3+ dage om ugen kan det være nødvendigt med et protein tilskud, for at få nok proteiner om dagen. (Dette er dog kun min personlige holdning og behøver langt fra at være rigtig)

  Alt i alt synes jeg kuren er kanon og det er ikke sidste gang jeg gør det, da det smagte kanon. 🙂

 46. Hej Lise

  Med diabetes 2 som diagnose vil jeg anbefale dig at spørge din læge først – bare for en sikkerheds skyld. Men jeg tror ikke, det er et problem.

 47. Hey allesammen..
  nu har jeg læst alle de tidligere indlæg, er blevet så tændt på at komme igang at jeg vil starte imorgen, jeg har snart prøvet alverdens kure men lige meget hvad synes jeg det tager for lang tid,,, jeg vil prøve denne kur som en kikstarter, håber virkelig den giver meig et los bagi,, så jeg ikke bare er mere nedtrykt på sønda når kuren er over, jeg vejer 96 og træner i fitness 3-4 gange i ugen,, vil vende tilbage om 8 dage… krys fingre måske det hjælper… 🙂 mange hilsener Pia

 48. Hej Lise 🙂
  Jeg var i grunden inde for at se omkring smothies, men “faldt” over denne suppe forbrændningskur som lyder ret intressant 🙂
  Jeg har diabetes 2 og har tabt mig ca 7 kg, SKAL tabe mig flere kilo og tænkte at det var en “nem” måde til at få sat ordenligt skub i slankekuren igen (er nemlig gået temmelig meget i stå), da jeg håber ved at tabe mig kan komme af med de piller jeg får for diabetes. Tror du det er ok at starte?
  Med venlig hilsen
  Lise

 49. Du må gerne supplere med en del grøntsager og lidt frugt – især grøntsager. God fornøjelse.

 50. Hej Lise

  Jeg er på 4.dagen nu…..skal det forstås sådan, at jeg denne dag kun må spise 3 bananer, drikke skummetmælk og spise suppe. Eller er grøntsager og frugt også tilladt ?

  Mvh
  Annette

 51. Hej,

  Siden jeg sidst skrev i oktober, hvor jeg havde tabt 13 kg, er der nu gået 5 mdr. Jef har yderligere tabt mig 12 kg, så mit samlde vægttab er på 25 kg. Det skal dog siges at hele december stor i julens tegn, og det kostede et par kg, som jeg kæmpede med i januar.

  Jeg mangler at tabe 20 kg. mere, og det forventer jeg er sket til sommer.

  Jeg vil bare fortælle min historie, samt sige at kuren virker !! Man lærer hurtig hvilke grøntsager og frugter der er gode at spise og får et helt nyt syn på hvad spændende mad er!!

  Så klø bare på, uden at have de store bekymringer om det er ok med okse kontra kylling, det betyder altså ikke så meget i det lange løb. Med hensyn til fond, så køber jeg Netto’s billige bouillionterninger.

 52. Hej Lise

  Jeg starter på kuren i morgen, vil høre om det er ok at spise fiskeolietabl., kalk tabl. + vitamun tabl., som jeg er vant til ?

  Mvh
  Annette

 53. Hej! :]
  Nu har min mor taget denne kur et par gange, og jeg har overvejet at hoppe med på den næste gang. Tidligere har alt det suppe afskræmt mig, men nu er jeg også træt af at veje ca. 64 kilo som 16årig.
  Så er der jo lige det.. Netop, at jeg *kun* er 16. Er det i orden at tage sådan en kur, når man er på min alder?

  Mvh, Louise.

  • Hej Louise
   Det kan du sagtens, når blot du ikke tager den mere end de foreskrevne dage og selvfølgelig holder godt øje med, at du har det godt under hele forløbet.

   64 kilo har ikke noget med alder at gøre – men med din bygning. Husk, at der er mange måder at være dejlig på!

 54. Hej Lise
  Jeg har prøvet kuren 13 dage i træk – jeg har overholdt den 100% men har kun tabt 3 kilo i alt.

  For 1½ år siden holdt jeg op med at ryge ca. 30 om dagen, og siden er min vægt øget støt og roligt – lige meget hvad jeg gør, så de 3 kg. er jo trods alt bedre end noget andet jeg har prøvet. Jeg prøvede også 1 uge på Nupo (kun Nupo) og tabte 300g. Jeg er 172 cm. høj og vejer nu 74.4 kg. og jeg er bare SÅ træt af at veje så meget – har ellers altid været slank. Vil det være forsvarligt at fortsætte med kuren til jeg når min idealvægt? Jeg synes jeg lettere bliver træt når jeg er på den. Jeg har læst alle spørgsmål og svar, og jeg er meget imponeret over din store tålmodighed og din store indsats for at hjælpe. Venlig hilsen Merete

  • Hej Merete
   På mig lyder det, som om du har brug for virkelig at booste din forbrænding. Dyrker du motion? Og hvor meget?

   Du skal ikke køre mere på kuren lige nu – hold pauser på et par uger. Husker du at undgå sukker, hvidt brød, pasta og den slags?

 55. Hej Lise, jeg vil prøve at starte på den famøse suppekur. Men jeg har et spørgsmål inden angående det med oksekød.
  Jeg er rigtig vegetar – dvs at jeg slet ikke spiser kød i nogen form. Kan jeg erstatte oksekødet med linser. tofu, quorn eller bønner, da de produkter indeholder ligeså meget protein som kød?

  Venligst, Ida

 56. Hej Lise

  Jeg har bare et enkelt spørgsmål angående denne kur.

  Jeg styrketræner 4 gange om ugen, og hvis man laver lidt hurtig hovedregning så er proteiner ikke ligefrem det der er mest af i denne suppe. Ifølge diverse fora skal kroppen have omkring 1-1,75 gram protein pr. kg man vejer, hvilket man ikke vil få tilnærmelsesvis ved denne suppekur.

  Hvor meget vil det hæmme selve kuren hvis man tager et protein tilskud i form af proteinpulver?

  • Hej Søren

   Jeg bliver dig svar skyldig. Men der sker da ikke noget ved at prøve – og så kan du jo melde tilbage her, ikke?

 57. Hej

  Hmmm – nu stiller jeg nok verdens dummeste spørgsmål:

  Er det morgen, middag, aften man skal spise dette? jeg har en anelse svært ved at se mig selv spise suppe til morgenmad….

  Lyder ellers ret interessant.

  PS – går ud fra, at man må tilsætte chili i den enkelte portion afhængig af, hvor stærk man lige har lyst til. er nemlig stor chili-tilhænger 🙂

  • Du spiser suppen så ofte, du har lyst til i løbet af dagen. Og ja: Du må gerne spice den op med ekstra chili!

 58. Hvordan ved jeg, at de kilo, som jeg taber ikke er min muskelmasse – for så virker den jo ét fedt?

 59. Skal man lave suppen hver dag eller skal den i køleskabet ??
  må man træne under kuren , altså løbe osv?

  • Du kn an sagtens lave den til flere dage og opbevare den i køl. Og træne må du da også – bare sørg for at drikke godt med vand (som altid).

 60. Apropos kylling i stedet for oksekød.
  Vi har prøvet med kylling den ene dag og oksekød den anden.

  Og endte med et tab på 4 kg, hvilket vel er i orden.
  Men lagde mærke til ved vejningen efter dagen med kylling at vægttabet var mindre den dag – måske fordi vi jo havde indtaget 300 g kyllingefilet?

  Det skal siges at vægttabet til gengæld holder selv nu, en måned efter 🙂

 61. Du skal ikke spise hvidt brød – men du kan godt snuppe en enkelt speltbolle.

  Der er et mindre væsketab – men det meste er faktisk fedt grundet øget forbrænding.

  Din hud kan meget mere, end du tror 😉

 62. Hej!

  Må man ikke spise en enkelt tør bolle om dagen til suppen eller en halv.

  Der står at man taber sig 5 -8 kg men er det ehle væske altså vand? er det ikke normalt at de første 2-3 kg er vand man taber sig.

  Mvh Stefanie

 63. Hej Lise

  Jeg er stadig meget i tvivl om hvor meget vand jeg skal bruge til suppen når jeg har 200 ml oksefond det optimale svar ville være 4 L. men er lidt usikker.

  håber du kan hjælpe så hurtigt så muligt

 64. Hey Lise

  Jeg skal igang med Kuren imorn tidligt og har købt alle ingredienser, jeg vil bare gerne ha en opskrift der er lidt mere detalieret, vi unge mænd er jo ikke så gode i et køkken – har købt 200ml oksefond som nok til 4. liter vand dvs. jeg skal bruge 4 liter vand også putte de 200 mb oksefond også tilsætte resten af ingredienserne som der står? 🙂

  Glæder mig til at komme igang med kuren og regner med lige at nå at køre den 2 gange da jeg skal på ferie om 2 måneder.

  Forresten hvad er din uddannelse på dette punkt siden du har så meget input i dette? 🙂
  Mvh. Daniel

 65. Hej Lise.

  Jeg starter torsdag og lader dig/jer vide, hvordan det går med kylling istedet for oksekød. Jeg har lige et sidste spørgsmål inden jeg går igang : hvor køber man usødet frugtjuice og har du evt. en bestemt en du kan anbefale?, hvor meget må/skal man drikke af den?

  Venlig hilsen
  Tina

 66. Hej

  Jeg har prøvet suppekuren førhen og den virkede rigtig godt. Tabte mig mkring 3,5 kg, men fik at vide at det højst sandsynligt kun var væsketab. Det så også ud til at passe da jeg igen tog de 3 kg på igen bagefter. Jeg var dog ikke utilfreds da min mål bare var at rense ud. Men taber man kun væsken og ikke fedtet fordi det kun er over 7 dage?

  Desuden fik jeg at vide at jeg ikk måtte dyrke motion da jeg kunne besvime og blive svimmel af det pga. sukkermangel. Kan det passe?

  • Hvis du tager det hele på igen, er din daglige kost sandsynligvis synderen. Kuren øger især din forbrænding.

 67. Heej ..
  Jeg har overvejet at tage kuren , men ved ikke om den er relevant for mig, jeg er 166 og vejer 60-62 kg.
  Jeg dyrkede sport på elite niveau og trænede 6 gange om uge, men er for nylig stoppet af personlige årsager og er derfor bange for at begynde at tage på, så ville høre om den kunne være en mulighed for en god start for lige at komme i gang eller hvad man siger?

  • Hej Sofie
   Det mener jeg ikke, du skal. Din forbrænding fejler garanteret ikke noget. Spis sundt – undgå hvidt brød og alt for mange kulhydrater i stedet 🙂

 68. Hej Lise (:

  Jeg har tænkt lidt over det med oksekødsfonden, er der noget specielt mærke på den suppe, hvis det er suppe det er ?

  Vh Line

  • Hej Line
   Du kan bruge den oksekødsfond, du vil – men det er altså ikke suppe, du skal bruge. Det er fond!

 69. Hejsa Lise

  Jeg er paa min 5 dag med kuren, og jeg tror jeg har tabt mig (jeg ved det ikke for jeg ejer ikke en badevaegt:o)). Men jeg har det fantastisk.!! Er fuld af energi, saa det er helt perfekt, jeg har endda vaeret ude og koebe loebesko i dag:o)..

  Jeg spiste oksekoed i gaar paa min 4 dag. og i dag har jeg saa besluttet mig for at skifte oksekoedet ud med kylling (jeg fandt en engelsk hjemmeside omkring kuren som sagde at det var ok med kyllingebryst eller fisk, saa laenge man havde faaet oksekoed mindst en gang i loebet af ugen). Mit spoergsmaal er om jeg godt maa stege min kylling og groentsager i soya-sauce?? Jeg ved at saucen jo er lavet paa soya-boenner og boenner ikke er tilladt men jeg ved ikke om det skal tages saa bogstaveligt.. Haaber du kan hjaelpe..

 70. Hej Tina

  Tillykke med giftemålet!

  Jeg vil tro, du kan bruge kylling i stedet, men jeg har ingen erfaringer med det. Du må gerne give en melding her, når du har testet det.

 71. Hej Lise.

  Jeg har før været på kuren og tabte mig 5 kg. hvilket jeg var ovenud tilfreds med. nu skal jeg giftes og vil lige tabe 5 kg. inden, der er bare det ved det at jeg -siden sidst jeg var på kuren- er blevet vegetar, er der nogen alternativer til oksekødet? Jeg spiser lidt fjerkræ engang imellem, er det en mulighed at bytte oksekødet ud med det?

  Venlig hilsen Tina

 72. Hej.

  Jeg er kun på 2. dagen med kuren, og hader allerede suppen – sys slet ikke den smager godt. Dette medfører at jeg nu på 1. dagen kun spiste frugt og meget lidt suppe, og på 2. dagen har jeg gjort det samme kun med grønsager..

  Får jeg overhoved noget ud af dette? Når jeg altså ikke kan klemme suppen ned.

 73. Bønner, gulerødder og fonden bl.a. Jeg vil anbefale dig at google det i stedet – det er vist nemmere for dig end at spørge her, ikke?

 74. Tænker bare, at man vel må tabe en del muskelmasse, hvis man ikke får proteiner?
  Det skal jo gerne være fedt man taber.

 75. Det handler ikke om, hvad der er “tilladt” som sådan. Men går du væsentligt uden for kuren, mindskes effekten tilsvarende.

 76. Jeg har lige et enkelt spørgsmål til 🙂
  – er det tilladt at tage en proteinshake blandet op med skummetmælk?

 77. Jeg har aldrig hørt om nogen, der kan spise ukogte ris, så det vil jeg anbefale ja 🙂

  Du skal spise ca. seks tomater sammen med dit oksekød, som blot skal være nogenlunde magert.

  Ja til resten.

 78. der hvor du siger brune ris, skal den koges, og det med hvor der skal spises oksekød med 6 tomater, hvordan skal det forståes? skal oksekødet være uden fedt? grønsager, kan det evt være broccoli blanding? og der skal spises frugter, men undtagen bananer?

 79. Hvad er bladselleri?
  6 stk. bouillonterninger (Oscars laver fedtfri bouillonpulver)
  1 dåse oksekødsfond (suppe) uden fedt
  1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler)
  1 glas tacosauce – findes hot og mild. Vælg efter smag. Hvor kan jeg præcis finde de her varer?

 80. Jeg har lige en række spørgsmål..
  der står man ikke må drikke kulsureindholdige drikke. gælder det også danskvand? hvordan kan det skade at drikke danskvand? 🙂
  Vil det gøre nogen forskel at putte finthakket chili og hvidløg i?
  Og det der soup mix med nudler.. kan det virkelig passe at der skal nudler i? Jeg troede der var mange kulhydrater i sådan noget “pasta agtigt”
  🙂

  Mvh. Mathias

  • Jeg antager, at det er møntet på sodavand – jeg har selv drukket danskvand under kuren udne at miste effekt.

   Du kan roligt putte finthakket chili og hvidløg i. Nudler indeholder væsentligt mindre kulhydrat end pasta – og du kan ikek helt undvære kulhydrat.

 81. Hej “Down Under”

  Prøv at finde en anden tomatsuppe – det må de da have dernede? Den bør med i en eller anden form.

  Blandet salat er fint at spise, når blot du sørger for at få lidt “groft grønt” med også, så du får fibre nok.

  Du må gerne spise oksekødet med blandede grøntsager/salat i stedet 🙂

 82. Hejsa Lise

  Jeg laeste om kuren og vil egentligt gerne proeve den.. Jeg er langt fra overvaegtig men efter mit rygestop for seks mdr siden har jeg desvaerre taget lidt ekstra paa..
  Jeg har lige et par spoergsmaal inden jeg starter.. Jeg bor pt i Australien og saadan noget som kinesisk tomatsuppe eller Lipton suppe er ikke lige muligt at fremskaffe fra det lokale supermarked.. er der andet der kan bruges eller er det eventuelt ok bare at udelade det??

  Derudover saa siger du at man paa nogle af dagene maa spise alle de groentsager man vil.. gaelder det ogsaa en blandet salat?? Jeg spiser salat hver dag og vil helst ikke undvaere den saa hoerer den ogsaa under de blandede groentsager??
  Og saa lige det sidste lille spoergsmaal.. Paa dag 5 staar der at man maa spise suppe, oksekoed og 6 tomater.. nu synes jeg det lyder som en ret saa traels kombi saa maa man godt spise oksekoedet med blandede groentsager eller en salat i stedet??
  Paa forhaand tak:o)

 83. Hej!

  du skriver at det skal være en stor dåse tomater. Svarer det til 2 almindelige dåser tomat?

  På forhånd tak!

  Mvh. Mette

 84. Hej Delli
  Nej – men jeg forstår heller ikke, du ikke kan finde det? Selv den mindste købmand har oksekødsfond, og kan du ikke finde den fedtfri, går dte også med almindelig fond.

 85. Hej Lise.

  Er der ikke noget man kan erstatte oksekødsfonden med?

  Synes ikke jeg kan finde den nogle steder 🙁

 86. PS! Jeg laver en ny portion hver dag, da vi er fem personer i familien, og portionen passer med hvad vi spiser på en dag.

 87. Jeg HADER hvidkålssuppe…men jeg gør det at jeg laver en variation af suppen hver dag.
  Mandag tager vi den med en god gang hakket persille og hvidløg på. Dagen efter krydrer jeg den til en stærk mexikansk suppe- chilli, løg, peberfrugter,ekstra tomater etc. Onsdag bliver den krydret som thaisuppe – med ananas, mango, forårsløg osv, torsdag som karrysuppe – hvor man evt kan mose banan i. Fredag italienske krydderurter og nogle af tomaterne, lørdag med blandede krydderurter og søndagen med juice i suppen.
  Så er det lidt lettere at spise suppen, og da varianterne er lovlige nok, har vi samme vægttab,men kører ikke sur i suppen.

  Man behøver ikke nødvendigvis at følge mine variationer, men kan måske indtænke hvad man kan lide i suppen.

 88. Jeg mener det kun skal afhænge af smag – effekten er den samme.

  Jeg tror, du skal holde dig ret stringent til opskriften.

 89. Mange tak for det hurtige svar.
  Jeg har bare et ekstra spørgsmål før jeg køber ind.. Hvilken af supperne (denne suppe eller varianten i linket) mener du personligt er bedst? både smag og udbytsmæssigt?
  og er der et alternativ til oksekødsfonden?
  og er det ligegyldigt om det er grøntsags- eller oksekødsbouillon?

 90. Vægttabet skal nok komme så. Og det lyder helt rigtigt med både ingredienser og effekten med sved på panden.

  Giv lyd om nogle dage og lad mig, hvordan det går.

 91. Nope jeg snyder ikke. Spiser suppen fordelt over hele dagen, varmer et krus ad gangen, med ca. 2-3 timers interval. Drikker 1 stort glas vand i timen. Render på toilet konstant 🙂 og jo urinen er meget klar.

  Grøntsagerne er selleri, hvidkål, gulerødder, bønner, forårsløg, alm. løg, og flåede tomater. Taco (santa maria) hot sauce og chilli kryderri. Ovenstående blandet med hjemmelavet kinesisk suppe med forårsløg, tomater, stødt ingefær og frisk chilli.

  Det eneste jeg kan komme i tvivl om er boulionen og suppekraften. Har brugt alm. grøntssags boulionterninger 1 stk. pr. 6 dl. vand. Derudover oksekøds fond med rødvinssmag. (den blå fra Oscars)

  Nå, men ud over at jeg ikke taber mig, så smager suppen fantastisk. Den første portion (4 l.)blendede jeg, det var lidt moset til de sidste portioner. Jeg lavede 2. portion i aftes (4 l.) hvor alle grøntsager blev snittet i små tern. Det giver en lidt mere klar suppe med mere bid i (man kan se hvad der er hvad) Suppen er så stærk at man får sved på panden når den spises *GG*

 92. Den har jeg ikke hørt før! Du snyder slet ikke?

  Det kan være væske, så det er vigtigt, du holder øje med din urin. Er den klar? Hvis den er meget mørk, skal dustoppe med suppen og se tiden an et par dage.

 93. Hmm. er på 4. dagen nu og har holdt kuren 100% Har spist 1 l. suppe om dagen plus frugt og grønt. Fik bagt kartoffel på 2. dagen og er i gang med bananer nu på 4. dagen…….. MEN jeg har taet 1 kilo på…….. Jeg har dyrket motion på 1. dagen – 2 timers spinning, og 2. dagen 40 min løb. i går var det hviledag.

  Hvad gør jeg forkert???? og det er ikke fordi der ikke er noget at tabe af….. vejer +100

  Har fulgt opskriften plus krydret ekstra med chili og tabascosause.

 94. Du taber dig proportionelt med mængden af suppen – indtil en vis øvre grænse. Suppens sammensætning øger din forbrænding, og det er årsagen til, at nogle oplever en let utilpashed, hvis de spiser for meget.

  Afhængigt af din appetit rækker opskriften til mellem 3 og 5 dage for de fleste.

 95. Hej Lise
  Jeg har lige to spørgsmål..
  Hvordan kan det hænge sammen at jo mere man spiser jo mere taber man sig?
  Og en anden ting.. Den portion opskriften her giver, hvor meget rækker den til?
  (jeg har prøvet en lignende kur, med en meget kedelige og mindre tiltalende suppe, men den mængde jeg fik ud af det var temmelig overdreven i forhold til én person)
  Ser frem til dit svar 🙂
  Mvh Rana

 96. Hej Lise,

  Kan man bruge suppe-kuren naar man ammer? Jeg vil nemlig gerne af med mit ekstra baby fedt, men bange for at kuren vil paavirke min amming. Jeg har fodt for ca. 4 maeneder siden.

  Paa forhand tak!
  Nanna

  • Hej Nanna
   Nej – du skal IKKE bruge hverken suppekuren eller nogen anden kur, når du ammer. ALDRIG! Spis sundt og varieret, mens du ammer og undlad enhver form for kur eller diæt. Det kan du gøre, når du ikke længere ammer. Lov mig det.

  • OK, Selin. Nu er der jo ingen, der ved, hvem du er – men det er din afgørelse.

   Du kan godt tage suppekuren, men det er meget vigtigt, at du ikke tager den i mere end 8 dage. Og du skal love mig at mærke efter, hvordan du har det hele tiden. Bliver du utilpas, skal du stoppe.

   Når du er 14 og meget overvægtig, er der noget galt med dine kostvaner. Hvis du ikke ændrer dem, tager du blot på igen. En suppekur kan kun hjælpe dig i gang – men du skal selv gøre resten ved at undgå sukker, sodavand, pasta og hvidt brød i videst muligt omfang.

   Få evt. hjælp af din læge. Jeg lover dig: Det er 100 gange nemmere at tabe sig, når man er 14 end når man er 20!

 97. Hej Selin
  14 år? Er du overvægtig? Hvor høj er du og hvad vejer du?

  Du skade sikke af denne kur, men du er meget ung. Er du sikker på, du vejer for meget?

  Rygning influerer ikke på kuren, men rygning dræber dig over tid. Så hold op med at ryge!

  Opskriften står i artiklen – og jo: Der skal 1 kilo gulerødder i.

 98. Hej lise..

  hvor lang tid kan suppen holde til, altså kan man altid varme den op?

  sker der skade hvis jeg er 14 år?

  må man ryge men man er på denne her kur ?
  og har du ikke opskriften på den for blev lidt i tvil da der stod 1 kg gulerøde skal der så mange i ? ;S

 99. heeej lise jeg har lige været ude og handle i tre butiker men de havde hun italiensk tomat suppe i alle tre og ikke kinesisk tomat suppe

  tror du ikke man kan bruge italiensk tomat suppe isted for kinesisk?

 100. heej lise jeg kan ikke finde kinesisk tomat suppe ved evt ikke hvor man køber det henne:S
  meen er det nødvendigt at have det med i ?

 101. Hej Martin
  Efter min bedste overbevisning vil det hverken gøre fra eller til, men det kan da være, du kan lide smagen af dem. Jeg ser ingen grund til at lade være med at bruge forårsløg også, når bare du også bruger de almindelig løg.

  Lad mig høre, om det smagte godt?

 102. Hej Lise–

  jeg skal igang med den kur!! ville det hjælpe hvis man også brugt springløg/forårsløg i suppen??

 103. Hej Eri

  Opskriften er angivet i selve artiklen. Du skal bruge alle ingredienserne. Opskriften rækker så længe, den rækker – når du ikke har mere suppe, laver du en ny portion.

 104. Hej jeg har overvejt kuren, men kan ikke helt finde ud af hvordan suppen skal laves. Hvad skal jeg bruge 1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler) til? Og er ovenstående opskrift beregnet til en hel uge? Og hvad skal jeg bruge en dåse oksekødfond til?

 105. Hej Mette

  Du må godt spise grønt, men du skal undgå alt for megen frugt udover bananerne, da frugt jo indeholder en del kulhydrater, som du ikke skal have lige mens kuren står på.

 106. Hej Lise

  Er i gang med den 4 dag på kuren. og kan se der ikke står noget om frugt eller grønsager udover de 3 bananer.
  må man slet ikke spise andet grønt denne dag?

  venlig hilsen Mette

 107. Hej Sophie

  Du kan erstatte bananer med f.eks. mango eller lignende.

  Perberfrugt skal du have med, men du kan ikke smage den i suppen 🙂

 108. Hej Lise
  jeg vil meget gerne igang med denne kur da jeg syntes den lyder rigtig smart og god (og hurtig)
  Men jeg kan ikke tåle bananer og kan ikke li peberfrugter, kan jeg erstatte dem med noget andet? eller er det noget der simpelthen SKAL med?

 109. Hej Lise
  Jeg vil meget gerne tabe mig ca. 10 kg og jeg synes kuren lyder godt. Kan godt lide supper og meget frugt. Mit spørgsmål er: Må man gå på denne kur, hvis man er i behandling med blodfortyndende medicin (marevan) ?

 110. Er der nogen erfaringen med at skifte oksekødet ud med fisk, f.eks laks? Jeg spiser kun fisk…
  Pernille

 111. Uha, allerede på 2. dagen synes jeg, det er lidt hårdt. Når jeg serverer mad for mine børn, og selv nupper en skål suppe, ja- så … øv mig!
  Men det er der måske fler, der kender til?

 112. Hej Laila

  NEJ! Så længe du ammer, skal du overhovedet ikke begynde på NOGEN form for kur. Du er nødt til at vente, til du ikke længere ammer. Spis sundt, spis grønt – spar på brødet, spar på kartofler og ris. Men VENT med kur, til du ikke ammer mere!

 113. Frugt er det bedste – og iøvrigt grøntsager i henhold til selve planen (hvis man kan lide grøntsager om morgenen)

 114. Har lige lavet suppen idag, og spist til frokost og aften. Smager dejligt!
  Hvad spiser I til morgenmad? Frugt, eller ??

 115. Suppen kan godt holde sig i de dage, hvis du er skarp med hygiejnen . men du kan også sagtens fryse nogle portioner.

  Som med alle andre kure: Hvis du ikke omlægger din levevis, holder vægttabet ikke permanent. Men det er en god start, og kuren kan gentages en gang årligt efter behov.

 116. Jeg har bare lige et spørgsmål til holdbarheden – både af selve suppen og vægten.
  Kan suppen holde sig i køleskabet i alle 7dage eller er det meningen at det skal fryses ned?
  Mange kure med hurtigt vægttab har det med at ryge på så snart man begynder og spise normalt igen(altså ingen fedtforbrændings suppe;)). Er der nogle der har erfaringer med det?

 117. hov hov rolig. hehe. Der er jo ikke sådan at jeg drikker hver dag. Det er fakitisk addeles sjældent. Nu skal man helst ikk tro at jeg er alkoholikker. Det var bare et generelt spørgsmål, til hvordan og hvorledes

 118. Bladselleri er en ret væsentlig del af kuren, da det indeholder en del gode stoffer. Du kan sandsynligvis erstatte det med f.eks. fenikkel, men husk, at du faktisk ikke vil kunne smage bladsellerien i suppen – hvis det er det, du ikke kan lide.

 119. Hejsa,

  jeg synes kuren lyder super og vil gerne prøve kræfter med den! Super med forbrænding og udrensning sammentidig.
  Jeg vil dog høre om det er muligt at bytte bladselleri ud med noget andet?

  mvh
  Helle

 120. Tja… Alkohol feder ganske gevaldigt meget, så hvis du vil noget alvorligt med kuren, må du holde dig fra alkohol i de dage. Men helt ærligt: Hvis du har et problem med at holde dig fra alkohol i en uge, er vægt ikke det eneste, du skal tænke på…

  Held og lykke med kuren.

 121. Hej Lise. Nu har min kære far prøvet en ligende kur, han tabte sig utrolig mange kilo. Nu kunne jeg tænke mig at prøve.

  Men jeg har lige nogle enkelte spørgsmål. Nu er det desværre sådan, at det arbejde jeg laver, indbærer også en del mange optagede weekender, altså fester. Nu har jeg nok ikke problem med at holde mig væk fra maden. Men er bange for at alkohollen trækker lidt mere.

  Er det fuldstændig umuligt for mig at drikke. Eller? For vil gerne igang. Virkelig. Har stor brug for at komme af med nogen kilo!

 122. Hej Maggie

  Det må du! Og du må også gerne krydre med chilli, hvis du kan lide det. Chilli er godt for forbrændingen!

 123. Hej Janice
  Du bruger blot samme mængde – uanset om det er frosne, friske eller på dåse. Og det er ca. 400-500 gram.

  Du bruger ca. 2 dl. fond, og det kan du købe overalt i daglivarebutikker.

  Drik mellem 0,3 og 0.6 liter skummetmælk.

  Det er faktisk en slåfejl – den beklager jeg!

 124. Hej, har et par spørgsmål :o)

  Hvor mange grønne bønner skal der i (i g.) hvis man evt. bruger frosne grønne bønner i stedet for dåsebønner?

  Hvor meget oksekødsfond (i dl.) skal der bruges, og hvor køber man den evt. på dåse, Kan man ikke bruge frossen suppe?

  Ved Dag 4 står der “Bananer og skummetnælk”, der står at man skal spise 3 bananer, men der bliver ikke nævnt noget om hvor meget skummetmælk der skal drikkes?

  I starten står der at det er en suppe som man skal spise i 8 dage, men der er kun angivet “spiseplan” til 7 dage??? er det en skrivefejl, eller har jeg overset noget?

  MVH. Janice

 125. Hej

  jeg har meget lyst til at starte på den super kure men jeg har spørgsmål …skal man spise kun suppen hele dagen eller havd???

  M.V.H
  Maya

 126. Hej jeg er på kurens 5 dag og har kun tabt 1 kg.
  Det var lidt øv at stå på badevægten i går, når der stod i kuren, at hvis den var fulgt til punkt og prikke ville man have tabt mellem 2,5-3,5kg.
  Sådan skulle det dog ikke være med mig. Jeg følger dog kuren til ende og så må jeg bare håbe at den lige tager lidt mere.

 127. Hej, jeg har nu været på kuren i 8 uger og har tabt mig 13 kg. Selvfølgelig er det ikke alle dage der er lige sjove, men det er en kur der virker for mig. Har hele kuren i bogen “Fatburner” hvor den kører med 14 dages “skrap” og 14 dages “stabalisering”.

  De første par dage kan jeg stadig huske at jeg var dårlig med hovedpine, men på 4 dagen forsvandt det sammen med sukkertrangen….

 128. Hej Jane

  Det er lidt forskelligt, hvor hurtigt det store vægttab slår igennem. Men et kilo på 3 dage er jo slet ikke så tosset – så hæng du bare på!

  Husk, at lynhurtige vægttab er mindre holdbare end de vægttab, der kommer mere stille og roligt!

 129. Hej .. jeg er selv på kurens 3 . dag i dag og har kun ca tabt 1 kg . Det skal siges jeg har overholdt kuren til punkt og prikke og drukket masser af vand . Kommer resultatet senere på ugen . EL er kuren bare ikke bygget så jeg kan tabe mig . Jeg vejer en 8 – 10 kg for meget . hilsen jane

 130. Hej Line
  Det er jo lidt underligt, at de fleste er så begejstrede for kuren så…? Jeg vil da tro, der har været andre ubalancer hos dig, siden dit blodsukker gik amok af kuren. Hvis det var selve kuren, der var forklaringen, ville flere jo blive ramt af det, du har været udsat for.

  Når det er sagt: Sund fornuft er ikke forbudt. Føler du ubehag, træthed eller andre symptomer ved at følge kuren, skal du selvfølgelig stoppe.

 131. Hej!

  Jeg prøvede kuren for et års tid siden – den kostede mig en tur på sygehuset…

  Mit blodsukker blev fuldstændig idiotisk af det og havde flere blackouts i løbet af dagen…

  Jeg vil på det kraftigste ikke anbefale denne kur – jeg er også sygeplejeske studerende nu, og med den viden kan jeg bare endnu engang sige at den ikke er god for kroppen…

 132. Hej Tanja
  Det korte svar: Jo mere præcist du holder dig til kuren – jo mere effekt. Hvis du blander anden frugt og/eller grøntsager ind i de få dages kur, kan det tage lidt af resultatet.

  Den beskrevne kur er den, vi ved virker – men det er jo aldrig forbudt at eksperimentere 🙂

 133. Hej Lise
  Jeg er igang med kuren og det går fint. Jeg har dog et par enkelte spørgsmål.
  På dag 4, hvor man skal spise bananer. Må man ikke spiser andre salgs frugt eller grønsager?
  På dag 5, hvor man skal spise okskekød og tomater. Må man heller ikke der få frugt og grønsager?
  De sidste dage, står der heller ikke noget om frugt. Må man ikke spise frugt i disse dage?

 134. Du skal helst have proteinerne fra kødet. Det vil ikke skade dig at lade være, men du får bare ikke det fulde udbytte af kuren.

 135. Hvis man nu kun vælger at spise suppen og frugt hele ugen, og dropper oksekødet og den bagte kartoffel med smør, vil det så skade?

 136. Hej Lise.

  Det er heller ikke så svært at undvære de kulhydrat-holdige madvarer, når man altså først har vænnet sig til det. Og det har suppekuren jo hjulpet mig til – så helt spildt har den trods alt ikke været 🙂

  Mange tak for din hjælpsomhed og opbakning!

  Mvh Dorte

 137. Hej Dorte
  Jeg er glad for, at tricket med salt og sukker løste hovedpinen. Vi må så bare konstatere, at lige præcis din mave ikke er egnet til kuren.

  Tænk generelt på at undgå hvidt brød, kartofler, pasta og ris så meget som muligt. Godt med proteiner i en uges tid – det virker for mange.

 138. Hej Lise.

  Tak for dit gode og hurtige svar. Jeg har nu afprøvet dine forslag, og her følger lidt om, hvordan det gik:
  Begyndte på kuren fredag i sidste uge. Tricket med sukker og salt i en kande vand løste problemet med hovedpine. Så langt, så godt!
  Det gik ikke så nemt med det andet problem:
  Både lørdag og søndag, dvs 2. og 3.-dagen på kuren, drak jeg sveskejuice og spiste opblødte svesker. Til min store forbavselse hjalp det IKKE.
  Tirsdag morgen måtte jeg tage et afføringsmiddel fra Apoteket, for jeg var tung, udspilet og da også lidt bekymret for min “tilstand”. Da en lang og hård morgen på wc var ovre, gik jeg på vægten, og det viste sig, at jeg havde tabt 1 kg. I grunden megt flot på 4 dage, men kuren lovede 2,3-3,8 kg efter 3 dage..
  Stoppede kuren, og er nu ved at få min mave i “naturlig tilstand igen”. Har konstateret, at dette bare ikke er kuren for mig. Jeg glæder mig over det ene kilo, som jeg har tabt, men med al det mavebesvær synes jeg ikke, det er det værd.
  med venlig hilsen Dorte

 139. Hej Dorte
  Jeg har hørt enkelte med samme problem før – og jeg har hørt om et par stykker, der drak et glas sveskejuice hver morgen under kuren. DET satte “gang i sagerne”.

  Hovedpinen undrer mig lidt… Det KAN skyldes en ubalance i dit vædske/salt/sukker indtag.

  Prøv dette: Lav en kande med en liter vand. Tag så meget sukker, du kan have i din hule hånd og så meget salt du kan have mellem tre fingerspidser. Bland det godt og drik det hen over dagen. Den blanding er ret tæt på den balance, der bør være. Indtag af vædske i store mængder udne at få salt nok giver nemlig hovedpine hos mange.

  Lad mig høre, om det hjælper?

 140. HEj Lise.
  Jeg prøvede suppekuren, men hoppede af efter 2 1/2 dag, for selv om jeg overholdt kuren og drak masser af vand ved siden af, havde jeg ingen afføring – faktisk gik der 2-3 dage EFTER at jeg stoppede med kuren, inden jeg skulle på wc – det var bestemt ikke rart. Desuden havde jeg under kuren en knaldende hovedpine. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at prøve kuren igen, men hvordan kan jeg mon ungå forstoppelse og hovedpine??

 141. Hej Erna
  Som med alt andet: Overdrivelse er altid skadeligt. Fedtforbrændingskuren er IKKE en diæt – det er en kur, der kan benyttes af og til i kort tid af gangen.

  Det er også godt med et glas whisky af og til, men lever du af det, tager du skade 😉

 142. Jeg har lige fået en mail, fra min svigerinde, Som råber vagt i gevær ang. den forbrændingkur.
  Hun påstår, at det er påvist, at den kur langsomt æder muskelmassen og og de vigtige organer, hjerte lever nyrer o.s.v.
  Jeg kan da kun se at suppen er rigtig sund. Og med mindre, at selve 8 dages kuren bliver en fast del af ens kost, kan jeg ikke se den er farig, men er det noget du ved noget om ?
  Med venlig hilsen

 143. Grønne løg er almindelige løg – altså ikke rødløg.

  Bønnerne må godt være fra frost, hvis du ikke kan skaffe friske.

  Både bouillonternger og fond skal helst være uden fedt eller så fedtfri som muligt. Og begge dele fås i almindelig handel – f.eks. i større supermarkeder, helsekostforretninger etc.

  God fornøjelse!

 144. Hej, Jeg vil begynde i morgen men har lidt spørgsmål:
  Hvad er grønne løg?
  Må de grønne bønner være fra frost?
  Må man bruge almindelige bouillonterninger? Og
  Hvor finder man oksekødsfond (suppe) uden fedt?
  Lyder ellers spændende 🙂

 145. Næ – ikke hvis du spiser fornuftigt og med en vis respekt for madens GI tal. At holde vægten handler ikke om evige vægttab. Det handler om at spise fornuftigt, for så er slankekure en saga blot.

 146. Tak for svaret.
  Men så tænker jeg dog også bare, at når man taber så mange kilo, så hurtigt, så tager man dem vel lige så hurtigt på igen bagefter, og måske lidt til?

 147. Er der nogen særlig grund til, at man skal holde så lang tids pause mellem hver kur?
  Altså bortset fra, at det er et temmelig voldsomt (og sikkert ikke 100% sundt) vægttab at have pr. uge?

  Jeg er stadig glad for suppen, men følger sikkert heller ikke kuren til punkt og prikke, da jeg hver dag på nær dag 2 spiser frugt (også bananer) og ligeledes hver dag på nær dag 1 spiser friske eller kogte grønsager (også ærter og majs).

 148. Jeg er i gang med kuren nu – 5. dag i dag. Jeg er vild med suppen og er ikke blevet træt af den endnu. Har dog brugt en lidt anden grundopskrift end den, der her er anført. Det giver også fint resultat eftersom jeg i morges havde tabt i alt 2,1 kg efter de første 4 dage på kuren. Jeg var oppe på lidt mere end 70 kg da jeg startede og har et mål (på længere sigt) om at komme ned at veje mellem 60 og 64 kg.

  Men jeg er lidt usikker på, om jeg skal fortsætte med kuren i 2 uger i træk?
  Er det sundt? Eller skal jeg hellere holde en lille pause og evt. nøjes med at bruge kuren hver 2. uge indtil jeg når mit mål?

 149. Hej,
  Jeg ville bare høre, når man skal spise oksekød, hvordan skal det tilsættes? Skal det i suppen, eller skal man lave f.eks. hakkebøffer?
  Kuren lyder meget spændende, og vil da prøve den en dag! 🙂

 150. jeg begynder på kuren på onsdag, skal jo lige have fat i det der tomatsuppe. 🙂

  lige et sidste spørgsmål, må man ikke drikke kaffe under kuren?
  glæder mig til at gå igang.

 151. Jeg har nu indsat selve fremstillingsmetoden – den manglede jo.

  Opskriften er opdateret med alternativ til den kinesiske tomatsuppe, hvis dte kniber med at finde den.

  Lad os høre, hvordan det går dig med kuren, ikke?

 152. Hej.
  Jeg kunne godt tænke mig at starte på “suppekuren”
  men er lidt i tvivl om hvordan man laver suppen?
  om det hele bare skal blandes sammen, eller hvad, og hvor får man fat i “Knorr Kinisisk Tomatsuppe”

  Håber du svarer hurtigst muligt. 🙂

 153. hej, jeg har også prøvet suppen, jeg ville lige bruge den som et kick start til en god kur – og den virker på den måde at man forbrænder mere end man indtager og det er det der gør at man taber sig så meget som man gør, jeg var desværre ikke vedholdene og hoppede af efter 4 – 5 dage. men jeg tabte mig 5 kg alligevel. jeg gik fra at veje næsten 70 til at veje 65. og det er ikke en god idé at gentage kuren med det samme, men hver anden uge må man godt starte på kuren igen. det er kun sundt og suppen smager godt (de første par dage) jeg skal starte på kuren igen nu.

 154. Hej Cathrine

  Netop fornemmelsen af at miste lysten til usunde sager, slik osv. er et tydeligt tegn på, at din krop har haft godt af kuren. Faktisk er slik noget aldeles unaturligt for din krop at skulle behandle. Tillykke med resultatet!

 155. Jeg har selv prøvet “suppekuren”, og må faktisk indrømme at den virkede. Jeg gik nu ikke på kuren med den intention at tabe mig – kun at leve lidt sundere. Alligevel tabte jeg mig ca. 3,5 kg!

  Der er både fordele og ulemper ved kuren:
  Man bliver meget hurtigt meget træt af at spise suppe hver eneste dag, især når det er den samme! Det gav mig faktisk lyst til helt at holde op med at spise, men jeg tvang det i mig alligevel. Ret uhensigtsmæssigt eftersom hverken tvangsspisning eller det at undlade at spise er spor sundt.
  Til gengæld havde jeg den dejligste “lette” følelse i kroppen da ugen var slut. Jeg følte mig gennemsund og “renset”. Jeg havde endda købt en pose slik + en pose chips til mig selv som belønning… Jeg havde glædet mig til den HELE ugen, men da søndag aften oprandt havde jeg fuldstændig mistet lysten til søde/fede sager, og endte med at smide godterne ud. Skønt!

  • Jeg havde heller ikke brug for at tabe mig men havde brug for en udrensning..Kan kun sige det samme, at trangen til søde sager er væk..

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*