Slankesuppe fedtforbrændingskur

Effektiv slankesuppe

Fedtforbrændingskuren med en slankesuppe med et vægttab på 5 til 8 kilo på en god uge?  Mon ikke det er en drømmesituation for mange? Suppekuren er faktisk gået hen og blevet meget populær, og det skyldes nok, at den virker så godt for så mange mennesker. Mange mennesker har opnået store vægttab med slankesuppen, som du kan forvisse dig om i de mange kommentarer her. Slankesuppen menes at stamme fra Sacred Heart Memorial Hospital, hvor den angiveligt benyttes til patienter, der skal tabe sig meget hurtigt inden en operation. Selv om jeg ikke er tilhænger af deciderede slankekure, må en fedtforbrændingskur som denne lige kigges efter i sømmene. Og det har vist sig, at mange mennesker har opnået forbløffende gode resultater med kuren.

 

Alternativt kan du kigge på 5:2 kuren her, der er ganske effektiv.

Hvad er fedforbrændingskuren?

Slankekuren handler om en særlig slankesuppe, som i 7 dage skal være det grundliggende, du spiser. Udover at rense din krop og starte en varig fedtforbrænding af voldsomme dimensioner smager denne suppe faktisk ganske godt, synes de fleste. Det, der sker, er, at din krop skruer op for forbrændingen, og det er det, der resulterer i et vægttab. Har du f.eks. for højt blodtryk eller er gravid, kan jeg ikke anbefale dig denne fedtforbrændingskur. Tal med din læge, hvis du er i tvivl.

Fedtforbrændingskur med slankesuppe

Selve suppen består af:

1 stor dåse flåede tomater eller 500-800 gr. friske
Mindst 3 store grønne løg
½ hvidkålshoved
2 dåser grønne bønner eller friske
1 kg gulerødder
2 grønne peberfrugter
1 bundt bladselleri
6 stk. bouillonterninger (Oscars laver fedtfri bouillonpulver)
1 dåse oksekødsfond (suppe) og gerne så fedtfattig som muligt
1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose med tomatsuppe fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler)
1 glas tacosauce – findes hot og mild. Vælg efter smag.

Opskrift på fedtforbrændingssuppe:

Skær grøntsagerne i små stykker og dæk det til med vand og kom boullionterningerne, tomaterne og tomatsuppen/pulveret i, krydr med salt, peber, karry og et par sp. Tacosauce efter smag. Kog ved stærk varme i 10 min. og lad det simre indtil grøntsagerne er bløde.

Afkøl og blend suppen- eller skær grøntsagerne til inden, hvis du kan lide en suppe med lidt mere “bid” i.

Spis så meget og så tit du har lyst. Suppen giver ikke extra kalorier. Jo mere du spiser af suppen, jo mere øger du forbrændingen og taber i vægt.

Ugeforløbet
Dag 1:
Den første dag, skal man spise al den suppe man overhovedet kan. Derudover må man spise al den frugt, man overhovedet kan – undtagen bananer. Af drikkevarer må der drikkes usødet te, tranebærjuice eller vand.

Dag 2:
På kurens anden dag skal man igen spise al den suppe, man overhovedet kan få ned. På denne dag er det tilladt at spise alle de grøntsager man overhovedet kan. Dog må man ikke spise tørre bønner, ærter eller majs. Ved aftensmaden på denne dag må man få en bagt kartoffel med smør.

Dag 3:
Igen, spis så meget suppe som muligt. Derudover må man spise så mange frugter – undtagen bananer, spis lige så mange grøntsager som muligt men stadig ingen bønner og så videre.

Dag 4:
Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag. Spis suppe mindst én gang i løbet af dagen. Hvis man indtil denne dag har fulgt kuren til punkt og prikke vil man have tabt 2,5 – 3,5 kg.

Dag 5:
Endelig! På denne dag må der indtages så meget som op til 3 – 400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater. Der skal drikkes ca. 2 liter vand og suppen skal spises mindst én gang på denne dag.

Dag 6:
Igen må der indtages oksekød – alt det oksekød man kan. Derudover skal man spise ligeså mange grøntsager man har lyst til. Suppen skal igen spises mindst én gang denne dag.

Dag 7:
Brune ris, usødet frugtjuice og grøntsager er stikordene til denne dag. Der må spises lige så meget man lyster og suppen skal igen spises mindst én gang.

Fedtforbrændingskuren
Dag Suppe Spis Forbudt
1. dag Så meget du vil Al slags frugt, gerne honningmelon og vandmelon. Kun suppe og frugt, usødet te, usødet tranebærjuice eller vand Bananer. Alkohol
2. dag Så meget du vil Spis til du er mæt af alle slags friske, rå eller frosne grøntsager. Til aften en stor bagt kartoffel med smør Tørrede bønner, ærter, majs og avocado. Frugt. Alkohol
3. dag Så meget du vil Frugt og grøntsager Bagt kartoffel. Alkohol
4. dag Så meget du har lyst til Bananer og skummetmælk. Mest muligt vand Alkohol
5. dag Mindst én gang Oksekød og tomater. 3-400 gram oksekød og en dåse tomater – eller 6 friske. Mindst 6-8 glas vand Alkohol
6. dag Mindst én gang Oksekød og grøntsager. Fx 2-3 steaks sammen med grønbladede grøntsager Bagt kartoffel. Alkohol
7. dag Mindst én gang Brune ris, usødet frugtjuice og grøntsager Alkohol

Om denne fedtforbrændingskur virker eller ej, vil jeg lade andre dømme om. Den kan næppe skade dig, men den kan nok give dig et anstrengt forhold til suppe…? Lad mig høre, hvis du har prøvet den?

Ny opskrift på slankesuppe

Suppekur og slankesuppe i ny udgave! Den berømte fedtforbrændingskur hvor man spiser slankesuppe i enorme mængder er blevet ganske populær. Opskriften på den gode og effektive fedtforbrænding er bragt tidligere her. Men jeg har i dag set en ny version af opskriften på slankesuppe, som måske vil falde i din smag. Mange hundrede mennesker har præsteret store vægttab med denne slankesuppe, og selvom en del er tvivlende, taler kommentarerne for sig selv, ikke?

1/2 liter suppe

Ingredienser: 1/2 liter vand
25 g løg
100 g hvidkål
1 ds flåede hakkede tomater
50 g grønne bønner
100 g gulerødder
1/2 grøn peberfrugt
50 g selleri
finthakket chili
1-2 tsk revet ingefær
salt
peber
karry
persille
en smule hot sauce

Skær grøntsager i tern. Med masser af chili og ingefær bliver den rigtigt heftigt forbrændende. Dæk grøntsagerne med vand og kog ca 10 minutter. Herefter skal det simre yderligere tyve minutter, til grøntsagerne er møre men stadig lidt sprøde. Kan varmes op igen eller spises kold efter ønske. Det er en smagssag – suppen virker lige godt kold eller varm.

Se instruktionerne i at bruge denne slankesuppe til fedtforbrændingskur her

HUSK: Når du er på en suppekur som denne, skal du hele tiden mærke efter, hvordan du har det. Har du det skidt, eller føler du, at der er noget galt, skal du stoppe med kuren og spise normalt.

Husk også at drikke rigeligt med frisk vand under hele denne suppekur. Når du er færdig med kuren, består hele hemmeligheden i at spise mere sundt, end du gjorde før kuren. Du må ikke bruge denne kur som en sovepude, hvor du spiser forkert den største del af tiden – og så snupper en uge på kuren hver gang, du er blevet for tyk. Et varigt vægttab handler om kostvaner – men denne fedtforbrændingssuppe kan kickstarte dit vægttab på en måde, så du får blod på tanden til at fastholde det.

Fedtforbrændingskuren her anbefale sikke til gravide, til ammende og til mennesker med diabetes eller sygdomme, der vedrører fordøjelse. Men er du sund og rask, er fedtforbrændingskuren en fin måde at starte et vægttab på.

Lad mig høre, hvordan det går med denne slankesuppe og dit vægttab, ikke?

Anmeldelse
 • Smag
 • Nemhed
 • Effekt
4.7

Konklusion

Slankesuppekuren er effektiv til at starte et vægttab med, men den er ikke egnet til andet, da den ikke indeholder det, du skal bruge. Altså: Du kan FINT bruge slankesuppekuren en uges tid – men derefter skal du overgå til en sund spisestil som for eksempel den, der anbefales her.

Sending
User Review
3 (4 votes)

Slankeskolen er en revolution

Hvis du ikke kan tabe dig, er det fordi, du ikke har taget den eneste “kur”, der virker: Slankeskolen – klik her

253 Kommentarer

 1. har du nogen erfaring med. om man kan holde en høj forbrænding, når kuren er ovre, hvis man spiser 1 gang suppe hver dag:)

 2. Er bær frugt, hvis må man så lave en smmothie med bær vand og proteinpulver på tredjedagen:)

 3. Hvordan skal man forholde sig til 5:2 kuren, når man er type 2 diabetiker som mig? er lidt bange for de store udsving i kosten og dermed mit blodsukker? Kan godt blive svimmel og skidt tilpas nemlig.

  De bedste hilsner Eva

 4. er på kuren for 3’dje gang i mit liv. Og jeg hader den suppe. Så jeg har valgt at lave andre opskrifter hvor jeg laverr grøntsagssuppe ud af de enkelte grøntsager. Morgen gulerodssuppe på tomjum paste, med koriander og frisk ingefær, citronsaft, lidt ristede sesamfrø salt og peber. Frokost samme basis men med hokaidosuppe. Ingen fedtstof ud over det som er er i tomjum. Her er der bl.a. også citrongræs og lime blade. Sidst jeg brugte kuren på denne måde tabte jeg 16 kilo på 3 uger. Bare som inspiration

 5. Hvorfor må man ikke drikke light sodavand?

  Er det pga. blodsukkeret, og fordi trangen til søde sager stiger, når man drikker light produkter? For hvis det “bare” er cravings mm., og hvis det egentlig ikke gør noget mht. maden og vægttabet, så er det vel okay at drikke?

  Jeg har været på kuren 4 gange før, og har været tilfreds de fleste af gangene.

  Jeg vil bare så gerne have light sodavand denne gang, men hvis det ødelægger hele kuren, som jo er sammensat på en helt bestemt måde, så er det jo selvfølgelig dumt.
  Hvis det, derimod, kun omhandler trangen til sukker/søde sager mm., så kan jeg jo godt drikke det. Så længe det kun er cravings, så er det squ ligemeget 🙂

  • Ligt sodavand er sødet med kemiske stoffer, der får din hjerne til at tro, den får sukker og dermed øges din insulinproduktion med deraf følgende fald i blodsukkerte = ubehag og sult/trang.

 6. Er på 3.dagen – kan jeg indtage HUSK som jeg plejer hver morgen uden at ødelægge kurens effekt?
  Kan jeg bytte om på 4. og 5. dag uden at ødelægge kurens effekt?
  Tak for svaret – glæder mig til suppen med ingefær og chili.

  • Hej Marie
   Hvis du vil have den fulde effekt, skal du ikke spise andet end det, der er beskrevet i kuren. Og i den rækkefølge, det står.
   Du kan naturligvis gøre, som du vil – men så må du også regne med en mindre effekt.

 7. Hej!
  Jeg er startet på et 7 dags forløb i går.
  Jeg blender altid suppen ( laver den af og til, til “sulten for sjov” )
  Vi elsker suppen her i huset, så denne er intet problem.
  Men har et spørgsmål vedr. i dag, hvor jeg også må få Grøntsager.
  Det har jeg så lidt svært ved at spise uden lidt dressing.
  Så mit spørgsmål er om jeg ikke bare kan nøjes med suppen, da det jo også er Grøntsager??

  • Hej starter suppen i dag men mangler et meget vigtig afklaring, den,suppe man laver skal den holde i syv dage?? Eller skal man lave den hver dag?? Jeg har prøvet den 3 gange hvor kunne den ene gang var fuldført, men de andre to gange gik i vasken pga. Opkast 🙁

   Men synes den er så god kuren og nu vil jeg prøve igen efter par år . Suppen afskrækker mig:( håber der kan komme en akut bud på hvordan man burde lave den har købt ind og vil i gang nu, håber der kommer hurtig respons

 8. Overvejer lidt kuren, men jeg har hørt man mister muskelmasse, og det vil jeg helst undgå. er det muligt? Og er der ellers andre ulemper?

  • På en uges tid er det begrænset, hvad du mister af muskelmasse. Du kan evt. tage et casein proteinpulver som tilskud.

 9. Hvis alt går galt, og man virkelig hurtigt skal tabe noget kropsvæske, så kan suppekuren være fin nok.

  I alle andre situationer, then don´t go there girlfriend 🙂

  • Hej Jane – eller er det Jesper?

   Det er ikke helt sandt. Suppekuren er fremragende til at kickstarte et vægttab, der giver motivation til at omlægge sin kost.

 10. Hvor kan man købe de grønne bønner henne?
  Og er der forskel på hvilke grønne bønner det er, er det de små “runde” eller er det de aflange som også fåes på frost?
  Og kan der evt anvendes røde kidney beans i stedet?

  • Hej Dianna
   Grønne bønner kan købes i hver eneste dagligvarebutik i Danmark. Du kan bruge dem friske eller fra dåse. Nej, du skal ikke erstatte dem med kidneybønner.

 11. Hej..
  Jeg ville prøve denne her fedt forbrændingssuppe kur her og derfor googlede jeg suppen og fik en del suppe opskrifter frem, jeg tog en fra slankecoach og der må man spise helt op til 8 bananer på dag 4, det tænker jeg er et stort spring fra de 3 der her på din side står, hvordan kan det mon være det er jo en del flere kalorier…? så var der en anden side(kan ikke lige huske hvilken side) men der stod at man ikke skulle drikke danskvand, hvordan kan det mon være…? Håber du kan svare på mine spørgsmål..
  Jeg er selv på 3. dagen i dag og er faktisk glad for suppen..
  Ha’ en rigtig god dag og weekend..
  Venlig hilsen
  Rikke

  • Hej Rikke
   Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg skulle kunne svare på, hvad andre har skrevet om slankesuppen? Umiddelbart vil jeg mene, du skulle spørge dem, der har skrevet de artikler, du henviser til.

   • Jeg tænkte bare at det kunne være at du vidste noget om det, da det jo er total samme opskrifter, så mit bud er at det nok ikke er en opskrift du selv er kommet på..
    Og da du var den eneste jeg kunne se at man kunne skrive til, men jeg beklager ulejligheden.. Go’ aften til dig..

    • Suppen er lavet af proffesionelle.
     Den er beregnet til overvægtige patienter; tit på hospitaler.
     Den bliver f.eks. brugt til patienter, der skal tabe sig på kort tid inden en Gastric Bypass operation. 13 dages kuren bruges også hertil.
     I HVERT FALD: På den rigtige, fra hospitaler, står der også 8 bananer. Så det er nok dem, der er mindst tosset ;).
     Jeg plejer at sige 4 store bananer eller 5-6 små i løbet af dagen. Det har fungeret super godt.

  • Hej Christina
   Du må gøre lige, hvad du vil. Men det virker sikkert ikke.

   Dit spørgsmål svarer til at spørge, om du kan erstatte melet i en opskrift på at bage franskbrød med havregryn.

 12. Hej Lise,

  Jeg har lige et hurtigt spørgsmål, jeg håber, du har tid til at besvare: Er det muligt stadig at tabe sig 5-8 kilo, selvom man kun laver en enkelt portion af suppe nummer 1? Jeg fik en ret stor portion ud af det med alle de ingredienser, og er endnu ikke færdig. Jeg starter dag fire i morgen, og jeg tror godt, suppen kan række indtil dag 7, for jeg har også spist masser af frugt og grønt indtil videre 🙂

 13. Hej Lise
  De dage hvor man må spise grønsager er det så alle slagt grønsager?
  Salat, agurk, peberfrugt, gulerødder, rødbeder?

  • Ja det er det. Forsøg at undgå rodfrugter mest muligt. Lidt skader ikke – men grønbladede grøntsager er de bedste. Og kål af enhver slags.

   • Super, hvad med tyggegummi ? Er det tilladt eller overholder man så ikke kuren 100% ?
    Jeg har læst om en del kritik af suppekuren hvor folk skriver at man bare tager kiloene endnu hurtigere på igen efterfølgende? Meen er det ikke kun hvis man ikke ændre kostvaner efter suppekuren?

    • Tyggegummi er ikke noget problem – det er så forsvindende lidt sukker, du får der. Og jo – som med ALLE andre slankekure: De er intet værd, hvis du bagefter spiser lige så forkert, som du gjorde før kuren: Så bliver du fed igen.

     • Men hvad er din erfaring? Tager du kiloene på igen efter suppekuren eller kan du med ordenlig kort fortsætte vægttabet?
      Hvor mange kalorier indtager du på en dag når du ikke er på suppekuren?

     • Jeg tæller ikke kalorier, og jeg har ikke behov for at tabe mig. Men fakta er, at hvis du spiser rigtigt – se en god opskrift på det her: Den bedste slankekur – vil du tabe dig til din naturlige vægt.

 14. hej Lise

  hvor længe må man køre denne kur?
  jeg spiser kun suppen i hverdagen, men lidt fedt og protein til morgenmad. I weekenden har jeg tit middagsaftaler, så for “rigtig” kost der.
  Tænker mere på om der er nogle vitaminer/mineraler jeg ikke får når jeg stort set kun spiser suppe?
  Hvis det er tilfældet, hvad mangler jeg så? og hvordan kan jeg best muligt få det presset ind i kosten i hverdagen? 🙂

  • HEj Per

   Uha det lyder ikke rart da. Men jeg kan ikke lige finde, hvor jeg linker til den side henne? Kan du fortælle mig, hvor det er?

   • det er nogle af de bander der er på siden
    prøver at kopiere det.

    Jeg tabte 15kg
    og gik fra str. 44 til 38! Se her hvordan jeg gjorde.

    mvh
    per

     • kan du ikke skriv en kraftig advarsel så der ikke er andre der hopper i samme fælde som mig har spærret mit dankort pris for et nyt 150kr. øvøv
      mvh
      per

 15. hej lise
  tak for du har gjort denne side så nem at finde.
  Lene og jeg er i dag færdig med de 7 dag og vi har holdt os til kuren som du har vider givet her, Lene har tabt 6 kg og jeg har tabt 5.8 kg dejligt om opstart.
  nu vil vi fortsætte med min opskrift på almindelig mad som vi ved virker.
  vi starter med havregrød lavet af 50g. havergryn om morgenen og ca. 1.5 time efter et halvt stykke rugbrød med enten makrel i tomat eller andet magert pålæg og ingen smør på brødet, 1.5 time efter et helt stykke rugbrød med enten tomat og æg eller noget andet magert, 1.5 time efter et halvt stykke rugbrød med noget magert, ind imellem frugt hvis der er plads men det er der ikke ret tit, til aftens mad almindeligt mad, men vi pynter tallerkenen op, og sætter på bordet med nogle grønsager og lidt kartofler, lidt kød så vi ramme et kalorie forbrug der er under det vi må spise på en dag, for at tabe os.
  så vi ved at nu er vejen vist TAK TAK.
  mvh
  per

 16. Hej

  Hvis man kan udholde det på suppen alene, er effekten da den samme? Jeg vil helst holde mig fra kød hvis det er muligt.

  PFT

  • Hej
   Proteinet i kødet er ret vigtigt for sammenhængen i kuren, så jeg tror bestemt ikke, du kan regne med samme resultater uden kødet.

   • I’ll let you know, jeg går i krig med den og 10 dage og så hører du om hvordan det er gået. Måske har du ret – og i givet fald finder jeg på noget andet – :o)

 17. Hej lise !
  har lige et spørsmål ang. dag fire. Må man ikke spise noget frugt og grønt ud over de 3 bananer? Hvor meget skummetmælk må må man drikke den dag?
  Sultne hilsner Martin 🙂

   • hej igen lise må man heller ikke spise frugt på 5 dage og må man spise en bagekartofle til oksekødet denne dag… vh

 18. Hej
  Sker der noget ved at drikke et glas light sodavand i forløbet ??
  Må man slet ikke få fedtstof de dage hvor det ikke står?

  • Hej Sebastian
   Light sodavand snyder din krop, så den tror, den får sukker – og dit blodsukker stiger. Du skal holde dig fra den slags generelt og ISÆR under suppekuren. Og ja – jo mere præcist, du følger kuren, jo bedre resultater får du.

   • Det er simpelthen ikke rigtigt at light sodavand ‘snyder’ kroppen så blodsukkeret stiger. Hvorfor tror du det?
    Men derudover er det nu en dejlig kur som har givet mig et varigt vægttab.
    Hilsen lægen

    • Hej Sara

     Hvis du er læge, må du da vide, at lige så snart du smager noget sødt på tungen, begynder kroppen at omdanne glukose i blodet til fedt, hvilket får blodsukkeret til at falde. Hvis det ’søde’, du indtager, ikke indeholder kulhydrater, vil du opleve lavt blodsukker og få trang til mad.

 19. Hej jeg er igang med suppen på andendagen, selvom suppen smager godt bliver det trivielt. Kan man man kombinere de to opskrifter så man har to supper at vælge imellem eller har det indvirken på det endelige resultat ??

 20. hej 🙂

  jeg plejer at blende suppen, så den er nemmere at få ned for mit vedkommende, men har tænkt på om det er “sundere” at have suppen med grønsagsstykker i, i stedet for?
  Bruger kroppen mere energi på at forbrænde stykker frem for væske?

 21. Hvor lang tid i “teorien” må man tage denne kur?? må man kun tage den i 7 dage eller må man også godt fortsætte den også evt. blande med lidt mere proteinrigt måltid efter sluttet forløb på de 7 dage?

 22. hej
  jeg har altid travlt i weekenderne og skal stort set altid til noget, som ikke er det sundeste.
  mit spørgsmål går på om det vil være en meget dårlig/usund ide at køre kuren dag 1-4 og så stadig prøve at køre det i weekenden, med flere fraspring fra kuren

  • Det kan du sagtens gøre, Nicolai. Det tager nok lidt længere tid at opnå resultater så, men det går sikkert også.

  • Hej Rikke

   Her er, hvad der er “tilladt” på 4. og 5. dag:

   Dag 4:
   Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag. Spis suppe mindst én gang i løbet af dagen. Hvis man indtil denne dag har fulgt kuren til punkt og prikke vil man have tabt 2,5 – 3,5 kg.

   Dag 5:
   Endelig! På denne dag må der indtages så meget som op til 3 – 400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater. Der skal drikkes ca. 2 liter vand og suppen skal spises mindst én gang på denne dag.

   • Synes bare 5. dagen lyder som meget lidt mad på en hel dag 🙂 ??
    Har fulgt kuren, og har nu på 4. dagen tabt omkring 1,5 kilo – men er heller ikke overvægtig, ville bare smide de sidste ferie kilo.

 23. Jeg har prøvet denne slankesuppe og må sige det har en positiv virkning. har tabt mig 6 kg på bare en uge 😀

  Dog er suppen ikke lige efter min smag 🙁 men er glad for vægttabet!

 24. Hvordan fungere det med hård træning når man er på denne kur, kan det sagtens lade sig gøre uden at man bliver svimmel og dårlig ..
  (styrkertæning 3 gange om ugen, Cykling til arbejde 11 km hver vej)

  • Hej Cathrine
   Det er helt individuelt. Nogle kan sagtens træne hårdt – andre kan ikke. Prøv – og vær opmærksom på, hvordan du har det undervejs.

  • EnerginKJ total 5813 (1384 kcal)nKJ pr. Portion 5813 (1384 kcal)nVægt ialt 4305 gramnVægt pr. Portion 4305 gramnnNæringsindhold pr 100 gramnEnergi 135 KJ (32 kcal)nProtein 1.3 gramnFedt 0.3 gramnKulhydrat 7.0 gram

  • Du må gøre lige, hvad du vil, Louise. Men som nævnt før: Kuren er lavet, så den virker, og følger du den præcist, får du mere ud af den.

   • Valgte at holde mig til kuren.
    Har et spørgsmål: Når jeg er færdig med kuren (på søndag), vil jeg ændre i min kost i forhold til hvordan den var før kuren. Så ville høre hvilke sunde snacks der ikke feder? Fx ved jeg at mørk chokolade ikke er så slemt som lys chokolade. Hvad med nødder, hvilke nødder feder mindre end andre? Og findes der nogle typer slik der er sundere end andre? For ved at jeg i weekenderne ikke vil kunne holde mig helt fra de søde sager! Håber du kan svare, selvom det jo ikke drejer sig om selve kuren! 🙂

    • Hej Louise
     Tja – hvis du ikke kan holde dig fra søde sager, tager du på igen. Sukker ER det værste overhovedet, og der findes ingen “sunde søde sager”. Punktum. Så valget er dit – spiser du slik, bomber du din krop med sukker, og det bliver til fedt.

     Mandler er rigtigt sunde – den bedste slags nødder, du kan spise. Og ja mørk chokolade er ikke så slem som lyschokolade, men det feder og er ikke sundt. Spis græskarkerner, mandler, nødder og den slags. Og hvis du vil hjælpe din krop til bedre at håndtere det sukker, du putter i den: Spis masser af kanel. Og det er jo nemt, for kanel smager fantastisk og kan puttes i stort set hvad som helst. For eksempel kan du nemt og hurtigt lave dine egen Müsli til morgenmad. Se denne opskrift, der er HELT fantastisk god: http://www.charlotterosenstand.dk/sproed-musli-uden-sukker

     • Mange tak for svaret!
      Er nu på dag 7, hvor jeg må spise suppe, brune ris og grøntsager. Ville lige høre om der er nogle bestemte grøntsager der er bedre end andre, på denne dag? Og må der spises majs fra dåse?
      Derudover må jeg jo drikke usødet frugtjuice. Er der regler for hvor meget juice jeg må drikke?

     • Så lidt majs som muligt – det er nærmest ren kulhydrat. Men llers er tommelfingerreglen: Grønne grøntsager med blade er altid de sundeste 😉 Drik alt det juice, du har lyst til.

  • Hey Lise !

   Jeg har tidligere fået at vide af dig at produktet Quorn lavet af champignion er ok – lige et spørgsmål ang Shirataki nudler som er lavet af den japanske Konjog Jamsrod – de er stort set kalorie og kulhydratfri og en god erstatning for pasta. Er de ok her ?

  • Er suppeopskrift 1 og 2 lige effektive at bruge ? 🙂
   Er der nogle der har oplevet at tage på af denne kur? Jeg begynder fra søndag – håber der sker et positivt resultat inden min rejse til Malta 🙂

   • Hej
    Ja de er lige effektive. Der er jo hundreder af kommentarer her allerede fra mennesker, der har tabt en masse vægt. Kan du slet ikke bruge dem til noget?

  • Hej Lise, jeg har nu været i gang i 3 dage og har tabt mig 3 kilo. Synes det er så fedt, og synes på ingen måde kuren er svær at overholde – for en gang skyld:)

 25. Hej. Er det kun på 1 dagen man må drikke tranebærjuice?? Er vild med den fra RYNKEBY, den giver virkelig en smagsoplevelse i de dage man er på kuren.

  • Du må gøre som du vil, men kuren er sammensat sådan. Jeg tror ikke, der sker noget ved, at du drikker lidt juice de andre dage også.

 26. Kære Lise
  Jeg er lige startet på kuren og har det fantastisk.
  Jeg vil gerne følge til punkt og prikke og skal til fødselsdag om et par dage. Jeg tænker om light sodavand er forbudt? Synes ikke jeg kan læse mig frem til det.
  Tak for god inspiration!
  Kh Lonnie

  • Hej Lonnie
   Light sodavand i yderst begrænset til festen går nok an. Men husk at light sodavand er sødet med aspartam, der bestemt ikke er godt for din krop generelt.

 27. Hej,

  Jeg er en pige på 17 1/2 år og jeg er på min 3. dag, og vil bare høre om der er noget i suppen, som binder væske? – da jeg hver morgen har været hævet i ansigtet og på nogle steder på kroppen.

  Jeg håber du kan svare mig på overstående.

  • Hej Cecilie
   Nej – der er intet i suppen, der binder væske i kroppen. Men den udrenser, og hævelserne kan være en reaktion på det. Hvis du ellers er godt tilpas, er der ikke noget at bekymre sig over.

   • Mange tak, så venter jeg bare og ser. 🙂

    Jeg vil også lige høre om det er muligt, at skifte oksekødet ud med fx. 200g fisk og 1 avocado? – da jeg er vegetar (spiser fisk grundet mangel på protein). Hvis ikke, hvad kan jeg så gøre?

 28. Hej, vil høre om jeg kan skifte dagene med hinanden så jeg fx på 2 dagen allerede spiser kød og grønsager sammen med suppe, og så evt på 3 dagen kun spiser suppe og grønsager??

 29. I morgen er min sidste dag. Har du forslag til hvad man skal gøre for at ikke få alle kilo tilbage?

  • Hej Henriette
   Det korte svar: Spis anderledes og mere sundt, end du gjorde før kuren. Undgå sukker, Hvidt brød og kulhydrater mest muligt. Husk talemåden: Hvis du gør som du altid har gjort, får du hvad du altid har fået.

 30. Hej Lise
  På dag 6, hvor man skal spise grøntsager og oksekød. vil du så mene man kan skifte oksekødet ud med svinekød? Som er tilberedt i ovn.

 31. Hej Lise
  Må eg godt spise rugbrød med banan 4 dag? Da det bliver for kedeligt, bare at spise bananer uden noget

  Og hvor mange bananer skal jeg spise?

 32. Sker der forresten noget hvis man skifter de 3 løg ud med 1 halvt bundt spring løg?
  Og den kinisiske tomat suppe, jeg kunne ikke finde den så bruge en tomat suppe fra Heinz. Tror du stadig suppen har den gode effekt?

 33. Hej
  Sker der noget hvis man på 2 dag kom til at spise et jordbær?

  Og hvor mange skåle supper vil du sige er det bedste at indtage om dagen for at man kan se bedst resultater?
  Håber du svare..
  Kh Mig 🙂

  • Jeg tror bestemt ikke, du svulmer op af at have spist et jordbær…. 😉
   Du skal spise præcist så meget supper hver dag, at du er mæt.

 34. Der står at man på 2. eller 3. dag må spise en bagt kartoffel med smør.. er der noget der kan erstatte det, eller behøver man overhovedet at spise den? Er den vigtig at få spist? 🙂

  • Der er jo en grund til, at kuren er sammensat, som den er. Men du kan jo prøve at springe over og se, om ikke det virker alligevel.

   • Hej.
    Jeg ville lige spørger om, hvor mange nupo man må spise om dagen, eller hvis man gerne må spise nupo, istedet for et måltid, og som erstatter den ene “suppemåltid”

  • Hej

   Må man skifte oksekøden ud med kylling, el er det bedst at holde sig til planen?

   Er startet på den idag, så spændt på det endelige resultat 🙂

   • Hej Lina
    Det er altid bedst at holde sig til planen, men jeg tror nu ikke, det gør nogen forskel, om du skifter ud med kylling. Det er proteinerne, det handler om.

    • Jeg tager kyllingen, hvis det blot handler om proteiner – er ikke så tosset med oksekød 🙂

     Tak for hurtigt svar og god weekend.

 35. Lige et spørgsmål mere 😉

  Kan skummetmælk erstattes med letmælk, da det er det eneste jeg kan få ned.. Eller kan jeg nøjes med vand..

  • Hej ! Ret så fantastisk suppe – men man skal passe på ikke at snyde. Jeg spiser suppe om morgenen – har suppe med på job o.s.v. og er i gang med kuren for tredje gang. Tabte første måned 14 kilo ! Jeg bruger Heinz tomatsuppe på dåse fra Netto – den smager godt, så har jeg både blegselleri og knoldselleri i, Hot taco, karry og mindst 10 fed hvidløg. Og da jeg har diabetes type 2 er mit blodsukker oven i købet blevet rigtig flot !

   • Hej Gert,

    – altså du har lavet din egen opskrift af “Netto-suppen” + blad -og knoldselleri, hot taco, karry og hvidløg……….og det er det 😉 ??!
    Tak !

 36. Hej Lise

  Skal suppen spises kold, eller skal den varmes hver gang?? Kan ikke se det står skrevet nogen steder…

  På forhånd tak.. 😉

  • Hvis du føler dig godt tilpas, kan du godt fortsætte yderligere en uge. Som regel er det dog en god ide at holde nogle få dages pause mellem to omgange.

 37. Hej igen Lise,
  De grønsager man må spise – er det okay at tilberede dem? Fx ved stegning med lidt olie? Eller er det no-go med fedtstof?
  Og på dag 2 gør det så noget at man spiser kartoflen midt på dagen?

 38. Hej Lise,
  Jeg spiser ikke andet kød end fisk – tror du det er okay at udskifte oksekødet med fisk eller noget andet?
  Mvh. Gry

 39. Hej, da jeg er vegetar, ville det så være noget med at oksekødet ville blive erstattet med bønner og linser?

 40. Hej Lise!
  Mange tak for hjælpen til kuren. Efter 3. dag kan jeg allerede mærke og se tydelig forbedring og har fået en god følelse i kroppen!
  Ville dog høre:
  4. dag står der intet om frugt og grønsager. Er det noget der ikke må indtages? Er det kun Bananer, mælk og suppen man må spise?

 41. Hej..risikerer man ikke, at det mestendels bare er muskelvæv frem for fedt man forbrænder, når der ikke rigtigt er protein i suppen??

 42. Hej.
  Der står ikke noget om hvornår man skal spise suppen.
  Går ud fra at det kun er til om aftenen som aftensmad? og så frugt og grønt til morgen og resten af dagen til til om aftenen?

  Tak.

 43. Er nu på 6 dagen , og stoppe kuren nu.
  Har tabt 2,3 kg og det er jeg glad for .. Men jeg er blevet rigtig dehydreret og tror at jeg mangler noget energi og proteiner. Mine hænder begyndte at ryste igår da je lavede mad og Idag da jeg vågnede optik nu har jeg ligget med ondt i hovedet og rysten i ben og arme. Kan knap nok holde på min telefon.. Jeg ved med mig selv at hvis jeg bare skal spise en ske suppe mere så brækker jeg mig .. Det kan godt være pga min alder, at jeg ikke er gammel nok(15) Men den virkede lidt

  • Det lyder ikke rart. Du er også meget ung til kuren, og den anbefales absolut ikke til en pige på 15! Se at få dig noget fast føde og glæd dig over dit vægttab.

 44. Jeg er på kurens 1. dag. I går da jeg lavede suppen (opskrift 2), brugte jeg selleri knold. Kan se i opskrift 1 at der er det bladselleri der skal benyttes. Er der nogen forskel? Skal jeg spise bladselleri ved siden af? SKAL persillen have kogt med i suppen?

   • Hej igen. Jeg har lavet opskrifte x 4, så jeg tror der er nok til de 7 dage. Men jeg er vild med selleri, så jeg spiser bare masser af det, når jeg skal spise grøntsager. Og persillen? Er det nok at jeg tilsætter den frisk i hver portion?

     • Hej Lise. Jeg er frisk her på 2. dagen og sidder på job og guffer revet gulerod/selleri/hvidkål. Havde hovedpine i morges men den er væk nu. Er der stor forskel på natur ris og brune ris? Har de andre, men køber gerne brune, hvis det er et must :o)Er stadig vild med suppen, så jeg tror jeg klarer den!

     • Brune ris har mere fiber end naturris og et lavere glykemisk indeks, så jeg tror, de er bedre. Men det gør nok ikke alverden til forskel.

     • Kære alle. I dag er min kur slut og det er ikke sidste gang jeg bruger den! Jeg havde ikke behov for det store vægttab, men trods det er der alligevel røget ca 3 kg fedtdepoter af. Men vigtigst af alt: Jeg føler mig MEGET mere frisk, sund og stærk. Jeg har øget fokus på de sunde madvarer og jeg har det SUPER skønt!Føler ingen trang til at putte fede og unødige ting i munden. Hjemmelavet is-te på urter er blevet et hit i mit køleskab. Kunne godt tænke mig at vejledningen var noget grundigere. Ex at der ikke står noget i “forbudt”, men KUN hvad man MÅ spise og mere detaljeret. Men ellers kun ros herfra 🙂

 45. Hej, er på 3 dagen med suppekuren. Har tabt 2 kg. Vil hører om, det vil være okay med sennep til kødet, om et par dage.

 46. Hej ….
  du skriver 1 glas tacosauce …. er det en hel flaske af de små man kan købe lyder nemlig voldsom har høre et par dråber er stærkt

 47. der står kun om tranebær – te og vand. Men hvad med sort kaffe – altså uden sukker og mælk – må man drikke kaffe, tror ik jeg ville kunne klare det uden min daglige ration af kaffe.

  • Hej Jette
   Du kan roligt drikke sort kaffe i moderate mængder. Husk at drikke vand også, da kaffe jo er vanddrivende.

 48. hej.. jeg er nu igang med dag nr 2. på suppekuren og har holdt den til punkt og prikke..

  Jeg er 164 høj og vejede 58,7 da jeg begyndte idag 2 dage efter vejer jeg 59,7 hmmmm hjæææælp skal jeg forsæætte??

 49. Hej :).
  Jeg vil gerne starte med suppekuren, men jeg vil lige høre dig om man taber sig mere hvis man kun spiser suppen og intet andet i de 7 dage?.
  Jeg skal prøve at smide 30-35kg inden sommer da jeg skal prøve min brudekjole?. Kan dette lade sig gøre ?.

  God dag 🙂

  • Hej Beh
   Du taber dig allermest ved at følge kuren, som den er beskrevet. Tillykke med brylluppet 🙂

    • Det ved jeg ikke. At du bliver sulten? At du kommer til at mangle proteiner? Kuren er lavet, så den virker. Jeg forstår ikke dit formål med at ville bryde den?

     • Hej Lise
      Så fandt jeg din side og fik svar på mange af mine spm – tak for det :). Jeg har en anden udgave af kuren, og her fremgår det, at man skal overholde kuren til punkt og prikke, dvs følge de daglige foreskrifter, da man ellers risikerer fejlernærning idet kroppen ikke får de nødvendige næringsstoffer. Der står også, at man godt kan tage kuren flere gange, men at man skal holde minimim tre dages pause mellem hver kur.
      Sabrina

 50. Hej!
  den suppe der er anbefalet til kuren, den portion der er anvist, hvor mange dage kan den række sig til, og kan suppen holde sig i køleskabet i flere dage? 🙂

  • Hej Sofie
   Det afhænger jo fuldstændigt af, hvor meget du spiser 😉 For nogle er der suppe til 3 dage og for andre til 5 dage. Den holder sig fint i køleskabet en uges tid.

 51. Jeg er nu på dag 3 ( startede onsdag ) og har allerede smidt 3kg, det går dælme stærkt.
  På dag 4 står der Bananer og Skummetmælk.
  Hvor meget mælk snakker vi? Det står ingen steder.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*