Bedre end Vægtvogterne

Klik dig ind på Slankeskolen - din egen personlige slankeguru. Varigt vægttab og et sundere liv!

Her på slankekur-online handler mine råd ikke om det, som De Danske Vægtkonsulenter tilbyder. Det skal ikke tolkes som en kritik af det program, De Danske Vægtkonsulenter har, for det har bestemt hjulpet mange til et vægttab. Jeg har taget lidt information med om De Danske Vægtkonsulenter (DDV) for at vise alternativer.

Opskrift på æbleskiver - slanke æbleskiver endda

Det er kun jul én gang om året
’Tag nu lidt mere. Det er jo kun jul én gang om året.‘ Denne bemærkning vil du sandsynligvis få stukket i hovedet mange gange i løbet af julemåneden. Og du vil uden tvivl føle dig fristet. Men har man taget en beslutning om at tabe sig, skal man stå ved det – næsten uanset hvad. Også uanset, at der i næsten alle butikker står skåle og fade med pebernødder, brunkager og diverse andre fristelser. Til fri afbenyttelse.

Så er det lige her, at du skal sige til dig selv, at ’hvor er det altså synd for dem, der spiser det stads’. For du ved jo godt, hvordan sådan noget, der kommer ud af en pose, smager, og du ved også, hvordan det kan smage, når man laver det selv derhjemme. Kan det overhovedet lade sig gøre at komme gennem alle julerierne uden at sætte sine sunde ambitioner over styr? Har du bare én gang prøvet at tilberede lækre, hjemmelavede æbleskiver, pebernødder, brunkager m.m., ja så kender du allerede svaret. For selvfølgelig kan det lade sig gøre.

Æbleskiver
1 dl minimælk • 30 g mel • lidt flydende sødemiddel • 1/2 tsk natron • 1 æg • 1 tsk kardemomme • reven økologisk citronskal • 1/2 tsk olie til stegning

Pisk alle ingredienserne til æbleskiverne sammen. Lad dejen hvile i ca 10–15 minutter.
Fordel olien på æbleskivepanden og bag æbleskiverne, til de er gyldne.

Brombær i karamel
100 g brombær • ca 1 tsk vand • ca 1/2 tsk vanillekorn • flydende sødemiddel • karamelaroma
Kom brombær, vand og vanillekorn i en gryde. Kog det op og smag til med flydende sødemiddel og ka-ramelaroma. Server æbleskiverne med brombær som dessert.

Pebernødder
30 g kalorielet mayonnaise • 10 g skummetmælkspulver • 20 g mel • 5 g brunt bagepulver • lidt revet muskatnød • lidt flydende sødemiddel • lidt kværnet peber

Bland alle ingredienserne sammen i en skål til en ensartet masse. Fordel dejen og tril den til små kugler. Sæt dem på et stykke bagepapir oven på bagepladen. Sæt dem i en varm ovn ved 200° og bag dem i ca 10 minutter. Hold øje med dem, de må ikke blive for mørke.

Opskrifterne er fra bogen ’Spis dig slank 5’ af Inge Kauffeldt.

Tab 10 kilo inden bikinisæsonen

Når de overflødige kilo begynder at nage samvittigheden, er det som regel med tanke på blegfede deller, der hænger ud over bikinikanten. Men du kan stadig nå at komme flæsket til livs – start nu, tab et kilo om ugen og bliv slank inden sommer.

Forestil dig at gå på stranden og vise din krop frem med stolthed. Det kan lade sig gøre, og du behøver ikke lide for det. Den sundeste og mest holdbare måde at tabe sig på er at spise ernæringsmæssig rigtigt sammensat kost – i de rigtige mængder. De fleste oplever efter en sund kostomlægning, at de faktisk spiser mere end de gjorde før. Og sund mad behøver ikke være kedelig og smagsløs – tværtimod, det handler netop om at få alle smagsnuancer frem i de gode, friske råvarer.

De Danske Vægtkonsulenter har 29 års erfaring i at vejlede til en sundere livsstil. Tusindvis af mennesker har tabt sig tusindvis af kilo igennem årene ved at følge en sund kostplan. Prøv denne dejlige opskrift og se, hvor let det er at spise sundt, lækkert og slankende.

Små pandekager med forårsløg

Der kan kommes andre grønsager i pandekagedejen, f.eks. friskhakkede ramsløg eller afkølet, dampet spinat.

- 1 æg

- 25 g reven parmesanost (max 45+)

- 30 g DDV yoghurt 7%

- 45 g mel

- 1/2 tsk bagepulver

- 75 g forårsløg

- salt & peber

- 5 g DDV plante 70 til stegning

- 75 g forårsløg

- 50 g tomater

- 1/2 bundt frisk basilikum

- 15 g olie

- lidt balsamicoeddike

- salt & kværnet peber.

Pisk æg, reven parmesanost og yoghurt sammen med mel og bagepulver til en lind dej. Snit forårsløgene fint og vend dem i dejen. Krydr med salt og peber. Varm en pande med fedtstoffet og steg dejen i små klatter, til de er gyldne på begge sider. Snit forårsløgene, hak tomaterne og striml basilikummen. Vend det hele sammen til en salat med olie og balsamicoeddike. Krydr med salt og kværnet peber og server salaten sammen med de små pandekager.

Tips:

Kan spises med 30 g brød til.

Kalorier: 634 kcal

Protein 26,2 g (17%), Kulhydrat 48,4 g (32%), Fedt 34,8 g (51%).

Opskriften er fra bogen ”Sund & slank året rundt – frokoster”.

De Danske Vægtkonsulenter bygger på et kostprogram, som har bevist sit værd siden 1981. I dag er De Danske Vægtkonsulenter en kæde af specialister, som alle har prøvet kostprogrammet på deres egen krop og spist sig slanke. Derfor er der ingen af dem, der vil anbefale dig en slankekur. Men de kan hjælpe dig til en permanent omlægning af kostvanerne, så du gennemsnitligt taber 1 kilo om ugen.  Ikke ved at sige nej til livets goder. Men ved at sige ja til et bedre liv fyldt med sundere og mere spændende mad.

De Danske Vægtkonsulenter er over hele Danmark

De Danske Vægtkonsulenter har afdelinger over landet, og du kan derfor nemt blive medlem der, hvor det passer bedst i forhold til din bopæl. De Danske Vægtkonsulenter har en hel række services som bl.a. Vægttabsklubben, en shop med gode produkter, masser af bøger og opskrifter.

Hvis du synes, du ikke har penge til et medlemskab, kan du altid tage et hurtigt kviklån