Sund sjæl i sund krop

posted in: Sundhed | 0

Du går muligvis rundt og føler, at din hverdag bare er en trummerum, som du ikke rigtigt bryder dig om. Sådan er der rigtigt mange mennesker, der har det lige nu. Det kan have noget at gøre med, at selvom det er forår, og dagene bliver længere, så er vi stadig under vinterens pres, hvor vi simpelthen ikke fik tilstrækkeligt med dagslys.

Det kan i nogle tilfælde føre til depressioner. Oftest fører det dog til at vi føler, at hverdagen bare er kedelig. Det er et fænomen, som tit bliver registreret i storbyer. Af en eller anden mystisk grund, så hører vi ikke om så mange tilfælde af den her lille vinterdepression hos mennesker, der bor på landet.

Besøg en psykoterapeut

Her er det, at du måske skulle overveje at besøge en psykoterapeut København her, hvor du bor. Det kan nemlig hjælpe dig til at finde livskvaliteten igen. Inden du ligesom opdager, at sommeren er ved at være forbi. Det er nemlig din livskvalitet, der betyder noget. Har du ikke en god livskvalitet, så vil du heller ikke kunne værdsætte alt det positive, der faktisk sker omkring dig.

Sundhed er fysisk og psykisk

Og det her med at besøge en psykoterapeut er ikke en besked til dig om, at du er deprimeret eller mentalt syg – den bedste psykoterapeut, jeg kender til, arbejder for eksempel også med at hjælpe folk med vægttab. Det er du givetvis ikke. Du har bare brug for et lille skub, som kan hjælpe dig til at finde dit sædvanlige glade ’jeg’ frem igen. Det ’jeg’ er nemlig gået i hi, kan man sige, og det er ikke vågnet op endnu. Du skal kort sagt have hjælp til at vække dit ’jeg’ igen. Og det kan en psykoterapeut.

Du behøver sikkert ikke et langt forløb. Måske kan du nøjes med nogle få samtaler, så du bliver i stand til at ryste den negative følelse, du har i dig af. Og nej, der er ingen skam i at søge hjælp. Tværtimod. Det er et vidnesbyrd om et stærkt ’jeg’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *