Slankedoktor er afgjort et af de programmer, der har stor succes og godt fundament i fornuftige kostregler. Det er et meget gennemtænkt og veldokumenteret system, som efter nogle år i markedet kan fremvise imponerende resultater.

Slankedoktor er et godt system til dem, der vil på en reel slankekur og have støtte undervejs.

På hjemmesiden slankedoktor.dk skriver de bl.a.:

SlankeDoktoren tilbyder dig et enkelt step-by-step program udviklet af danske læger og diætister, der hjælper dig til at nå dit personlige vægt-mål gennem let og lækker mad kombineret med lidt mere bevægelse i hverdagen. Vi hjælper dig til at tabe dig og holde din nye vægt – uden at sulte eller udmatte dig. Og du kan deltage hjemmefra uden fremmøde eller kursusaftener.

Det er slut med yo-yo-slankekurene, der holder nogle uger, hvorefter vægten er tilbage på samme niveau. Slut med sulte-kurene, hvor maven knurer og humøret falder i takt med blodsukkeret. Og slut med de overambitiøse fitness-programmer, hvor der kræves for meget for hurtigt, og som de fleste af os opgiver igen, inden vi rigtig er kommet i gang.

Det er præcist sådan, jeg selv mener, en slankekur med efterfølgende kostomlægning skal håndteres. Jeg er ikke bange for at anbefale slankedoktor som en god løsning.