Slankedoktor

Slankedoktor er afgjort et af de programmer, der har stor succes og godt fundament i fornuftige kostregler. Det er et meget gennemtænkt og veldokumenteret system, som efter nogle år i markedet kan fremvise imponerende resultater.

Slankedoktor er et godt system til dem, der vil på en reel slankekur og have støtte undervejs.

På hjemmesiden slankedoktor.dk skriver de bl.a.:

SlankeDoktoren tilbyder dig et enkelt step-by-step program udviklet af danske læger og diætister, der hjælper dig til at nå dit personlige vægt-mål gennem let og lækker mad kombineret med lidt mere bevægelse i hverdagen. Vi hjælper dig til at tabe dig og holde din nye vægt – uden at sulte eller udmatte dig. Og du kan deltage hjemmefra uden fremmøde eller kursusaftener.

Det er slut med yo-yo-slankekurene, der holder nogle uger, hvorefter vægten er tilbage på samme niveau. Slut med sulte-kurene, hvor maven knurer og humøret falder i takt med blodsukkeret. Og slut med de overambitiøse fitness-programmer, hvor der kræves for meget for hurtigt, og som de fleste af os opgiver igen, inden vi rigtig er kommet i gang.

Det er præcist sådan, jeg selv mener, en slankekur med efterfølgende kostomlægning skal håndteres. Jeg er ikke bange for at anbefale slankedoktor som en god løsning.

 

4 Kommentarer

 1. Jeg har hørt at indmad er vigtigt at spise, især hvis man taber sig meget, pga et “stof” som hjælper huden med at trække sig sammen.
  er det sandt ? og kan man evt få dette “stof” gennem andre fødevarer

 2. Hej.
  jeg er en pige på 14 år, 169 høj og vejer ca. 56 kilo.
  Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg vejer for meget,
  men jeg vil meget gerne tabe mig en smule uden at skulle
  på nogle rigtig hårde kure. Er der nogen af jer der kan hjælpe mig? Er der nogle der har et par idéer eller noget?
  Tak på forhånd.
  – Simone

  • Undgå at spise brød – helt og aldeles
   Undgå sukker – og det vil sige også sodavand og alkohol af enhver art. Tjek sukkerindholdet i det, du spiser – jo mindre jo bedre
   Køb nogle mandler og spis en lille håndfuld om formiddagen og igen om eftermiddagen. De sætter gang i din forbrænding, gør dig mæt og indeholder en masse gode fedtstoffer, der faktisk hjælper dig til at tabe dig.
   Motioner en halv time hver dag.

   Hvis du ikke har tabt mindst et kilo på en uge med de råd, må du kalde mig Mads (men du skal følge rådene 100%).

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*