Vægttab med effektiv slankekur

posted in: Slankekure | 6

Her handler det om vægttab! Jeg har fået en historie fra et par trofaste læsere af denne blog, som jeg vil dele med jer. Historien bærer overskriften “Verdens mest effektive slankekur”, og efter at have læst historien, må jeg erkende, at der kan være noget om snakken. Historien er fra Torben og Carina, der er et par i begyndelsen af fyrrerne, som i flere år har vejet en smule for meget. Jeg bringer dig her deres historie om verdens bedste slankekur.

Lene Hansson, Glykemisk indeks og hvad ved jeg

I de sidste 4-5 år har min kone og jeg generelt vejet en 5-6 kilo for meget begge to. Og vi har været bevidste om det, men da vi begge elsker god og hjemmelavet mad, har det ikke været nemt at eksekvere en slankekur.

Vi startede for 4 år siden med at følge Lene Hansson kuren, og faktisk vi os begge ganske godt, Men hvor var det dog kedelig mad – og besværligt at separere stivelse og ikke stivelse og den slags. Vi gik helt kolde i den slankekur efter et par måneder, og efter yderligere et par måneder havde vi taget det hele på igen.

Derefter kastede vi os over at spise efter det glykæmiske indeks, og det var jo ganske rart at gøre, for her er der ikke sparet på de gode sager. Men vi tabte ikke é gram på det næsten år, vi prøvede. Vi spiste efter forskrifterne – men vægten forblev uændret.

Tjek også lige denne: Den bedste slankekur

Motion som slankekur?

Vi prøvede så at dyrke motion. En halv time hver eneste dag med pænt høj puls. Der skete intet – vi tabte ikke et gram stadigvæk. Motionen gjorde os godt på andre områder, men maverne blev ved at være lige vel omfangsrige.

Bananer – det var løsningen på den effektive slankekur

Nærmest for sjov foreslog min kone, at vi prøvede den banankur, vi havde læst om her på bloggen. Den var jeg med på, og allerede dagen efter startede vi: Hver morgen til morgenmad spiste vi bananaer og drak tempereret vand til. Jeg spiste tre bananer og Carina spiste to. Resten af dagen – frokost og aftensmad – spiste vi, som vi altid har gjort: Fornuftigt men godt.

Allerede efter tre dage begyndte vægttabet, og nu efter 2 uger på bananaer til morgenmad har jeg tabt 4 kilo og min kone har tabt 3 kilo. Og tro mig: Vi spiser alverdens dejlig mad i rigelige mængder resten af dagen. Og vi får en is i ny og næ. Alligevel rasler kiloene af!

Vi har tænkt os at blive ved med banankuren længe endnu. De smager jo godt, og de har åbenbart en voldsom effekt på vores forbrænding.

Hilsen fra Torben og Carina

Har du prøvet bananer som slankekur?

Det var da en herlig historie, men jeg vil gerne høre far andre, der har prøvet denne kur. Hvilke erfaringer har I gjort jer?

6 Responses

 1. Andreas falk

  Hej alle … jeg var en gut på 148 kilo en dag fik jeg nok. Jeg startede med at spise 3 bananer om morgen formiformidag 1 banan og til frokost rugbrød uden smør med lavt fedtindhold pålæg som skinke osv .. til eftermiddag fik jeg bananer igen 2 styk til aften fik jeg grovpasta salat med en kottelet eller kyllingbryst tørstegt . Godnat mad var endnu en banan .. jeg tabte mig 33 kilo på 6 månder .. det gik viiiildt stærkt .. huwk dog at hver lørdag gir du dig selv lov til at spise usundt til aftensmad .. ..

 2. Hanne

  Spændende med en virkelig case. Det virker altid motiverende på andre overvægtige.

  Det kunne være interessant at afprøve en case, hvor én benytter banankuren og en anden benytter proteinkuren, som er meget populær i disse dage.

 3. britta

  Hej
  Kan se at der er to suppekure. Er der et skema til suppekur 2? Altså hvad man kan spise sammen med den i løbet af kuren!
  Der er et meget udførligt skema til den første suppekur.

  • Lise

   Hej Britta

   Det er samme skema, der er gældende for begge kure.

   • britta

    Hej Lise
    Tak for svaret.
    Hvad er der med alle de mandler, man nå spise. Jeg synes ikke det står i skemaet!!!

    • Lise

     Nej – de er ikke i skemaet af den simple årsag, at de er en nødløsning til dem, der bare SKAL have mere at spise end, hvad der er i kuren. Og til dem er det bedre at anbefale mandler (der faktisk hjælper metabolismen) end at lade dem spise alt muligt andet. Og sådan er det – uanset antallet af udråbstegn 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *