Slankepiller – du bliver federe af dem

Slankepiller vinder frem i Danmark. Tag en pille eller to, og du bliver slank. Piller med vægttab og piller, der nedsætter din krops evne til at optage fedt. Blandt andet sådan markedsføres slankepiller. Men tænk dig nu lige om… Synes du, det lyder sandsynligt, at du kan spise slankepiller i stedet for en ordentlig kost?

Jeg har i min funktion som terapeut talt med utroligt mange mænd og kvinder, der lider af overvægt. Mange af dem har prøvet et hav af slankekure, og de fleste af dem har også prøvet forskellige slankepiller. Ingen af dem har opnået noget varigt vægttab med slankepiller – til gengæld har de fleste af dem taget på efter de er standset med slankepiller.

Lad os nu være ærlige: Hvis du er overvægtig, er du det, fordi der er en ubalance mellem den mad, du indtager og den energi, du forbruger. Hvis du hælder mere energi ind i din krop, end den skal bruge, tager du på.

Det er kun en dårlig undskyldning, når overvægtige undskylder sig med sygdom. Det er under 5% af de overvægtige, der har en sygdom, der medfører overvægt.

Hvis du spiser slankepiller, der skal fjerne din appetit eller øge din forbrænding og hvad de nu ellers lover at kunne, opnår du kun én ting: Du smadrer din krops evne til at forbrænde! Og når du så er færdig med at tage slankepiller, tager du på i vægt i stedet.

Hvis du sulter din krop i en periode mens du er på en slankekur med slankepiller, sker der det, at din krop indstiller sig på at få meget lidt fedt og protein. Når så kuren er overstået, og du spiser mere normalt igen, tager du på, for din krop labber i sig af det, den har manglet. Det er egentlig logisk nok, ikke?

Fremover vil jeg hjælpe dig med masser af gode råd og opskrifter, der vil hjælpe dig til et vægttab, der holder. Og det er altså sjovere at være mæt hver dag, mens du er på slankekur. Lov mig bare én ting: Smid de slankepiller ud nu!

Slankeskolen er en revolution

Hvis du ikke kan tabe dig, er det fordi, du ikke har taget den eneste “kur”, der virker: Slankeskolen – klik her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*