Alli piller- ny slankepille i håndkøb

posted in: Fedt, Slankekure, Sundhed | 111

ALLI – det er navnet på den nye slankepille, der rammer det danske marked i maj 2009. Alli produceres af medicinalfirmaet GlaxoSmithKline. Pillen er allerede på markedet i USA, hvor den også sælges under navnet Alli, og den er en svagere udgave af den receptpligtige slankepille Xenical. I følge mange eksperter er der enddog særdeles gode muligheder for vægttab, hvis man nøje følger de anvisninger, der gives for brugen af Alli slankepiller.

Alli – slankepille med effekt?

Slankepillerne med navnet Alli vil give danskerne lettere adgang til en behandling, der kan hjælpe i kampen mod overvægt og fedme, siger firmaet bag pillerne GlaxoSmithKlines (GSK). Markedsføringstilladelsen betyder, at Alli bliver tilgængelig på apoteket til voksne med ‘en moderat overvægt’. Det vil sige med et Body Mass Index (BMI) på 28 eller derover.

Fakta om Alli slankemedicin

Kliniske studier viser, at når Alli anvendes i kombination med en diæt bestående af færre kalorier og mindre fedt, kan slankepræparatet give et vægttab på 50 procent mere, end en diæt kan i sig selv. Det betyder, at ved et vægttab på to kilo som følge af en diæt, kan Alli hjælpe med at tabe yderligere et kilo. Tabletten virker ved at forhindre en del af fedtet fra kosten i at blive optaget i kroppen og dermed blive omdannet til ekstra kilo.

Den aktive ingrediens i Alli er stoffet orlistat 60 mg. Orlistat 120 mg har været tilgængelig som receptpligtigt lægemiddel i 10 år under navnet Xenical.

Kilde: GSK.

Er Alli uden bivirkninger?

Sivende afføring og akut diarré. Det er blot nogle af sidegevinsterne ved den nye slankepille uden recept, som danskerne nu kan købe i håndkøb. Pillen Alli er nemlig som den første slankepille blevet EU-godkendt til at blive langet i håndkøb over disken i Danmark. Men allerede inden pillen står på de danske hylder, møder den kritik fra eksperter.

»Vi er meget kritiske over for, at noget, der tidligere har været på recept, nu bare kan fås i håndkøb. Der er jo en grund til, at man før skulle gå til lægen. Når du bare køber slankepiller i håndkøb, er du ikke sikret den nødvendige information, og den har jo nogle ret heftige bivirkninger,« siger Sine Jensen, sundhedspolitisk medarbejder i Forbrugerrådet.

Alli kan dog ikke alene skabe vægttab. Den kræver også, at kosten lægges om, men gør man det, kan pillen gøre minimere kroppens fedtoptag.

En kostomlægning, der ellers ville medføre et vægttab på fem kilo, vil således kunne blive øget med 2,5 kilo, hvis omlægningen kombineres med Alli.

Hvordan bruges Alli?

Tag ikke Alli slankepiller, hvis du er allergisk over for orlistat, eller hvis du har galdeblæreproblemer eller manglende evne til at absorbere fødevarer og næringsstoffer generelt.

Før du tager Alli, skal du fortælle din læge, hvis du har nedsat funktion i skjoldbruskkirtel, har haft nyresten eller pancreatitis, type 1 eller type 2-diabetes, spiseforstyrrelse, eller hvis du tager anden medicin for at tabe dig.

Tag Alli en time før eller efter et måltid, der indeholder fedt. Alli indtages tre gange dagligt. Hvis du springer et måltid over, eller du spiser et måltid, der ikke indeholder fedt, skal du springe din Alli dosis over. Fedtindholdet i din daglige kost bør ikke være større end 30% af din samlede daglige kalorieindtagelse. Undgå en kost, der har et højt indhold af fedt. Højt fedtindhold i måltider, der indtages sammen med Alli, øger din risiko for ubehagelige bivirkninger på din mave eller tarme.

Alli piller og bivirkninger

Søg akut lægehjælp, hvis du har nogen af disse symptomer: nældefeber, åndedrætsbesvær, hævelser i ansigtet, læberne, tungen eller halsen. Stop øjeblikkeligt med at tage Alli og ring til din læge, hvis du har stærke smerter i din øvre mave der spreder sig til ryggen, kvalme og opkastning eller hjertebanke. Disse symptomer kan være tegn på betændelse i bugspytkirtlen.
Nedenstående bivirkninger er kendte ved brugen af Alli. Det er de naturlige konsekvenser af Alli’s fedt-blokerende virkning og er faktisk tegn på at medicinen virker korrekt. Disse bivirkninger er som regel midlertidige og mindskes med med tiden:
Olieagtig udflåd
Løs afføring
Flere daglige toiletbesøg
Mavesmerter, kvalme, opkastning, diarré
Olieagtig eller fedtet afføring
Orange eller brunt farvet afføring
Gas med olieagtig udflåd
Andre bivirkninger, der kan opstå, samtidig med at der tages Alli omfatter:
Problemer med dine tænder eller kødet ved dine tænder
Forkølelse eller influenza lignende symptomer
Ondt i hovedet eller rygsmerter
Hududslæt eller kløe
Andre bivirkninger end forskrevet her kan også vse sig. Tal med din sundhedsansvarlige, hvis der er andre usædvanlige effekter.

Hvad siger du om Alli og slankepiller?

Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg ikke bryder mig om, at man skal indtage piller for at tabe sig, men omvendt erkender jeg, at der er mange mennesker, der er så svage, at de ikke kan tabe sig på anden vis. Jeg er blot bekymret over, om Alli og andre slankepiller er en undskyldning for ikke  at spise fornuftigt.

Hvad siger du? Skal du prøve Alli slankepille? Eller har du allerede prøvet pillerne i et andet land?

111 Responses

 1. marie

  hej.. jeg er 13, vejer 61 kg og er 165 cm høj, vil gerne tabe mig de 6-9 kg.. vil det hjælpe? jeg spiser utrolig usundt, men altså er begyndt at stoppe med det, og så spiller jeg håndbold og svømmer. men stadig tager jeg utrolig meget på, har taget omkring 10 kg på de sidste 7 mdr..

  • Lise

   Hvis du mener om slankepiller vil hjælpe, er svaret nej. Du er alt for ung. Spis sundt i stedet og pas din motion.

 2. Ukendt

  Hej mennesker? jeg har ikke prøvet det. Men overvejer det. Jeg er 17 år og vil tabe mig omking 7 til 10 kilo! virker Alli? i en måned? 🙂

 3. Maj

  Hej. Jeg har taget Alli i en uges tid og har i den forbindelse undgået fedt, for at begrænse bivirkninger. Jeg taber mig også, men det er jo ret logisk, når jeg har lagt kosten om og jeg har heller ikke haft nogle bivirkninger. Mit spørgsmål er:
  Er det i virkeligheden bare sådan, at Alli’s funktion kun er, at give bivirkninger som diarré eller ukontroleret afføring – hvis man spiser fedt og har det nogen effekt på eksisterende fedt på kroppen???
  Og ikke mindst – har det nogensomhelst effekt, hvis man holder sig til under det fedtindtag, der er anbefalet.

  • Chanett

   Hej Maj
   Jeg ved ikke om du har fået svar på dit spørgsmål, men her kommer der et.
   Jeg selv har været på Alli i 4 mdr. nu og det virker upåklageligt. Jeg oplever kun de trælse bivirkninger, hvis jeg vælger at spise fed mad – derfor holder jeg mig selvfølgelig fra det. Jo federe maden er – jo mere flydende/olieret bliver afføringen. Det skyldes at fedtet bliver udledt via afføringen.

   Så hvis du ikke oplever de store bivirkninger er det bare fordi du ikke spiser særlig fed mad. Fortsæt dog med at tage Alli alligevel, for selvom du ikke spiser fed mad absorberer Alli alligevel op til en fjerdedel af den fedt der er. Så Alli vil altid give resultater.
   Det skal dog siges at du ikke behøver tage Alli, hvis du fx spiser salat eller anden mad der ingen fedt indeholder – for så er der intet Alli kan absorbere. Gem i stedte pillen til en anden gang.

   Alli absorberer op til en fjerdel af den fedt der er i maden.. Så det vil ALTID have en effekt. Jo federe maden er jo mere absorberer Alli.

   Hilsen mig

 4. Tasha

  Jeg har taget alli i en uge og spiser sundt, har tabt mig 2 kg, dyrker ikke motion, da det er 3 uger siden jeg fik en lille søn ved kejsersnit.. og må ikke dyrke motion.. indtil videre syntes jeg alli virker fint.. men må da lige se om en uges tid om der stadigvæk sker noget.. men der er lang vej i nu efter 2 graviditeter i træk 😉

 5. Noa

  Hej jeg spiste alli i en uge da min bmi var på 37, men da jeg samtidig havde for højt kolestorol og skulle have medicin måtte jeg stoppe på alli, fordi man ikk må tage kolestorol medicin og alli sammen, men jeg tabte mig faktisk et par kg den uge med alli, så jeg tror det virker, hvis man som jeg også lægger sin kost om og følger instruktionerne.

  hilsen Noa

 6. Mette

  Hej.
  Jeg er en kvinde på 26 år som har overvejet at købe pillen.
  Jeg spiser utrolig sundt og tænker rigtig meget over hvad jeg propper i munden, desværre kan jeg ikke træne det som jeg gerne ville, da jeg lige er blevet opereret i det ene knæ.
  Ved nogen herinde om man kan tabe sig uden motion i hverdagen ,hvis bare man holder sig inden for Alli´s kostplan?
  Jeg har “KUN” behov for at tabe mig 5-8 kg ,så derfor er jeg jo ikke vildt overvægtig, men har bare problemer med at holde vægten nede,selvom jeg lever sundt- problemet er når JEG spiser ude.. er jo glad for alt hvad der smager godt, så der holder jeg ikke igen med noget (som jeg måske burde) sunes bare selv at der skal være plads til at “hygge” sig engang imellem ellers bliver man træt at det hele på længere sigt.
  Jeg er ikke svag og mener ikke at overvægtige er svage, har selv været overvægtig som barn pga. usunde madvaner og ingen regler om kost hjemmefra, men har alligevel lært meget af det og tænker nu at det ikke er noget jeg vil tage med mig i “mit” liv, da jeg har erfaret at det betyder utrolig meget for ens indlæring,humør,livsglæde osv.
  Ønsker jer alt held og lykke med resultaterne og håber på gode råd fra jer som har prøvet pillen.
  Mvh. Mette

  • Jette

   Hej Mette

   Din BMI skal være over 28, og det lyder det ikke til din er. Så har den vist ikke nogen virkning. Jeg selv har brugt den i en periode, da det var rigtig mange kilo jeg skulle af med, og den skubbede hurtigere på mit vægttab, men det gøres jo ikke alene ved bare at tage en pille, sund kost er kodeordet. Men når vægten går ned af, så holder det motivationen længere.
   Jeg har absolut ingen bivirkninger ved at spise dem.
   MVH. Jette

  • Chanett

   Hej Mette
   Som Jette ganske rigtig siger bør din BMI være over 28. Men jeg er sikker på at det stadigvæk virker selvom du ikke – men jeg synes du skal snakke med lægen i stedet for.

   Hvis du har problemer med trøstespisning, eller har en meget sød tand som du gerne vil have gjort sundere kan jeg selv anbefale hypnose. Jeg har selv fået 4 hypnosebehandlinger og er ikke længere fristet til at spsie de usunde ting, som jeg var fristet af tidligere. Det er også bare vigtigt at man er bevidst om at sige nej når fristelsen byder sig fordi der i de fleste situationer kun er tale om en vane og ikke et egentligt behov.

   Jeg selv har taget Alli i 4 mdr. og det virker på mig, men min BMI er også på 29 og skal have tabt mig godt 20kg.

 7. Sara

  Hej .. Jeg har tænkt mig købe det.. Men er lidt bange for det. Jeg har aldrig nogensinde taget slankepiller, der jeg altid har hørt noget negativt om det og at man nemt kunne nemt få stress, depression og migrane osv. Er der nogen af jer der bruger det Alli? virker det overhoved? Jeg vil gerne tabe 15 kg.. jeg vejer 72 og er 58 høj.

 8. Maya

  UG du spørger om hvordan man kan vide om de virker som de skal.. Hmmm måske ved at du går ned i vægt, det var det der var förmålet med pillerne..

 9. dilek

  hej jeg tog alli piller… de hjælper ikk lad være og tag dem det er penge ud af lommen.

 10. Ug

  Jeg er på dag 3 med Alli. Jeg har helt bevist spist usundt alle 3 dage, men der har slet ikke været nogen bevirkning. Er der andre der har oplevet det? Hvordan ved jeg at pillen virker på mig, hvis den ikke reagere som de siger den skal?

  • Chanett

   Hej UG
   Hvis du bevidst vælger at spise usundt er det sgu for dumt! Har du ikke læst instrukserne til Alli???
   Alli skal tages i forbindelse med en kostomlægning – altså en form for diæt. Du kan ikke bare tage Alli og forvente at tabe dig uden at omlægge din kost – sådan fungerer det ikke.

   Hvis du i stedet for vil se resultater bør du spise okay sundt og tage en Alli pille tre gange dagligt. På den første uge kan du tabe dig op til 2kg.
   Jeg har selv på fire dage (i denne uge) tabt 1,6kg. Så jeg VED det virker – men du skal følge instrukserne.

   Hilsen mig

 11. Grethe

  Hej Ole Kristiansen.

  Jeg sidder også er spændt på dit svar, om hvor lang tid det tog dig at tabe de 35 kg?

 12. Ove Kristiansen

  Jeg har taget Alli, og har på den måde tabt 35 kilogram. som jeg ikke ville have kunnet komme af med uden denne pille. Jeg har i en periode på et par måneder ikke taget Alli, men til gengæld taber jeg mig heller ikke, så jeg overvejer at fortsætte med at tage den, men selvfølgelig kun til de måltider der er lidt fedt i.

 13. Maria

  Vil lige sige til jer der siger at overvægtige selv er skyld i det, tager fejl. Vi har Maslows behovspyramide hvor der er visse felter vi skal ha’ opfyldt fx. de alm. som mad og sådan, når vi har det kan vi rykke op i det andet felt, hvor der er rammer, men dem som ingen “rammer” har er nødt til at lave deres egne for at kunne få den tryghed som man har behov for.

  jeg har selv været overvægtig siden 5 klasse, og er nu i gang med en uddannelse, så nu går jeg bare og venter på jeg bliver 18 så jeg kan købe de piller 🙂

  • Lise

   Hej Maria

   Jeg vil gerne diskutere det lidt med dig, hvis du vil? Nemlig ved at stille spørgsmålet: Hvis skyld er det så? Det er klart, at for børn (som du er/var), er dte en anden sag. Da er det klart forældrenes skyld. Men mener du virkelig, at voksne overvægtige, der blot spiser løs trods deres overvægt er uden skyld i deres problem?

   • dilek

    hej jeg er en pige der er 160cm vejer 80kg. vil gerne prøve alli men er bange for bivirkniger. hjælper pillerne virlekelig??

    • Lise

     Hej Dilek

     Alli slankepiller virker for nogle – men ikke for alle. Og det bør klart være sidste udvej. Ordentlig kost og motion er bedre – f.eks. startet med en omgang af fedtforbrændingskuren.

     • Chanett

      Lise du er uvidende!! Du skriver ordentlig kost og motion og starter så ud med at foreslå en “hurtig-kur” der risikerer at sende en på hospitalet, hvor man samtidig tager alle kilo på igen… Ved du overhovedet noget om den? Jeg har selv været på den og min veninde har – men hun var knap så heldig. Hun røg nemlig på hospitalet fordi hendes krop reagerede negativt på kuren. På hospitalet fik hun at vide at hun langt fra var den eneste med den oplevelse…!
      Alli virker ganske glimrende og det gør vægttabet lettere, men skal stadigvæk selv sørge for at spise ordentligt.

    • Chanett

     Hej Dilek
     Jeg har været på Alli i 4 mdr. nu – har holdt diæten on and off og har derfor ikke tabt mig så meget jeg kunne. Men jeg kan fortælle dig at jeg i denne uge blot på fire dage har tabt mig 1,6kg. Har i løbet af de fire dage været til videoaften hvor der også røg lidt chips og sodavand ned. Men holder mig ellers til en kostplan.
     Der er selvfølgelig nogle trælse bivirkninger, men det du skal forstå er, at bivirkninger såsom diare og olieret afføring kun kommer hvis du spiser fed mad. Det skyldes at fedtet i maden udskilles gennem afføringen.

     Jeg vil anbefale dig Alli, men det er vigtigt at du omlægger din kost for at optimere dine resultater. Tag Alli 3 gange dagligt. Jeg taber mig omkring 2kg i ugen, hvis jeg ellers holder mig til min kostplan.

     Forbrændingskuren som Lise nævner er lige til at skyde i sænk. Går du på den vil det blot være endnu et nederlag – og jeg taler af personlig erfaring. I de sidste 2-3 år er flere og flere blevet indlagt fordi kroppen har haft en negativ reaktion og folk er blevet pisse syge af kuren. Min veninde var desværre en af dem. Så jeg kan IKKE anbefale.

     INGEN kure generelt kan anbefales når man skal tabe sig 10kg +.

     Alli hjælper på den måde at det absorberer op til en fjerdedel af den fedt der er i maden. Så enkelt er det.

     Jeg vejede på mit højeste punkt 94,6kg og vejer nu 86,1kg. Hvis jeg havde holdt mig til kostplanen 100% og undgået alle byture, fødselsdage, videoaftener m.v. havde jeg tabt mig væsentligt mere.

     De 4 mdr. jeg har været på Alli har været hist og her – altså ikke en fast periode. Er begyndt igen for 1 uge siden. Der kom lidt ekstra kg på efter jul og nytår, så nu skal de også væk. Jeg har allerede tabt mig 1,6kg på 4 dage og har 17,7kg to go. Holder jeg mig til planen kan jeg slippe af med dem på omkring 2 mdr.

     ALLI VIRKER!!

     Held og Lykke

     • anja

      hej jeg vil lige høre jer af om der er nogen af jer som ved om man stadig kan købe alli og om man kun kan købe dem på apoteket.
      mvh anja

   • Chanett

    Lise – igen er du uvidende…

    Voksne, der er “fede” kan have forskellige problemstillinger, som de ikke kan gøre noget ved. Fx kan de i forbindelse med angst-anfald, diabetes el. lign være på medicin, som gør at de uhjælpeligt tager på i vægt.
    De kan være født med et stofskifte som ikke fungerer normalt, og derfor ikke forbrænder særlig godt.

    De mennesker som tilgengæld spiser meget susundt kan have udviklet en candidasvamp, som gør at kroppen bogstavelig talt signalerer et behov for ting indeholdende sukker – hvilket er det en candidasvamp lever af.

    Igen, så er der størstedelen – hvori jeg hører til… Jeg har trøstespist fordi jeg ikke har kunnet finde en anden måde at tackle mine følelser på. Havde jeg ikke været blevet udsat for massiv mobning igennem hele mit skoleliv, blevet udsat for både psykisk og fysisk terror af en eks-kæreste, der viste sig at være rendyrket psykopat eller været udsat for massiv ressourcemangel pga. en psykisk syg ekskæreste havde jeg sgu nok ikke trøstespist…!

    Er du selv i kategorien fed??? Ved du hvor meget mod, vilje, motivation og HÅRD KAMP det kræver at tabe sig 20kg + ??? Hvis ikke du selv har været der eller kender grunden til hvorfor folk er endt der, så skal du fandeme holde kæft!!!

    Dårligt selvværd er ikke ens egen skyld – og trøstespisning kan være en måde folk tackler den på. Trøstespisning er ikke noget man selv kan kontrollere og betragtes på samme måde som en spiseforstyrrelse såsom anoreksi. Det er psykisk og kun noget professionelle fagfolk kan hjælpe med…

    De mennesker, som bliver ved med at købe pizza og cola og som “blæser” på udseendet, er mennesker der har givet – om ikke andet så for en periode.

    Det er bl.a. personer som dig Lise der gør, at det bliver endnu sværere for “fede” mennesker, at kunne gå igennem så hårdt, langvarigt og krævende forløb som et stort vægttab er. Jeres fordomme og misbilligelse er nok til at fede mennesker vil gemme sig væk – for det kan godt være at I synes de er “ækle”, men jeg tvivler på at de selv synes de er lækre. De har ikke brug for jeres kritik!!! De kritiserer i forvejen sig selv så meget, at de kan gå psykisk ned.

    Så tænk før du taler og tal ikke før du selv har været i samme båd…! For du ved INTET!!!

    • Lise

     Kære Chanett

     Mens du vader rundt i din harme, sender jeg HVER dag folk ud på en rejse mod et bedre og sundere liv. Det er lidt blodfattigt, at du ukritisk beskylder mig for intet at vide. Jeg er uddannet psykoterapeut, NLP terapeut og har arbejdet med hele dette område i over 30 år. Lidt ved jeg. Men hvis det er godt for dig at skyde løs, er det fint med mig.

 14. tess

  hej igen
  jeg mente ikke det skulle sygeligøres men overvægt (ikke et par kilo for meget altså) er en form for spiseforstyrrelse ligesom de piger som skriver at de vil veje 42 kilo istedetfor 54 og overvejer at bruge en slankepille..
  jeg synes heller ikke at syntetiske stoffer er sagen men hvis det var nok at “bare” tage sig sammen og spise salat tror du så der ville være så mange svært overvægtige? en slankepille som er godkendt vel og mærket, er måske en start og det kan være nemmere at tage hul på de “issues” som hvert individ har, som får dem til at overspise. når man ikke vejer 30kilo over sin normalvægt har man måske mere overskud til at tage det “psykologiske” i stiv arm..

  fint at du holder dit vægtab efter en tur med suppekuren og når du skriver det så tror jeg også at jeg forstår hvorfor du synes overvægtige er svage, “du kan jo godt så hvorfor skulle de andre ikke kunne” !!!

 15. tess

  hej Lise
  Jeg synes du er meget hurtig til at stemple folk og putte dem i kasser, hvor mange tror du kører et strømlinet liv uden svagheder! det er bare nemt at sige at de overvægtige “bare” kan spise noget salat og så er den hjemme, jeg er selv ex anoretiker og derfor ved jeg hvad en spiseforstyrrelse indebærer og tro mig det er ikke “bare” at holde op. det er for nemt at sige at dem som er overvægtige bare skal holde op med at spise fastfood og hvidt brød og pasta
  Måske har du set for mange programmer om overvægtige amerikanere der lever af fastfood men gælder det virkelig også iden grad for danskere og europæere? jeg er ikke så sikker!
  mange overvægtige spiser faktisk bare alm mad helt sikkert for meget men ikke nødvendigvis fastfood. det er fint at give gode råd men at blive ved med at slå de tykke i hovedet med at de bare skal spise grøntsager er altså for snævertsynet.
  p.s. du anbefaler suppekuren til en..har du prøvet den, den er umenneskelig og eftersom man ikke har spist meget andet end suppe en uge tager du på igen efter et par dage med alm sund mad!!! nej så hellere en pille som kan hjælpe på vej..

  • Lise

   Kære Tess

   Under 1% af de overvægtige er det grundet sygdom – de resterende 99 % er det grundet dårlig kost og for lidt sygdom. Og det kan man altså godt “bare ændre på”! Jeg er ikek enig i din tilgang til det, hvor det skal sygeliggøres, og hvor det altså er sådan lidt synd…

   OK – du vil foretrække en pille fremfor suppekuren. Jamen – det er da også meget bedre at tage syntetiske stoffer fremfor f.eks. suppekuren. Du må meget undskylde – men den køber jeg altså ikke. Og ja – jeg har taget suppekuren for godt et år siden. Tabte 6 kilo og har kke taget et gram af dem på igen. Så hvad er det egentlig, du mener?

   • JJ

    hmm, lidt ligesom alkoholikere, bare skal lade være med at drikke? Eller ludomanere(hedder de sådan?) der bare skal holde op med at spille? Folk med højdeskræk eller andre fobier… Narkomaner…

    Ja de skal BARE ÆNDRE PÅ DET…

    Hvor får du dine tal fra 1% sygdom / 99% dårlig kost, har du nogle referencer? Hvad med påvirkning gennem “dårlig” genetik eller miljø? Er dine 99% gruppe, psykisk sunde, ikke-“mad”afhængige menesker med masser af tid/overskud i dagligdagen, bare for dovne til at ændre på deres kost?

    Personligt vil jeg ønske at det “BARE ER AT ÆNDRE”.. men det er som om virkeligheden taler lidt i mod dette.

    • Lise

     Hej Jimmy

     Det pudsige er bare, at de mennesker, der er svært overvægtige og bare “intet spiser” alle uden undtagelse taber sig, hvis de spiser rigtigt og får hjælp til at holde sig fra den dårlige kost. Synes du ikke, det er meget påfaldende og sigende?

     • Jacob

      Hej Lise.

      Du er da lidt af en hat? Du forstår da slet ingen ting, et at være afhængig af en ting, er ikke bare sådan at ÆNDRE. Folk kan sagtens have et behov for f.eks. mad, og det kan være ligeså svært at sige nej til mad, som det kan at sige nej til heroin for en narkoman. Så prøv lige at tænk dig om før du kommer med dine surrealistske menninger. Ærligt talt, så smut ud af sådan et forum, hvis du ikke har vejledning, men kun falske kommentarer og et grimt navn.

     • Lise

      Smutte ud af et forum? Jamen det er jo min hjemmeside, du er på. Så jeg bliver – og du kan smutte 😉

 16. Kirsten Hviid Nissen

  Hej allesammen
  Jeg er en pige på 51 somre–jeg er ikke den store motionist fordi jeg desværre har gigt.
  Men jeg kan rigtig godt li`en go`gåtur–det forbrænder man nok bare ikke vildt meget fedt af.
  Jeg har nu spist Alli i to måneder—jeg har faktisk stort set ikke haft en eneste bevirkning–kun en gang hvor jeg havde forregnet mig på et dejligt måltid med en laks der simpelthen var for fed.
  Ret omgående kom reaktionen og det var overstået ret hurtigt.Tynd mave!
  Man SKAL lægge sin kost om; ellers får man tror jeg så meget bøvl med maven at det gir`sig selv–man skal altså være noget hård hvis man vil fortsætte dårlige fede kostvaner mens man er på Alli.
  Jeg taber mig og det gør jeg ved egen hjælp og stædighed og jeg vil ikke finde mig i; at nogen kalder mig svag fordi jeg gerne vil give mig et ekstra skub.Det er det jeg gør når jeg tager Alli–intet andet.
  Selvfølgelig har bevidstheden om at jeg ville få det dårligt–holdt mig fra at sætte tænderne i nogele usunde ting et par gange de sidste måneder–da har de nærmest virket som en reminder(hvov du har en aftale med dig selv).
  Jeg er gladere end jeg har været længe–for jeg føler jeg gør noget godt for mig selv og har taget kampen op og besluttet at investere i mig selv–det er det jeg føler når jeg en gang om måneden skal på apoteket og købe Alli–lidt dyrt er det jo.
  Så så meget det end måtte være nogen imod; jeg er den glade bruger af Alli–det virker–er ikke en mirakelkur–man skal ville selv.
  Jeg skriver ind om nogle måneder og fortæller hvordan det går.

  Venlig hilsen Kirsten

 17. Pia

  Med alle de bivirkninger? Nej tak. Så vil jeg heller snuppe en skål salat til istedet for. Det er nok også sundere i sidste ende. Man har jo ikke taget det hele på på en nat. Så kan man heller ikke forvente at man taber det igen på en nat.

  Istedet for at sælge sådan noget skulle de måske hellere skrue prisen i vejret på alt det usunde skidt de sælger i forretningerne så folk der har svært ved at lade være (og jeg ved hvad jeg taler om. Jeg er nemlig selv en af dem) tænker sig om en ekstra gang før de betaler for alt det skidt.

  Godt indslag. Og det er rart at læse en artikel som ikke roser pillen til skyerne for at få den solgt.

 18. Benedikte Obel

  Drop Alli!
  Det kan godt være, man slanker sig med Alli på kort sigt, men til gengæld er der risiko for at blive meget, meget tyk på længere sigt, da man kan skade sit stofskifte – den del af det, som bl.a. skoldbruskkirtlen har med at gøre. Dermed er der risiko for at tage RIGTIG MANGE kilo på.
  Det hedder i produktresumeet offentliggjort af EUs European Medicines Agency på hjemmesiden ema.europa.eu:
  “4.4 Særlige advarsler og forsigtighedsregler vedrørende brugen

  Der kan forekomme hypotyroidisme og/eller dårligere kontrol af hypotyroidisme, når orlistat og levothyroxin indtages samtidigt (se pkt. 4.5). Patienter, som tager levothyroxin, bør konsultere en læge inden behandling med alli, da det kan være nødvendigt at tage orlistat og levothyroxin på forskellige tidspunkter, og da der kan være behov for justering af levothyroxindosis.

  4.5 Interaktion med andre lægemidler og andre former for interaktion

  Levothyroxin
  Der kan forekomme hypotyroidisme og/eller dårligere kontrol af hypotyroidisme, når orlistat og levothyroxin indtages samtidigt (se pkt. 4.4). Dette kan skyldes et fald i absorptionen af jodsalte og/eller levothyroxin.

  Det betyder, at “Alli” forhindrer optagelsen af jodatomer fra syntetisk levothyroxin OG fra Thyroid-lægemidler. Thyroid-hormoner er jo bygget op om jod. Sikken vægtkontrol… bliv først slank af det samme, som senere netop vil gøre een syg og overvægtig. ” Citat Anisa på sonjasstkifteforum.info

 19. rim

  Jeg er en 36 årig kvinde 179 cm og vejer svingende mellem 100 og 110 kg… Jeg overvejer seriøst at kickstarte min livsstilsændring med piller. Jeg har intet ønske om at tabe mig +30 kg, men ville være lykkelig hvis jeg kom ned på 85 kg. Jeg er i forvejen rimelig “bigboned” så mindre vægt end det tror jeg ville se forkert ud på mig.

  Jeg tror jeg har prøvet stort set alt for at tabe mig, men falder konstant i vandet. Enten pga manglende motivation eller den søde tand tager over… Jeg ved udemærket godt det kræver en hel livstilsændring og ens forhold til mad skal ændres drastisk. Men men men… Jeg er super glad for mad! problemet er mange gange.. selvom man er mæt og tilfreds så tager man liiige den ekstra portion, for det smager jo godt.. hvordan kommer man til det punkt hvor man finder viljen og styrken i at blive ved? holde fast i motionen og den kloge kost? Se den pille vil jeg godt finde. Men indtil videre tror jeg jeg giver Alli en chance og ser hvad der sker. For ikke om jeg skal være stor resten af mit liv! Det nægter jeg!

   • Heidi

    Fedtforbrændingskuren VIRKER!!! Den er fantastisk… Jeg er nu blevet klar til min Gastric Bypass!!

    • Lise

     Hej Heidi

     Det er godt at høre. Held og lykke med operationen!

     • Lullu

      Det kan jeg så fortælle, fra den professionelle side at det ikke er! En fedtforbrændingskur er, som Heidi her havde brug for, en hurtig måde at smide nogle kilo på inden en operation… Det kan ikke måle sig i forhold til en decideret slankekur, da det ikke er selve kuren der er væsentlig men livsstilen.. Alli er god for overvægtige der har brug for at tabe sig, da den suplere denne livsstil – og jeg mener suplere!! En slankepille må aldrig gå ind og blive det eneste slankende redsskab til et vægttab! Så er det lige pludselig også din muskelmasse du taber, og det er i den grad skadelig for din forbrænding… Men klø på gutter og gutinder, det hele handler om motivation, og det er denne pille uden tvivl en god hjælper og kickstarter til 😉

 20. SR

  TIL DEEDEE
  UNDSKYLD mig med helt ærligt deedee, du skulle seriøst søge en læge eller en psykolog! Hvis du vejer 52 kg og vil tabe dig 5-10 kg?????? Jeg er i chok! dvs du vil veje mellem 47 og 42 kg??? Det er sgu da hvad et barn vejer!!! er du da helt fra snøvsen! For mig lyder det som en seriøs spiseforstyrrelse! jeg kan blive SÅ irriteret på sådan nogle som mener, det er fordomme hvis man sys en lille tøs på 52 kg vil tabe sig, er dårligt! Det ER DÅRLIGT for dit helbred!! måske du skulle se det program supersize vs. SUPERSKINNY!! Og hvis du spørger på apoteket, så har de en skala, hvor man kan se hvad man mindst må veje for at ta pillen, uden det bliver sundhedsskadeligt!! TÆNK OVER DET! det er dit liv!

 21. alli

  Til alle de, som måtte pointere at folk burde spise sundt og motionere, er det fuldstændigt korrekt. At det danske samfund så ikke tillader alle dette, er en helt anden sag! Mange af disse som har skrevet i dette forum SPISER sundt og grønt og holder en fin kost, men kan af gode grunde ikke motionere. Iøvrigt er det dyrt at motionere, eller svært fordi man bor i tæt bebyggelse. Jeg kan da ikke andet end at have sympati for at folk ikke folk motionere offentligt (på cykelstier eller fortove) hvis de er meget overvægtige, det danske samfund udelukker jo ALT andet end normalen!…

 22. Mynthe

  hvorfor har i alle sammen så travlt med at mene noget om, hvordan andre mennesker skal leve deres liv?

  Lad dog folk være i fred. Køb slankepiller, hvis det virker for dig, spis hvidt toastbrød til aftensmad, hvis det gør dig lykkelig eller løb en tur, hvis DET gør dig lykkelig.

  Det er da ikke op til mig eller nogen andre at dømme folk, der er overvægtige. Jeg er ikke selv overvægt – det er jeg ikke fordi jeg dyrker en masse motion og spiser nogenlunde fornuftigt. Til gengæld drikker jeg en masse kaffe ligesom jeg spiser koffeinpiller (på recept) af og til for at kunne klare mit krævende arbejde så godt som jeg gerne vil – Er jeg svag? ja det er jeg måske, men jeg er også et voksent menneske, der selv kan beslutte, hvordan jeg vil prioritere i mit liv.

  Der er en grund til, at de her slankepiller kan købes i håndkøb. Det er fordi man fra sundhedsmyndighedernes side har vurderet, at det er forsvarligt. Så skal vi ikke bare alle sammen holde op med at have så mange meninger om, hvorvidt andre mennesker er “berettiget” til at spise en slankepille.

  ja, man kan få dårlig mave – Det kan man altså også få af 5 kopper kaffe og en stor pose lakridser, af en tur i byen eller af en skrap penicilinkur.

  Det er ikke farligt at spise alli-slankepiller, så hvis du tror du ville kunne få en positiv effekt af dem, så køb dem dog for Guds skyld og lad være med at lytte til alle mulige bedrevidende fjolser, som bilder sig selv ind, at de har den rigtige løsning på, hvordan MAN skal leve sit liv.

  Du skal finde DIN løsning – ikke deres.

 23. Loevens

  Jeg ville også have prøvet alli-pillerne men har talt mig selv fra det, da jeg går meget op i at spise sundt, og jævnlig spiser både avocado, mandler og fed fisk med mere for at få det sunde fedt, Jeg vil nødig miste virkningen af alle disse gode fedtstoffer det er både spild af penge og råvarer så jeg er i stedet begyndt på en side der hedder madlog.dk der kan jeg se hvor mange kalorier og hvor meget fedt, protein osv jeg skal have dagligt for at nå mine mål. Kan kun anbefale at spise sundt og fornuftigt og dyrke motion for at få bugt med “problemområderne” Jeg er 23 år og vejede 112 kg da jeg begyndte og er nu “nede” på 104 efter en måned og vil helt sikkert fortsætte… Jeg føler ikke at jeg er på kur eller benægter mig selv nogle af de ting jeg kunne få lyst til jeg regner det bare ind i mit daglige kalorieregnskab 🙂

  Det er en god idé at engagere sig og gøre sit vægttab til en “hobby” eller et lille projekt og jeg er blevet bidt af at søge på nettet efter sunde madvarer og de såkaldte “superfoods” som er super sunde for kroppen.

  Måske kunne jeg tabe mig hurtigere men jeg kunne ikke tabe mig på en sundere måde end jeg gør nu og ved at få alle de gode fedtstoffer og råvarer har jeg set en forbedring i min hud og min energi m.m. Det havde jeg ikke opnået ved at tabe mig på en usund måde.

  Jeg ser stadig mig selv som “svag” når det kommer til at sige nej til mad, men det handler om at kende sig selv godt og lægge godt mærke til hvad ens krop prøver at fortælle en…

  Jeg håber der er noen der kan bruge mit indlæg til noget, vil i hvert fald ønske jer alle held og lykke med jeres vægttab…

  Og selvom jeg er stor “believer” af den måde jeg gør det på, så gør det på den måde i har det bedst med og den måde i synes virker…

 24. Maria

  Hvis folk tror at det har noget med viljestyrke at gøre for at tabe sig eller også er man bare svag, så kunne jeg ikke være mere uenig. Man kan blive afhængig af alt stort set og nogle bliver mere afhængig end andre, som kan bunde i mange ting.. Jeg tror på Allen Carrs teori som er at det er mentalt du er afhængig. Hvis man gerne vil tabe sig burde man først og fremmest ændre sit syn på mad. Derfor må man endelig ikke tro at fordi man ikke kan tabe sig, at så er man svag – tværdigmod. Fejlen er at man bare ikke har ændret sit syn på maden. Hvis jeg skal sammenligne det med rygning tror mange også rygere er svage, fordi de ikke kan stoppe, men faktisk har du næsten ingen abstinenser når du stopper og efter 3 uger er du faktisk ikke fysisk afhængig mere. Hvorfor er det så, så svært at stoppe? fordi man stadig er afhængig mentalt og det er lige præcis det man skal ændre som det første, før man stopper med at ryge eller tabe sig.

  Hvis du gerne vil skabe små resultater i tilværelsen så arbejd med din adfærd. Hvis du vil skabe store resultater skal du arbejde med den måde du ser verden på.

 25. Dorthe

  Hej.
  Jeg er en pige på 160 cm og 84 kg. Altså en BMI på ca 33. Jeg er lige den rette kandidat til alli, men alligevel vil jeg ikke. Jeg tror ikke på at piller hjælpr i det lange løb. Ikke for mig i hvert fald.
  Jeg blev misbrugt af 2 forskellige mænd (uafhængig af hinanden) inden jeg fyldte 10. Jeg blev mobbet hver dag i 7 år. Jeg er blevet forsøgt voldtaget 2 gange da jeg var 16. Jeg kunne fortsætte i en uendelighed. Jeg har nu erkendt at jeg har nogle problemer som jeg skal have “snakket med nogen om”. Derfor starter jeg på fredag hos en psykolog, som har speciale i overspisning og er hypnotisør, starter hos en diætist, og begynder i motionscenter. Jeg tror at det er meget bedre og sundere FOR MIG! end at tage slankepiller. De vil alle blive indlæmmet i hvad der er mit problem, så de kan hjælpe mig bedst muligt.

  BTW. Lise – at kalde personer som ikke selv kan tabe sig for svage… Det viser tydeligt at du ikke har de problemer… Der er forskellige måder at håndtere hverdagen på. Nogen arbejder hele tiden, andre er aldrig alene, andre drikker, nogen tager stoffer, og jeg spiser… Vi finder alle en måde at leve bedst muligt på.
  Maden har altid været den eneste der ikke dømte mig. Den var der bare for mig. OG jeg spiser ikke kager eller en masse chips, chokolade osv. Jeg spiser almindelig mad. Jeg spiser også salat og grøntsager, men mængderne er ALT for store…

  Held og lykke til alle jer dejlige store mennesker, som vil tabe jer!! Held og lykke til alle andre også med hvad i nu engang er i gang med!!!

  – Dorthe.

  • Lise

   I al fred og fordragelighed: Hvad skyldes det så, at du spiser for store mængder mad? Det er vel ikke en styrke – er det? En svaghed er ikke nødvendigvis negativt – det skal du ikke tolke sådan.

 26. nadia

  Så har jeg taget alli-pillen i 3 dage nu. Jeg har spist rigtig sundt, dog med lidtlækkert ved siden af. Har dog også mærket bivirkninger, i form af at skulle på wc hvor det hele så noget anderledes ud:) hihi…. anyway foruden det, så har der ikke været grimme smerter, bare lidt knib i maven. I dag hvor jeg så forkælede mig selv en smule med to gode boller med dejligt pålæg og en masser lækkert, skulle jeg straks på wc hvor det hele forsvandt meget hurtigt.
  Det er ikke ubehageligt….. men nok fordi at jeg normalt lider af forstoppelse, så føles det nærmest rart at kunne komme af med maden:)
  Foruden det kan jeg allerede se resultater på vægten;)

  Man mister noget energi, men suppleres det med vitaminer, mineraler – kosttilskud og en god kop kaffe, så kører det. Jeg skal kun være på kuren en måned, håber bare på 5-7 kg, så er jeg tilfreds.

 27. philip

  Hej, mange tak for alle de gode svar, det er rart med folks respons så man kan få det realistiske afhvide faktisk.

  det jeg ville spørge om var, om det er dumt af mig at tage dem, jeg vejer 87kg og er 178cm . jeg har store problemer med at tabe mig til en normal 17 årig drengs vægt. jeg bliver aldrig kaldt fed. men syns stadig min vægt er ret upassende. kan de anbefales til mig ? please svar. på forhånd tak : )

  • Lise

   Medmindre man er ekstremt overvægtig, er det dumt at benytte nogen form for slankepiller! Spis lidt mere grønt, undgå hvidt brød og sukker – så skal du bare se!

 28. En af de "svage"

  Jeg synes det er lidt uretfærdigt at kalde alle folk der må tage slankepiller for “svage”.

  Jeg har en lungesygdom og er nødt til at tage medicin der øger vægten. Udover det har jeg psykiske problemer der gør at jeg har meget svært ved at træde over min egen dørtærskel. Er førtidspensioneret og kommer ikke meget ud og motionere pga. min psykiske lidelse.

  Nu skal jeg selvfølgelig ikke give folk det indtryk at jeg har smadder ondt af mig selv. Det har jeg absolut ikke. Men når man har det svært psykisk og det hele kan være meget svært at overkomme så synes jeg det er lidt i overkanten at folk kalder mig “svag” fordi jeg vælger at prøve en pille der måske kan hjælpe og gøre tingene lettere for mig.

  Jeg tror der er flere der har problemer som jeg og jeg vil bestemt ikke mene de er svage for at prøve en slankepille.

  Så det var bare lige mine “2 cents”. Jeg synes man skal passe på med hvordan man stempler folk. Det er jo ikke alle der kaster alt det usunde ind i munden og så tager en pille fordi “så går det lige op” 🙂

 29. jeanet

  har før tabt mig 30 kg men efter 2 børn sidder det meste op igen….desværre. fødte for 3 måneder siden og vægten har bare stået stille lige siden uanset hvor sundt jeg spiser. så nu vil jeg prøve pillen…. virker den?

 30. jeanet

  hejså ja jeg vil gerne høre fra nogen hvor pillen har virket overvejer at prøve den

 31. deedee

  Hej allesammen. jeg har skrevet ind før, mht til at være okay slank og tage pillerne. jeg vil nu lige vide om der er nogen aldersgrænse ? og er der nogen der ved hvad prisen er? og må man træne og sådan. evt en hjemmeside hvor tingene står lidt mere overskueligt end herinde! 🙂 har besluttet at tage pillerne, men vil gerne lige vide nogle ting omkring dem først 🙂 tak tak ! 🙂

 32. Denice

  Hej!

  Jeg synes det er en interessant diskussion der er startet her.

  Det foruroliger mig at (unge?) mennesker som er næsten undervægtige overvejer at benytte sig af denne pille.

  Jeg er selv 175 og vejer 73 kg og ligger lige på grænsen BMI-mæssigt hvad der kan gå som normalvægtig. Jeg har tidligere tabt mig mange kg ved hjælp af Therma Power, men ønsker bestemt ikke at falde tilbage i den gamle vane igen og evt. se mig nødsaget til at benytte piller igen. Det kan simpelthen ikke være sundt.

  Det er en nem genvej til at få det man gerne vil have, uden at levere den store indsats. Men det holder ikke. Ligeså snart man stopper på pillerne igen går det stærkt den forkerte vej. Nu, efter 4 år, har jeg taget næsten 13 kg på igen. Og det skyldes udelukkende min manglende viljestyrke – det skal jeg gladeligt erkende. Jeg har bare indset nu, at det eneste der virker rigtigt er motion og sund mad. Og det er ikke pisse skægt at gå i motionscenter og løbe og cykle hver dag, men nødvendigt, hvis jeg vil nå mit mål. Jeg håber jeg når det igen og vil dennegang være langt mere stolt at min indsats og det jeg har opnået, end ved hjælp af piller :o) Så gi den gas og hold ud – det er det hele værd i sidste ende!

  Jeg har nu klaret mig de første to uger uden slik og andet usundt og har byttet min dovenskab og 2 kg for et meget bedre humør og glæden ved at ha gjort det helt selv! Så jeg fortsætter… 🙂

 33. B

  Jeg mener selv jeg er en af de svage men føler jeg har brug for noget ekstra for at tabe mig nu.. har læst alt hvad i allesammen har skrevet og nu vil jeg prøve dem omtalte slankepalli Alli..
  Jeg er en tøs på 25 der er led og ked af min vægt jeg vejer godt nok kun 70 kg og er 170 cm høj så iflg mit bmi er jeg ik overvægtig men vil så gerne smide 10 -15 kg sys selv jeg er meget tyk og især min mave er jeg ked af.. jeg har før tabt næsten 30 kg men er nu begyndt at tage lidt på igen og min værste frygt er at ende hvor jeg har været.. måske der er nogle psykiske bivirkninger ved alli men der er bestemt os psykiske bivirkninger ved at være for tyk og være led ved sin egen krop.. så nu er det nu, nu vil jeg prøve dem koste hvad det vil..

  • Lise

   Hej B
   Jeg synes, du skal overveje det nøje, min pige. 170 cm og 70 kilo er PÅ INGEN MÅDE for meget. Du skal huske på, at det er ekstremt usundt for en kvinde at miste sine fedtdepoter, som er afgørende for en sund hormonbalance. Tænk dig om en ekstra gang for din egen skyld!

 34. LPB

  Til Honey.
  Som du beskriver dit “problem” er slanke pillen ikek noget for dig. Hvis du tager 2-3 gange om ugen i et fitness center ville du kunne se STORE foransdringer, hvis du har det rigtige trænings program. Og nu taler jeg ikke om at stå flere timer på en cardio maskine, men at løfte nogle vægte. Ved øget muskel masse vil du også opleve din forbrænding vil stige.
  Slankepillen er et godt suplement til overvægtige mennesker sammen med en god kost om motion. Men den kategori kommer du ikke engang tæt på at være inde under.
  Snupp cyklen i stedet for bussen/bilen og kom ned i dit trænings center, eller løb ture i det fantastiske vejr, så vil du hurtig se resultater

 35. KV

  Alli og sidebivirkninger samt generelt om fedt

  Som en anden blogger har skrevet skal man være varsom med helt at undgå at få fedt. Især mht. de fedtopløselige vitaminer og mineraler, men også med hensyn til at kroppen faktisk har brug for fedt. Vi har brug for sund fedt fra nødder, kerner, fisk.
  Forestil dig at kroppen ikke får fedt. Kroppen tror vi er i undtagelsestilstand og tænker “Hvad søren, nu må jeg hellere holde på fedtet, for jeg skal da ikke ende som en mager tændstik!”
  I gamle dage – altså helt tilbage i tiden hvor vi levede af frø, urter, nødder, planter, fisk, fugl og smådyr fik vi den balance af fedtindtag der sørgede for at vores kroppe var i balance, at vi havde energi og overskud til at gå langt, at få adrenalinen op hvis vi blev bange, at slappe af og falde til ro når vi havde brug for det.
  I dag er vi så fedtforskrækkede at selv den gode olie som findes i mandler og som IKKE feder er blevet en omvandrende fedtbombe.

  Hvis vi så pludselig giver kroppen fedt at arbejde med, nogle gode fedtstoffer fra koldpressede olier (og som ikke bliver opvarmet) vil kroppen igen kunne få lov til at slappe af. “Puha, så kan jeg jeg igen trække vejret og bruge min energi på alt det fedt der sider omkring mig!”

  Mange oplever faktisk at tabe sig når de begynder at få gode fedtstoffer!
  Måske er det ikke så meget fedtstofferne vi skal se på men også hvor mange kulhydrater og hvor lidt protein vi indtager.

  Kulhydrater er de skjulte sukkerstoffer i fedtfattig mad, frugtsukker, mælkesukker, sukker fra brød og kager. Hvis vi kun indtager sukker stiger vores insulin også, stiger vores insulin og bliver vi insulinresistente kan vi få symptomer som fx fedme, forhøjet kolesterol, depressioner, barnløshed (!), forhøjet blodtryk og jeg skal komme efter dig.

  Dermed ikke sagt at vi helt skal undgå frugt for frugtsukkerets skyld, men her kommer proteinerne ind i billedet. Hvis ikke man får protein til sit måltid, som der findes mange af i fx nødder, groft fuldkornsbrød, hele kerner etc. stiger blodsukkeret hurtigere og vi bliver ustabile og irritable.

  Jeg tror ikke problemerne altid findes hos de svage, de overvægtige, de deprimerede, men mere hos de firmaer der trækker (fedtfattige) ting ned over hovedet på os. Det kunne også være kostpyramiden der minder os om at vi skal undgå fedt. Det kan være personer der bliver betalt for at sige det eller det eller det. Det kan være nyheder, aviser, magasiner. Det kan være de store fastfoodrestauranter, politikere… you name it!

  SÅ ja ok – hvis du gerne vil prøve Alli, så er det op til dig selv at vælge hvor meget du vil gøre ved det, men i realiteten kan det ikke være rigtigt at vi skal æde os igennem vores sygdomme ved hjælp af medicin. Vi er et samfund af symptombehandlere istedet for at finde ÅRSAGEN til problemet!

 36. malene

  Honey: ulempen ved at en der er 171 cm høj og vejer 57 kg er at der ikke er behov for slankepiller, det er jo normalt vægt der ligger i den laver ende af skalaen så lad endelig være med det. Ang det fedt kvinder har på maven, og lår, nu kender jeg ikke din alder, men det skal du træne væk, men der er jo også noget af det der skal være der specielt hvis du er i den tid hvor du tænker på børn.

  Det skal lige siges at jeg er en af dem der har et arbejde der ikke altid er lige sjovt, for jeg er med til at passe de folk som har/havdet et brændende ønske om at tabe sig de 3-5 kg og bare ikke ville accepter at de kg skulle være på og at det er kroppens måde at beskytte sig på, men de, mennesker har ødelagt sig selv på det og deres indvolde. Er det det vær at ødelægge sig selv så man aldrig ville kunne få et normalt liv?? Tænk over hvad der er bedst, et godt liv eller vægten….

 37. Kuko

  Til Honey!

  hvis du 171 og vejer 57 kg er du slet ikke målgruppen for denne pille. Der er en årsag til at det hedder slankepille… På apoteket rådgav de mig og sagde min BMI skulle være over 30 for at jeg var målgruppe og din ligger på …?

  Det er jo ikke sådan at du kan få pillen til at tage på lårerne og maven. Måske trækker den bare yderligere fedt fra depoter du egt ikke ønsker at tabe dig fra….

  Mit råd ville være at lade være…

 38. Kuko

  Jeg har nu prøvet Alli 1 dag kun og da jeg med god samvittighed tænkte nu skal jeg lige se om jeg ikke bare har tabt mig 1 gram havde jeg taget over et halvt kg på den efterfølgende morgen…

  Jeg er godt klar over jeg er nødt til at give det en chance, men er der nogle der på længere sigt ved indtagelse af pillen erfarer at de tager på istedet for at tabe sig?

 39. honey

  jeg er helt enig i DJ og Deedee!

  Jeg er 171 og vejer ca 57 kg . jeg har taget på og jeg vil så gerne veje det jeg har vejet sidst .

  Jeg har altså lår og mave som jeg godt vil tabe. og have lidt fastere arme tak! Jeg spiser sundt og motionere men kan en gang i mellem godt finde på at tage en snack eller to .

  jeg vil også gerne tage nogen slankepiller som kan hjælpe med at ikk at overspise eller bare hjælpe en på vej.

  Hvad er ulemperne ved at ikke overvægtige mennesker tager alli pillerne? der er altid ulemper men vil tag nogen piller hvor pillerne ikk er livstruende for ens krop og helbred .
  man kan aldrig tage rigtig meget på efter man har taget nogen slankepiller i en periode også har stoppet vel ? og er det sikkert at bare tage nogen piller man har købt på nettet?

 40. DJ

  Nej..ikke endnu..Men der er nok ikke andet for end at prøve ad.. Kan de egentlig nægte mig at købe dem?

 41. Deedee

  DJ – Jeg kender det rigtig godt. DE DER FORDOMME af en art. jeg “kæmper” helt med det sammen. Dyrker masser af motion og spiser sundt, men måske de pille rkunne hjælpe mig (os) på vej. har du været nede og ´spørge eller hvordan?

 42. DJ

  Hey,
  DeeDee, jeg har det nøjagtig ligesom dig! jeg er 159 og vejer 55 kg. jeg er ikke overvægtig men har da noget fedt på kroppen som jeg gerne vil af med, bla. maven og lårene. 3-5 kg, så er jeg tilfreds. Jeg dyrker i forvejen meget motion og spiser sundt. Men hvorfor trorfolk så at man læner sig op af en spiseforstyrrelse fordi man vil tabe nogle kg. Jeg tør faktisk ikke rigtig gå på apoteket og spørge om de der piller. For jeg tror virkelig der vil blive set skævt til mig. Vil bare så gerne prøve de der piller..

 43. Jesper Rosenquist

  Fortæl om alli

  Vi er to studerende fra journalisthøjskolen i Århus, som skriver om den nye slankepille alli.

  Derfor søger vi personer, som kan fortælle, hvordan det er at bruge alli-pillen, og om pillen virker efter hensigten. Har du/I lyst til at dele jeres erfaringer med os, så send en mail eller ring til os.

  Mvh
  Jesper Rosenquist og Hans Poulsen 3. semester
  mobil: 27 57 47 63
  mail: jbrosenquist@mail.djh.dk

 44. Lise

  Kære Deedee

  Nej – du SKAL ikke være overvægtig for at spise Alli. De er jo i håndkøb, så alle kan købe dem. Men jeg vil helt alvorligt anbefale dig at tale med din læge, for hvis du er 160 cm høj og vejer 52 kilo, vil du sandsynligvis skade dit helbred ved at tabe dig. Det er meget tænkeligt, du ikke mener, du er i risiko for anoreksi, men det mener jeg, du kan være!

 45. Deedee

  Hmm, jaah det lyder overraskende positivt, men jeg bliver nødt til at spørge ! ; SKAL man være overvægtig for at bruge pillen?

  -NEJ jeg er ikke anoretisk, eller bulimisk, men vil meget meget gerne tabe mig – jeg er bare ikke overvægtig. (160cm og 52 kg)

  BIVIRKNINGER: Vil det sige, at man i princippet kan lade være med at spise sundtog så er bivirkningerne ikke så slemme ?

  TUSIND TAK FOR GODE SVAR FORRESTEN (:

 46. BMI

  Jeg har nu været på pillen i 3 dage og har ikke haft andre bivirkninger end at jeg ikke længere har luft i maven. Igår spiste jeg endda pommes og der skete INTET! Måske er det fordi jeg spiser meget fedtfattigt…
  Håber i hvertfald at tabe 10 kg i låbet af 3 måneder. Nu vejer jeg 85…. 15 kg mindre end for 2 mdr siden, hvor jeg fødte. Sidste gang tog jeg ligeså meget på og tabte alt (40kg) i løbet af 1 år, men det er for lang tid og derfor forsøger jeg med pillerne. Det er ikke fordi jeg er SVAG, men fordi jeg har brug for en hurtigere resultat!
  Synes det er spændende at se om de nu virker… Glæder mig til at læse jeres indlæg!

 47. gitte

  har spist alli i ca 3 uger.
  har ikke ændret noget særlig på min kost..som egentligt var rimelig, uden at være spor fanatisk.

  det virker fint her..har da smidt 4 kg.

  og ja, der har været bivirkninger!
  og de skyldes altid at jeg har spist for fedt en dag.

  men de bivirkninger er altså ikke nogle der kommer uden at man “kan” gøre for det!

  og så slemme er de altså heller ikke, hvis man bare er nogenlunde i nærheden af et toilet…og ikke fortsætter med at proppe sig med pølse og kage.

  der går ca 3 timer..fra man render på wc..til det værste er ovre..hvis man har spist for fedt.

 48. Deedee

  Hej allesammen.
  Sikke en masse facinerende kommentarer til den her pille. Jeg vil gerne tilføje at jeg synes pillen er ganske acceptabel og fornuftig alt efter hvilket perspektiv det omfatter.

  Jeg mener også at man sagtens kan kalde svage mennesker for svage menneker!! det er jo det vi er og vi kan og skal indrømme det. sådan er det bare!
  MHT. Alli skal den bruges fornuftigt og det kan sagtens tænkes at overspisere og lignende vil misbruge pillen, men det er jo bare endnu et misbrug (ligesom alkohaol)
  – jeg mener, tænk dog på de piller som allerede bliver misbrugt af dem? Alli gør jo ikke en forskel, det er jo bare endnu et “materiale” som så!! ?

  og desuden er nogle af disse jo overvægtige, så det kan da være rimelig ligegyldigt hvad det psykiske indebærer ?

  Så kunne jeg ikke undgå at tænke på hvorfor man ikke må spise pillen når man har spiseforstyrrelse. altså ja, snakken om misbruget ^ – men vil det sige at sådan en som mig ikke må gå ned og købe pillen og bruge den ? jeg vil personligt gerne tage 5-10 kg, selv om jeg på ingen måde er overvægtig, men betyder det at jeg ikke må, eller at pillen ikke virker på mig eller hvordan skal det forståes ?

  Håber alle der vil, må have lykke til med pillen. og dertil håber jeg på et uddybbende svar (:

 49. Janne

  I dag er det 6 dage siden, jeg startede på Alli. Jeg har indtil videre ikke haft nogen bivirkninger – overhovedet. Jeg spiser fedtfattigt og bruger opskrifterne i det vedlagte hæfte som guideline.
  Jeg har ikke spist pillen x 3 dagligt. Jeg tager eksempelvis ikke en pille i forbindelse med et måltid, som ikke indeholder fedt.
  Jeg har stadigvæk trang til at spise sødt (specielt om aftenen. Faktisk får jeg frygtelige “abstinenser”, hvis jeg ikke får “proppet” noget sødt indenbords. Men en lille skål med fedfattig græsk youghurt + en omgang sød – eller en smoothie med frosne bær, sukkerfi appelsinjuice og sød – er en kanon erstatning.
  Jeg har tabt 2 kg. på 6 dage – så nu er der kun 14 kg. “to go” :0)
  Jeg tror, at bare tanken om alle de fæle bivirkninger, som pillen kan være katalysator for – gør, at jeg spiser fedfattigt og sundt. Alli kan nok på én eller anden måde betragtes som “antabus” for overvægtige.
  Jeg har i øvrigt en veninde, som ligeledes er på Alli. Hun har bivirkninger som hyppege og meget flydende toiletbesøg samt mavekneb. Men hun spiser fedt og usundt. Hun påstår, at hun ikke kan ændre kostvanerne – men bruger Alli, da fedtet ikke sætter sig, når hun indtager pillen. Hvis man kan leve med bivirkningerne – er det jo også en mulighed :0/ Men på den lange bane – er det nok en rigtig dårlig option…

 50. Lise

  Det er jo min blog, så jeg formulerer det, som jeg vil. Og hvorfor ikke kalde tingene ved rette navn? Hvis folk vil indrømme, når d ehar en svaghed, kan de også arbejde med den. Men hvis dte bare kaldes en sygdom, er det jo synd, og så er der ikke noget at gøre.

  Jeg er ikke tilhænger af offermodellen – og fede mennesker er ikke ofre for andet end deres egen manglende evne til at spise normalt.

  Første skridt på vejen ud af fedme og alt muligt andet misbrug er at erkende, hvor man er svag og hvor man er stærk. Det er ikke altid “de andres” skyld!

 51. Christoffer

  Jeg er enig i et man (mig) godt kan kaldes “svage” på nogle punkter af at være overvægtig men syntes godt du kunne omformulere den måde du siger (skriver) det på syntes godt det kan lyde lidt dømmende på din måde at skrive på.
  og for nogle folk er deres “fedme” en sygdom da de simpelthen bare ikke kan stoppe med at spise alt det “gode” mad som de ser, ja man vælger selv at starte men når man først kommer igang er det svært at stoppe da man bliver afhængig (som skrevet af christina) du ser jo heller ikk bare en dranker eller en pille misbruger stoppe fra den ene dag til den anden, så hvis de overvægtige vil kunne tage det her som et kickstart syntes jeg det er en god idé.

  Skal da også selv prøve dem da jeg håber på det vil give MIG et kickstart=)

  • Lise

   Jeg er HELT enig, Charlotte! Jeg elsker også mad, men jeg er ikke fed, for jeg fylder mig ikke med elendigt bras som fast-food, billigt hvidt brød etc.

   Hellere spise fornuftigt og godt end fylde sig med Alli eller andre piller til at tabe sig med – synes jeg.

   • Sus

    Syns bestemt ikke folk er svage fordi de får lyst til at vile tabe sig og ønsker det skal gå lidt hurtigere med en lille pille eller en fedtsugning….

    Man behøver ikke leve af junkfood eller æde sig vammel i slik og kager for at blive stor div. steder…Jeg selv spiser dagligt morgen 1 stk. knækbrød med smør og en tynd skive mager ost.(hvis jeg husker det altså) frokost 1 rundtnom rugbrød med feks. hamburgerryg og en lille klat italiensk salat, er jeg mere sulten laver jeg en nr. 2 eller snupper et æble/kirsebær osv. aftensmad spiser jeg 300-400 g af hvad der nu er…brokoli kan jeg godt nappe 200 g af allene hvis det er det vi får…. og jeg taber mig ikke et gram på trods af jeg bevæger mig meget (har små børn og dyr der skal passes samt en stor have og eget hus der også skal ordnes hver anden dag)

    De piller der lyder altså lidt farlige og så er de smadder dyre…Jeg vil tro de fleste vil kunne spare 25.000-35.000 kr op til fedtsugning istedet for at tage på ferie i tide og utide med alli i tasken 🙂 og så kommer de altså ALDRIG tilbage det gør de nok når man stopper med alli.

    Få en god snak med lægen om hvad det er ved en der gør man tager på af ingenting eller voldspiser. Man siger man blir ikke fed af ingenting men det gør man jo spiser man ikke nedsættes stofskifet jo og så taber man sig ihvertfald ikke….ha ha jeg gør ihvertfald ikke 😉

    Jeg syns ikke man er svag fordi men vil tage piller, jeg syns tværtom man er lidt cool fordi man kan se man har et problem og gerne vil gøre noget ved det

    • admin

     Hej Sus

     Med den kostplan du holder, kan eg godt fortælle dig, hvorfor du ikke taber dig: Din krop har nedsat din forbrænding, fordi den slet ikke får det, den skal have. Et godt råd: Køb bogen “Spis maven flad” og sæt dig ind i principperne i den. Så skal du bare se.

 52. AKJ

  Jeg er en tøs på 28 år. Jeg har været overvægtig altid men har igennem de sidste 5 år bare taget mere og mere på.
  Jeg har samtidig prøvet alle slanke kurer som findes i dette land men intet har hjulpet!!!!

  Jeg var nede på apoteket og få lidt info om pillerne idag. Apotekeren fortalte min bla. at jeg ikke måtte drikke nogen form for alkohold mens jeg tog dem og jeg skulle helt undgå fed mad for ellers ville jeg få det rigtig dårligt i form af olie dirre´ som hun sagde. Hun nævnte også at jeg helt skulle undgå slik og søde sager for det ville også gøre at jeg ville få det rigtig dårligt.
  Jeg må indrømme at det skræmte mig en hel del. Jeg er jo en af de mange tusinde dansker som lider af spiseforstyrelser. Men nu har jeg tænkt på dem hele dagen og jeg tror på at det bliver et start skud for mig.
  Jeg er overbevist om at jeg godt kan undgå søde sager i en måned – ellers får jeg jo min straf for det kan man sige :0( Og efter en måned så tror jeg bare på at jeg har fået så meget gejst at jeg bare undgår søde sager.
  Jeg tror på at tingene bliver letter når jeg bare får tabt mig 5 kg forså er jeg sgu ikke så flov over at skulle gå i motions centret, cykle en tur ned i byen, gå på stranden og bade osv.
  Bare 5 kg også tager vi den derfra ;0)

 53. Mai-britt

  Hej
  Jeg har været inde på en side der sælger ALLI, den hedder dansk apotek, er der nogen der ved om de er reelle, og sikre at handle hos??

 54. Jette

  Hej, er der ikke en som har prøvet disse fantastiske piller, jeg vil gerne høre om de virkelig hjælper…

 55. Ninni

  Til AK, Birte, Doris m.fl.: Selvfølgelig er der folk, der overspiser/ trøstespiser pga. psykiske problemer, og de skal da have hjælp til at komme mentalt på fode. Men der er også alle os, der bare godt kan lide god mad og søde sager. Os, der tænker “hvor er det her dumt, men hvor smager det godt”, når vi endnu en gang kaster os over chokoladen.
  Jeg har selv haft psykiske problemer. Men selv om jeg fik en psykologs hjælp til at “skrue mit hoved rigtigt på”, spiser jeg altså ikke sundere. Det er bare en dårlig vane, som jeg ikke kan give andre end mig selv (og min svaghed) skylden for. (Forresten – jeg har en kage i ovnen, som jeg lige skal se til. Undskyld mig et øjeblik…) 😉

  Jeg sammenligner alli lidt med antabus. Hvis du drikker med antabus i kroppen, bliver du syg, og hvis du guffer “dårlig” mad med alli i kroppen, bliver du søreme også syg. Så kan vi lære det, kan vi! 🙂 Og undervejs får vi måske ligefrem nogle bedre vaner, så vi ikke behøver apotekets hjælp til at være gode mod os selv og vores kroppe.

  Christina – ang. helte i film: Dér er jeg tilbøjelig til at give dig ret. De mandlige helte kan godt være mere eller (mest) mindre overvægtige. Men hvem kan nævne en kendt, nutidig film, hvor heltinden ikke spilles af Scarlett Johansson, Cameron Diaz eller en anden smuk, slank! kvinde? Jeg kan ikke komme i tanker om nogen…

  Held og lykke til alle os, der slæber rundt på lidt for meget – hvadenten vi skal prøve alli eller andre produkter, eller bare kører den hårde stil med salatblade og maratonløb. Nu vil jeg gå ud og spise lun kage – og i morgen skal jeg ud at løbe med en veninde. 🙂

 56. christina

  Kan godt være folk der er overvægtige er svage, men ikke mere end alle andre mennesker. Og vi har alle problemer. Det er bare ikke accepteret at være “fed”. Hvor ofte ser man at helten i film er en overvægtig – aldrig. Men han kan godt være en drukkenbold!

  Nogle kan ikke lade være med at spise fordi det smager godt, andre fordi det er en trøst. Men for mange handler det om overspisning – madmisbrug. Et misbrug på samme måde som alkoholisme, stofmisbrug, spillemani shopping misbrug osv. Man kan IKKE bare tage sig sammen og stoppe med at “misbruge”, for det er en sygdom. For jer der har brug for hjælp gå ind på AO’s hjemmeside (anonyme overspisere). Jeg er selv en del af programmet, og det er det eneste der har hjulpet mig..og vi er mange! Tykke, tynde, kendte, unge, gamle, mænd og kvinder!
  Indtil da, så synes jeg Alli er ok. Men frygter dog for at det vil blive misbrugt af bulimikere og overspisere.

  Christina

  • Lise

   Kære Christina

   Jeg tror, du ser for få film! Der er masser af film, hvor helten/hovedpersonen er fed eller bare overvægtig. Fedme er et selvvalgt problem ligesom alkoholisme. Det er vi enige om. Men mener du virkelig, at dårlig kost (masser af fastfood, masser af pasta, hvidt brød etc.) er en følge af en sygdom?

 57. kamilla

  Jeg er bestemt også en af dem der skal prøve Alli.
  Jeg er 32 år og har været overvægtig stort set hele mit liv. Har prøvet alt!! og efter en tvillingegraviditet for 4.5 år siden,har det været ekstremt svært at komme ned i vægt igen.
  Men jeg har de sidste 2.5 mdr. trænet intensivt og forsøger så vidt muligt at spise sundt,men det ville være rart hvis pillen kunne sætte lidt ekstra skub, i mit vægttab som indtil videre lyder på 10 kg. Skal helst af med 15 mere,for at være på min idealvægt. Så jeg skal snarest muligt på apoteket og have fat i pillerne : )

 58. Michell

  Den indeholder også meget af stoffet cynarin, der fremmer produktionen af fedtnedbrydende galdesten og fiberen inulin, der fremmer fordøjelsen. Den har en mild afførende virkning, som er meget nyttigt i forbindelse med kontrol af mild forstoppelse, en hyppig bivirkning ved starten af en restriktiv diæt. Desuden har den en mild vanddrivende effekt, som hjælper med at komme af med overskydende kropsvæske.
  Grascontrol Slim Carnitin er en god brusepulverdrik, som garanterer maksimal optagelse. Findes med ananas og kaffe smag. Nedsætter appetit mellem måltiderne.
  Sygeplejersker, BodyFokus

 59. Michell

  . Jeg arbejder bl.a. med cellulitebehandlinger og anbefaler mine kunder Grascontrol Slim pulver 2 gange om dagen. Den ideholder L-carnitin og Artiskok Eksrtakt for en mindsket trang til sødt og øget fedtforbrænding. Begge to er NATURLIGE midler: L-carnitin findes primært i muskler (90%) og fungerer som transportør for langkædede fede syrer ind i mitochondrierne. En højere fedt oxidation sparer musklernes glykogendepoter og øger fedtforbrænding. Artiskok er rig på flavanoider, der sænker blodets indhold af skadeligt LDL-kolestorol og sukker.

 60. Michell

  Pillen blokerer samtidig modtagelse i kroppen fedtopløselige vitaminer A, D, E, K. De er livsvigtige! Ingen vitamintilskud kan erstatte de naturlige vitaminer, som vi optager med mad. Konsekvenser på lang sigt: hudproblemer, hår falder, tandkød og tandproblemer, dårlige knogler, andre.

 61. L

  de koster 364 kr. for 84 kapsler og man skal tage 3 om dage…………..

  Skulle man hellere købe en pose osterejer *GG*

  • LBH

   ja, det er måske lidt dybt, men hvis man skal starte i fitness center koster det sku det samme:P

   FED KOMMENTAR MED OSTEREJER!!!

 62. kil

  ja, selvom jeg kun er lidt overvægtig, så synes jeg nu, at det lyder spændende med den pille. En udemærket hjælp. Overvejer at prøve den.

 63. Marianne

  Kunne godt tænke mig prisen på de alli piller.. synes ik jeg kan se prisen nogle steder på nettet og også om hvor mange piller der er i en pakke

 64. Karsten

  Tjaaa, min vægt var 106,9 sidste mandag. Har nu været på Alli en uges tid (sammen med god kost) Var til fødseldag i fredags med Pizza og rødvin. Min vægt mandag morgen (idag) 103,5. Jeg vil umildbart mene at pillen virker som den skal. Jeg er også så heldig, at eneste bivirkning er lidt tynd mane.

  /Karsten

 65. Doris

  Overvægt dækker som oftest over andet end manglende motion og for mange kalorier. Tit kompenceres der for noget – spørgsmålet er bare hvad??
  Jeg har set mennesker med overvægt, slæbe rundt på personlige problemer, der kan tage pusten fra enhverv, og dette er uden at gå fuldstændig til grunde! Så kald dem lige svage een gang til!!
  Nogle spiser for meget andre spiser for lidt. Nogle lever med overdreven meget motion og en minimal kost, mens andre spiser usundt, ser alligevel slanke ud, men i virkeligheden er de “uden” muskler og omendt i lige så dårlig/farlig form som mange overvægtige – men hvem peger fingre af dem, og kalder dem svage!?

  En pille som Alli, kan sikkert også sætte skred i mange ting, men at tro at det alene med motion og diæt, holder i længden er nok otopi.
  Årsagen til overspisning skal findes! Og mens den arbejdes på plads, er bivirkningerne tit “reducering af vægt!

  • Madsen

   Tjaee, jeg tog næsten 50 kg. på som bivirkning ved noget andet medicin, da det til dels ødelægger mit stofskifte og til dels fjerner min mæthedsfornemmelse så jeg konstant føler sult.

   Det er meget muligt jeg er svag, men at tabe sig når man proppes med medicin med den slags bivirkninger, så er det nu altså ikke nogen let sag at smide et par kg.

   Jeg kunne normalvis ikke finde på at æde slankepiller, men omvendt kan jeg se det er mildest talt umuligt at tabe mig uden, i den situation jeg befinder mig i.

   Så ja, der ligger meget tit andet under overfladen.

 66. JC

  Jeg ser frem til at prøve den nye pille. Jeg følger en ok diæt, men har problemer med at jeg “snyder mig selv” og spiser ud over kostplanen.

  Jeg håber at bivirkningerne ved alli, som jo optræder ved indtagelse af for meget fedt, kan virke lidt adfærdsregulerende.

  For statistikkens skyld: Mand, 36 år, 138 kg.

  /JC

 67. Birte

  Til Lise…..du må da gerne mene det, men det er bare ikke altid smart at sige sin mening højt…..

 68. Brian

  Jeg må indrømme at jeg holder med Lise.

  Jeg er selv meget overvægtig, og grunden til det er at jeg er svag. Jeg kan ikke holde mig fra de usunde ting, selvom jeg, ligesom alle andre overvægtige, udemærket godt ved hvilke ting det drejer sig om. Så hvis ikke min overvægt skyldes svaghed ville den skyldes at jeg var for dum til at holde mig fra det fedende mad. Og jeg er ikke dum, blot svag.

  Jeg er i øjeblikket igang med vægtkonsulenternes kur,som jeg stærkt kan anbefale. og jeg overvejer pillen som et suplement.

 69. Anne Hansen

  Alli skal da prøves. Jeg er én af dem som hopper lige i med begge ben…. Endelig skal kan jeg få en pille som godkendt, uden og sidde og agumenterer overfor min læge, hvorfor jeg ikke BARE kan tabe på almindelig vis…
  Jeg har prøvet alle mulige postordre fupprodukter.
  Tro mig når man er kvinde og vejer over 90 kg. vil man bare gerne tabe sig. så nu skal Alli også prøves.

 70. AK

  Lise:
  Pas på med at sige at folk er svage bare fordi de har svært ved at tabe sig!

  • Lise

   Hvorfor må jeg ikke mene, at det er svaghed at skulle tage piller for at tabe sig?

   • LBH

    Der kan være mange årsager til at man er overvægtig. Personligt synes jeg det er rigtig fedt at der findes slankepiller. Jeg synes ikke det er en svaghed at skulle spise slankepiller, jeg synes det er en svaghed at folk med spiseforstyrrelser spiser slankepiller. Nu har jeg ikke prøvet alli, men jeg har da helt klart lyst til at prøve dem, fordi jeg synes ikke det er en svaghed at vise at man har brug for at kunne tabe sig, det er sku da at være stærk, hvis man kan indrømme at man er overvægtig. Og ved at du tager disse piller, viser du andre at man er stærk og kæmper for at tabe sig. Jeg respekterer selvfølgelig din personlige holdning, men jeg synes ikke man kan bruge ordet svaghed i denne sammenhæng, det er jo ikke en svaghed? du taber dig jo bare på anden vis.Men respekt til dig for at sige din mening, men jeg er dybt uenig med dig.

 71. Mig

  Så blev vi lige lidt klogere.

  Jeg er en af de mange overvægtige danskere der skal prøve alli slankepillen, og jeg glæder mig.
  Jeg er allerede på kur, løber og spiser meget sundt. Men da jeg en gang før havde tabt omk. 15 kg. men næsten taget det hele på igen, håber jeg på at når jeg tager slankepillen ved siden af min diæt og min vægt kommer hurtigere ned, at jeg så har nemmere ved at holde vægten. Så vil jeg måske , hvis alt går vel, bruge den fremover for at holde vægten nede, da jeg må erkende at det er det sværeste ved en kur.

  Bare en lille mening/udtagelse fra mig. 🙂

 72. Martin

  Jeg syntes faktisk ikke der er noget galt i at kalde dem (Mig) svage.. det hele bunder jo i manglende viljestyrke, og man ser det jo desværre bevist gang på gang ved at det er de overvægtige som går rundt med den største is !!
  Jeg syntes pillen lyder som et godt startskud, og tror ikke man skal være bange for bivirkningerne.. de kommer trods alt kun hvis man igen ikke har styrken til at overholde reglerne for indtagelse af fedt sammen med pillerne.

 73. Pia

  Glimrende indlæg Lise – lige med undtagelse af din stempling af andre som svage, fordi de ikke evner at tabe sig på anden vis. men din bekymring for undskyldning … holder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *