Slankesuppe fedtforbrændingskur

posted in: Madopskrifter, Slankekure | 2.234

Spis godt

Lev sundt

En nem slankekur? Det er den spisestil, der gør, at du ALDRIG skal på slankekur igen! Og den kan du lære nemt.

Vil du læse mere om den effektive og elskede Slankeskolen? Klik her og læs om slankekur der virker!

Fedtforbrændingskuren med en slankesuppe med et vægttab på 5 til 8 kilo på en god uge?  Mon ikke det er en drømmesituation for mange? Suppekuren er faktisk gået hen og blevet meget populær, og det skyldes nok, at den virker så godt for så mange mennesker. Mange mennesker har opnået store vægttab med slankesuppen, som du kan forvisse dig om i de mange kommentarer her. Slankesuppen menes at stamme fra Sacred Heart Memorial Hospital, hvor den angiveligt benyttes til patienter, der skal tabe sig meget hurtigt inden en operation. Selv om jeg ikke er tilhænger af deciderede slankekure, må en fedtforbrændingskur som denne lige kigges efter i sømmene. Og det har vist sig, at mange mennesker har opnået forbløffende gode resultater med kuren.

 

Alternativt kan du kigge på 5:2 kuren her, der er ganske effektiv.

Hvad er fedforbrændingskuren?

Slankekuren handler om en særlig slankesuppe, som i 7 dage skal være det grundliggende, du spiser. Udover at rense din krop og starte en varig fedtforbrænding af voldsomme dimensioner smager denne suppe faktisk ganske godt, synes de fleste. Det, der sker, er, at din krop skruer op for forbrændingen, og det er det, der resulterer i et vægttab. Har du f.eks. for højt blodtryk eller er gravid, kan jeg ikke anbefale dig denne fedtforbrændingskur. Tal med din læge, hvis du er i tvivl.

Fedtforbrændingskur med slankesuppe

Selve suppen består af:

1 stor dåse flåede tomater eller 500-800 gr. friske
Mindst 3 store grønne løg
½ hvidkålshoved
2 dåser grønne bønner eller friske
1 kg gulerødder
2 grønne peberfrugter
1 bundt bladselleri
6 stk. bouillonterninger (Oscars laver fedtfri bouillonpulver)
1 dåse oksekødsfond (suppe) og gerne så fedtfattig som muligt
1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose med tomatsuppe fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler)
1 glas tacosauce – findes hot og mild. Vælg efter smag.

Opskrift på fedtforbrændingssuppe:

Skær grøntsagerne i små stykker og dæk det til med vand og kom boullionterningerne, tomaterne og tomatsuppen/pulveret i, krydr med salt, peber, karry og et par sp. Tacosauce efter smag. Kog ved stærk varme i 10 min. og lad det simre indtil grøntsagerne er bløde.

Afkøl og blend suppen- eller skær grøntsagerne til inden, hvis du kan lide en suppe med lidt mere "bid" i.

Spis så meget og så tit du har lyst. Suppen giver ikke extra kalorier. Jo mere du spiser af suppen, jo mere øger du forbrændingen og taber i vægt.

Ugeforløbet
Dag 1:
Den første dag, skal man spise al den suppe man overhovedet kan. Derudover må man spise al den frugt, man overhovedet kan – undtagen bananer. Af drikkevarer må der drikkes usødet te, tranebærjuice eller vand.

Dag 2:
På kurens anden dag skal man igen spise al den suppe, man overhovedet kan få ned. På denne dag er det tilladt at spise alle de grøntsager man overhovedet kan. Dog må man ikke spise tørre bønner, ærter eller majs. Ved aftensmaden på denne dag må man få en bagt kartoffel med smør.

Dag 3:
Igen, spis så meget suppe som muligt. Derudover må man spise så mange frugter – undtagen bananer, spis lige så mange grøntsager som muligt men stadig ingen bønner og så videre.

Dag 4:
Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag. Spis suppe mindst én gang i løbet af dagen. Hvis man indtil denne dag har fulgt kuren til punkt og prikke vil man have tabt 2,5 – 3,5 kg.

Dag 5:
Endelig! På denne dag må der indtages så meget som op til 3 – 400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater. Der skal drikkes ca. 2 liter vand og suppen skal spises mindst én gang på denne dag.

Dag 6:
Igen må der indtages oksekød – alt det oksekød man kan. Derudover skal man spise ligeså mange grøntsager man har lyst til. Suppen skal igen spises mindst én gang denne dag.

Dag 7:
Brune ris, usødet frugtjuice og grøntsager er stikordene til denne dag. Der må spises lige så meget man lyster og suppen skal igen spises mindst én gang.

Fedtforbrændingskuren
DagSuppeSpisForbudt
1. dagSå meget du vilAl slags frugt, gerne honningmelon og vandmelon. Kun suppe og frugt, usødet te, usødet tranebærjuice eller vandBananer. Alkohol
2. dagSå meget du vilSpis til du er mæt af alle slags friske, rå eller frosne grøntsager. Til aften en stor bagt kartoffel med smørTørrede bønner, ærter, majs og avocado. Frugt. Alkohol
3. dagSå meget du vilFrugt og grøntsagerBagt kartoffel. Alkohol
4. dagSå meget du har lyst tilBananer og skummetmælk. Mest muligt vandAlkohol
5. dagMindst én gangOksekød og tomater. 3-400 gram oksekød og en dåse tomater – eller 6 friske. Mindst 6-8 glas vandAlkohol
6. dagMindst én gangOksekød og grøntsager. Fx 2-3 steaks sammen med grønbladede grøntsagerBagt kartoffel. Alkohol
7. dagMindst én gangBrune ris, usødet frugtjuice og grøntsagerAlkohol

Om denne fedtforbrændingskur virker eller ej, vil jeg lade andre dømme om. Den kan næppe skade dig, men den kan nok give dig et anstrengt forhold til suppe...? Lad mig høre, hvis du har prøvet den?

Ny opskrift på slankesuppe

Suppekur og slankesuppe i ny udgave! Den berømte fedtforbrændingskur hvor man spiser slankesuppe i enorme mængder er blevet ganske populær. Opskriften på den gode og effektive fedtforbrænding er bragt tidligere her. Men jeg har i dag set en ny version af opskriften på slankesuppe, som måske vil falde i din smag. Mange hundrede mennesker har præsteret store vægttab med denne slankesuppe, og selvom en del er tvivlende, taler kommentarerne for sig selv, ikke?

1/2 liter suppe

Ingredienser: 1/2 liter vand
25 g løg
100 g hvidkål
1 ds flåede hakkede tomater
50 g grønne bønner
100 g gulerødder
1/2 grøn peberfrugt
50 g selleri
finthakket chili
1-2 tsk revet ingefær
salt
peber
karry
persille
en smule hot sauce

Skær grøntsager i tern. Med masser af chili og ingefær bliver den rigtigt heftigt forbrændende. Dæk grøntsagerne med vand og kog ca 10 minutter. Herefter skal det simre yderligere tyve minutter, til grøntsagerne er møre men stadig lidt sprøde. Kan varmes op igen eller spises kold efter ønske. Det er en smagssag - suppen virker lige godt kold eller varm.

Se instruktionerne i at bruge denne slankesuppe til fedtforbrændingskur her

HUSK: Når du er på en suppekur som denne, skal du hele tiden mærke efter, hvordan du har det. Har du det skidt, eller føler du, at der er noget galt, skal du stoppe med kuren og spise normalt.

Husk også at drikke rigeligt med frisk vand under hele denne suppekur. Når du er færdig med kuren, består hele hemmeligheden i at spise mere sundt, end du gjorde før kuren. Du må ikke bruge denne kur som en sovepude, hvor du spiser forkert den største del af tiden - og så snupper en uge på kuren hver gang, du er blevet for tyk. Et varigt vægttab handler om kostvaner - men denne fedtforbrændingssuppe kan kickstarte dit vægttab på en måde, så du får blod på tanden til at fastholde det.

Fedtforbrændingskuren her anbefale sikke til gravide, til ammende og til mennesker med diabetes eller sygdomme, der vedrører fordøjelse. Men er du sund og rask, er fedtforbrændingskuren en fin måde at starte et vægttab på.

Lad mig høre, hvordan det går med denne slankesuppe og dit vægttab, ikke?

Anmeldelse
 • Smag
 • Nemhed
 • Effekt
4.7

Konklusion

Slankesuppekuren er effektiv til at starte et vægttab med, men den er ikke egnet til andet, da den ikke indeholder det, du skal bruge. Altså: Du kan FINT bruge slankesuppekuren en uges tid – men derefter skal du overgå til en sund spisestil som for eksempel den, der anbefales her.

Sending
User Review
3.09 (11 votes)

2234 Responses

 1. Jørgen Primdahl

  Hej forstår jeg det rigtig, er supprkuren ikke yil Diabetikkere, mvh Jørgen

 2. Bente

  Hvorfor er det lige brune ris, man skal spise? Kan man ikke spise fx perlebyg som er sundere og indeholder flere kostfibre?

 3. Jørgen

  Hej,
  Når der står “alt det oksekød man kan”, vil det så sige, at hvis jeg kan få det ned, må jeg spise 3 kilo oksekød? Hvis ikke, synes jeg det skulle stå mere specifikt, istedet for bare “alt det oksekød man kan”

  • Lise

   Det betyder præcist, hvad der menes – at du kan spise løs af oksekød. Ellers ville det selvfølgelig være skrevet anderledes.

 4. Carina

  Hej Lise
  Min mand og jeg er på dag 4 og ingen af os har tabt os 😳😳
  (Vi har ikke snydt) vi træner begge meget og ønsker blot at smide en 3 kilo ca.
  Jeg har derfor læst lidt på kommentarerne for at se om andre havde oplevet det samme og læser så at det ikke er godt at blende de- øv det havde været godt hvis det fremgik tydeligt af opskriften.

  • Lise

   Ja, det er da også for galt, at det ikke fremgår af opskriften, hvad man IKKE skal 😉 Men omvendt: Hvis man bare følger opskriften og ikke selv begynder at lave om, virker det.

   • Maria

    I din anvisning skriver du: “Afkøl og blend suppen…” ikke noget om hvad konsekvenserne er ved at blende. Og i den tro at du giver korrekte anvisninger for at få mest mulig ud af suppen, synes jeg det er dårlig stil ikke at erkende at det kunne være skrevet langt tydeligere.

 5. sonja zattlander

  har du nogen erfaring med. om man kan holde en høj forbrænding, når kuren er ovre, hvis man spiser 1 gang suppe hver dag:)

  • Lise

   Det skal du ikke regne med at kunne. Hvis du vil holde en permanent højere forbrænding og spise masser af god mad samtidig, skal du nærmere se på den spisemåde, man lærer på Slankeskolen: https://slankeskolen.com

 6. Sonja

  Da jeg ikke spiser kød,er det ok at spise fisk, eller kan du foreslå andre proteiner:)

 7. Sonja

  Er bær frugt, hvis må man så lave en smmothie med bær vand og proteinpulver på tredjedagen:)

 8. Eva Birch Larsen

  Hvordan skal man forholde sig til 5:2 kuren, når man er type 2 diabetiker som mig? er lidt bange for de store udsving i kosten og dermed mit blodsukker? Kan godt blive svimmel og skidt tilpas nemlig.

  De bedste hilsner Eva

 9. Bi

  er på kuren for 3’dje gang i mit liv. Og jeg hader den suppe. Så jeg har valgt at lave andre opskrifter hvor jeg laverr grøntsagssuppe ud af de enkelte grøntsager. Morgen gulerodssuppe på tomjum paste, med koriander og frisk ingefær, citronsaft, lidt ristede sesamfrø salt og peber. Frokost samme basis men med hokaidosuppe. Ingen fedtstof ud over det som er er i tomjum. Her er der bl.a. også citrongræs og lime blade. Sidst jeg brugte kuren på denne måde tabte jeg 16 kilo på 3 uger. Bare som inspiration

 10. Line Carlsen

  Hvorfor må man ikke drikke light sodavand?

  Er det pga. blodsukkeret, og fordi trangen til søde sager stiger, når man drikker light produkter? For hvis det “bare” er cravings mm., og hvis det egentlig ikke gør noget mht. maden og vægttabet, så er det vel okay at drikke?

  Jeg har været på kuren 4 gange før, og har været tilfreds de fleste af gangene.

  Jeg vil bare så gerne have light sodavand denne gang, men hvis det ødelægger hele kuren, som jo er sammensat på en helt bestemt måde, så er det jo selvfølgelig dumt.
  Hvis det, derimod, kun omhandler trangen til sukker/søde sager mm., så kan jeg jo godt drikke det. Så længe det kun er cravings, så er det squ ligemeget 🙂

  • Lise

   Ligt sodavand er sødet med kemiske stoffer, der får din hjerne til at tro, den får sukker og dermed øges din insulinproduktion med deraf følgende fald i blodsukkerte = ubehag og sult/trang.

 11. Marie Rosholm

  Er på 3.dagen – kan jeg indtage HUSK som jeg plejer hver morgen uden at ødelægge kurens effekt?
  Kan jeg bytte om på 4. og 5. dag uden at ødelægge kurens effekt?
  Tak for svaret – glæder mig til suppen med ingefær og chili.

  • Lise

   Hej Marie
   Hvis du vil have den fulde effekt, skal du ikke spise andet end det, der er beskrevet i kuren. Og i den rækkefølge, det står.
   Du kan naturligvis gøre, som du vil – men så må du også regne med en mindre effekt.

 12. Julie

  Hej, hvor længe rækker suppen ca. til – er det en hel uge eller mindre?
  Vh Julie

 13. Hanne

  Hej!
  Jeg er startet på et 7 dags forløb i går.
  Jeg blender altid suppen ( laver den af og til, til “sulten for sjov” )
  Vi elsker suppen her i huset, så denne er intet problem.
  Men har et spørgsmål vedr. i dag, hvor jeg også må få Grøntsager.
  Det har jeg så lidt svært ved at spise uden lidt dressing.
  Så mit spørgsmål er om jeg ikke bare kan nøjes med suppen, da det jo også er Grøntsager??

 14. Sanne

  Hej.
  Nogle andre forslag endv oksekødsfond? Jeg er vegetar, men ønsker at prøve kuren.

  • Deniz

   Hej starter suppen i dag men mangler et meget vigtig afklaring, den,suppe man laver skal den holde i syv dage?? Eller skal man lave den hver dag?? Jeg har prøvet den 3 gange hvor kunne den ene gang var fuldført, men de andre to gange gik i vasken pga. Opkast 🙁

   Men synes den er så god kuren og nu vil jeg prøve igen efter par år . Suppen afskrækker mig:( håber der kan komme en akut bud på hvordan man burde lave den har købt ind og vil i gang nu, håber der kommer hurtig respons

   • Lise

    Hej Deniz
    Jeg svarer altid hurtigt. Suppen holder sig glimrende en uge i køleskab!

 15. Natalia

  Overvejer lidt kuren, men jeg har hørt man mister muskelmasse, og det vil jeg helst undgå. er det muligt? Og er der ellers andre ulemper?

  • Lise

   På en uges tid er det begrænset, hvad du mister af muskelmasse. Du kan evt. tage et casein proteinpulver som tilskud.

 16. Jane

  Hvis alt går galt, og man virkelig hurtigt skal tabe noget kropsvæske, så kan suppekuren være fin nok.

  I alle andre situationer, then don´t go there girlfriend 🙂

  • Lise

   Hej Jane – eller er det Jesper?

   Det er ikke helt sandt. Suppekuren er fremragende til at kickstarte et vægttab, der giver motivation til at omlægge sin kost.

 17. Dianna

  Hvor kan man købe de grønne bønner henne?
  Og er der forskel på hvilke grønne bønner det er, er det de små “runde” eller er det de aflange som også fåes på frost?
  Og kan der evt anvendes røde kidney beans i stedet?

  • Lise

   Hej Dianna
   Grønne bønner kan købes i hver eneste dagligvarebutik i Danmark. Du kan bruge dem friske eller fra dåse. Nej, du skal ikke erstatte dem med kidneybønner.

 18. Rikke

  Hej..
  Jeg ville prøve denne her fedt forbrændingssuppe kur her og derfor googlede jeg suppen og fik en del suppe opskrifter frem, jeg tog en fra slankecoach og der må man spise helt op til 8 bananer på dag 4, det tænker jeg er et stort spring fra de 3 der her på din side står, hvordan kan det mon være det er jo en del flere kalorier…? så var der en anden side(kan ikke lige huske hvilken side) men der stod at man ikke skulle drikke danskvand, hvordan kan det mon være…? Håber du kan svare på mine spørgsmål..
  Jeg er selv på 3. dagen i dag og er faktisk glad for suppen..
  Ha’ en rigtig god dag og weekend..
  Venlig hilsen
  Rikke

  • Lise

   Hej Rikke
   Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg skulle kunne svare på, hvad andre har skrevet om slankesuppen? Umiddelbart vil jeg mene, du skulle spørge dem, der har skrevet de artikler, du henviser til.

   • Rikke

    Jeg tænkte bare at det kunne være at du vidste noget om det, da det jo er total samme opskrifter, så mit bud er at det nok ikke er en opskrift du selv er kommet på..
    Og da du var den eneste jeg kunne se at man kunne skrive til, men jeg beklager ulejligheden.. Go’ aften til dig..

    • Lise

     Det er såmænd ingen ulejlighed, Rikke – bare meget svært at skulle forklare andres tossestreger 😉

    • Line Carlsen

     Suppen er lavet af proffesionelle.
     Den er beregnet til overvægtige patienter; tit på hospitaler.
     Den bliver f.eks. brugt til patienter, der skal tabe sig på kort tid inden en Gastric Bypass operation. 13 dages kuren bruges også hertil.
     I HVERT FALD: På den rigtige, fra hospitaler, står der også 8 bananer. Så det er nok dem, der er mindst tosset ;).
     Jeg plejer at sige 4 store bananer eller 5-6 små i løbet af dagen. Det har fungeret super godt.

 19. christina

  hej jeg vil hører om man godt må vægle Peking suppe og så putte kål i den

  • Lise

   Hej Christina
   Du må gøre lige, hvad du vil. Men det virker sikkert ikke.

   Dit spørgsmål svarer til at spørge, om du kan erstatte melet i en opskrift på at bage franskbrød med havregryn.

   • Therese Mørch

    Hej Lise har været på kuren i 3 dag nu. Men jeg ser først nu at det ikke er godt at blende suppe for meget og det har jeg gjort. Er virkningen så mindre ???

     • Therese Mørch

      Så ville det være en god ide at skrive det i opskriften, der står jo blend suppen. Ellers en god udrensningskur.

     • Therese Mørch

      Syntes at jeg har læst at man ikke måtte stege kødet. Skal det koges . ??

 20. Pernille

  Hej Lise,

  Jeg har lige et hurtigt spørgsmål, jeg håber, du har tid til at besvare: Er det muligt stadig at tabe sig 5-8 kilo, selvom man kun laver en enkelt portion af suppe nummer 1? Jeg fik en ret stor portion ud af det med alle de ingredienser, og er endnu ikke færdig. Jeg starter dag fire i morgen, og jeg tror godt, suppen kan række indtil dag 7, for jeg har også spist masser af frugt og grønt indtil videre 🙂

  • Lise

   Hej Pernille

   Nu er det jo individuelt, hvor meget man taber sig på en uges kur – men for mange er det muligt, ja.

 21. Christina

  Hej Lise
  De dage hvor man må spise grønsager er det så alle slagt grønsager?
  Salat, agurk, peberfrugt, gulerødder, rødbeder?

  • Lise

   Ja det er det. Forsøg at undgå rodfrugter mest muligt. Lidt skader ikke – men grønbladede grøntsager er de bedste. Og kål af enhver slags.

   • Christina

    Super, hvad med tyggegummi ? Er det tilladt eller overholder man så ikke kuren 100% ?
    Jeg har læst om en del kritik af suppekuren hvor folk skriver at man bare tager kiloene endnu hurtigere på igen efterfølgende? Meen er det ikke kun hvis man ikke ændre kostvaner efter suppekuren?

    • Lise

     Tyggegummi er ikke noget problem – det er så forsvindende lidt sukker, du får der. Og jo – som med ALLE andre slankekure: De er intet værd, hvis du bagefter spiser lige så forkert, som du gjorde før kuren: Så bliver du fed igen.

     • Christina

      Men hvad er din erfaring? Tager du kiloene på igen efter suppekuren eller kan du med ordenlig kort fortsætte vægttabet?
      Hvor mange kalorier indtager du på en dag når du ikke er på suppekuren?

     • Lise

      Jeg tæller ikke kalorier, og jeg har ikke behov for at tabe mig. Men fakta er, at hvis du spiser rigtigt – se en god opskrift på det her: Den bedste slankekur – vil du tabe dig til din naturlige vægt.

    • Lise

     Rødkål er OK. Der er små 4 gram sukker pr. 100 gram rødkål, så medmidre du går helt amok: Spis endelig 🙂

 22. Nicolai

  hej Lise

  hvor længe må man køre denne kur?
  jeg spiser kun suppen i hverdagen, men lidt fedt og protein til morgenmad. I weekenden har jeg tit middagsaftaler, så for “rigtig” kost der.
  Tænker mere på om der er nogle vitaminer/mineraler jeg ikke får når jeg stort set kun spiser suppe?
  Hvis det er tilfældet, hvad mangler jeg så? og hvordan kan jeg best muligt få det presset ind i kosten i hverdagen? 🙂

  • Lise

   Hej Nicolai
   Hvis du kører kuren kun på hverdage, kan du sagtens køre den i 2-3 uger. Fidusen er at mærke efter, hvordan du har det.

  • Lise

   HEj Per

   Uha det lyder ikke rart da. Men jeg kan ikke lige finde, hvor jeg linker til den side henne? Kan du fortælle mig, hvor det er?

   • per

    det er nogle af de bander der er på siden
    prøver at kopiere det.

    Jeg tabte 15kg
    og gik fra str. 44 til 38! Se her hvordan jeg gjorde.

    mvh
    per

     • per

      kan du ikke skriv en kraftig advarsel så der ikke er andre der hopper i samme fælde som mig har spærret mit dankort pris for et nyt 150kr. øvøv
      mvh
      per

     • Lise

      Hej Per
      Nej, det kan jeg naturligvis ikke, da jeg ingen erfaringer har med firmaet. Hav en god dag.

 23. per

  hej lise
  tak for du har gjort denne side så nem at finde.
  Lene og jeg er i dag færdig med de 7 dag og vi har holdt os til kuren som du har vider givet her, Lene har tabt 6 kg og jeg har tabt 5.8 kg dejligt om opstart.
  nu vil vi fortsætte med min opskrift på almindelig mad som vi ved virker.
  vi starter med havregrød lavet af 50g. havergryn om morgenen og ca. 1.5 time efter et halvt stykke rugbrød med enten makrel i tomat eller andet magert pålæg og ingen smør på brødet, 1.5 time efter et helt stykke rugbrød med enten tomat og æg eller noget andet magert, 1.5 time efter et halvt stykke rugbrød med noget magert, ind imellem frugt hvis der er plads men det er der ikke ret tit, til aftens mad almindeligt mad, men vi pynter tallerkenen op, og sætter på bordet med nogle grønsager og lidt kartofler, lidt kød så vi ramme et kalorie forbrug der er under det vi må spise på en dag, for at tabe os.
  så vi ved at nu er vejen vist TAK TAK.
  mvh
  per

  • Lise

   Hej Elly

   Nej, det vil jeg ikke anbefale dig. Du har brug for mere end det, suppen giver dig, når du ammer!

 24. Michael

  Hej

  Hvis man kan udholde det på suppen alene, er effekten da den samme? Jeg vil helst holde mig fra kød hvis det er muligt.

  PFT

  • Lise

   Hej
   Proteinet i kødet er ret vigtigt for sammenhængen i kuren, så jeg tror bestemt ikke, du kan regne med samme resultater uden kødet.

   • Michael

    I’ll let you know, jeg går i krig med den og 10 dage og så hører du om hvordan det er gået. Måske har du ret – og i givet fald finder jeg på noget andet – :o)

 25. Martin

  Hej lise !
  har lige et spørsmål ang. dag fire. Må man ikke spise noget frugt og grønt ud over de 3 bananer? Hvor meget skummetmælk må må man drikke den dag?
  Sultne hilsner Martin 🙂

  • Lise

   Hej Martin
   Du må godt spise lidt grøntsager men ikke anden frugt end bananerne. Skummetmælk: Maks. en liter.

   • Martin

    hej igen lise må man heller ikke spise frugt på 5 dage og må man spise en bagekartofle til oksekødet denne dag… vh

    • Lise

     Du må gøre præcist, som du vil, Martin. Men for det optimalt mulige resultat skal du følge kuren slavisk 🙂

 26. Sebastian Deurell

  Hej
  Sker der noget ved at drikke et glas light sodavand i forløbet ??
  Må man slet ikke få fedtstof de dage hvor det ikke står?

  • Lise

   Hej Sebastian
   Light sodavand snyder din krop, så den tror, den får sukker – og dit blodsukker stiger. Du skal holde dig fra den slags generelt og ISÆR under suppekuren. Og ja – jo mere præcist, du følger kuren, jo bedre resultater får du.

   • Sara

    Det er simpelthen ikke rigtigt at light sodavand ‘snyder’ kroppen så blodsukkeret stiger. Hvorfor tror du det?
    Men derudover er det nu en dejlig kur som har givet mig et varigt vægttab.
    Hilsen lægen

    • Lise

     Hej Sara

     Hvis du er læge, må du da vide, at lige så snart du smager noget sødt på tungen, begynder kroppen at omdanne glukose i blodet til fedt, hvilket får blodsukkeret til at falde. Hvis det ’søde’, du indtager, ikke indeholder kulhydrater, vil du opleve lavt blodsukker og få trang til mad.

 27. Morten

  Hej jeg er igang med suppen på andendagen, selvom suppen smager godt bliver det trivielt. Kan man man kombinere de to opskrifter så man har to supper at vælge imellem eller har det indvirken på det endelige resultat ??

   • Jacob kildetoft Henriksen

    Det lyder ikke sjovt at skulle være på denne kur!

    • Lise

     Ikke nær så træls som at forsøge sig med lidt link building via tåbelige kommentarer 😉

 28. Nicolai

  hej 🙂

  jeg plejer at blende suppen, så den er nemmere at få ned for mit vedkommende, men har tænkt på om det er “sundere” at have suppen med grønsagsstykker i, i stedet for?
  Bruger kroppen mere energi på at forbrænde stykker frem for væske?

  • Lise

   Hej Nicolai
   Der er ikke den store forskel, så længe du ikke “vold-blender” suppen fuldstændigt.

 29. Benti

  Kan man nedfryse kålsuppen lavet på spidskål ?
  Vil bruge kuren ind imellem 🙂

 30. Frederik

  Hvor lang tid i “teorien” må man tage denne kur?? må man kun tage den i 7 dage eller må man også godt fortsætte den også evt. blande med lidt mere proteinrigt måltid efter sluttet forløb på de 7 dage?

  • Lise

   Hej Frederik
   Så længe du er godt tilpas, kan du sagtens køre en ekstra uge og gerne suppleret med lidt proteiner.

   • Frederik

    Jamen det vil jeg så gøre når jeg kommer dertil 😉

 31. josefine

  kan man stadig godt spise slankesuppen og opnå resultater efter de 7 dage?

 32. Nicolai

  hej
  jeg har altid travlt i weekenderne og skal stort set altid til noget, som ikke er det sundeste.
  mit spørgsmål går på om det vil være en meget dårlig/usund ide at køre kuren dag 1-4 og så stadig prøve at køre det i weekenden, med flere fraspring fra kuren

  • Lise

   Det kan du sagtens gøre, Nicolai. Det tager nok lidt længere tid at opnå resultater så, men det går sikkert også.

 33. Rikke

  Må man spise andet end baPå 4. og 5. dagen, må man der spise grøntsager og frugt? 🙂

  • Lise

   Hej Rikke

   Her er, hvad der er “tilladt” på 4. og 5. dag:

   Dag 4:
   Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag. Spis suppe mindst én gang i løbet af dagen. Hvis man indtil denne dag har fulgt kuren til punkt og prikke vil man have tabt 2,5 – 3,5 kg.

   Dag 5:
   Endelig! På denne dag må der indtages så meget som op til 3 – 400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater. Der skal drikkes ca. 2 liter vand og suppen skal spises mindst én gang på denne dag.

   • Rikke

    Synes bare 5. dagen lyder som meget lidt mad på en hel dag 🙂 ??
    Har fulgt kuren, og har nu på 4. dagen tabt omkring 1,5 kilo – men er heller ikke overvægtig, ville bare smide de sidste ferie kilo.

 34. Stefan

  Jeg har prøvet denne slankesuppe og må sige det har en positiv virkning. har tabt mig 6 kg på bare en uge 😀

  Dog er suppen ikke lige efter min smag 🙁 men er glad for vægttabet!

 35. Cathrine Povelsen

  Hvordan fungere det med hård træning når man er på denne kur, kan det sagtens lade sig gøre uden at man bliver svimmel og dårlig ..
  (styrkertæning 3 gange om ugen, Cykling til arbejde 11 km hver vej)

  • Lise

   Hej Cathrine
   Det er helt individuelt. Nogle kan sagtens træne hårdt – andre kan ikke. Prøv – og vær opmærksom på, hvordan du har det undervejs.

 36. Nina

  Er der mulighed for at nogen har en oversigt på nærringsindhold pr. 100 gr. på denne suppe.

  • Lise

   EnerginKJ total 5813 (1384 kcal)nKJ pr. Portion 5813 (1384 kcal)nVægt ialt 4305 gramnVægt pr. Portion 4305 gramnnNæringsindhold pr 100 gramnEnergi 135 KJ (32 kcal)nProtein 1.3 gramnFedt 0.3 gramnKulhydrat 7.0 gram

 37. Louise

  Må man spise andre frugter end bananer på dag 4? Og hvad med grøntsager?

  • Lise

   Du må gøre lige, hvad du vil, Louise. Men som nævnt før: Kuren er lavet, så den virker, og følger du den præcist, får du mere ud af den.

   • Louise

    Valgte at holde mig til kuren.
    Har et spørgsmål: Når jeg er færdig med kuren (på søndag), vil jeg ændre i min kost i forhold til hvordan den var før kuren. Så ville høre hvilke sunde snacks der ikke feder? Fx ved jeg at mørk chokolade ikke er så slemt som lys chokolade. Hvad med nødder, hvilke nødder feder mindre end andre? Og findes der nogle typer slik der er sundere end andre? For ved at jeg i weekenderne ikke vil kunne holde mig helt fra de søde sager! Håber du kan svare, selvom det jo ikke drejer sig om selve kuren! 🙂

    • Lise

     Hej Louise
     Tja – hvis du ikke kan holde dig fra søde sager, tager du på igen. Sukker ER det værste overhovedet, og der findes ingen “sunde søde sager”. Punktum. Så valget er dit – spiser du slik, bomber du din krop med sukker, og det bliver til fedt.

     Mandler er rigtigt sunde – den bedste slags nødder, du kan spise. Og ja mørk chokolade er ikke så slem som lyschokolade, men det feder og er ikke sundt. Spis græskarkerner, mandler, nødder og den slags. Og hvis du vil hjælpe din krop til bedre at håndtere det sukker, du putter i den: Spis masser af kanel. Og det er jo nemt, for kanel smager fantastisk og kan puttes i stort set hvad som helst. For eksempel kan du nemt og hurtigt lave dine egen Müsli til morgenmad. Se denne opskrift, der er HELT fantastisk god: http://www.charlotterosenstand.dk/sproed-musli-uden-sukker

     • Louise

      Mange tak for svaret!
      Er nu på dag 7, hvor jeg må spise suppe, brune ris og grøntsager. Ville lige høre om der er nogle bestemte grøntsager der er bedre end andre, på denne dag? Og må der spises majs fra dåse?
      Derudover må jeg jo drikke usødet frugtjuice. Er der regler for hvor meget juice jeg må drikke?

     • Lise

      Så lidt majs som muligt – det er nærmest ren kulhydrat. Men llers er tommelfingerreglen: Grønne grøntsager med blade er altid de sundeste 😉 Drik alt det juice, du har lyst til.

  • Annabeth

   Hey Lise !

   Jeg har tidligere fået at vide af dig at produktet Quorn lavet af champignion er ok – lige et spørgsmål ang Shirataki nudler som er lavet af den japanske Konjog Jamsrod – de er stort set kalorie og kulhydratfri og en god erstatning for pasta. Er de ok her ?

  • ann

   Er suppeopskrift 1 og 2 lige effektive at bruge ? 🙂
   Er der nogle der har oplevet at tage på af denne kur? Jeg begynder fra søndag – håber der sker et positivt resultat inden min rejse til Malta 🙂

   • Lise

    Hej
    Ja de er lige effektive. Der er jo hundreder af kommentarer her allerede fra mennesker, der har tabt en masse vægt. Kan du slet ikke bruge dem til noget?

  • Desa

   Hej Lise, jeg har nu været i gang i 3 dage og har tabt mig 3 kilo. Synes det er så fedt, og synes på ingen måde kuren er svær at overholde – for en gang skyld:)

 38. Pernille

  Hej. Er det kun på 1 dagen man må drikke tranebærjuice?? Er vild med den fra RYNKEBY, den giver virkelig en smagsoplevelse i de dage man er på kuren.

  • Lise

   Du må gøre som du vil, men kuren er sammensat sådan. Jeg tror ikke, der sker noget ved, at du drikker lidt juice de andre dage også.

 39. Lonnie

  Kære Lise
  Jeg er lige startet på kuren og har det fantastisk.
  Jeg vil gerne følge til punkt og prikke og skal til fødselsdag om et par dage. Jeg tænker om light sodavand er forbudt? Synes ikke jeg kan læse mig frem til det.
  Tak for god inspiration!
  Kh Lonnie

  • Lise

   Hej Lonnie
   Light sodavand i yderst begrænset til festen går nok an. Men husk at light sodavand er sødet med aspartam, der bestemt ikke er godt for din krop generelt.

 40. Cecilie Sonne Christiansen

  Hej,

  Jeg er en pige på 17 1/2 år og jeg er på min 3. dag, og vil bare høre om der er noget i suppen, som binder væske? – da jeg hver morgen har været hævet i ansigtet og på nogle steder på kroppen.

  Jeg håber du kan svare mig på overstående.

  • Lise

   Hej Cecilie
   Nej – der er intet i suppen, der binder væske i kroppen. Men den udrenser, og hævelserne kan være en reaktion på det. Hvis du ellers er godt tilpas, er der ikke noget at bekymre sig over.

   • Cecilie Sonne Christiansen

    Mange tak, så venter jeg bare og ser. 🙂

    Jeg vil også lige høre om det er muligt, at skifte oksekødet ud med fx. 200g fisk og 1 avocado? – da jeg er vegetar (spiser fisk grundet mangel på protein). Hvis ikke, hvad kan jeg så gøre?

 41. Camilla

  Hej, vil høre om jeg kan skifte dagene med hinanden så jeg fx på 2 dagen allerede spiser kød og grønsager sammen med suppe, og så evt på 3 dagen kun spiser suppe og grønsager??

 42. Henriette

  I morgen er min sidste dag. Har du forslag til hvad man skal gøre for at ikke få alle kilo tilbage?

  • Lise

   Hej Henriette
   Det korte svar: Spis anderledes og mere sundt, end du gjorde før kuren. Undgå sukker, Hvidt brød og kulhydrater mest muligt. Husk talemåden: Hvis du gør som du altid har gjort, får du hvad du altid har fået.

 43. Mig

  Hej Lise
  På dag 6, hvor man skal spise grøntsager og oksekød. vil du så mene man kan skifte oksekødet ud med svinekød? Som er tilberedt i ovn.

 44. June

  Hej Lise
  Må eg godt spise rugbrød med banan 4 dag? Da det bliver for kedeligt, bare at spise bananer uden noget

  Og hvor mange bananer skal jeg spise?

  • Lise

   Du må gøre lige præcis, hvad du vil. Men hvis du ønsker det fulde udbytte af kuren: SURPRISE… Så skal du følge den og ikke putte rugbrød, marcipanbrød, vingummi eller alt muligt andet ind.

   1-2 bananer.

     • June

      Igen igen

      Når du nævner “alt det frugt du kan spise” hvor mange æbler må jeg va spise så? har spist 5 i dag, men de er ret så små 🙂

     • Julie

      Må man godt spise frugt (appesin, jordbær, æbler,solbær, hindbær) altså hvis man blander det sammen, og spise det om fredagen? Det står der nemlig intet om 🙂

  • lykke

   Der står der skal bønner i men på 2 dagen må man ikke få bønner ?

   • Lise

    Nej – der står, at du ikke må spise tørre bønner. Bønnerne i suppen er jo enten friske eller fra dåse.

  • Anne

   Har noget til 5 dag. Der står man må indtage 3-400g oksekød, men kan jeg godt gøre det sådan, eg tager halvden af kylling(uden skind) og oksekød? Og må der godt indtages frugt denne dag?

    • lykke

     hvad med 4 dag? eller er det kun bananer man må spise der 🙂

     • Maianne

      Hej
      Jeg er ved min 4 dag, men har kun tabt mig 1,5 kg? Og har fulgt den fra punkt og prikke.
      – Kan det være fordi, jeg kun spiser suppen 3 gange om dagen?

 45. Mig

  Sker der forresten noget hvis man skifter de 3 løg ud med 1 halvt bundt spring løg?
  Og den kinisiske tomat suppe, jeg kunne ikke finde den så bruge en tomat suppe fra Heinz. Tror du stadig suppen har den gode effekt?

  • Lise

   Det ved jeg ikke. Du kan jo prøve at udskifte og se, om det virker. Den fra Heinz er udmærket.

 46. Mig

  Hej
  Sker der noget hvis man på 2 dag kom til at spise et jordbær?

  Og hvor mange skåle supper vil du sige er det bedste at indtage om dagen for at man kan se bedst resultater?
  Håber du svare..
  Kh Mig 🙂

  • Lise

   Jeg tror bestemt ikke, du svulmer op af at have spist et jordbær…. 😉
   Du skal spise præcist så meget supper hver dag, at du er mæt.

 47. Laura

  Hvor gammel skal man være for at gå på den? er 17 snart 18 år for ungt??

  • Lise

   Hej Laura
   Du kan sagtens gå på kuren. Bare husk at være opmærksom på, at du er godt tilpas undervejs.

  • Mariam

   Hej.
   De der boullinterninger, kan jeg kun finde med fedt i? Skal jeg så bare bruge det, eller hvad skal jeg gøre? Er SÅ i tvivl 🙂

 48. Line

  Hen lige et spørgsmål omkring avocado – må man spise det under dag 1 og 2??

   • rina

    hej jeg vil lige høre om er det ok man spiser suppen med et styk rugbrød med 1,5 g fedt ?

     • rina

      og forresten jeg spiser salat om aften og hver dage løber i 40 min vil det os være ok 🙂

     • Lise

      Hej Rina
      Ja sikkert – men husk, at jo mere præcist du følger kuren, jo bedre virker den. Løbeture er altid godt, når bare du føler dig godt tilpas.

     • Nirmin

      Hej
      Må man drikke vand til alle dage. Fra dag 1 til man er færdige.

 49. mette

  Der står at man på 2. eller 3. dag må spise en bagt kartoffel med smør.. er der noget der kan erstatte det, eller behøver man overhovedet at spise den? Er den vigtig at få spist? 🙂

  • Lise

   Der er jo en grund til, at kuren er sammensat, som den er. Men du kan jo prøve at springe over og se, om ikke det virker alligevel.

   • Julie

    Hej.
    Jeg ville lige spørger om, hvor mange nupo man må spise om dagen, eller hvis man gerne må spise nupo, istedet for et måltid, og som erstatter den ene “suppemåltid”

    • Lise

     Hej Julie

     Ingen! Hvis du har brug for mellemmåltider kan du spise mandler. Oliven kan også bruges.

  • Lina

   Hej

   Må man skifte oksekøden ud med kylling, el er det bedst at holde sig til planen?

   Er startet på den idag, så spændt på det endelige resultat 🙂

   • Lise

    Hej Lina
    Det er altid bedst at holde sig til planen, men jeg tror nu ikke, det gør nogen forskel, om du skifter ud med kylling. Det er proteinerne, det handler om.

    • Lina

     Jeg tager kyllingen, hvis det blot handler om proteiner – er ikke så tosset med oksekød 🙂

     Tak for hurtigt svar og god weekend.

 50. mette

  Må man gerne blende grøntsagerne i stedet for at skære dem i tern? Gør det nogen forskel?

  • Lise

   Blendede grøntsager mister en væsentlig del af de vigtige fibre, så hvis du absolut VIL blende: Gør det moderat.

 51. Ann G

  Lige et spørgsmål mere 😉

  Kan skummetmælk erstattes med letmælk, da det er det eneste jeg kan få ned.. Eller kan jeg nøjes med vand..

  • Gert R.

   Hej ! Ret så fantastisk suppe – men man skal passe på ikke at snyde. Jeg spiser suppe om morgenen – har suppe med på job o.s.v. og er i gang med kuren for tredje gang. Tabte første måned 14 kilo ! Jeg bruger Heinz tomatsuppe på dåse fra Netto – den smager godt, så har jeg både blegselleri og knoldselleri i, Hot taco, karry og mindst 10 fed hvidløg. Og da jeg har diabetes type 2 er mit blodsukker oven i købet blevet rigtig flot !

   • Lise

    Hej Gert,

    – altså du har lavet din egen opskrift af “Netto-suppen” + blad -og knoldselleri, hot taco, karry og hvidløg……….og det er det 😉 ??!
    Tak !

 52. Ann G

  Hej Lise

  Skal suppen spises kold, eller skal den varmes hver gang?? Kan ikke se det står skrevet nogen steder…

  På forhånd tak.. 😉

 53. Charlotte

  må man kun kører kuren i en uge eller må man forsætte ?

  • Lise

   Hvis du føler dig godt tilpas, kan du godt fortsætte yderligere en uge. Som regel er det dog en god ide at holde nogle få dages pause mellem to omgange.

 54. Gry

  Hej igen Lise,
  De grønsager man må spise – er det okay at tilberede dem? Fx ved stegning med lidt olie? Eller er det no-go med fedtstof?
  Og på dag 2 gør det så noget at man spiser kartoflen midt på dagen?

  • Annabeth

   Hey Lise !

   I vedledningen står der at man ikke må spise tørrede bønner – er friske Edamame sojabønner ok i kuren – ?

   Venlig hilsen Annabeth

 55. Gry

  Hej Lise,
  Jeg spiser ikke andet kød end fisk – tror du det er okay at udskifte oksekødet med fisk eller noget andet?
  Mvh. Gry

 56. Stine

  Hej, da jeg er vegetar, ville det så være noget med at oksekødet ville blive erstattet med bønner og linser?

  • Lise

   Hej Stine
   Det kan du godt – bare sørg for at få proteinrene fra linser, bønner og kikærter for eksempel.

 57. Mathilde

  Hej Lise!
  Mange tak for hjælpen til kuren. Efter 3. dag kan jeg allerede mærke og se tydelig forbedring og har fået en god følelse i kroppen!
  Ville dog høre:
  4. dag står der intet om frugt og grønsager. Er det noget der ikke må indtages? Er det kun Bananer, mælk og suppen man må spise?

   • Mathilde

    Og er det okay at marinere oksekødet?
    – Hvis man kun marinerer det med chili, soya og hvidløg.

     • Mathilde

      Hej Lise
      Ville bare lige sige mange tak for dine hurtige svar. Det må være hårdt med så mange spørgsmål hele tiden.
      Så jeg ville bare sige at jeg har værdsat det meget, og at du har hjulpet mig til at blive et sundere gladere menneske 🙂

      Vh
      Mathilde

     • Lise

      Tak skal du have, Mathilde. Sådanne søde kommentarer gør det værd 🙂

 58. JBG

  Hej..risikerer man ikke, at det mestendels bare er muskelvæv frem for fedt man forbrænder, når der ikke rigtigt er protein i suppen??

 59. Marc

  Hej.
  Der står ikke noget om hvornår man skal spise suppen.
  Går ud fra at det kun er til om aftenen som aftensmad? og så frugt og grønt til morgen og resten af dagen til til om aftenen?

  Tak.

  • Marc

   Okay.

   Har lavet suppen nu, det minder mest om grød, meget tykt. Hvordan skal det være? er det bare mest grød agtig, eller skal der mere vand i?

   Ved godt, det måske er lidt dumme spørgsmål, men ved jo ikke, hvordan sådan noget fungere hvis det skal virke hehe 🙂

  • Hanne

   Hej Lise.
   Jeg så længere nede, der var en som skrev at det er chillien og ingefæren der sætter forbrændingen igang, men de to ting står ikke i opskriften…

    • Hanne

     Ups jeg har brugt opskrift 1 er den så lige så god for der er de ikke i.

     • Hanne

      Tak for hurtig svar. Jeg er startet i dag og det smager super godt.

     • Hanne

      Hej Lise
      Grønbladede grøntsager er det gulerødder og persillerod og den slags.

     • Lise

      Nej, det er grøntsager med grønne blade som for eksempel salat, spinat, hvidkål etc.

 60. Kitt

  Er nu på 6 dagen , og stoppe kuren nu.
  Har tabt 2,3 kg og det er jeg glad for .. Men jeg er blevet rigtig dehydreret og tror at jeg mangler noget energi og proteiner. Mine hænder begyndte at ryste igår da je lavede mad og Idag da jeg vågnede optik nu har jeg ligget med ondt i hovedet og rysten i ben og arme. Kan knap nok holde på min telefon.. Jeg ved med mig selv at hvis jeg bare skal spise en ske suppe mere så brækker jeg mig .. Det kan godt være pga min alder, at jeg ikke er gammel nok(15) Men den virkede lidt

  • Lise

   Det lyder ikke rart. Du er også meget ung til kuren, og den anbefales absolut ikke til en pige på 15! Se at få dig noget fast føde og glæd dig over dit vægttab.

 61. Vickie

  Jeg er på kurens 1. dag. I går da jeg lavede suppen (opskrift 2), brugte jeg selleri knold. Kan se i opskrift 1 at der er det bladselleri der skal benyttes. Er der nogen forskel? Skal jeg spise bladselleri ved siden af? SKAL persillen have kogt med i suppen?

  • Lise

   Hej Vickie
   Spis du bare din første portion, som den er – og brug bladselleri fra næste gang 🙂

   • Vickie

    Hej igen. Jeg har lavet opskrifte x 4, så jeg tror der er nok til de 7 dage. Men jeg er vild med selleri, så jeg spiser bare masser af det, når jeg skal spise grøntsager. Og persillen? Er det nok at jeg tilsætter den frisk i hver portion?

     • Vickie

      Hej Lise. Jeg er frisk her på 2. dagen og sidder på job og guffer revet gulerod/selleri/hvidkål. Havde hovedpine i morges men den er væk nu. Er der stor forskel på natur ris og brune ris? Har de andre, men køber gerne brune, hvis det er et must :o)Er stadig vild med suppen, så jeg tror jeg klarer den!

     • Lise

      Brune ris har mere fiber end naturris og et lavere glykemisk indeks, så jeg tror, de er bedre. Men det gør nok ikke alverden til forskel.

     • Vickie

      Kære alle. I dag er min kur slut og det er ikke sidste gang jeg bruger den! Jeg havde ikke behov for det store vægttab, men trods det er der alligevel røget ca 3 kg fedtdepoter af. Men vigtigst af alt: Jeg føler mig MEGET mere frisk, sund og stærk. Jeg har øget fokus på de sunde madvarer og jeg har det SUPER skønt!Føler ingen trang til at putte fede og unødige ting i munden. Hjemmelavet is-te på urter er blevet et hit i mit køleskab. Kunne godt tænke mig at vejledningen var noget grundigere. Ex at der ikke står noget i “forbudt”, men KUN hvad man MÅ spise og mere detaljeret. Men ellers kun ros herfra 🙂

 62. Birgitte

  Hej, er på 3 dagen med suppekuren. Har tabt 2 kg. Vil hører om, det vil være okay med sennep til kødet, om et par dage.

 63. Marina

  Hvad gør man hvis man synes den er blevet for stærk??

 64. susanne

  Hej ….
  du skriver 1 glas tacosauce …. er det en hel flaske af de små man kan købe lyder nemlig voldsom har høre et par dråber er stærkt

  • Lise

   Tacosauce er da ikke stærk. Jeg tror, du forveksler det med Tabasco sauce 😉

 65. jette

  der står kun om tranebær – te og vand. Men hvad med sort kaffe – altså uden sukker og mælk – må man drikke kaffe, tror ik jeg ville kunne klare det uden min daglige ration af kaffe.

  • Lise

   Hej Jette
   Du kan roligt drikke sort kaffe i moderate mængder. Husk at drikke vand også, da kaffe jo er vanddrivende.

 66. maria sacha

  hej.. jeg er nu igang med dag nr 2. på suppekuren og har holdt den til punkt og prikke..

  Jeg er 164 høj og vejede 58,7 da jeg begyndte idag 2 dage efter vejer jeg 59,7 hmmmm hjæææælp skal jeg forsæætte??

 67. Beh

  Hej :).
  Jeg vil gerne starte med suppekuren, men jeg vil lige høre dig om man taber sig mere hvis man kun spiser suppen og intet andet i de 7 dage?.
  Jeg skal prøve at smide 30-35kg inden sommer da jeg skal prøve min brudekjole?. Kan dette lade sig gøre ?.

  God dag 🙂

  • Lise

   Hej Beh
   Du taber dig allermest ved at følge kuren, som den er beskrevet. Tillykke med brylluppet 🙂

   • Beh

    Tusind tusind tak :).
    Men hvad sker der hvis jeg kun spiser suppen, og ikke andet i 7 dage? :))

    • Lise

     Det ved jeg ikke. At du bliver sulten? At du kommer til at mangle proteiner? Kuren er lavet, så den virker. Jeg forstår ikke dit formål med at ville bryde den?

     • Sabrina hald

      Hej Lise
      Så fandt jeg din side og fik svar på mange af mine spm – tak for det :). Jeg har en anden udgave af kuren, og her fremgår det, at man skal overholde kuren til punkt og prikke, dvs følge de daglige foreskrifter, da man ellers risikerer fejlernærning idet kroppen ikke får de nødvendige næringsstoffer. Der står også, at man godt kan tage kuren flere gange, men at man skal holde minimim tre dages pause mellem hver kur.
      Sabrina

 68. Sofie

  Hej!
  den suppe der er anbefalet til kuren, den portion der er anvist, hvor mange dage kan den række sig til, og kan suppen holde sig i køleskabet i flere dage? 🙂

  • Lise

   Hej Sofie
   Det afhænger jo fuldstændigt af, hvor meget du spiser 😉 For nogle er der suppe til 3 dage og for andre til 5 dage. Den holder sig fint i køleskabet en uges tid.

 69. Chalotte

  Jeg er nu på dag 3 ( startede onsdag ) og har allerede smidt 3kg, det går dælme stærkt.
  På dag 4 står der Bananer og Skummetmælk.
  Hvor meget mælk snakker vi? Det står ingen steder.

 70. Sara

  Hej Lise ,
  Jeg er nu på anden dag 🙂 jeg vil høre dig om det er
  Normalt at have forpustet mave i første dag med suppen
  Og det kom først aften ?
  Tak for dit hjælp

  • Lise

   Jeg ved ikke helt, hvad du mener med “forpustet mave”? Mener du oppustet? Det er der nogle, der får, men det forsvinder igen.

  • annabeth

   Hey Lise
   Godt nytår !
   Jeg har været på kuren før med godt resultat.
   Kun lige et lille spørgsmål : Er det ok at bruge savoykål i st. f. hvidkål. næringsnærdien på de to sorter ligner hinanden.
   Venlig hilsen Annabeth

   • Lise

    Hej Annabeth

    Det kan du sagtens gøre – der er så lille forskel, at det ingen praktisk betydning har.

    • Tina

     Er det muligt at undlade grøn peber???? Kan simpelthen ikke få det ned kogt..

     • Lise

      Det er da helt sikkert muligt, men om det ændrer noget ved effekten af kuren, ved jeg ikke. Du kunne jo eventuelt blende den grønne peber?

 71. Signe

  Hej 🙂 Jeg er en pige på 20 år – jeg er 168 cm høj og vejer 56 kg. Min ønskevægt er 52 kg. – og det er egentlig mest lår og ben, jeg vil tabe mig på. Er denne kur en god idé til at tabe vægt de to steder? 🙂

  Kram

  • Lise

   Hej Signe
   Den er en god start, men du skal selvfølgelig holde fast i resultaterne med fornuftig kost bagefter 🙂

  • Kristina

   du kan ikke som sådan spise dig til at tabe dig bestemte steder… du skal træne for at stramme op… men med et generelt vægttab kan du formentligt tabe dig samlet set på hele kroppen

 72. Chalotte

  Bare sådan af ren nysgerrighed!
  Må man være på denne kur mere end en uge af gangen?
  Jeg skal i gang med et vægttab pr. 2.1.13 og tænker lidt at sparke det hele igang med en suppekur på 2 uger og så springe på enten pointkuren eller tælle kalorier. Er dette ok?
  Og måske senere hen tage en uge eller 2 mere hvis jeg føler det er ved at gå i stå?

  • Lise

   Hej Chalotte
   Hvis du har det godt efter den første uge, kan du godt snuppe en uge mere. Det handler blot om, at du er tilpas. Hvis du ikke er, er det bedre at holde nogle dages pause mellem to omgange så at sige. Held og lykke!

 73. Mathias

  Ville gerne hører om hvor mange der har haft succes med denne slankekur, og hvor meget de har smidt 🙂

  • Lise

   8.796 mennesker har smidt 43 ton og 100 kilo på kuren 😉 Spøg til side: Hvordan vil du finde svar på, hvor mange, der har haft succes med den? Selvom du tæller alle de mange positive historier her, kan du jo ikke vide, om der er andre, der bare ikke har fortalt deres historie 😉

 74. Rebecca

  Hej!
  Jeg holdte en hel måned uden alkohol og tilsat sukker, som fx slik, sodavand, kiks osv.
  inden jeg begyndte på suppekuren. Jeg er 170 cm høj, og vejede 67,7 kg, inden kuren. Jeg vejer nu 63 kg efter de 7 dage, og ville være så taknemmelig hvis der er nogle der kan fortælle mig, hvordan min kostplan skal se ud nu. Så jeg ikke tager det hele på igen!
  Jeg træner 2 gange om ugen i 1,1/2 time, hårdt fysisk træning, og i weekenden 1 gang ca 1 time, stille og roligt.

  -Men hvordan skal min kostplan se ud efter denne suppekur?

  • Lise

   Hej Rebecca
   Det er nok lidt fro omfattende at skitsrere en hel kostplan her. Jeg vil anbefale dig bogen “Spis maven flad” – den er nok det bedste og sundeste bud på en god kost i dagens Danmark!

  • Lise

   Du må spise, hvad du vil, Rose. Men enhver form for brød er ikke en del af kuren, og de mange kulhydrater i brød (også i groft) vil nok begrænse effekten lidt.

 75. Nanne

  Hvor mange kalorier skal man indtage bagefter for at holde vægttabet? Jeg er en kvinde på 27. Normalt siger man jo 2000kcal? Vil dette indtag også holde de tabte kilo?

  • Lise

   Det afhænger jo af din fysiske aktivitet – jo mindre du bevæger dig, jo færre kalorier skal du have.

  • Maria Bang

   Jeg kan anbefale dig at prøve MADLOG hvor du tæller kalorier. Det er nemt og billigt og ikke mindst effektivt. Jeg har selv smidt 20 kg ved hjælp af madlog og min niece er gået fra en vægt på 134 kg til lige under 90 kg på uder et år ved hjælp af madlog.
   Held og lykke med dit vægttab 🙂
   Maria

 76. silje

  Hej Lise.
  Jeg vil bare høre om alt det man taber sig er fedt? Eller er det udelukkende væske? Det virker nemlig ret vildt at man kan tabe så meget fedt på 7 dage 🙂

  Hilsen Silje!

 77. Trine

  Må jeg drikke light saft (usødet saft)?
  Er tranbærjuicen kun på dag 1?
  Må jeg hver dag både drikke te, tranbærjuie og vand?

  • Lise

   Hej Trine
   Ja det må du godt – men jeg vil anbefale i moderate mængder, for også den usødede saft er fyldt med kulhydrater.

 78. Tina

  Hej 🙂
  jeg starter på kuren her imorgen. Jeg plejer at træne 2-4 gange om ugebn, og jeg ville høre om min træning kunne gå ind og pårvirke vægttabet. Jeg plejer at være aktiv og træne kondition i en time og ca. 20-30 min. styrketræning

  • Lise

   Hej Tina

   Ja det skader i hvert fald ikke at træne – og det vil sandsynligvis også øge dit vægttab.

   • Tina

    Er der noget bestemt oksekød man bør spise, og noget som man bør ungå. Eller spiller det ingen rolle bare det er oksekød?
    Og tak for svaret før

    • Lise

     Du må spise det oksekød, du bedst kan lide – det er nemt, ikke 🙂

 79. Amalie

  Hej Lise! har været på kuren i 5 dage, og har ikke rigtig tabt mig så meget. har ikke spist noget jeg ikke måtte så ved ikke hvad jeg har gjort forkert. kan der stadig ske noget på de sidste to dage? :/

  • Amalie

   Kan det være fordi jeg ikke har spist overdrevet meget af suppen??

   • Lise

    Det kan sagtens komme. Du skal spise dig helt mæt ved hvert måltid, ellers stopper din forbrænding!

    • Amalie

     det gør jeg også. jeg spiser bare ikke særligt meget. det måltid hvor jeg spiser mest er til aftensmad, men der tager jeg også en stor skål med suppen. og prøver at klemme en flaske med det ned i løbet af dagen. men er bare skuffet over mig vægttab, når jeg gør hvad jeg kan

    • heidi

     hej lise jeg tænkte på hvis man nu er kaffe drikker må jeg så stadig drikke kaffe
     og hvis jeg har lyst til kage må jeg så bage kage med sukker erstatning og evt. en opskrift
     og til suppen må man så spise groft brød til
     bar lige det jeg plejer om det stadig er tilladt eller må jeg kun drikke det der står på kuren

     mvh. Heidi

     • Lise

      Du må gerne drikke kaffe uden sukker. Hverken kage eller brød dur hvis du vil have fuldt udbytte af kuren.

 80. Nana

  Hej lise.
  min mor og jeg vil til at prøve kuren, men jeg kunne se at man skal spise kød 2 af dagene. jeg er vegetar, så er der andet jeg kan spise istedet?

  • Lise

   Hej Nana
   Hvis du kan spise fisk, er fed fisk som laks et eller makrel et alternativ. Ellers er kigærter en mulighed grundet det store indhold af protein.

 81. Camilla

  Hej Lise:-) er meget afhængig af min morgen mad, Skal man have suppe der også??:-/ eller kan man spise en masse frugt og drikke vand? Kan ik få suppe ned for morgen af:-)
  Mvh Camilla

  • Lise

   Det er meningen, du skal spise suppen til morgenmad også, men kan du ikke det, må du spise noget andet selvfølgelig.

 82. Emilie

  Hej:-) jeg er 15 vejer 80 og er 179. Derfor vil jeg gerne tabe mig men mit problem er: jeg spiller håndbold 3-4 gange om ugen og har derfor brug for energi. Jeg er målmand så behøver ikke lige så meget energi som de andre men det er jo vigtigt at jeg ikke går sukkerkold midt i trægningen/kampen. Kan heg stadig lave kuren? På forhånd tak for svar:-)

  • Lise

   Nej – jeg vil i stedte foreslå dig at skære ned på kulhydrater som sukker, hvidt brød etc.

 83. Amalie Knudsen

  Hej! jeg er en pige på 14 som har været overvægtig det meste af mit liv. jeg vejer nu 65 kg, men vil meget gerne ned på 58-60 kg. jeg er 1.64 høj. og jeg træner kun 2 gange om ugen. min mor har lovet mig at hjælpe med kuren og sørge for at vi spiser endnu sundere bagefter. ville denne her kur være god for mig?

  • Lise

   Hej Amalie
   Hvis du lover mig, at du har din mor med på sidelinjen, og at du IKKE tager mere end en uge i første omgang, kan du godt tage kuren. Er det en succes, kan du holde et par ugers pause og så tage endnu en uge, til du er tilfreds. Du skal stadig vokse og udvikle dig – derfor ikke mere end en uge af gangen. OK?

   • Amalie Knudsen

    nej nej! mange tak! nu kan jeg endelig få tabt mig det sidste 🙂

 84. ann sofie

  må man godt spise,
  tørrede frugt, som abrikos, rosiner?
  og må man spise honning ?
  er lige startet på suppen i dag 🙂

  • Lise

   Hej Ann Sofie
   Nej – de er smask hamrend efyldte med sukke rog kulhydrat. Hvis du absolut ikke vil holde dig til kurens indhold, kan lidt mandler være OK.

   • ann sofie

    det var bare sådan mere, for at peppe frugt skålen op.

 85. cat

  hej

  jeg er 1$64 0g vejer 52 og vil gerne ned på 49-50 ville denne kur være go ,,,,

   • Sara

    Hun er 164 cm og vejer 52 kg. Det er i den lave ende af den vægt hun burde være i på skalaen. Stadig vil hun tabe sig ned til de 49 kg, som vidst nok er undervægtig med den højde hun så har – stadig vil du anbefale hende kuren? :-/ hmm det kan jeg ikke forstå.

    Jeg selv er 165 cm og vejer næsten 62 kg. Jeg spiser meget mad og meget chokolade, chips, dip og sodavand rimelig ofte. har gjort i flere år nu, så jeg burde veje meget mere end jeg gør nu, men i stedet vejer jeg ca. 5-6 kg for meget, men derimod har jeg en høj fedt procent i kroppen (har fået det målt proff, den ligger på 28-29%)

    Jeg ønsker at komme ned på 55 kg, altså tabe mig ca.7 kg på en GOD måde og jeg har 5 uger til det. Jeg har en god kondition og elsker at træne, så det kommer ikke til at være et problem for jeg kommer til at gøre det 5 gange om ugen og forbrænde ca.500-600 kalorier der, hver gang. Mit spørgsmål lyder så, vil jeg kunne se en “stor” forskel på en uge på denne kur? (bagefter vil jeg selvf. spise sundt og indtage maks.1200 kalo. om dagen + træning)

    • Lise

     Prøv at se på indlægget – det er et fidusindlæg 😉

     Suppekuren kan være en god kickstarter for dig, hvis du synes, du mangler et lille skub. Der er ikke noget, der motiverer som en badevægt på nedadgående. Om du vil kunne se en stor forskel, ved jeg ikke – men et par kilo ned er vel en god start?

     • Sara

      Okay jeg har bestemt at starte på den.
      men den første opskrift, den øverste, står ikke hvor meget vand der skal i??
      Og hvor mange liter blir suppen til? (den første)

     • Lise

      Vand efter behov og ønske – og derfor afhænger mængden af den endelige suppe også af, hvor tyk du laver den.

 86. betina

  Hej vi startede op på denne kur mandag morgen både min kæreste og mig selv.. Igår havde vi begge vanvittig hovedpine og ondt over alt 🙂 vi er sikker på at kroppen har knoklet for at komme af med nogen af ores affaldsstoffer og lige skulle fortælle at os at: hallo i to grødhoveder stop så med at fylde alt det andet i mig som i plejer og lev fornuftigt sundt og nøjes med 2 dage om måneden hvor i spiser alt det usunde.. Jeg har smidt her onsdag morgen 2.9 kg og min kæreste 3.5 kg så for os virker den.. Men jeg skal lige høre af vi har lavet suppe så der var 7.5 l ialt og brugte en pose knoor tomat suppe hvor mange dag kan den holde sig i køleskabet?? vi varmer kun den mængde op som vi spiser…

  • Lise

   Hej Betina
   Suppen kan fint holde sig en 4-5 dage, hvis den er lavet med rene gryder og emballage.

 87. Benedikte

  Hej 🙂
  Jeg faldt over denne kur, men da jeg ikke lige har behov for at tage mig, men mere at få et spark i numsen til at komme igang valgte jeg at starte. Skal så også siges at jeg nok har snydt lidt med en smule slik ved siden af 😉
  Det jeg vil frem til er at den er effektiv, suppen smager hammer godt og eren man kan spise både varm og kold som man har lyst. God bonus.
  Her er mitcproblem så: at kuren tapper mig totalt for energi og har nu idag på 4 dagen måtte stoppe/supplerer med noget helt ‘almindeligt’ mad som æg, kød og mælk for at få mig lidt op i tempo igen. Om det virker håber jeg så, da det er gåetvud over koncentration i min skole og generelt motivationen til alt. Godt nok et stykke tid siden at jeg har været så træt.
  Det er hammer øv, så tænkte om du evt havde en ide med noget man kunne mikse ind over.? Nu er jeg som tidligere skrevet ikke afhængig af at tabe mig, men ville gerne strammes lidt op 🙂 jeg er 20 år og vejer nu 55 kg. Har godt og vel tabt 1,5 kg på de 3,5 dag jeg var på den.

  Ellers tak for en spændende måde man har kunne sparke sig selv igang på.

  Mvh.
  Benedikte

  • Lise

   Hej Benedikte
   Du kan spise mandler – op til et par håndfulde hver dag. Der er masser af sundt fedt og energi i dem.

 88. Lotte

  Hey 🙂

  jeg er lige faldet over denne kur, og er lidt nysgerrig om den vil hjælpe mig, jeg er en kvinde på 21 år, sidst jeg blev vejet stod den desværre på 105 kg, er omkring 180 cm høj, og mit største problem er at jeg er død kræsen mht. grøntsager. så har en del spørgsmål:

  1. må man blende suppen?
  2. det skema du har lavet ovenover, ser det lidt ud som om man kun må spise suppen? eller er suppen kun ét måltid?

  • Lise

   Hej Lotte
   Du må gerne blende suppen, hvis det gør det nemmere for dig. Suppen er alt, hvad du skal spise dagen igennem + de ting, der er nævnt i kuren. God fornøjelse!

   • Birgitte

    hej
    jeg har fundet denne side med denne super suppe kur 🙂
    jeg vil bare spørge om man må køre 4.dag med bananer og skummetmælk 2 dage i træk. løber nemlig ind i problem med at køre kød dag i morgen som egentlig skulle være min 5.dag på kuren .
    jeg skrev her da jeg ikke vidste hvordan jeg gik ind og stillede et spørgsmål hvilket jeg håber er ok ?+
    super kur i øvrigt har smidt 1.8 kg efter 3 dage .

    håber det er ok
    Birgitte

    • Lise

     Hej Birgitte
     Det tror jeg ikke, der sker det store ved, så gør du bare det 🙂

 89. Anna

  Hej. Jeg er en pige på 19 år, som godt kunne tænke sig at tabe en 5-6 kg. Jeg vejer 71 kg, og er 170 høj. Jeg træner tit, og går rimeligt meget op i min kost. Jeg er ikke særlig overvægtig, da jeg er en muskuløs pige. mit spørgsmål er så, om jeg alligvel godt kan tabe mig af kuren? Og hvor meget ca. på en uge? Jeg ved nemlig at jo større man er, jo mere forbrænder man.

  • Lise

   Hej Anna
   Hvorfor vil du tabe dig så meget med den vægt og den højde?

   Men jo – du kan nok tabe en 3-5 kilo på kuren. Nok ikke mere, da du er muskuløs. Men jeg vil gentage: Du skulle ikke tænke i din vægt – brug et spejl i stedet. Og husk, at muskelmasse vejer mere end fedt. Hvis du ikke har for meget fedt, hjælper kuren dig ikke. Og det er EKSTREMT usundt for en kvinde at have for lidt fedt på kroppen.

 90. Kristina C Frandsen

  Hej. Jeg er en pige på 16 år. Jeg er 1,65 og vejer 61 kg. Jeg skal snart på ferie så ville ikke have noget imod lige at tabe et kilo eller to. Jeg ser at flere unge har skrevet og spurgt om denne kur kan anbefales, men det er nærmere til ‘større’ vægttab.

  Min far går snart på denne kur, skal jeg følge ham? Eller vil det ikke have nogen effekt?

  Kristina

  • Lise

   Hej Kristina
   Hvis du gør det sammen med din far, og du lover, at du føler nøje efter, hvordan du har det, kan jeg ikke se noget problem i det. Og du burde nok kunne tabe et par kilo med den. Men lov mig, at du ikke tager mere end maksimalt en uge.

 91. Birte

  Hej
  Må man godt droppe løgene?
  Starter i da, og har været på frugt hele dagen og nu har jeg lavet suppen dog uden løg.

  • Lise

   Du må lave den, som du vil, Birte. Men som med alle andre opskrifter gælder, at fjerner du en eller flere ingredienser, bliver resultatet anderledes. Om det har effekt på slankevirkningen? Jeg ved det ikke.

 92. Muhammed

  Jeg har nu fulgt kuren i 2 dage, og har opnået en vægttab på 2 kg, er super glad og føler at kuren er relativ nem at følge… Satser på at køre den ud i 2 uger måske 3 hvis kroppen kan holde til det.

  • Muhammed

   Efter at have afsluttet 4 dagen, er min vægttab kun nået op på 2,5 kg. efter at de var oppe på 2 kg. de første 2 dage….

   Det virker meget underligt, og jeg tænker nu at det må være væske som jeg har tabt de første 2 dage ?

   Eneste “fejl” jeg kom til at lave var på 4 dagen hvor jeg kom til at spise lidt frugter, glemte at jeg kun skulle spise bananer og mælk… Men vi snakker om 2 frugter ikke mere.

   Hvad kan være årsagen til den lave vægttab ?

   • Lise

    Det er ganske normalt, at vægttabet er mindre mod slutningen af kuren. Intet unormalt i det.

    • Muhammed

     Jeg har nu afsluttet 1 uge og også afsluttet 1 dagen af uge 2 og efter at have vejet mig er jeg kun gået ned i alt: 3,8 Kg. Det syntes jeg ikke er særlig meget, er faktisk meget nedtrykt over det.

     • Lise

      Det er da skidt, at du ligefrem er nedtrykt over at have tabt 3,8 kilo!

     • Muhammed

      Jeg havde lidt høje forventninger til kuren, man skulle tabe 5-8 kg. i løbet af ugen, har ne kollega der har tabt 8 kg på 1 uge.. Og så taber jeg mig kun 3,8 kg efter 8 dage !

      Jeg havde også lidt mere at tage af end han havde inden han startede på kuren er 180 cm og vejet 104,2 kg inden jeg startede på kuren.!

     • Lise

      Menneskers forbrænding er forskellig – og nogle gange kommer vægttabet for alvor sidst på kuren. HUSK: Du skal ændre den kost, der gjorde dig overvægtig, når du er færdig med kuren – ellers nytter det ikke noget.

     • Muhammed

      Hej Lise,

      I dag er det dag. nr. 14 af min kur, jeg har indtil nu tabt 6 kg. måske mere da jeg efter de 2 kød dage ikke har været på WC endnu, så 6 KG uden!

      Hvis jeg føler at jeg har det ok, og ikke fejler noget, er det ok at tage 1 uge mere… Eller måske 2 så jeg er oppe på 4 uger i alt ?

      Det skal kun siges at jeg mærker at jeg ikke har særlig meget energi, når jeg træner hård fysisk træning, så som fodbold eller løb!

     • Lise

      Jeg synes ikke, du skal tage mere end maksimalt 3 uger. Hold så en pause på mindst 2 uger, før du evt. tager en ny runde med kuren.

 93. Esra

  Skal starte på min 4. Dag imorgen og indtil videre har jeg tabt 2 kg, er bare så glad for at have startet på Kuren;)

 94. Chrissy

  Hej 🙂

  Er det tilladt at tilføje ekstra grønt til, såsom chili eller hvidløg?

  Mvh
  Christina

 95. Erik christensen

  starter i dag 2.sep. har lavet den for stærk så lidt mere vand i er ok??

   • Erik christensen

    afslutning -3,5 kg og 2 cm i livvidde.vil gøre det om når jeg vender hjem i oktober

    ellers tak for hjælpen
    Erik

 96. anita

  Hejsa
  Nu er jeg godt igang med kuren, og har da lige et spørgsmål. De hænder at man bliver inviteret til spisning eller andet. Jeg startede i mandags med kuren og skal til en børnefødselsdag på lørdag, kan man springe en dag over og så fortsætte næste dag. Er jo godt klar over at jeg ikke skal spise 6 boller med smør og en halv lagkage, samt tænke over hvad jeg indtager af maden.

  • Lise

   Det kan du da – men det får selvfølgelig indflydelse på resultatet af kuren i et eller andet omfang.

 97. Kristian

  Hej

  Jeg er en dreng på 14 snart 15 år og ville høre om jeg må bruge en af de to suppe til at tabe mig fordi har det ikke helt så godt med de 8 kilo jeg vejer for meget

  Ses 😀

  • Lise

   Hej Kristian
   Jeg synes, du er for ung, men hvis du vender det med dine forældre, og de er OK med det, kan det vel gå an.

 98. Sanne

  Hej
  jeg er gået igang med kuren idag og er meget spændt på hvordan det kommer til at gå….

  Var inde og træne idag, men det har vel ikke den store effekt på resultatet … glæder mig til at kunne give yderligere opdateringer om et forhåbentligt vægttab

 99. Dita

  Hej Lise. Kan jeg godt undvære sellerien? Kan ikke få sellerien ned.. Overhovedet.

  Mvh. Dita

 100. Christina

  ja nu er jeg på 5.dag og har fulgt den slavisk…og har ikke tabs mig en fis..den virker jo ikke en dyt. Det eneste positive jeg kan sige er, at man da i det midste får renset ud og lever sundt..

  • Lise

   Hvis den ikke virker, hvordan forklarer du så de mange indlæg her fra folk der har tabt sig med den?

   • Frederik

    Fordi det at tabe sig handler ikke om at spise en suppe. det handler om at indtage mindre energi end du forbruger.

    Hvis man følger denne supper (hvilket jeg har prøvet et par gange når jeg skulle nå et motiverende mål i min normale vægttabsstrategi) så er det absolut muligt ikke at tabe sig, det handler bare om at spise nok af suppen, eller spise for meget af de ting man må spise ved siden af. Suppen indeholder omkring 40kcal/100 gr. så hvis man spiser 5 kg af den så har du faktisk fået det samme som ville holde en normal person på ligevægt.

    Desuden så er det korte vægttab primært væske, jeg ville skyde det til at være 70% væske/30% fedt … der er nok noget muskel tab som også spiller ind da protein indholdet i kuren er for lavt.

    Suppen tjener i mine øjne kun et formål. Motivation. Enten som starten på en større kostomlægning eller hvis man lige skal nå det mål der motivere en ved at man kan se lavere tal på vægten. Intet andet, vægten man taber kommer på igen i løbet af 2 uger med, dette kan dog minimere en smule ved at spise sundere efterfølgende.

    • Lise

     Helt enig, Frederik – det er også præcist, hvad jeg fortæller i artiklen og i de mange kommentarer: Den er god til at kickstarte et vægttab, der kan motivere til en bedre kost- og livsstil fremover.

 101. Nj

  hej,
  Jeg er vegetar og ikke spise hverken kød eller kylling!! er der andet( måske tun i vand???) jeg kan spise i stedet for kød og kylling??
  mvh
  Nj

  • Lise

   Hej
   Du kan godt nøjes med tun i vand – bare sørg for at spise godt af det, så du får de nødvendige proteiner.

 102. Anita

  Hej Igen
  Takker for dit hurtige svar, og vil da gå i gang med at lave den med det samme.
  Må man drikke kaffe eller er det kun te .

 103. Anita

  Hej Lise

  Ja jeg er også en af dem som er blevet lidt rund med årene, pludselig kommer der en kilo på indimellem.
  Jeg er 170 cm og vejer 91 kilo.
  Hvilken en af kurene mener du vil være den bedste nr 1 eller 2.
  Og hvor tit må man bruge kuren.

  • Lise

   De er faktisk lige gode, så vælg den, du synes bedst om. Du kan tage kuren flere gange årligt – jeg anbefaler dog, at du holder et par ugers pause mellem dem.

 104. Kirsten M

  Hej Lise.
  Det er nu 2. gang jeg prøver denne kur og er godt igang, den er effektiv og overkommelig. Det er banandag for mig idag. 1. gang tabte jeg 3,5 kg på en uge, hvor jeg fulgte den til punkt og prikke.
  Efter 1. dag havde jeg denne gang tabt 900 g, efter 2. dag 1 kg og det samme efter 3. dag, altså 2,9 kg, jeg er så spændt på hvad den siger imorgen, for sidst tog jeg 800 g på af banandagen, så nu har jeg bestemt mig for at spise den sidste banan i eftermiddag for at se om det gør en forskel.
  Det er en kickstart for de sidste 20 kg jeg gerne vil af med og de 15 af dem skal være før jul:-)
  Hilsen
  Kirsten

  • Kirsten M

   Hej igen.
   Efter 4. dag, banandagen, havde jeg tabt yderligere 600 g, så indtilvidere er det blevet til 3,5 kg. Så til dem, der er i tvivl om den virker, ja, så gør den det:-)
   Vender tilbage imorgen, den står nok snart stille, men det er jo slutresultatet der tæller:-)

 105. Christina

  Hej jeg er igang her idag med 1. dag men jeg har ondt i maven af alt det frugt, er det syren i frugten der gør det? Suppen blev rigtig god. Jeg gennnemfører helt sikkert..det skal nok gå, det er vel sundt nok at få renset kroppen engang imellem.

  • Lise

   Det kan det være, Christina. Du skal ikke have rigtig ondt – så spring lidt frugt over, til du har det bedre.

   • Sabrina

    Hej Lise. Vidste ikke lige hvordan jeg kunne kontakte dig, så brugte lige denne reply mulighed. Jeg er sprit ny på kuren, er på min 2. Dag. Og jeg har lidt spørgsmål. Skal man følge præcist de ting der står man skal spise der står dag for dag? Må man slet ikke drikke fx skummet mælk flere dage end den ene? Mht suppen, er det da for lidt at spise den 2-3 gange dagligt? Ændrer det på forbrændingen hvis man fx spiser lidt mandler i løbet af dagen? Må man gerne drikke frugtjuice hver dag? Dag 5 og 6 hvor man må spise kød ( : må jeg da godt fx blande grøntsager med fx en dåse hakkede tomater som varmes på panden? Og tænkte på også i forhold til morgenmad, må man da godt spise en form for yoghurt el vil det have stor betydning for forbrændingen? Og til sidst, SKAL man dyrke motion? For mit arbejde er meget stille siddende, og jeg har aldrig været det store motions-menneske. Desværre. Men tænker at jeg vil gå nogle ture evt? Håber du vil svare. Mvh. Sabrina. 🙂

    • Lise

     Hej Sabrina
     En opskrift er en opskrift, og afviger du fra den, er det ikke sikker, at resultatet bliver, som det var tiltænkt. Du skal spise så meget af suppen, som du orker – der er ikke en fast mængde pr. dag.
     Mandler i små mængder er nok ikke så slemt.
     Og dermed er der svaret på resten af dine spørgsmål: Du må gøre, hvad du vil – men opskriften er jo lavet, som den er af en grund 🙂

     • Sabrina

      Hvad med motionen så? 🙂 Har holdt mig slavisk til opskriften/dagsplanen. Men er i tvivl om jeg spiser nok suppe. Spiser den 2-3 gange om dagen. 🙂

     • Lise

      Motion skal du jo have uanset hvad, så den dyrker du blot, som du er vant til. Jeg kan ikke fortælle dig om du spiser nok suppe, for jeg kan ikke mærke, om du er mæt. Er du mæt, spiser du nok. Er du ikke mæt, spiser du for lidt.

 106. tanja

  hejsa lise.. ved ikke om mit spørgsmål er kommet frem til dig ? kan ikke se den ..nå jeg prøver lige igen ¨så..jeg vil starte på suppekuren har jo hørt godt om den..men jeg syntes man blir forvirret over de forskellige forbrændingssupper som man kan finde på nettet..er det bedst at følge den du har lagt herind..der er 3 forskellige hva for en er bedst at bruge ? håber du vil hjællpe mig ..på forhånd tak. mvh.. tanja

  • Lise

   Hej Tanja
   Jo – dit spørgsmål er nået frem, og jeg beklager, at jeg ikke sidder parat 24/7 for at besvare.

   Slankesuppen her på siden virker. Om andre gør, ved jeg ikke.

   • tanja

    hej lise..tak for svaret..glæder mig til at komme igang..vh.tanja

 107. Thomas

  Hvor mange kg vil man cirka tabe om ugen med suppe nr. 2?

  • Lise

   Mellem 0,5 og 5 kilo. Afhænger helt af din fysik, din forbrænding / stofskifte.

 108. Peter Nielsen

  Hej Lise.

  Det der virkelig sætter forbrændingen igang i suppen, er vel mest at vand indeholder ingen kalorier, og så chillien/ingefæren . evt. hvidløg. som sætter fut i forbrændingen?

  Hilsen Peter :)?

   • Peter Nielsen

    Ikke fordi jeg skal bruge den – Jeg tabte mig 40 kg fra Januar-Juni hvor jeg efterfølgende træner muskler udelukkende – Siger bare at man reelt kan lave suppen på mange måder, da det er selve krydderierne/vand som sætter gang i forbrændingen – Bare man holder sig til ting med lave kalorier, men stadig med lidt bid i, så det ikke bliver for kedeligt! 🙂

    Held og lykke til alle 🙂

 109. Kiwa

  Hej Lise.
  Jeg tænkte på om man kan skifte oksekødet ud med samme mængde kylling? synes jeg har hørt at kylling er lige så sundt som oksekød 🙂

  Vh.

 110. heidi jensen

  halløjsa alle sammen
  jeg er på suppe kuren her på 4 dag.
  og har det mega godt. jeg har valgt og gøre suppen stærk og masser af smag i.. virker virkelige godt, og er slet ik træt af suppen, tvært imod jeg har snart ik mere suppe tilbage.
  skal på ferie mandag og har haft denne uge til at tabe 4 kg og har tabt 3 kg. er virkelige glad….. og der har været plads til og falde i 1 gang, men fik så dårlige mave, kan bestemt ik anbefales ha ha
  når jeg har tabt det sidste kg har jeg tabt 20 kg. mit mål er endnu 5 kg. men nu ville jeg lide nyde min ferie her…. også tro jeg at jeg prøver suppen igen om nogle uger…

  til jer der stå stille ved de sidste 4 5 kg som jeg har gjort her. prøv virkelige denne suppe. det er hårdt men skide godt… og man bliver glad igen….

  ses

 111. Emma

  Hej.
  Nu er jeg på kuren for anden gang, og selvom det er hårdt så må jeg indrømme at den virker! Man får en helt anden energi.
  Jeg vil høre om det er normalt at ens hud bliver meget uren, muligvis fordi der er en masse affaldsstoffer på vej ud af kroppen?

  Mvh,
  Emma

  • Lise

   Hej Emma
   Ja – det sker faktisk tit, og det er netop et tegn på udrensning.

 112. Muhammed

  Hej,

  Jeg skriver da jeg er lidt i tvivl om jeg
  skal gå igang med kuren lige efter Ramadan.

  Det forholder sig således at jeg faster her
  i Ramadan måneden, og tænkte at det kunne
  være rart at gå igang med kuren lige efter
  fasten er slut, det er noget nemmere at køre
  kuren lige efter eftersom man har vænnet
  sig til ikke at spise noget hele dagen.

  Er det helt yt at gøre eller ?
  Ens krops forbrænding er jo ned på et
  minimum under faste perioden, så skal
  jeg gå igang lige efter eller skal jeg
  først tage 1 uge med normal spisning før
  jeg begynder kuren.

  • Lise

   Jeg vil anbefale dig en uge med normal og sund kost, før du starter på suppekuren.

 113. Sandra

  Hej Lise jeg er en pige på 12 år og ville helt vildt gerne tabe mig jeg vejer 70 kg det er ret meget og er 161 høj må jeg godt tage slankekuren for ville så gerne tabe mig. Håber du kan hjælpe mig

  • Sandra

   Plus hvis jeg må gå på denne her suppekur kan man så bare nøjes med at kun spise nr 1 hele ugen sådan at nr 2 står som nr 1 og de andre osv Håber du kan hjælpe mig Lise….

  • Lise

   Hej Sandra
   Jeg vil IKKE anbefale en pige på 12 at tage denne kur. Du skal vokse, du er tæt på puberteten og har brug for en varieret og nærend ekost. Prøv at kigge dig lidt omkring he rpå bloggen og følg de kostråd, jeg giver i masser af kommentarer her i stedet.

   • Sandra

    Okay, men jeg ved stadig ikke helt hvordan jeg skal tabe mig. Kan du hjælpe??

    • Lise

     Hej Sandra
     Hvis du ikke mener, at mit forslag om at du læser alle de mange gode kostråd her på hjemmesiden kan hjælpe dig, er der nok ikke mere, jeg kan gøre for dig desværre.

 114. Simone

  Jeg bliver lidt forvirret, et sted siger du man kun må drikke skummetmælk og spise bananer ud over suppen på 4. dagen og et andet sted siger du man også må spise bagt kartoffel fordi den ikke står under forbudt?

  • Lise

   Jeg forstår godt, du er forvirret. Det er jeg også selv 😉 Læg mærke til, at jeg får det samme spørgsmål helt op til 52 gange, og læg der til, at jeg jo ikke har opfundet denne kur men blot viderebragt den. Beklager forvirringen – og spis du bare en bagt kartoffel.

 115. Anja

  Hej!

  Jeg overvejer lidt om jeg skal prøve suppekuren. Jeg er allerede igang med et vægttab og har tabt mig 4 kg nu, men mangler bare de sidste 3, så jeg er under de 80 kg (er 178cm høj).

  Men! Når jeg nu ikke er mere overvægtig er jeg i tvivl om jeg bare skal forsætte min nuværende kur og så bare acceptere at det kommer til at tage noget længere tid og mere anstrengelser end at vælge en nem løsning som suppekuren…Ville jeg evt kunne udskifte et eller flere af mine måltider med suppe i en længere periode for så at tabe mig over længere tid. Kan simpelthen ikke undvære min havregryn om morgen!

  • Lise

   Hej Anja

   Ja det kan du sagtens gøre. Du kan for eksempel erstatte frokost og aftensmad med suppe – eller kun et af måltiderne. Og du er jo også MEGET tæt på målet 🙂 Held og lykke med de sidste par kilo.

  • Anja

   Ps. Jeg får medicin for for lavt stofskifte…Kan det have betydning?

   • Lise

    Hej igen
    Jeg vil anbefale, at du lige vender suppen med din læge, inden du starter på kuren i et eller andet omfang. Bare så du er på den sikre side.

 116. Pernille

  Hej Lise

  Jeg har altid været lidt skeptisk overfor supperkure, for har været af den opfattelse at det bare at væske man taber – men hvad så bagefter, når man er færdig med kuren, tager man så ikke bare alt det på igen som man lige har tabt ?
  Har du nogen anbefalinger til hvad man skal gøre bagefter udover selvfølgelig at spise sundt.

  Mvh.
  Pernille

  • Lise

   Hej Pernille
   Jo naturligvis – hvis du fastholder en dårlig kost, tager du det hele på igen. En suppekur er en kickstart til en bedre kost via et vægttab.

 117. Emilia

  Kan man fryse suppen ned og så tø den op når man skal spise så man laver en stor potion og fryser ned i mindre, ? Virker den lige godt eller må den ikke være frøset ned ?

 118. SiljeHolm

  Hej .
  Jeg har lige et spørgsmål.
  jeg elsker suppe og kunne spise suppe hver dag. min mand hader suppe så vi får det ikke så tit.. men denne slanke suppe vil være perfekt for mig .. hvor meget må man spise af den om dagen ?

 119. Louise

  Hej 🙂
  Jeg ville bare høre om det var tilladt at spise jordbær og hindbær?

 120. jesper Pedersen

  Hej jeg har et spørgsmål til dag nr. 4 der må man spise bananer og skummet mælk, men der står ikke hvor meget mælk man må drikke?

 121. Lotte

  Hej Lise
  Må man gerne spise suppe en hele uge uden at begynde på kød og bagekartofle??
  Lotte

  • Lise

   Du må gøre lige hvad du vil – men det er som sagt et par hundrede gange før en KOMPLET kur.

 122. Sarah

  Så er jeg på dag 1.Kan se at der flere steder står, at man godt må spise lidt mandler… hvad med saltede mandler? Ved godt at for meget salt binder væsken i kroppen, men tænker 20-30 gram?
  På forhånd tak, er meget spændt på at se resultater!

 123. Camilla Andersen

  jeg startede på denne i onsdags og har indtil videre tabt præcis 2 kg – men da jeg ikke kunne opstøve hvidkål nogen som helst steder brugte jeg blomkål i stedet – og det virker 😀

 124. Maria

  Hej Lise. Skal jeg lave ny suppe hverdag eller skal jeg lade “resterne” stå i køleskabet til næste dag for er ikke helt med, da det jo virker som en ordelig omgang suppe for kun 1 dag.

  • Lise

   Du kan have den i køleskabet i dagevis – så lav du bare en portion ad gangen. Og en ny, når du er færdig med den forrige 🙂

 125. Betina

  Hej Lise.

  Nu læste jeg der var en ung pige som var undervægtig og ville prøve denne kur, og hun stillede samme spørgsmål som jeg gerne vil vide. Du nægtede at svare, hvilket jeg sagtens kan forstå!
  Men jeg er 1.63 høj og vejer 139 kg, (har tabt 7 kg indtil vidre, inden jeg begyndte) men min overvægt gør mig jo MEGET kvalificeret til at prøve dette 🙂

  – Mit spørgsmål er, jeg er meget glad for smoothies og drikker dem ca 4 gange dagligt. Min smoothies består af ca 4 skiver bananer, 5 jordbær, 5 blåbær og kærnemælk, og det syntes jeg ikke ligefrem står overens med suppen. Mit spørgsmål er så, om du har et alternativ til denne smoothie opskrift?

  -Og jeg ville også gerne vide om man må putte skummetmælk i kaffen?

  -Og mit sidste spørgsmål er, siden jeg lider af mange psykiske sygdomme og bivirkninger, kan det blive et problem? Jeg er på anti psykotisk, anti depressiv, piller mod bivirkninger og sove piller.

  Mange tak!

  • Lise

   Hej Betina
   De store mængder frugt feder faktisk, da de indeholder sukker, som din krop omdanner til fedt. Alternativ til smoothies? Mere af suppen såmænd 🙂
   Lidt skummetmælk i kaffen tror jeg ikke, der kan ske noget ved.
   Med din sygdomshistorik skal du i hvert fald love mig, at du holder godt øje med, hvordan du har det under kuren – og at du stopper, hvis du mærker psykiske forandringer undervejs.

 126. camilla lerche

  hej Lise.
  jeg er ved at lade op til en suppekur mandag næste uge, jeg ville høre om det er hvidkålen i suppen der gør udspillet, eller om man evt kan bruge kartofler?
  nogle herinde nævner Tomatsuppe, kan ikke lige få øje på det i “suppekuren” ville vide om man ikke bare skal følge de 7 dage, som er beskrevet her?
  hej fra Camilla.

  PS: glæder mig til at se om den kan gøre noget for mig….smiler

  • camilla lerche

   går efter den nye suppe, kan se tomatsuppen i den anden;-)

  • Lise

   Det er sammensætningen og fordelingen, der gør det – så jeg vil anbefale, du holder dig til opskriften.

 127. Karina

  Jeg har drukket usødet the hele kuren, er det forkert opfattet?

 128. Karina

  Er der andre som har samme oplevelse??
  Jeg er ved at være færdig med dag nr 5. Til det har jeg en bekymring. Pt har jeg fulgt kuren 110% uden nogen unoder. Jeg har taget 2 kg på, trods jeg tisser stort ca 15 gange i døgnet:)
  Er der nogle som ved om det vender på et tidspunkt?? ellers er det godt nok ved at være træls:(

 129. Kirsten M

  Hej Lise.
  Jeg googlede suppen engang i sidste uge, læste rigtig mange af af beskederne nedenfor og bestemte mig for at starte fredag morgen. Jeg var meget spændt og følger den FULDSTÆNDIGT ikke noget snyd, KUN det du skriver i skemaet. 1. dag er ikke noget problem, dejligt med frugter, spiste især honningmelon og vanmelon som anbefalet. 2. dags morgen vejer jeg mig og har tabt 1 kg.
  2. dag er efter min mening hård, men klarede det fordi guleroden var den bagte kartoffel:-) 3. morgen havde jeg så tabt 2,2 kg.
  3. dag var i princippet ikke noget problem, men her blev jeg stillet på noget af en prøve, skulle ud til svigerforældrene til middag og på bordet var der tarteletter, fint pålæg, fiskefileter osv, det eneste jeg spiste var agurkeskiver og tomatbåde fra fadet med æg, der blev serveret eftermiddagskaffe med hjemmebagte småkager og lagkage, spiste et æble, jeg synes simpelthen bare at jeg var SÅ sej! Hvor blev jeg glad da jeg steg på vægten 4. morgen for der havde jeg nu tabt 3,3 kg.
  4. dag banandagen, spiste de 3 bananer og drak skummetmælk, ja, og spiste suppen sammen med som der stod. MEN skuffelsen var stor da jeg her til morgen stod på vægten (5. morgen), for der havde jeg så lige taget 800 g på, det var skuffende. Nå, men det er jo så stadig 2,5 kg efter 4 dage, så det er jo fint nok.
  Suppen er rigtig go, er igang med anden omgang, kom lidt andre krydderier i så det kunne smage lidt anderedes.
  Dejligt med en bøf her til frokost sammen med de 3 tomater.
  Håber virkelig at der ryger 2 kg mere til når jeg går på vægten fredag morgen, så kan jeg jo vende tilbage. Overvejer kraftigt at tage en uge mere i direkte forlængelse af denne.

  Mange hilsner
  Kirsten

   • Kirsten M

    Hej Lise.
    Vi har vist holdt ferie i forlængelse af hinanden:-)
    Det endte med 3,5 eller 4 kg, jeg havde holdt mig fuldstændig til kuren hele vejen igennem. Jeg var lidt skuffet fordi det ellers gik så godt de første dage, MEN det er effektivt.
    Jeg starter igen imorgen, tager en uge, men da jeg skal til stor fødselsdag søndagen efter kuren stopper må jeg passe på for så kommer det ikke til at gå op med en uge mere inden jeg skal til kæmpebryllup den 1. sep. men derester er planen så at tage endnu en uge. JEg har nemlig brug for en kickstarter til de sidste 20 kg. så jeg burde være en af dem der kunne smide meget på en uge:-)
    Hilsen
    Kirsten

 130. zina

  hejj, jeg straret på kuren fra 2 dag og tabt til nu 2,2 kg. men vil lige høre kan man godt nøjes med suppe engang om dagen, og kan man drikke yoghurt drik til 0,5 procent fedt

 131. Karen Lise

  Min mand og jeg startede på kuren i mandags og er nu på 4. dagen. Han har tabt 3 kg og jeg har tabt 1,9. Han har nu også mere at tabe af + at jeg har “snydt”. Jeg har spist en banan på 1. dagen og vi drikker begge juice hver dag. Ellers kunne vi nok ikke klare det….
  Jeg kan ikke opdrive tranbærjuice uden tilsat sukker….
  Istedet for kinesisk tomatsuppe bruger jeg at tilsætte ingefær og hvidløj + noget karry pasta.
  Jeg véd nu også godt hvorfor man taber sig. Man har slet ikke tid til at spise guf og kager, da man hele tiden står i køkkenent og ordner grøntsager…

  • Lise

   Hej Karina
   Hvis den er usødet, kan du godt drikke lidt – men selv usødet juice indeholder masser af sukker.

 132. Monne

  Hej Lise,
  Er i tvivl omkring tomatsuppen der skal i opskriften. Skal man lave tomatsuppen (altså pulver +vand) og hælde det i fedtforbrændingssuppen eller er det bare tomatsuppepulveret der skal hældes i?

  Kan en af knoors færdiglavede tomatsuppe poser ( samme fedtindhold som pulveret) evt anvendes i suppen?

  Tak for en rigtig god og informativ side 😉

  • Lise

   Hej Monne
   Du skal blot tilsætte pulveret – og du kan også sagtens anvende en pose færdiglavet tomatsuppe fra Knorr.

 133. Ronya

  Hej :-).
  Jeg skal starte på suppen den 1. Men ville hører om det kun er en uge kan spiser det, eller om man må spise det flere uger efter hinanden?.

 134. allan

  må man spise noget som helst der har med brød og gøre feks et groft brød til kaffen om morgen

 135. Mina

  Jeg begyndte at drikke suppen, men 1. dag fhavde jeg tynd mave og resten af dagende (indtil 7. dag) har jeg haft smerter og hårdt i maven. hvad gør jeg?

  • Lise

   Hej Mina
   Du stopper selvfølgelig omgående med suppekuren. Du må da ikke fortsætte, når du får ondt i maven!

   • Mina

    Hej Lise, tak for dit svar. Efter 7 uger lavede jeg suppen uden gulerodder og det gav mig mindre mavepine. Jeg kan tåle det, men burde jeg stoppe alligevel?

    • Lise

     Hvis du har det fint så nej – men ellers bør du da stoppe.

 136. Maria lundsgaard

  Hej 🙂 starter på kuren i dag og har lavet suppen, den dufter skønt. Jeg kunne simpelthen ikke opdrive selleri nogen steder, har i stedet brugt porre. Tror du det vil have den store effekt på udrensningen/vægttabet da porre jo også er en relativt kaloriefattig grøntsag :-)?

  • Lise

   Hej Maria

   Nej – jeg tror ikke det gør nogen nævneværdig forskel. God fornøjelse!

 137. Poul

  Hej alle… Jeg ved ikke hvad der sket, men jeg lavede en dobbelt portion af denne vidunderdrink. Jeg har nu på mindre en måned tabt mig. 11,7 kg, men nu er jeg også bare træt af denne suppe, som ellers er ganske udmærket.

  Jeg læste senere, da jeg havde tabt mig, at folk som jeg med meget højt blodtryk ikke kunne anbefales denne kur. Det vil jeg give jer ret i… Pillerne som jeg igennem mere end 20 år var anbefalet at tage fordi mit blodtryk til tider, mæske lidt mere til tider var konstant på 180 over 120.

  Hvorfor kan jeg ikke forklare.

  Den sidste uge efter pillernes udsmidning og indtagelse af denne suppe er mit blodtryk konstant på 120 over 80.

  Fantastisk for en mand på over de 60 somre..

  God Pinse til alle..

 138. Naseeba

  Hej Lise
  Jeg har kigget på din suppe kur, og tænkte på kan man godt lave sin egen suppe altså sund selvfølelig med kylling smag eller okse smag?? og så følger resten af reglerne der er med men bare erstat med en anden suppe?? Eller skal man præcis følge den suppe for at tabe sig?
  Vil blive glad hvis du svaret mig hurtigst muligt, da jeg vil starte i den kommende uge! Tak!
  Hilsen den forvirret.

  • Lise

   Hej Naseeba
   Jeg ved det ikke, for jeg har ikke prøvet. Men hvis fedtindholdet og kalorieindholdet er det samme, burde det ikke gøre nogen forskel. Prøv det – og lad os høre, hvordan det gik.

   • Naseeba

    Hmm..okay jeg prøvede i ihvertfald mit bedste forsøg i dag, jeg lavede grønssags suppe og puttede alle grønsagerne sammen i en gryde og puttede en dåse tomat i og lidt krydderier, og til sidst puttede jeg meget lille bitte smule hvede mel i for at selve suppen skulle blive lidt tyk i det istedet for alt for tynd. Det lyder vel ikke forkert? indtil vider har jeg spist 4 portion lille skål føler jeg kunne spise hele gryden ahh så meget som det smager godt!

    • Lise

     Tjaa – hvedemel er ren gift for din krop og for enhver slankekur, så jeg håber, det var meget lidt, du kom i 😉

     • Naseeba

      det var meget lidt. Jeg tror ikke jeg kan klare suppe kuren, for har hoved pine og min krop føles lidt træt, og jeg kan ikke lade være med at spise et styk rugbrød med suppe. Jeg har spist grønsager og to gange suppe i dag indtilvider, plus frugt og to rugbrød. :/ Hvor gammel skal man være for at kunne klare det her kur??

     • Lise

      Hej Naseeba
      Jeg vil ikke anbefale kuren til unge under 17-18 år generelt. Og er du utilpas, skal du naturligvis omgående stoppe med kuren!

 139. Kitt

  Vil bare sige at jeg ved en fejl kom til at putte 3 fed hvidløg i den “nye” suppe. Tænker ikke at det kan skade;) manden min siger at jeg lugter, men det smager mums 🙂

 140. Jacob

  Hej igen.

  Jeg kan simpelthend ikke finde Knorr’s kinesiske tomatsuppe.
  Er den meget vigtig?

  • Lise

   Hvis du ikke kan finde den, kan du bruge en Knorr tomatsuppe i stedet

 141. Morten

  På oksekød dagen, er hakket oksekød også tilladt? med lav fedtprocent selvfølgelig

 142. Jacob

  Hej.

  Hvor længe må man tage kuren (og dermed leve af suppen mere eller mindre alene), forudsat at man ikke bliver dårlig eller svagelig?

  • Lise

   Jeg vil ikke anbefale mere end 8-10 dage ad gangen – og mindst en uges pause melle to omgange.

 143. Mike

  Hej.

  Hvor meget suppe giver opskriften på fedtforbrændings suppen?

  I stedet for at spise kød osv. kan man så ikke bare kun spise suppen hver dag og drikke masser af vand?

  Jeg er en dreng på 13, er 151 cm høj og vejer ca. 60 kg, så ville gerne smide en 10 kg.

  Hilsen Mike.

  • Lise

   Hej Mike
   Omkring 1,5 liter. Men du skal ikke på slankesuppe – du er alt for ung! Spis fornuftigt og få noget motion i stedet

 144. Sarah

  Hej.
  Jeg har tænkt mig at starte på kuren idag. Ville spørge om man kunne skifte bønnerne ud med noget andet? Har været nede i to forhandlere nu, og ingen af dem har friske eller frosne…

  • Lise

   Hej Sarah
   Det lyder da mærkeligt, at du ikke kan skaffe bønner – heller ikke i dåse? Jeg ved ikke, hvad du skulle kunne erstatte dem med. Beklager.

   • Sarah

    Hej igen.
    Ja nemlig!! Synes det var utrolig underligt, at de ikke havde. I netto havde de en sidste pose frosne bønner. Men den var desværre blevet åbnet, så alle bønnerne var røget ud.
    Nu har jeg altså lavet den uden bønner. Nu må vi jo se 😉
    Vender tilbage ihvertfald 😉

    • Lise

     Og ingen bønner på dåse, som det er anbefalet i opskriften heller? Det har jeg alligevel aldrig oplevet.

 145. susanne

  HJÆLP!!

  Jeg er nu på 5. dagen af suppekuren og har fulgt den til punkt og prikke – OG trænet hver dag. Alligevel viste vægten her til morgen 1½ kg MERE, end den gjorde ved kurens start – det er bare nedslående…..Hvad i alverden gør jeg forkert? Er der andre, der har erfaringer med absolut stilstand og især – er der nogen, der har gode råd?

  Mange hilsner fra susanne

 146. Niels

  Hej.

  På den 4. dag, står Banan og skummetmælk. Men der står ikke angivet noget for hvor meget mælk, man skal drikke den dagen. Kunne du fortælle mig hvor meget mælk er anbefalet at drikke den dagen?

  • Lise

   Alt hvad du vil, Niels. Altså inden for rimelighedens grænser selvfølgelig. Ikke mere end en liter. Og hold det på maks. 6 bananer.

   • Niels

    Tak for svar. Har lige nogen flere spørgsmål.
    Er det i orden at forsætte med at spise meget frugt og grøntsager efter den 3. dag?

    På den 5. dag, er det muligt at blande forskellige grøntsager fx, peber frugt og gulerødder sammen med oksekødet og tomaterne?

    • Lise

     Hej Niels
     Det hele fremgår faktisk i skemaet. Spis det der står du må spise og undlad andet – hvis du vil følge kuren 100%

     • Niels

      Hej igen.

      jeg er ikke så kendt indenfor grøntsagernes verden. Har du nogen eksempler på “grønbladede” grønsager, som man skal spise den 6. dagen?

     • Lise

      Diverse salater som for eksempel. hovedsalat, icebergsalat eller romainesalat, spinat, karse, brøndkarse og syre.

 147. Nina

  må man ikke drikke usødet juice, ex appelsinjuice andet end den sidste dag?

  • Lise

   Hej Nina

   Du får det største udbytte ved at følge kuren til punkt og prikke 🙂

 148. Felix

  Hej,

  Jeg overvejer at prøve suppen… skal man spise den til morgen, frokost og aften? og bare spise indtil man bliver mæt?

  Felix

   • Felix

    5 friske tomater på 5 dag. kan de erstates med noget andet? da tomater gir mig gåsehud hehe

    • Lise

     Det ved jeg ikke. Prøv med noget tilsvarende sundt, der ikke giver dig gåsehud.

 149. Anni

  Hej. Jeg kan se, at man i to af dagene skal spise oksekød. Kan man ikke erstatte oksekød med f.eks lammekød eller svinekød?

  • Lise

   Hej Anni
   Det kan du sikkert. Så er lammekød det bedste bud grundet det højere proteinindhold.

 150. Maria

  Hej.

  Jeg under mig over dag 4 og 5.
  Er det eneste jeg må spise ud over suppen på dag 4, 3 bananer?
  Og på dag 5 må der så kun spises kød, suppe og tomater?

  🙂 Maria

   • Maria

    Tak.

    Kan heller ikke så om det er okay at drikke usødet te hele ugen eller om det kun er på dag 1. ?

    🙂

    • Lise

     Du må drikke al den usødede te, du kan hælde i dig 😉

 151. Tammes

  Hejsa

  Jeg har lige afsluttet min anden kur! første gang jeg prøvede kuren var I 2010
  Desværre har jeg denne gang kun tabt 2,3 Kilo over 7 dage, og det er mærkeligt da jeg I 2010 tabte en del mere
  Måske har det haft betydning, at jeg har drukket meget kaffe med skummetmælk under hele kuren ? Men ellers har jeg fulgt kuren til punkt og prikke ? Jeg har enddog gået 8 kilometer hver eneste dag !

  Jeg kæmper med at komme af med en Ølmave, og måske er kuren ikke så effektiv hvad det angår ? Og jeg har selvfølgelig ikke drukket alcohol under kuren

  Nå men anyway ,, Det er en rar følelse at have afsluttet kuren på en ordentligt måde, og jeg må sige, at selvom jeg ikke fik tabt mig så meget som jeg gerne ville, så sidder jeg nu og føler mig friskere og klarere I kroppen end jeg har gjort længe,,, Nu handler det om at holde vægten, så jeg ihvertfald ikke går op I kilo igen !

  Held og lykke til andre som vil prøve kuren

  • Lise

   Hej Tammes
   Det er svært at svare på, hvorfor du ikke har tabt mere – men 2,7 kilo er nu også en del.

   Lige til en ølmave kan kostrådene fra bogen “Spis maven flad” være rigtigt gode. Prøv at kigge lidt i den bog.

 152. marcus

  Hej jeg er startet på kuren og er nået til dag 4 men har kun.tabt 400g, selvom jeg også træner lidt ved siden af. Hvordan kan det være.
  Overvejer at tage en uge mere, men skal jeg holde nogle dages pause ?

  • Lise

   Det ved jeg ikke, Marcus.
   Og ja – tag nogle dages pause mellem to forløb.

 153. janne

  Hejsa jeg er gravid i uge 28+6, må jeg gerne spise suppen i to dage. Jeg er startet på den idag, men jeg gør det i forbindelse at min mand er på den for 3 gang. Jeg syntes faktisk at suppen er udemærket. Jeg vil kun være på den i 2 dage bare for lige at se hvordan med maven. Det er 3 gang jeg er gravid og de to sidste gange jeg har været gravid tog jeg ikke meget på imellem 6-8 kg. Men denne gang her er lidt anderledes. Nu har jeg taget de kg på allerede og der er 11 uger igen. Så puha, jeg er lidt overvægtig i forvejen og alderen er snart 35 år til august. Og jeg ved jo at det er sværer at komme af med kiloerne jo ældre man bliver.
  Så jeg vil jo bare holde igen med at tage kilo på.

  • Lise

   Hej Janne
   Det kan jeg ikke anbefale dig. Du bør i hvert fald konsultere en læge først.

 154. Anne Sofie

  Jeg har et spørgsmål ang. kuren, ville høre om man må dyrke så meget motion man vil ved siden af? for har nemlig hørt fra nogen som har været på kuren, at man ikke måtte dyrke motion imens man er på kuren.

  • Lise

   Hej Anne Sofie
   Du må skam gerne dyrke motion, men du skal være ekstra opmærksom på, hvordan du har det. Nogle mennesker bliver hurtigere trætte og lidt utilpasse under kuren, hvis de dyrker motion. Så motioner du bare – men hold øje med dig selv.

 155. Kit

  Hej Lise
  Jeg er en pige på 14½ som gerne vil tabe mig! Jeg træner i fitness hver dag, hvis jeg kan nå det! Jeg spiser ikke slik, og er sund & motioneret. Men jeg vil gerne tabe mig! Jeg faldt over disse supper, og har læst nogen kommentarer om dem..
  Men mit spørgsmål er, kan jeg spise andre ting imens jeg er på denne “kur”? Så som frugt eller smoothie (yoghurt, hindbær og jorbær)?
  Eller skal man holde sig til hvad der står i skemaet, uden man spiser noget andre på dagen(ene)?

  Det andet spørgsmål, er om man kan leve af denne kur
  – eller om når jeg så er færdig med suppekuren, om jeg så tager på igen?

  Håber du svarer hurtigst muligt 🙂

  • Lise

   Hej Kit

   Jeg vil slet ikke anbefale dig suppekuren i din alder. Hvad vejer du og hvor høj er du?

   • Kit

    Jeg er ca. 172-73 høj og vejer 56kg 🙂
    Men jeg er utilfreds med mig selv, så derfor vil jeg godt tabe 2-4 kg 🙂

    • Lise

     Men Kit – du er jo tæt på at være undervægtig! Beklager – men du får ingen råd fra mig til at tabe dig! Som 14 årig er det EKSTREMT farligt at begynde på diæter og/eller at sulte sig, når du allerede nu vejer lige i underkanten af, hvad du burde.

 156. Thomas

  Hej Alle slanke folk jeg vil lige indskyde en lille ting, grundet suppens virkning er at man har en høj forbrænding i de ting der kommer i suppen! Det virker også hvis du ændre disse her ting: smid alt der her ud så kan du stort set ikke tage på!
  Hvedemel, kartofler, pasta, ris og alt det som et umenneske ikke spiste, for vores krop kan ikke bruge disse ting til andet end at fylde i vores tarme = dårlig krop!
  Spis efter et urmenneskes muligheder så som nødder, frugt, bær, fisk, okse, lam, vildt, alle de ting jeg beder jer om at smide ud er ting i har spist i masser af år! Vi alle opdraget til sovs og kartofler og en stor steg eller hakkekød men hvorfor ? Vi lever jo ikke i 70 rene mere! Jeg elsker mad og især dansk mad men det er ikke sundt på nogen måde og slet ikke hver dag! Spis varieret hver dag men tænk grønt og ikke hurtige løsninger! Den har i hørt før, men hvis du fortalte et lille afrikansk barn at der grønner på den anden side vil de heller ikke tro på det, så valget er dit eller er du et lille afrikansk barn?

  Beste hilsner Thomas Bendixen

  • Lise

   Det har du såmænd ret i, Thomas. Men for mange er det netop suppen, der starter en ny livsstil og koststil. Og det er der, den er så stærk.

 157. Sonja Eriksen

  Hej Lise

  Så er det vores tur til at skulle prøve suppen 🙂 Det kan jo uanset hvad, kun være sundt med al det grønne 🙂 Har dog to spørgsmål:
  1: hvor meget frugt må man spise de dage man må spise frugt?
  2: skal der ikke vand i suppen? kan ikke se det ud fra opskriften og heller ikke ud fra de mange spørgsmål, du så flittigt har svaret på.

  Håber du lige gider svare 🙂

  Mange hilsner herfra

   • Sonja Eriksen

    Hej ise

    Tak for dit svar- jeg nåede dog at lave suppen MED vand- 3½ liter (det der svarede til 6dl pr bouillon terning) håber det går 🙂 ………… tænker at den også var blevet meget “fast” hvis jeg ikke havde kommet vand i. Er det et problem?

    Har spist af suppen 1 gang i går, skulle lige smage og i dag har den stået på suppe og frugt. Både min mand og jeg er vilde med suppen 🙂

    Hilsner herfra

    • Lise

     Undskyld Sonja – det gik lidt stærkt. Som det står i opskriften:

     Skær grøntsagerne i små stykker og dæk det til med vand og kom boullionterningerne, tomaterne og tomatsuppen/pulveret i, krydr med salt, peber, karry og et par sp. Tacosauce efter smag. Kog ved stærk varme i 10 min. og lad det simre indtil grøntsagerne er bløde.

     Så jo – der skal selvfølgelig vand i men ikke udover den mængde, der skal til for at dække ingredienserne. Kommer du mere i, sker der ikke noget ved det udover at suppen bliver tyndere.

     • Sonja Eriksen

      Tak Lise 🙂 så passer det fint det jeg har gjort 🙂 Syntes også det virkede underligt andet- men det er der jo så meget der gør 🙂

      Tak for at du gad svare igen 🙂

      En skøn søndag til dig 🙂

 158. anja

  Hej.
  Vil bare lige høre om man kan lave begge opskrifter og skifte imellem dem.

 159. rosa

  Hey Lise!, jeg vil lige høre hvor meget frugt du spiser, eller hvor frugt du har spist de dage man må, der har givet størst vægttab.
  i morgen må jeg spise en kartoffel til aften JUHUU men hvor meget smør/ olie må jeg putte på kartoflen?

  også vil jeg høre om – når man nu taber sig er det så fedt eller væske der ryger? og kan man se en forandring?
  håber du svare hurtigt! MVH

  • Lise

   Hej Rosa
   Jeg har aldrig taget kuren, så det kan jeg ikke svare dig på – jeg skal ikke tabe mig overhovedet.
   Du skal ikke putte smør på kartoflen – men gerne lidt olivenolie. En spiseskefuld vil jeg mene.

   Det er fedt, der ryger som det primære.

   • rosa

    OKay tak!. jeg startede godt kuren igår men jeg havde puttet alt for meget Chili i suppen, så jeg fik det vildt dårligt. også lavet min bror min yndlings chokolade kage, også kom jeg altså til at spise 3 stykker?! damn, men hvis jeg nu bare spiser efter kuren som var det 2 dag, også tager første dag i morgen går det så an ? jeg er er faktisk ikke overvægtig, jeg er 1.70 og vejer 62-62 kg, men jeg vil gerne tabe mig fordi jeg er utilfreds med mig selv

     • rosa

      og sidste add, for idag undslyld jeg spamer siden med kommetare, men jeg tror bare jeg starter forfra i dag, men så kan jeg kun følge kuren i 6 dage da min kæreste og to bedste venner fødselsdag sammentidig. Jeg skal hjem til min kæreste og spise og jeg er altså ikke sikker på de servere brune ris, så er der nogle der kender til alternativer?

 160. anonym

  kan man ikke nøjes med kun hvidkål og bouillon ?
  og kan man godt bruge kyllinge bouillon fra netto ?

  • Lise

   Som der er svaret mange gange før: Hvis du ændrer på ingredienserne, ændrer du måske på effekten. Du kan sikkert godt bruge kyllinge bouillon far Netto – prøv det og se, om ikke det virker.

 161. Randi

  Hejsa, er lige startet op i dag, eller det vil sige i går aftes spiste jeg suppen til aftensmad. Jeg har nemlig kun 6 dage til kuren så må “snyde lidt”. Jeg har planer om at springe over dagen med bananer og mælk… ved ikke om det vil fungere??? Men må jo forsøge.

  Men i dag vejer jeg 76,6 og er 175 cm spændt på hvad jeg kan smide på den uge men håber på at kunne slippe af med 2-3 kilo – men nu må vi se 🙂

 162. Louise

  motivation og erfaringer søges!!
  Hej nu har jeg været på suppekur i en uge, er blevet fuldt 100% og motioneret, men har kun tabt 2,9 kg. jeg føler mig både ked af det og skuffet og ikke mindst ikke just motiveret. Mit mål var at tage nogle flere uger med kuren, men hvordan? Erfaringer søges? Bliver det mon bedre i næste uge? Svinger det fra uge til uge hvad man taber sig? Forstår det simpelthen ikke da jeg har en del at tabe. vh. den fortvivlede 🙁

  • Margit

   Hej Louise..

   Jeg synes da 2,9 kg på en uge er superflot.. Det skal jo helst ikke tilbage igen 🙂 Op med humøret og vær stolt af dig selv.

 163. annabeth

  Hey Lise !

  Jeg har set at du et par steder herinde råder folk til at spise nogen mandler – dem er der som bekendt rigtig mange kalorier i men de har også mange sunde og gode egenskaber. Jeg har også læst flere steder at de sætter forbrændingen i vejret Er du enig i det ? Jeg er begyndt at spise 20 g. mandler om dagen – de smager jo dejligt og er så nemme at ha med sig.

  Hilsen fra Annabeth

  • Lise

   Mandler indeholder kalorier – ja. Og uden dem dør vi jo 😉 Mandler indeholder ekstremt sunde fedtstoffer, der bl.a. hjælper især vi piger med at forbrænde fedt på maven. Og det er jo ikke så ringe endda!

 164. JulieAM

  Hej.
  Jeg vil gerne tabe mig nogle kilo, men tænkte derfor på, om du tror at det vil have en effekt hvis jeg spiser suppen hver dag til aftensmad i en uge?
  og til morgen spiser en halv grape frugt og to stykker rugbrød.
  Jeg ved du ikke rigtig kan svare, men tror du den vil have en effekt? hvis man også bare spiser det til aftensmad, og så lidt af det andet.
  Jeg har været på den før, og jeg kunne slet ikke træne og sådan, uden at blive svimmel. Derfor vil jeg nøjes med dne til aftensmad og morgenmad, med ekstra meget chili i.
  Hilsen Julie

  • JulieAM

   & gør det nogen forskel om man spiser den som den er eller blendet?

  • Lise

   Hej Julie

   En eller anden effekt vil det sikkert have. Prøv – og lad os høre ad. Og jeg tror bestemt godt, du kan blende suppen uden indflydelse.

   • JulieAM

    perfekt. tak.
    men, lige én ting, hvilken en af supperne taber man sig mest af? er det ligemeget? 🙂

    • Lise

     Det er en smagssag, Julie. Vælg den, der appellerer mest til dig.

 165. Louise

  må jeg også spise gulerødder på dag 6? vel alle rodfrugter? jeg har nogle bio drain piller som er udrensende må jeg godt tage dem samtidig med suppekuren?

 166. malene

  Til dem der har svært ved at undvære sukker, er det vel ok at bruge blade fra planten stevia(sukkerurt)? 2 blade af denne “krydderurt” svarer til 1 dl. sukker i sødme, den bruges bl.a. til sukkersygepatienter, dog i i DK. Den er lige blevet godkendt til fødevarer herhjemme

 167. Louise

  grønbladede grøntsager hvad er det? Er det mon blomkål og broccoli? alm. salat?

 168. Hanne

  Har lige fulgt kuren 100 procent. Jeg er 166 cm høj og vejede da jeg startede 70 kg.
  Jeg har tabt 3 kg og har det super godt.

 169. Louise

  Hej jeg er lige startet denne kur i går og jeg har en masse spørgsmål.
  jeg har købt Tranebærjuice fra Rynkeby (naturig tranebær)når jeg kigger på næringsindhold står der under sukkerarter 15g kan den bruges? jeg har ALDRIG købt det før og der var ikke andre,så har derfor ikke taget noget endnu. dag.2 skal jeg spise grøntsager må jeg stege dem på panden uden olie/margarine? dag.5 Må jeg stege tomaterne i ovnen med herbes de provence krydderi?
  Må jeg anvende salt og peber?
  spise rosiner? putte citron på gulerødder? Tygge sukkerfri tyggegummi?Må jeg spise majs og ærter på dag?Jeg glæder mig til at høre fra dig. vh. Louise

  • Lise

   Det er et naturligt sukkerindhold, så den er fin nok. Du må gerne stege grøntsagerne, og du må gerne bruge en smule olivenolie til det, hvis du har lyst. Og tomaterne også. Salt med måde og peber efter lyst.
   INGEN rosiner – de feder som ind i bare pokker. Citron er fint. Tyggegummi uden sukker er fint. Undgå majs i denne kur.

 170. amalie

  når man er færdig med kuren og har tabt sig de kilo man nu taber, tager man dem så ikke bare på med det samme igen?

  • Lise

   Hvis du ikke ændrer, hvad der gjorde dig overvægtig (kost, motion etc.) så jo naturligvis.

  • Lise

   Hej Malene
   Absolut ja – og meget gerne blåbær, hvis du kan finde dem. De er SÅ sunde.

   • nili

    Hej Lise, kan jeg godt skiftr hivdkål til grønkål,fordi jeg har allergi for hvidkål.

    • Lise

     Det er jeg ganske sikker på, du sagtens kan, uden det ændrer på kurens effekt.

 171. Karina

  Hej

  Hvad er de vigtige ingredienser i suppen, og hvad er i den kun på grund af smagen …..jeg tænker at man måske kan undlade suppepulver, fon og boullion ?

  mvh

  Karina

 172. trunte

  hejsa

  hold da op den ser spændende ud den side her,
  jeg vejer i dag 116 kilo , og kan efter de nye regler ikke få hjælp til maveoperation , og har i det hele taget svært ved gåture grundet mine toiletbesøg.
  jeg har for år tilbage fået fjernet galdeblæren , og har noget betændelse i tarmen , som gør at jeg har meget let til diarre , uoplagt træt osv – min vægt øgning er især kommet efter jeg stoppede med og ryge sidste år i maj md.
  så her til morgen har den stået på te med citron – har endelig ro i maven.
  og så finder jeg den her side.
  jeg vil ned og handle ind og se om jeg kan få renset lidt ud i kroppen – og få energi til og komme ud og gå og generelt mere overskud.
  jeg er spøndt på hvad de næse dage bringer – men jeg tror det her kan være en vej til bedre velbefindende.

 173. Camilla

  Hej.
  Hvis nu man virkelig ikke kan fordrage selleri må man så gerne lade vær med at putte det i? Giver det en dårligere effekt hvis man undlader det?

  • Lise

   Jeg ved det ikke. For at have viden om det, skulle adskillige jo have testet suppekuren uden selleri sat op mod et tilsvarende antal af samme køn alder med selleri. Du kan jo prøve og se, om det virker.

 174. Dorthe

  Hej Lise
  må man spise røde Kinney bønner når det er grøntsags dag :0) eller er de også forbudte at spise, lige som du skriver de tørre bønner er?
  super suppe.
  Mvh Dorthe.

  • Lise

   I moderate mængder er røde kidney bønner fine som supplement. Massre af protein i dem – men husk, at du nemt kan komme til at fise nederdrægtigt, når du kombinerer suppekuren med bønner på den måde. Så er du advaret 😉

   • Dorthe

    Tak for hurtig svar. En prut i ny og næ skader ikke ;0)

    • Anja2

     tak for suppe opskrift.

     Derefter TAK Lisa og Dorthe, Jeg har ikke haft sådan en griner længe :)) den måtte jeg lige af med:)

 175. Johnny

  Hej
  tak for opskrifterne jeg er nu på 3d. dagen. Mit spørgsmål kan jeg også bruge en suppe lavet på guleærter tilsat grøntsager. Dette for at veksle fra suppe med tomat smag

  Venlig hilsen
  Johnny

 176. Amalie

  hej!
  Vil kuren miste hele sin effekt hvis man drikker alkohol 1 dag i løbet af kuren?

  • Cindie

   Det ville jeg ikke gøre. Alkohol feder som en i pokker. F.eks: Der er 256 kcal i et glas gin og tonic !

   • Lise

    Helt enig men spørgsmålet gik på, om hele kuren ville være tabt 😉

    • Josephine

     Alkohol nedsætter forbrændingen og indeholder en masse kalorier!
     …du kan vel undvære alkohol i en uge 😉

     Prøv at tage til fest ædru – det giver det hele et helt nyt perspektiv.
     Jeg tror det er sundt, med en smule forandringer.. også på fest fronten :o)

 177. Pia

  Hejsa

  Jeg har været på kuren i 2 dage, og det går rigtig godt, jeg vil lige høre om man må spise avokado?

  Mvh Pia

  • Lise

   En enkelt avocado de dage hvor du må spise grønt går nok

 178. Dorthe

  Hej 🙂 nu kan jeg se to forskellige opskrifter på suppen, hvilken en af dem er bedst? Jeg vil meget gerne tabe mig mindst 10 kilo, så jeg kommer nok til at være på kuren, 2 uger, hvilken en kan du anbefale? Og må man gerne ligge chilli på suppen, da jeg har en tendens til at spise meget chili?

  • Lise

   Begge er lige gode, så du vælger bare. Og jo mere chili jo bedre 😉

   • Dorthe

    Okay super! Jeg kan ikke klare ingefær, skader det noget hvis jeg dropper det? 🙂

    • Lise

     Hej Dorthe
     Ingefær har en rensende effekt (blandt mange andre gode egenskaber), men jeg tror ikke, det vil ændre SÅ meget igen, hvis du udelader det.

 179. Rikke

  Hej Lise 🙂

  Jeg er lige startet på suppe kuren i går, og jeg glæder mig til at få renset godt ud.
  Men nu har jeg sat og kigget alle kommentarerne igennem, og skemaet øverst oppe, men kan ikke helt finde ud af, om man må spise frugt og bananer på 5,6 og 7 dag, da det hverken står under “forbudt” eller “spis”

  På forhånd tak.

  • Lise

   Det betyder, at du ikke SKAL spise det – men at du gerne må

 180. Emma

  Hej Lise.
  Nu er jeg på 3. dagen og var i morges på vægten. Jeg har fulgt kuren 100% men har alligevel taget 2 kg på!? Det undrer mig virkelig meget, men vil derfor høre dig om det kan have noget at gøre med at der sker nogle ændringer i kroppen eller hvordan og hvorledes? Det skal lige siges at jeg til dagligt lever ret sundt i forvejen, så måske min krop ikke reagerer på udrensningskuren?

  • Lise

   Hej Emma
   Det har jeg ikke hørt om før! Virker det som om du har vædske i kroppen (hævede ben, ankler osv)? Har du det ellers godt?

   • Emma

    Jeg synes også selv at det virkede meget underligt, også fordi jeg heller ikke føler mig ikke specielt tung i kroppen, men det må jo være væske, da jeg kun har indtaget suppen samt frugt og grønt, så det er jo umuligt at det er fedt jeg har taget på i vægt.. Jeg har det helt fint, så jeg er ikke nervøs omkring det, måske det bare er et tegn på at min krop havde brug for en ordentlig omgang indvendig rengøring 🙂

 181. Rikke

  Hej Lise.

  Jeg har sidste dag imorgen og jeg tænker på hvordan det kan være vi skal have ris? Er det ikke stivelse? Aner ikke om du har et svar på det. Men nu ville jeg lige høre. Og er det 100 g. Tørre eller kogte vi skal have? Jeg nyder mine kød-dage 😉 haha..
  Grøntbladede grøntsager er det spinat og så noget? Eller er det hvis planten har grønne blade? 🙂

  • Lise

   Ris er kulhydrat og stivelse ja – men bruger du brune ris, er GI faktisk pænt lavt. Og kroppen skal i gang igen.
   Grøntbladede grøntsager er alle grøntsager med grønne blade – altså spinat, salat etc.

 182. H.L

  Dag 5 idag for mit vedkommende.. Jeg er træt og har et frygtelig hovedpine.. Mennn vægten siger -3 kilo:)))
  Jeg har faktisk ikke lyst til det helt store..

  Anbefalinger/tip: suppen kunne jeg slette ikke fordrage da den ikke var blendet.. Den går også hurtiger ned når den er helt flydende uden bid

  Hvis man absolut ikke kan undvære søde sager som mig, kan man evt. Drysse lidt kanel på et grønt æble på frugt dagen, eller på et banan på dag 4… ( ved ikke om det er forkert)

  Før/efter: man tisser meget mere end man plejer. Hovedpine og træt

  Held og lykke folkes 🙂

  • Lise

   Kanel er altid tilladt – og faktisk en god forbrændingsbooster. Jeg håber da, du snart får det bedre – ellers skal du overveje at stoppe med kuren. Det er jo ikke meningen, du skal have det dårligt.

 183. David

  Kan oksekødet erstattes med fisk, æg eller andre proteinkilder der ikke er “landkød”? (jeg er pescovegetar)

  • Lise

   Jeg ved det ikke, David. Der er løst anslået et par millioner kombinationsmuligheder, og jeg må indrømme, at jeg ikke har testet dem alle 😉 Men et godt bud er fisk – kvalificeret gæt.

   • David

    Jeg lavede pengasiusfilet i tomatsacuce med hvidløg, chili, carry og paprika. Dejligt og stærkt (-:

    Og i går spiste jeg laks, torsk, æg og andre proteiner. Jeg ved ikke om jeg havde tabt mere ved at tage oksekødet men jeg er godt tilfreds (-:

    Jeg er i dag på dag 7 og har indtil nu tabt 4,3 kg (-:

 184. Rikke

  Er det normalt at være banke træt når man kun får suppe og grønt? Jeg er nået til dag 3-og har været nød til at sove til middag og gå tidligt i seng.

  • Lise

   Nogle har nævnt det før, men de fleste oplever faktisk en øget energi.

 185. Karen

  – Og er det et helt glas tacosauce der skal i (eller kun noget af det) ?

 186. Karen

  Hej

  Har lige et par enkelte spørgsmål mht. kuren:

  1) Er det godt eller dårligt hvis jeg tager 1 vitaminpille hver dag sammen med suppen?
  2) Hvad er forskellen på grønne løg og almindelige løg?
  3) Vil du foreslå jeg bruger friske tomater og bønner, eller dem fra dåse?
  4) Hvor kan jeg købe oksekødsfond?
  5) Hvor længe kan suppen holde sig i køleskabet?
  6) Kan suppen fryses? – Hvis ja, hvordan skal den så tøes op?

 187. Mojn Mojn

  Hvad vil du anbefale at spise til morgenmad? Forhåbentlig ikke suppe? =)

  • Lise

   Kuren foreskriver suppe, så det er også min anbefaling.

 188. Teresa

  Du skrev tidligere at hvis man ikke blender suppen helt så er det ok, men hvad så hvis man gør?? jeg kan ik klare at tygge igennem de kogte grøntsager, er lidt sart, men hvis de er blendet helt så kan jeg sagtens spise suppen, den smager godt! men hvad er forskellen?? er det noget med at man snyder kroppen lidt ved at man skal tygge mere eller hvad?

  • Lise

   Hvis du vold-blender alt ud af suppen, så det bare er en vædske, slår du også mange af de vigtige og sunde kostfibre i stykker. Det er såmænd bare derfor.

   • Aisha

    Der sker ikke noget ved at man blender suppen, jeg blev træt at suppen efter 2 dage, så blendede den og tabte mig alligevel 7,5 kg på de 7 dage. I øvrigt syntes jeg det er lidt mærkeligt at du siger til en person længere oppe at drikke alkohol 1 gang ikke skader???? Alkohol feder mere end det meste fede mad man kan spise, så nok ikke en særlig god blanding, og man kan vel holde sig fra alkohol bare den ene uge?? Og nej man må ikke skifte det røde kød ud med fisk, der er en god grund til der skal spises rødt kød. Jeg holdt mig slavisk til kuren samt dyrkede ikke motion i den periode, andet end en gåtur på 1 1/2 km på 2 dagen.

 189. H.L

  hej nu har jeg sp handlet ind og skal kaste mig over suppen fra imorgen af… meeeeennnn kunne ikke finde grøne peberfrugt… Går det med røde snackpeber?

 190. julie

  Lige et sidste spørgsmål. Har det betydning om suppen er blendet eller ej? Har hørt at kålen skal være snittet og ikke blendet, for at den gør, at man forbrænder mere end man indtager?

  • Lise

   Hvis du ikke blender den alt for hårdt, betyder det ikke noget.

   • julie

    Jeg er klar over, at man slår nogle af de gode stoffer ud af grøntsagerne, men vil det betyde, at suppen ikke har samme effekt?

 191. Rikke

  Hejsa.

  Jeg vil bare lige høre om det ødelægger det hele hvis jeg har puttet mere kål og selleri i suppen end der står? og undgået den tomat.suppe der står?

  Mvh.

  • Lise

   Det tror jeg ikke, du gør, Rikke. Prøv og lad os høre ad.

   • Rikke

    Ok..super..Tak 🙂

    Jeg er lige startet idag..og havde ikke lige den suppe der da jeg skulle lave den. Men er ufattelig mæt..troede jeg egentlig ikke jeg ville være..Men det har været dejligt at måtte spise meget frugt 🙂

 192. Yega

  Hej Line,
  jeg er blevet en smule forvirret over madplanen. Det som jeg er i tvivl om, er faktisk, hvordan skemaet skal forstås. Problemet er, at jeg er i tvivl om, hvorvidt en madvare skal stå under “spis” eller under “forbudt” – før man ved om man må spise det eller ej. Altså, er det tilladt at spise bagte kartofler og frugt, de dage hvor det ikke står under forbudt – dog heller ikke under spis? Eller SKAL det stå under spis, før man må spise det?
  Jeg håber du forstår mit spørgsmål, jeg er selv en smule forvirret over det.

  Tusind tak for tålmodighed – rigtig god stil!

  • Lise

   Hej Yega

   Det er såmænd meget enkelt: Du skal spise de madvarer de dage, hvor de står under “Spis”. Du må ikke spise de madvarer, der står under “forbudt”. Så ja – du må gerne spise bagte kartofler de dage, hvor de ikke står under forbudt.

   • Yega

    Dvs jeg i teorien både må spise frugt, grøntsager og en bagt kartoffel på 4. dag?

     • AB

      Har lige været ude og handle ind til den nu i aften, glæder mig til at lave den om lidt og komme igang med kuren.

 193. Susan

  Dejlig suppe er nu igang med nr to gang…sidst vægttab på næsten 4 kg…vidste ikke at man måtte tage den uafbrudt…men super med det så vil jeg da bare fortsætte….sidst blandede jeg lidt kogte ris i de sidste dage…syntes jeg gav mig noget fylde…så det er dejligt dejligt ….knuzer

 194. julie

  Må man erstatte tomaterne med nogle grøntsager? Og de dage, hvor der står “mindst en gang” med suppen, hvad er maks så? så meget jeg kan spise?

  • Lise

   Det må du da Julie. Du må gøre lige som du vil med suppen og kuren. Men om det har nogen betydning for effekten, ved jeg ikke. Du må spise al det suppe, du kan – intet maximum.

   • julie

    Tror du, det ødelægger kuren, hvis man drikker light sodavand?

    • Lise

     Hej Julie
     Jeg ved det ikke – der er jo ikke rigtig nogen kalorier i light sodavand. Men der er sødemidler, der ikke nødvendigvis er sunde for dig.

     • julie

      det er jeg klar over, men vil det have betydning for vægttabet?

     • Lise

      Som jeg skrev: Jeg ved det ikke. Jeg har ikke testet kuren ved at følge den og samtidig drikke light sodavand.

 195. Jan Jørgensen

  Hej nu har jeg været på kuren i måned kun afbrudt med to dage i midten, der trængte jeg til hjemmelavet pizza og noget blandselvslik, jeg har på kuren tabt 15 kg og vil fortsætte med den til jeg har tabt 30 kg ialt. Den er virkelilg god og giver en lyst til at tabe sig, og ja nogen gange har man bare lyst til at kaste op over suppen ,men efter man har fået kød i de dage sidst på ugen er den ok igen, so keep on fighting folks.

  • Lise

   Tillykke med det flotte resultat! Pas nu på ikke at køre kuren for længe.

  • Line

   Når du har afbrudt hvad gør du så?
   Altså hvis du nu ikke tager kuren dag 5, starter du så på det der skulle være dag 5, dagen efter?
   Håber du forstår spørgsmålet!

   MVH.

   • Lise

    Det kan du gøre. Men om det påvirker negativt på vægttabet, ved jeg ikke

    • Line

     Ville det være bedst at gøre det sådan, eller at fortsætte så man bare springer en dag over hvor man spiser normalt?

     • Lise

      Gør det der passer bedst til dig. Det allerbedste er at følge kuren og planen selvfølgelig.

 196. Nanna

  Hejsa,

  Man kan vel godt tage sig en kop kaffe med skummetmælk om morgenen, når både kaffe og skummetmælk er tilladt?

  Og på grønsagsdagen – kan man spise rodfrugter der?
  Tak for svar :o)

  • Lise

   Hej Nana

   Det kan du ja. Undgå rodfrugter så meget, du kan – hold dig til grøntsager, der gror over jorden 😉

   • Nanna

    Jeg finder noget grønt der gror over jorden 😉
    Tak for hurtigt svar.

    • Yega

     Hvad med gulerødder? Må man “snacke” på dem under grøntsagsdagene, eller er det også no go?

     • Lise

      Ja det må du gerne – de står jo ikke på forbudtlisten

 197. Henriette

  Hej,jeg er nu på 1dag og har spist 4portioner suppe, 2mandariner to pærer og et æble, klokken er snart midnat og jeg har kogt broccoli og blomkål til i morgen.problemet er at jeg nu sidder og spiser blomkål og broccoli… Må jeg det? Min mave ligner en håndbold og jeg syns godt jeg kan mærke udrensningen, hvis du forstår. Jeg er 173 høj og vejer ca 75 kg…

  • Lise

   Som du kan se i skemaet, skulle du have holdt dig til frugt. Men det går nok endda 🙂

   • Henriette

    Kan det være rigtigt at jeg ligner en højgravid? Min mave er kuglerund og jeg tilbringer en del tid på wc???

    • Lise

     Nogle får lidt ballonmave af kuren. Men som nævnt: Hvis du på nogen måde har det skidt, skal du stoppe kuren med det samme.

 198. Gitte

  Hej lise

  håber du kan svare hurtig på dette spørgsmål da jeg gerne vil prøve kuren. Kan/må jeg ikke drikke koffienfri kaffe evt bare til morgen ? syndes ikke jeg kan se eller læse noget om det . på forhånd tak

  • Lise

   Hej Gitte
   Jeg er altid hurtig 😉 Og jo – du må gerne drikke koffeinfri kaffe.

 199. Marie

  Hej igen 🙂 skal lige være helt sikker på jeg har forstået det rigtig 🙂 på 4 dag må man så både spise frugt og grøntsager da der ikke står det er forbudt ?:-)

 200. Marie

  Hej synes kuren er super fed og man kan nem
  Se resultater 🙂
  Tror du der sker noget ved at putte champijon og hvidløg
  I ??

  • Lise

   Hej Marie
   Både hvidløg og champignon er neutrale, så det sker der nok ikke noget ved

 201. Hans Hansen

  Hej Lise
  Er det i orden at løbe 2-3 gange om ugen imens man er på denne kur? Du skriver ingen hård træning. Er løb i denne sammenhæng hård træning? Jeg tænker på løbeture som maks strækker sig på 6 Km.

  Mvh

  • Lise

   Hej Hans
   Hvis det ikke er hårdt for dig, kan du sagtens gøre det – bare mærk efter, hvordan du har det under og efter træningen.

 202. Rikke

  Hej Lise
  Min mand og jeg er igangmed 4 dagen, vi har begge tabt os.
  Vores problem er at vi virkelig har det svært ved suppen, kan virkelig ikke li´den.. Har du nogen forslag til hvad man kan tilføje for at den ikke smager af seleri.. Evt tomat eller..??
  Jeg har i forvejen tilføjet lidt mere tomat ind der står..

  Håber at du kan hjælpe, da vi ønsker at fuldfører kuren.

  • Lise

   Hej Rikke

   Nej desværre. Kan I ikke lide suppen, må I finde andre veje.

  • Eva Lykke

   Hej… tillader mig at blande mig. Har selv for nogle år siden tabt 29 kg. med hjælp fra denne kur og havde det ligesom så mange andre, at man helt får kvalme af suppen. Jeg har fjernet den kinesiske tomatsuppe og istedet brugt 2 ds. Heinz Tomatsuppe. Det smager nu fantastisk godt og den bliver spist af folk uden vi kalder det slankekur og virkningen er lige så effektiv. Synes man skal kigge på, hvordan man levede før hen og hvordan man lever nu. Jeg fulgte den ikke slavisk. Jeg gjorde hvad jeg følte var godt for min krop og spiste en del kød og mit vægttab var lige så overvældende. Jeg tabte mig 29 kg. på 3 måneder. Og var super glad, fuld af energi og var på det tidspunkt mor til 3 og havde eget firma. Så var absolut ikke drænet for energi, tværtimod. Så held og lykke med det. Håber der kan hjælpe jer :-))

   • Lise

    Hej Eva
    Tusind tak for input og for den utroligt gode historie! Det er sejt gået af dig 🙂

 203. Rikke

  hej Lise

  jeg mangler nu kun en dag tilbage af kuren og jeg har fulgt den til punkt og prikke. men indtil videre har jeg knab tabt 2 kg. jeg er 1.67 høj og er gået fra 69.5 til 67,7. det undre mig lidt at jeg ikke har tabt mig mere. er der en speciel grund til at jeg simpelhen ikke har tabt mig?

  hilsen Rikke

  • Lise

   Hej Rikke
   Det er jo altså også et tab på omkring 4% af din kropsvægt på en uge… Det er meget forskelligt, hvor meget folk taber sig på denne kur. 69,5 kilo og 167 cm er jo ikke ligefrem at være overvægtig, så måske har du ikke haft så meget at tabe af. Hvis du har spist relativt sundt inden kuren, er din forbrænding allerede i god gænge så at sige.

 204. Bolette

  Må man spise bagte kartofler de dage hvor de ikke står i forbudt???

 205. krüger

  hej lise. jeg er på 5. dag og skal ha oksekød. jeg ville bare høre om man godt kan stege det i olivenolie eller hvad der er bedst og gøre. gælder også de steaks man skal ha på 6. dag.

 206. Rene

  Hej Lise,

  På 5 dagen må man da spise noget frugt og/eller grønt ?

 207. Susan

  Hej er på 4 dagen af min dejlige suppekur….3 dagen har været værst var skide sulten…men en dejlig udrensning…og især for mig som elsker suppe……glæder mig til Mandag så kommer vægten….whauuuuuuuuu

 208. Mathias

  hej lise.

  hvor meget skummetmælk skal man drikke på dag 4.
  er det bare 3 glas sammen med de 3 bananer eller hvad:)

 209. Rene Kempfner

  Hej Lise mig og kærsten er nu på 3 dagen, vi spiser suppe min 3 x pr. dag men hun ønsker ikke at spise suppe om morgen! I stedet for skifte vi mellem f.eks. frugt 1 dag og grønt 2 dag og idag igen frugt til morgenmad håber det er ok, underforstået at de giver samme resultat mvh Rene og kærsten

 210. LAURA

  tak for at du gav det anden mail adresse og det skal undersøges skal også skrive til dig for det er ikke mig når politiet har fundet ud af hvem det er.

 211. LAURA

  Hej Lise er super glad for denne kur jeg har fulgt kuren i en måned men kun ved at spise suppe og frugt og vand og jeg drak 2 glas kogt vand hver morgen inden jeg spiste noget har tabt mig 20 kilo vejer 50 kilo jeg vil fortsætte med kuren indtil jeg taber 10 kilo mere 😀 mine veninder siger at jeg er blevet mere slank og pæn og ligner en model er 169 cm
  har fødselsdag i næste måned så er hel klar til at komme ind i min kjole:D
  og mange takker for opskriften.

  • Lise

   Kære Laura – eller skulle jeg skrive Louise?
   Kan du forklare mig, hvorfor du både kalder dig for Louise og spørger om ingredienser – og derefter fra samme computer kalder dig for LAURA og skriver noget helt absurd om din vægt? Er du rar at forklare mig det?

   • LAURA

    hej Lise jeg tror at det må være noget fejl fordi at jeg skriver fra den computer jeg har altid skrevet med denne her og har altid brugt det her navn og hvorfor skulle jeg dog skifte navn du er da velkommen til selv at undersøge det jeg har ikke skiftet navn jeg ved ikke om det er noget fejl ved dit system for jeg skifter altså ikke navn sidder her sammen med min familie og de forstår heller ikke hvorfor at du har skrevet sådan min klasse lære havde også prøvet denne kur og havde haft det samme problem jeg kan simpelt hen ikke forstå det jeg har kun brugt det her navn mit navn er Laura Nielsen og er fra københavn og jeg har altid brugt det her navn jeg håber at du vil tro på mig og jeg sværger med hånden på hjertet og på mit liv at jeg ikke har skiftet navn jeg kan selv slet ikke lide sådan noget nogle fra min parallel klasse har også haft det samme problem men havde ikke regnet med at det også skulle ske for mig for sådan en pige er jeg altså ikke jeg håber at du vil forklare mig det
    MVh Laura

    • LAURA

     og min mail er (slettet) det er den mail jeg skriver fra ingen andre og er der mulighed for af du giver mig den mail som de andre beskeder er skrevet fra ? for min far vil gerne undersøge det for det lyder simpelthen for skørt.
     jeg håber at du vil være så rar at svare på min besked.

    • Lise

     Du skriver fra samme computer (samme IP nummer) som Louise, der lige har skrevet her også, om hun kan undvære tomater og bønner. Derudover skriver du, at du vejer 50 kilo og er 169 cm – altså temmelig undervægtig. Og så vil du tabe yderligere 10 kilo, så du kommer ned på 40 kilo til dine 169 cm. Prøv lige at tænke dig om! Du vil sandsynligvis skulle indlægges allerede inden, du når ned på de 40 kilo med din højde.

     Men OK – tager mit system fejl (og det gør det altså ikke), så sidder du lige nu sammen med din familie, skriver du. Jeg håber ikke, der er voksne mennesker omkring der, der kan sidde og se på, at du vil ned på 40 kilo til 169 cm højde uden at få dig til en psykolog i en fart!

     • LAURA

      men Lise det er altså ikke mig jeg vil ikke have at du tror at det er mig for det er det ikke og det er ikke kun mig det er sket for
      jeg for det helt dårligt af at du tror det er mig 🙁

     • Lise

      Fint nok så, Laura. Så må I forholde jer til, at der er nogen, der bruger jeres trådløse internet. Eller på anden måde benytter jeres internetforbindelse – og sjovt nok samtidig med, at du gør det…
      Og lov mig så, at du får professionel hjælp til den spiseforstyrrelse, du uden for enhver tvivl har. Du er sygeligt undervægtig allerede nu!

     • Maya123

      Hej Lise.
      Jeg må lige blande mig.
      Du skriver til ”Laura”, at du IKKE håber, at der er voksne mennesker omkring “Laura”. Dét håber jeg i allerhøjeste grad, at der er. Den pige trænger da netop til sin familie. Dette får mig til at spørge dig; Hvilken uddannelse har du, eller baggrund som expert på området ? Nogle af dine svar, her på siden undre mig, en smule. Venlige hilsner Maya og god dag 🙂

     • Lise

      Kære Maya123

      Prøv engang at LÆSE, hvad jeg skriver til “Laura”: “Jeg håber ikke, der er voksne mennesker omkring der, der kan sidde og se på, at du vil ned på 40 kilo til 169 cm højde uden at få dig til en psykolog i en fart!” Læg mærke til ordet “uden”.

      Det betyder, at jeg IKKE håber, der er nogen voksne omkring hende, der ved, hvor langt ude hun er, uden at de tager hende til professionel hjælp. Kan du slet ikke forstå det?

      Jeg har en medicinsk baggrund kombineret med mange års erfaring som terapeut. Og din?

 212. louise

  hej Lise kan man ikke lave suppen uden tomater og bønner kan nemlig ikke tåle det

  • Lise

   Det kan du da – men om den virker lige så godt, kan jeg af indlysende årsager ikke fortælle dig. Det ville jo kræve, at jeg selv havde afprøvet de hundreder af kombinationsmuligheder med at udelade én eller flere ingredienser. Men lad mig høre hvordan det gik, ikke?

   • louise

    oki tak 😀
    skal begynde fra imorgen skal nok skrive til dig om hvordan det gik 😀

 213. Sarah

  Hej Lise!
  Jeg vil lige høre om det er i orden at skifte de 3-400 gram oksekød ud med noget kyllingebryst i stedet for?? 🙂 er nemlig ikke så vild med oksekød!
  Og så tænkte jeg på, hvad nu hvis man bare holder sig til suppen og dropper de andre ting de sidste 3 dage,, vil det ødelægge effekten af denne kur??

  VH

  • Lise

   Hej Sarah

   Du kan godt erstatte oksekødet med kylling.

   Dit andet spørgsmål kan jeg ikke besvare præcist. Som du måske har set, er der bogstaveligt talt hundreder af spørgsmål om, hvad der sker, hvis man udelader eller tilføjer noget til kuren. Hvis jeg skulle svare præcist, skulle jeg altså teste hver eneste mulige og umulige variation af – og det kan jeg naturligvis ikke.

   Kuren er sat sammen, som den er – ligesom en bageopskrift. Hvis du udelader nogle af ingredienserne i en bageopskrift, kan det godt være, brødet ser anderledes ud end på billedet. Det samme gælder for en diæt/kur 🙂

  • Sarah

   ps. er der en forskel på de to opskrifter, selvfølgelig ikke indholdsmæssig men tænker lidt på om den ene er bedre end den anden?? Jeg har nemlig selv lige lavet en omgang af den 2. version og så blev jeg lidt i tvivl, om jeg nu skulle have lavet den 1. version i stedet? :S

   Vh

   på forhånd tak for din tid og svar:)

   • Lise

    I forhold til effekten: Nej – ingen forskel. Det er mere et spørgsmål om smag.

 214. Sisse

  Hej,

  Skal starte med kuren i morgen, men jeg har haft lidt probler med at finde nogle af de ting der skal bruges i suppen.

  Der står at der skal bruges, 1 dåse oksekødsfond (suppe) og gerne så fedtfattig som muligt.
  Nu har jeg prøvet i 4 forretninger og alle steder har de det ikke og siger, at der ikke findes supper på dåser mere ?

  Der står også, 1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose med tomatsuppe fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler).

  Kan heller ikke finde det. Har set et billede af den fra Knorr men de har den ikke der hvor jeg har været og Lipton Soup mix (kylling & nudler), kan jeg heller ikke opdrive.

  Jeg har nu købt den almindelige tomatsuppe fra Knorr, håber jeg kan bruge denne ? men jeg mangler stadig 1 dåse oksekødsfond (suppe)..

  Kan du hjælpe mig ? 🙂

  • Lise

   Hej Sisse
   Jeg vil håbe, at nogen andre her kan hjælpe dig. Der er jo bogstaveligt talt tusinder, der følger kuren, og de har alle fundet ingredienserne. Jeg bor ikke i Danmark, så jeg har lidt svært ved at guide dig til hvor du kan købe ingredienserne. Mon en af de andre læsere vil hjælpe?

   • Sisse

    Måske du bare kunne forklare mig om det er en suppe der er på dåse eller pulver på dåse til at lave den selv ? Der står nemlig også, at man skal bruge boullionspulver,så det kan det næppe være 🙂
    Det er mere fordi du nævner flere gange, at det er vigtigt at bruge de rigtige ting, så vil helst ikke finde på noget selv 🙂

 215. IDA

  Skal man udelukkende spise suppen, de dage hvor det står?? F.eks. Første dag, er det den eneste man skal spise???

  • Lise

   Hej Ida
   Det hele er beskrevet i skemaet. Og for 1. dag står der:

   1. dag Så meget du vil af suppen
   Al slags frugt, gerne honningmelon og vandmelon. Kun suppe og frugt, usødet te, usødet tranebærjuice eller vand
   Undgå Bananer og Alkohol

 216. Mathias

  Hej lise

  hvor meget salt og peber skal der i suppen ca.:)

  • Lise

   Hej Mathias

   Efter din egen smag – så smag dig frem. Hverken salt eller peber har effekt i forhold til kuren, så det er 100% en smagssag.

 217. Maya123

  Hej Lise

  Tak for kuren, som både min søn og jeg fulgte sidste og nu er startet på igen. Sidst tabte jeg 3 ½ kilo, hvad jeg var tilfreds med, da jeg er middelalder og ikke rører mig så meget. Vi er nu på anden-dagen og jeg har ret meget kvalme (lever ret usundt, til hverdag), min kvalme startede allerede i går aften. Følger kuren punktlig. Her til morgen, kan jeg bare ikke få suppen ned, den er jo kraftig. Jeg læste et sted på nettet, at mynte virker på kvalme, har du andre metoder. Lige nu, spiser jeg stykker af rå gulerød, blandet med lidt frisk mynte. Jeg vil gerne videre med suppen og håber jeg kan få noget ned, senere på dagen. Mange tanker og tak fra Maya R 🙂

  • Maya123

   PS Lise

   Skal lige skrive, at jeg også havde kvalme sidst, men det var først i slutningen af kuren. Da holdt jeg mig bare til de kogte grøntsager jeg bedst kunne lide, uden at lave suppe.

   PS PS Har du andre ideer, end Mynte.

  • Lise

   Hej Maya
   Ingefær er også godt mod kvalme. Men endnu bedre er det nok at se din livsstil i øjnene. Du lever usundt til hverdag, skriver du. Det er derfor, din krop reagerer. Men lige nu: Spis noget ingefær.

 218. Louise

  Hej, kan man godt nøjes med at følge tre af kurens dage? og kan man godt spise suppen til aftensmad på en alm. dag uden at være på kuren? 🙂

  • Lise

   Du kan gøre det præcist som du vil – ligesom hvis du bager et franskbrød. Hvis du ikke følger opskriften, er det ikke sikkert, der kommer et franskbrød ud af det 😉

 219. Kalak

  Jeg er lige startet op i dag. Suppen smager fantastisk.
  Jeg har lidt spørgsmål:

  Frugt – kan her også bruges tørret? Jeg bor et sted, hvor det ikke altid er muligt at købe frisk frugt og grøntsager.

  Hilsen Kalak

  • Lise

   Hej Kalak
   Jeg ville nok erstatte frugt med grøntsager så. Tørret frugt indeholder voldsomme mængder sukker og har et meget lavt GI tal.

 220. Peter Nielsen

  Okay – Sker der noget ved at jeg tager Karry på de ris :)? De sidste spørgsmål, så har jeg styr på kuren 🙂

  • Lise

   Det kan dy roligt gøre. De fleste krydderier booster forbrændingen.

 221. Peter Nielsen

  Hej Lise 🙂

  Hvor mange brune ris skal spise til aften på den sidste dag?

 222. Cecilie

  Hej:)
  Jeg ville bare spørge om man kan undlade at spise tomater den dag samme med kød? For jeg kan nemlig ik tåle dem:) og har du en ide hva man kan spise istedet for? 🙂
  Mange tak på forhånd 🙂

 223. Marie

  Hej kan se man på 4 og 5 dag ikke må spise grønsager og ville synes det er svært når jeg bliver lidt sulten på arbejde plejer jeg at spise et stk frugt eller en gulerod tror du der vil ske noget ved evt spise fære bananer og tomater og så spise gulerodder eller frugt ?
  Knus 🙂

 224. Annette

  Hej Lise
  Jeg er på 5. dag af kuren og har fulgt den næsten til punkt og prikke. Jeg synes suppen smager godt og er ikke træt af den. Jeg kan mærke min forbrænding er gået voldsomt op, da jeg helst skal spise hver 2-3 timer ellers ryster jeg over det hele.
  Jeg syndede igår, da jeg fik 2 små glas rødvin og var meget spændt på hvor meget det kostede på vægten. Men her til morgen var jeg på vægten og har tabt 3 kg og håber at jeg fortsat vil tabe mig de sidste 3 dage 🙂
  Hilsen Annette

 225. Ak

  Kan denne suppe laves selvom man er studerende og ikke har særligt mange penge til rådighed?

 226. Stina

  Hej Lise
  Jeg ville bare spørge om dag 4. Der står bananer og skummetmælk, drik mest vand. Hvad skal man så?
  Drikke vand eller skummetmælk?

  • Lise

   Som der står: Drik mest vand 😉 At du kan drikke skummetmælk udelukker ikke vand – og det er altså vand, du skal drikke mest af.

 227. Peter Nielsen

  Jeg er snart færdig med kuren, igang med 5 kur og jeg har totalt optur på mere 🙂

  Hvis man er 1,81 høj og vejer 95 kg, hvor meget kan man så ca. tabe sig på en uge “har spinnet lidt ved siden af” 🙂

  • Lise

   Hej Peter
   Herligt! Det er svært at sige, men et par kilo kan du nok tabe. Husk, at det er vigtigere at fastholde et vægttab end at tabe sig hurtigt. Og husk, at du skal erstatte den livsstil, der gjorde dig overvægtig med noget sundere – ellers vil du blive ved at skulle på kure. Og det er altså ikke sundt.

   • Peter Nielsen

    Det er jeg godt klar over, men vil gerne smide en masse kilo før at jeg finder en sundere livsstil der er bevarende 🙂

    Hvad er et par kilo, sådan 3-4 stykker :)?

    Jeg ved godt hvad der skal laves om på. Spiste for meget fastfood førhen, hvilket har fået sin ende.

    Dette er som sagt min 5. dag og har lige spist oksekød i suppen. Kan det godt passe at man kommer til at føle sig lidt oppustet, når man ikke har fået kød i 6 dage?

    • Lise

     Det er umuligt at sige med sikkerhed – alt mellem 2 og 5-6 kilo har jeg set (og som du kan læse i kommentarerne her). Ja – det er ikke ualmindeligt at føle lidt oppustethed, når maven får kød igen 🙂

 228. Jan

  Hey igen Lise –

  Må man spise alle de grønsager man kan eller hvordan?

  • Lise

   Hej Jan
   Det hele står jo beskrevet i ugeforløbet – dag for dag. Også mængder og evt. begrænsninger 😉 Og ja – det må du.

   • Jan

    Kanon 😉

    Elsker tomater nemlig!

    Men er i gang med kuren – så skal opdatere 😛

 229. Marie

  Hej hvis jeg har spist 4 store potioner altså tog to potioner hver gang er det så for meget suppe ?
  Og er det nødvendig med den bagtekatoffel i morgen hvis ikke man har trang til det?

  • Lise

   Marie: Du kan spise alt det suppe, du orker. Og bagekartoflen er en del af kuren, så om den er nødvendig? Tjaa… Jeg ved det ikke. Du kan jo prøve at lade være med at spise den.

 230. Casper

  Hej,
  Ved du om man kan spise rådyr(vildt) kød istedet for Oksekød?

 231. Malou

  Hejsa. Jeg har fået overstået dag 3. Og her i nat har jeg haft smerter i hele kroppen, på en måde jeg aldrig før har haft. Jeg har ikke rigtig ku sove her i nat. Er det normalt? Skal jeg afbryde kuren eller holde ud? Noget siger mig det hænger sammen med underskuddet af protein. Hvad med at jeg spiser et kogt æg her til morgen på 4. dagen og så fortsætter dagen? For jeg tror at det blir nemmere på 5. og 6. dagen pga kødet.

  • Lise

   Prøv det Malou. Men ellers afbryd – det er ikke meningen, det skal gøre ondt!

 232. Jacob Nielsen

  Det er ærligtalt plat at referer til Sacred Heart Memorial Hospital. Dette er et fiktivt hospital, som optræder i den amerikanske sitcom “Scrubs”. En rundtur på Google viser tydeligt at intet andet hospital har haft det navn.

  • Lise

   Ikke nær så plat som at kritisere uden at læse. For det første skriver jeg, at den MENES at stamme fra… osv. For det andet er det korrekte navn faktisk Sacred Heart Hospital: http://www.sacredheartchicago.com/ Er der så lidt gang i salget af huse, at du skal bruge din tid på dette?

 233. Karoline

  Og hvad er det for nogen grønsager der er bedst at spise og hvad menes med grønne bladgrønsager ?:-)

  • Lise

   Hej Karoline
   Grønbladede grøntsager er grøntsager med grønne blade. For eksempel gulerødder, salat etc.

 234. Karoline

  Hej 🙂
  Må man spise ALT det frugt man vil og er æbler godt at spise ?
  Og forstår ikke om jeg bare må spise løs af suppen kan man på ingen måde spise for meget ?

  • Lise

   Æbler er fine – og du følger blot anvisningerne. Og ja du må spise alt det suppe, du orker.

 235. Dorrit

  Hej Lise
  Jeg er nu på 4. dag og har tabt 2,4 kilo. 5.dag står der oksekød og 6 tomater. Må jeg spise andre grønsager ved siden af, eller må jeg kun spise 6 tomater? Jeg syntes jeg mangler lidt at spise til morgen.
  Jeg er på dagen med bananer og skummetmælk, og kan ikke drikke mælk, men fandt ud af at varme mælken i mikroovn og kommer pulverkaffe i. Det er vel tilladt.

  • Lise

   Hej Dorrit
   Ja – det er fint med pulverkaffen. Det er bedst, hvis du kan holde dig stringent til kuren, men ellers spis lidt andet grønt ved siden af.

   • nette

    hej lise . er ved dag to. blev lidt forvirret, du har svaret på to måder på dag 5 den ene skal man holde sig til tomaterne på dit andet svar at man godt må få anre grønsager da der ikke står det er forbudt? hilden nette

    • Lise

     Beklager forvirringen – men når det samme spørgsmål stilles for 30-40. gang, kan det godt blive lidt “for meget”. Du skal holde dig til planen og spise det, der enten står som det eneste, eller som er en del af kuren og ikke nævnt som “forbudt”.

 236. Rikke

  jeg forstå ikke lige hvorfor der stå 1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose med tomatsuppe fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler) under opstriften. er det en erstatning til selve suppen ?

 237. Peter Nielsen

  Hej Lise.
  Sker der noget ved at man tager kuren flere gange i træk, hvis man holder 2-3 dages mellemrum mellem hver kur og har kuren stadig samme effekt?

  Og kan det ikke passe, at man næsten kan spise suppen hver dag i store mængder, fordi jo mere man spiser jo mere forbrænder man?

  Og den dag med skummemælk, kan man ikke bare drikke vand i stedet?

  • Lise

   Hej Peter
   Det kan du godt – så længe du holder øje med, at du har det godt. Og jo – det er sandt at du forbrænder mere, jo mere suppe du spiser.
   Hvis du ikke kan lide skummetmælk, kan du drikke minimælk. Og SKAL det være vand, vil jeg anbefale et kogt æg, så du får lidt protein.

   • Peter Nielsen

    Jeg er bare helt tosset med suppen, er igang med 2. dag i dag, og synes den smager helt fantastisk..

    Drikker bare skummemælk…

    Men har kuren samme effekt hver gang man tager den?

    Jeg tager kuren fordi, da jeg startede, der vejede jeg 95kg og jeg vil gerne ned på 75kg, så dyrker også lidt motion hver dag..

    • Lise

     Som med al anden form for vægttab: Jo mere du taber dig – jo mindre effekt har nye tiltag.

     • Peter Nielsen

      Det er selvfølgelig rigtigt nok, men det virker vel stadig på samme måde, bare med mindre kilo?

      Men nogle folk siger at de forskellige kure ikke virker? Er det fordi det ikke følger dem til punkt og prikke eller?

 238. Jan

  Hey Lise.

  Jeg spiller fodbold på professionelt niveau i min daglig dag..
  Min fysiske træner siger at jeg “fed” i fodbold forstand – Jeg er 192 cm, og vejer 85 KG…Ville jeg kunne mærke kuren imens jeg træner?

  • Lise

   Hej Jan
   Uhyggeligt at tænke på, at nogen kan kalde en muskuløs mand på 192 cm og 85 kilo for fed. Men sådan er det jo åbenbart. Du kan sagtens prøve kræfter med kuren, men du skal mærke efter, hvordan du har det undervejs – og stoppe, hvis du ikke kan holde til det. Hvis du træner virkelig hårdt, kan du supplere med noget protein i form af kikærter. Lad mig høre, hvordan det går!

 239. Benjamin

  Hej.
  Jeg regner med at starte kuren nu her til Januar for at tabe nogle kg. Lige nu drikker jeg protein shake hver dag i forbindelse med styrketræning. Er det tilladt oven i kuren?

  Mvh
  Benjamin

  • Lise

   Hvis du drikker protein shakes oven i kuren, er jeg 99% sikker på, at du på ingen måde får den effekt ud af kuren, du gerne vil have. Så svaret er nej.

   • Benjamin

    Ok super, tak for svar.. 🙂
    Men hvordan så med træning og muskelmasse. Vil jeg have energi til at træne? Og vil det ikke gå ud over muskelmassen at gå på denne kur?

    • Lise

     Nej – denne kur er af så kort varighed, at din muskelmasse ikke påvirkes nævneværdigt. Om du vil have energi til at træne, ved jeg ikke. Nogle har – andre har ikke. Der er kun én måde at finde ud af det på: Prøv det 🙂

     • Marc

      Sidst jeg prøvede kuren var for 2 år siden. Og tabte 4-5 kg. Har aldrig haft så meget evergi som da jeg spiste den suppe… Skal lige siges at jeg sjældent spiser grønt :/ Så noget af et boost… Goog luck 🙂

 240. casper

  hej – jeg har selv særdeles gode erfaringer med suppe som slankemiddel. Tabte mig 20 kilo på 6 måneder ved brug af følgende principper: 5 daglige måltider – grøntsagssuppe til frokost – intet frugt (frugt indeholder masser af sukker, der omdannes til fedt) – istedet for frugt spises en daglig vitaminpille – spis masser af grøntsager, men hold igen med rodfrugter og majs. Bedste grøntsager er alle former for kål, da de indeholder absolut færrest antal kalorier i forhold til vægten. En typisk dags madplan kunne se sådan ud: Morgenmad kl. 7: 1 dl havregryn med skummetmælk og kunstig sødemiddel. Mellemmåltid kl. 9: 2 dl Cheasy Yogulrt. Frokost 12: 3 dl Tomatsuppe og 200 gram kogte, dampede eller friske grøntsager, fx hvid- eller rosenkål. Eftermiddag kl. 15: 2 dl Cheasy Yog. Aftensmad kl. 18 150-200 gram mager kød/fisk eller omelet af 2 æg og 200 gram kogte, dampede eller friske grøntsager, fx broccoli.

  • Maria

   Hej Casper,

   Det er en fejl at skrive, at sukker/kulhydrater omdannes til fedt. Kroppen er bygget, så den vælger at brænde de hurtige kalorier først og derfor brænder den sukker/kulhydrater før fedt – hvis du så både indtager sukker/kulhydrater og fedt, når kroppen højst sandsynligt ikke at forbrænde fedtet og derfor tager du på.
   Hvis du kigger på personer, der KUN indtager sukker/kulhydrater og ingen fedt, vil de ofte se udsultede og udmagrede ud.
   Så det er altså en skrøne, at sukker bliver til fedt – det er ikke fysisk muligt :o)

   MVH ‘en levendsmiddeluddannet’ :o)

   • Lise

    Hej Maria
    Der er en del undersøgelser, der indikerer, at indtagelse af sukker fremmer dannelsen af fedt. Eller rettere: Indtagelsen af kulhydrater generelt. Og ikke KUN grundet rækkefølgen af forbrændingen (som du har helt ret i), men også fordi kulhydraterne katalyserer opbygningen af fedtceller. Så lidt rigtigt er det nu altså 😉

    Læs bl.a. dette: “Dyr, der fik mad med mange såkaldt hurtige kulhydrater, producerede således dobbelt så meget fedt som dyr, der fik en diæt med samme antal kalorier men med langsomme kulhydrater. Samtidig udviklede dyrene en række tidlige tegn på sukkersyge.

    Hvis ellers vi mennesker reagerer ligesom forsøgsrotterne, betyder det, at vi nu har fået endnu en god grund til at tænke os ekstra om, før vi går om bord i pastasalaten, de hvide ris, franskbrødsmadderne – for ikke at tale om slik, kager og sodavand.

    Forsøgene er lavet af forskere fra Harvard Medical School og børnehospitalet i Boston. Og resultatet viser ifølge den danske børne- og ungelæge Vibeke Manniche, at læger og myndigheder bør advare mod sukker og andre letoptagelige kulhydrater på lige fod med fedt.

    »Det er opsigtsvækkende fund, og resultatet må på mange måder forventes at være det samme for mennesker. Tilbage står, at det store sukkerindtag – og mange års ensidig fokus på fedt – er en medvirkende årsag til både det øgede antal overvægtige børn og voksne og til stigningen i antallet af børn og voksne med sukkersyge,« siger Vibeke Manniche.”

 241. Muhammed Doner

  Hej..
  Jeg har tænkt mig, at prøve kuren. men er lidt bange for, hvis jeg tager kiloene på igen. skal man blive ved med at spise sådan her hele tiden??
  Mvh.
  Muhammed Doner

  • Lise

   Hej Muhammed
   Nej naturligvis ikke – det er en kur, du kører en uges tid af gangen 😉

 242. Malou

  Hej Lise.
  Først og fremmest tusind tak for din indsats. Jeg er i gang med kuren på anden dag og det går fint fremad. Har dog lidt ondt i maven i dag. Jeg ville høre om man gerne må spise andet frugt udover bananer på dag 4? Og må man gerne spise grøntsager 4. dag?

  • Lise

   Hej Malou
   Egentlig bør du holde dig stringent til kuren, men du kan evt. prøve med lidt ananas. Grøntsager på 4. dagen? Nej – ikke i følge kuren.

   • Malou

    Jeg startede med en vægt på 68 kg. Da jeg vejede mig om morgenen på 2. dagen stod der 66,4 på vægten. Jeg jublede over at det så ud til at lykkes for mig. Men så på 4. dagen om morgenen (hvilket er i dag) står der 67,7 på vægten… Jeg har fulgt kuren men dog spist lidt mandler hver dag. Har du hørt om andre der har prøvet lignende?

    • Lise

     Det er meget normalt og skyldes mængden af væske i din krop. Vej dig nogle flere dage og se ad.

     • Malou

      Må man drikke usødet juice under hele kuren? Hvis ja, er der begrænsninger for mængde?

     • Lise

      Hej Malou
      Selv usødet juice er som regel fyldt med sukker, så det vil jeg ikke anbefale.

 243. Ann

  Hej Lise.
  Tak for alle de gode svar du giver, sikken tålmodighed du har.
  Lige et spørgsmål fra mig også.
  Jeg har prøvet kuren, og er imponeret over at også jeg kunne tabe mig, er klar til endnu en omgang, for suppen smager jo fantastisk.
  Må jeg købe Heinz tomatsuppe i Rema, i stedet for den tomatsuppe i beskriver, jeg kan ikke finde Lipton eller kinesisk tomatsuppe nogle steder.
  Tabte mig 4 kg første gang jeg prøvede, men ville nøjes med 5 dage, så fint for mig.
  Hilsen Ann

  • Lise

   Velbekomme, Ann. Jeg er sikek rpå, du roligt kan tage Heinz fra Rema i stedet. God fornøjelse med næste omgang 🙂

 244. kristina

  Hej. Vil lige høre om man skal spise de ting ved siden af suppen? Eller om man godt bare kan spise frugt alle dage ved siden af?

  • Lise

   Du må gøre som du vil, men kuren er jo udviklet med et formål, så maksimal effekt opnås ved faktisk at følge den. Du bør holde nogle dages pause efter 7 dage.

   • kristina

    Okay tænker bare at man taber sig mere og hurtigere hvis man kun spiser frugt, men prøver den 🙂 Hvor mange dage er der til i den opskrift?

    • Lise

     Kristina: Det afhænger jo fuldstændigt af, hvor meget af suppen, du spiser hver dag 😉

     • kristina

      efter 3 dage havde jeg ikke tabt mere end 100 g, så den er ikke specielt motiverende.. Plus jeg cykler mellem 6 til 8 km om dagen, det burde have gjort meget mere..

     • Lise

      Det var synd, Kristina. Og du kan slet ikke motiveres af de mange, der taber sig meget her? Prøv at holde fast lidt endnu.

 245. Inger

  Hej Lise…

  Jeg vil bare lige sende dig et skulderklap og en tak.

  Har siddet og læst mange af kommentarene og har skraldgrinet af dine svar, det er vist også ret godt for forbrændingen ;o)

  Jeg er nu på 5 dagen og har ikke tabt ret meget i følge min badevægt, men kan sagtens mærke det på mit tøj, så et eller andet er der da sket 🙂

  Glæder mig til søndag for det endelige resultat…

  • Lise

   Hej Inger
   Tak skal du have! Og et godt grin er bestemt godt for forbrændingen 🙂

 246. Anne

  Få den CHANTI-reklame væk!!
  ER træt af at se den alle vegne og nu bliver jeg rigtig irriteret fordi den “æder” noget af teksten i opskrifterne.

   • Lise

    Næh hun sidder sikkert bare med en I-pad (smart moderne ting) – der mangler jeg ihvertfald en del af siden hvilket er rigtig træls

 247. lek

  Hej.
  lige et afklarings spørgsmål. Hvis jeg laver en suppe, hvad er holdbarheden så og kan jeg lave til alle syv dage på engang. lek

  • Lise

   Hej Lek
   Hvis du har en gryde, der er stor nok, kan du sagtens lave til syv dage – men det er MEGET suppe. Opbevar det i bøtter med låg i køleskabet.

 248. Michelle

  Hej :)..

  Da jeg ikke er den vilde grøntssags spiser (især ikke kål), men har brug for at tabe et kilo eller to, så ville jeg vide om den nederste kur virker lige så godt som den anden???
  Har nemlig hørt det er kålen som gør slanke processen?

  • Michelle

   Og, må man finhakke grøntsagerne, så man ikke skal sidde og tygge i bl.a. kålen?

   • Michelle

    Jeg har bare hørt, at kålen er vigtig i suppen, fordi det er den der gør man taber sig.. Og at det er vigtigt at det stykker man kan tygge i, fordi så har kroppen noget at arbejde med?
    Taber man også 2-3 kilo med den nederste så?

    • Lise

     Ja. Og hvis du er i tvivl, skal du bare spise masser af kål, der skal tygges 😉

 249. hj

  Er lige startet på kuren idag, må jeg spise blødkogt æg?? Hvis ja, hvor mange og hvor tit?
  På forhånd tak for svar 🙂
  Mvh H.

 250. Anne H H

  Hej
  Jeg skriver fordi, at jeg er nået til trediedagen uden at tabe et gram. Jeg har til gengæld fået masser af velvære, men mit primære mål med kuren var at kick-starte et vægttab efter at have taget 7 kilo på i forbindelse med rygestop i februar, så det er lidt surt.

  • Lise

   Hej Anne
   Spiste du mindst tre daglige måltider, inden du startede på kuren? Hvis du ikke gjorde, er din forbrænding sandsynligvis sat i stå, og så tager det lidt længere tid.

 251. Christina

  Så nåede jeg igennem alle kommentarene, og helt ærligt Lise, du er sgu en engel! At du gider sidde og svare på det samme 100 gange går over min forstand, jeg er vild med dine flabede svar der bliver serveret på en inteligent og herlig måde:) starter selv på kuren imorgen og glæder mig! Btw sker der noget ved at erstatte suppen med pizza fra den lokale?

  • Lise

   Hej Christina
   Tak 🙂 Og erstat du bare suppen med pizza fra den lokale. Er du heldig, kan du producere børn, der lyser i mørke og er resistente for penicillin, hvis du spiser nok af dem. Og du bliver så dejlig rund af dem 😉

 252. Mille-Maj

  Hej Lise.

  Fantastisk læsning. Tror jeg har tygget mig gennem det meste nu. Tak for dit arbejde. Jeg ved hvor krævende det er med svar på spørgsmål, da jeg selv rådgiver, bare i det kreative 😉
  Jeg har dog lige et par afklaringsspørgsmål.

  Jeg læser skemaet på kuren som at man IKKE må drikke kaffe. Og i tråden læser jeg et sted at man gerne må, og ovenikøbet med mælk??? Elsker min morgenkaffe og tvivler på jeg kan undværre den, uden af at blive en smule umulius ( godt jeg bor alene så 😉 )

  Derudoverhar jeg hørt at chili er med til at øge forbrændingen. Så vil du anbefale at man laver den godt “hot”, og kan man derved forvente et endnu bedre resultat? Syntes at jeg oplever i perioder hvor jeg spiser meget stærk mad, at der sker noget andet med min krop 😉 end hvis jeg ikke gør….
  Er det korrekt at chili gør noget ved forbrændingen??

  Håber du kan svare mig……
  Venligst Mille-Maj

  • Mille-Maj

   Okay- kan så se i beskrivelsen af hvordan man laver suppen, at der står at det skyder forbrændingen i vejret med chili og hvidløg 🙂 .

   Er også en anelse forvirret over det med mandlerne. Et sted står der man bare kan spise løs og et andet sted er der en vægt begrænsning på?

   Hvordan er det lige med de mandler under kuren???

   • Lise

    Som med al anden sund mad: Alt med måde. De færreste kan dog spise den mængde mandler pr. dag, der er maksimum.

  • Lise

   Hej Mille-Maj
   Jeg har slækket lidt på begrænsninger i forhold til kaffen – mest fordi jeg selv er en af dem, der SKAL have min kaffe.

   Chili øger forbrændingen (og gør andre gode ting), så jo mere hot, du kan lave den – jo bedre.

 253. Nathalie

  Kan man spise Cashewnødder som snacks? De er jo rig på ligeså mange fedtstoffer som mandler?
  (Undskyld, hvis spørgsmålet er blevet stillet før, men synes ikke, jeg kunne finde et magen til)
  Jeg er 160 cm. og vejer 53 kg. men vil gerne ned på de 50, før jeg skal på ferie her d. 14 oktober. Vil suppen virke på en som mig?

  • Lise

   Cashewnød er OK også. Medmindre du er meget spinkel af bygning, vejer du faktisk for lidt! Tænk dig om…

   • Nathalie

    Jeg er meget spinkel af bygning, for har fået taget nogle test. Og der skal ikke ret meget til før at jeg ser tyk ud. Plus at mit arbejde kræver, at jeg ikke har alt for meget på sidebenene.

    • Nathalie

     Og tusind tak for det hurtige svar! Du gør det rigtig godt!

     • Nathalie

      Kan jeg erstatte de 6 tomater på 5 dagen med noget?

     • Lise

      Det kan du sikkert, men som med alle andre erstatninger: Måske påvirker det kuren.

 254. me :)

  Nu har jeg spist suppen stort set hele dagen 🙂 Ellers synes selv jeg har spist rigtig meget og er i tvivl om jeg faktsik er sulten. Synes jeg er sulten og har lyst til noget – selvfølgelig af alt det jeg ik må spise.

  Er der noget der kan hjælpe på den her uforbandede trang til emre mad?

  • Lise

   Ja – som allerede nævnt rigtig mange gange i tråden her: Mandler.

 255. Annelise

  Hej Lise,
  Har prøvet suppen for år tilbage og ønsker mig nu en ny omgang. Dengang virkede den ikke helt efter hensigten, selv om jeg fulgte kuren til punkt og prikke. Måske har jeg spist for megt suppe, da jeg altid er sulten.
  Mit spørgsmål er nu – kan man nøjes med suppe morgen, middag og aften??
  Med venlig hilsen

  • Lise

   Hej Annelise
   Det kan de fleste nøjes med. Du kan supplere med lidt mandler – de er gode på fiber og gode fedtstoffer.

 256. Line

  Hej. Jeg har lige laver den første suppe der er beskrevet, men kom i tanke om.. Er der forskel på de 2 supper? virker den ene bedre end den anden?:)
  -mvh. Line

 257. anders

  hvor købe du dem her henne? kinesisk tomatsuppe og Lipton Soup mix……jeg har kun fundt en asian supper fra knorr som jeg vil prøve i….

 258. Olivia

  Hej 🙂

  Kan man sagtens blive ved med at træne som man plejer, hvis man går på denne kur? Jeg løber stort set hver anden dag, og er bange for at jeg ikke vil få nok næring af sådan en kur?

  • Lise

   Ja – hvis du har det fint under træningen. Ellers skal du skrue ned eller forlade kuren.

 259. sara

  Hej Lise

  Jeg har læst i nogle af kommenterne at du faktisk anbefaler at man spiser mandler under kuren, og det er jo FANTASTISKE nyheder for mig, for jeg elsker simpelthen mandler. Så jeg vil lige høre hvor mange gram anbefaler du at man spiser om dagen.

  Håber jeg får et hurtig svar, så jeg kan komme igang med at spise mandler 🙂 på forhånd tak

 260. Mini Mo

  Hej Lise

  Jeg spekulerer bare på, om man gerne må spise de der grønne oliven med peberfrugt inde i. For de smager rigtig godt med salat?

  • Lise

   I begrænsede mængder tror jeg ikke, der sker noget ved det. Oliven er fyldt med gode fedtstoffer, som kan hjælpe dig med at tabe fedt på maven.

 261. Anne

  Hej Jeg begyneder på suppe kuren i morgen jeg tænkte på om ikke man kan erstatte dagen med skummet mælk med skummetmælks yogurt? Jeg mener at det er det samme kalorie indhold..

  Tak

   • Anne

    Sejt! Det har jeg også rationaliseret mig frem til. Jeg nyder suppen med masser af friske krydderurter og chili.

    Tak for svar!

 262. hifa

  Hej Lise,
  jeg har været på suppekuren i en uge og har tabt mig 3 kilo, skal starte igen idag. må man spise al slags nødder? og må man spise dadler?

  • Lise

   Nej – kun mandler. Hasselnødder feder som bare pokker. Og det gør dadler også 😉

 263. Sisse

  Hejsa.

  Jeg har nu prøvet kuren to gange. Første gang tabte jeg kun 2 kg, denne gang, – hvor jeg mangler 1½ dag, har jeg tabt 2 kg. Jeg er let overvægtig har jeg set på madlog.dk men jeg er ved at kas.. op af suppen 🙂 Held og lykke til jer andre. Min svigerdatter har tabt 4 kg!

 264. Casper

  Hej Lise

  Begyndte kuren i mandags. Og kan kun sige den virker var på vægten imorges og har tabt mig 4 kg. Tak

 265. Christina Revsbech

  Hej Lise.

  Må man putte røde kidney chili beans i ??

  Tak 😉

  Hilsen Christina

  • Lise

   Du må putte det i, du vil – ligesom du må i et franskbrød. Men om resultatet bliver det ønskede? Ingen anelse.

 266. solikken

  Hej! Må man spise frugt og grøndsager på den 5 og 6 dagen?

  • solikken

   Sorry,læste svaret nedenunder;) Dejligt at man kan spise frugt og grøndt:)

 267. K.K.

  Hej Lise!:)

  Kuren lyder virkelig som noget der giver gevinst! – Så har tænkt mig at prøve den, hvis mine forældre vil være med på den. Så kan vi støtte hinanden i det. Har læst alle de andres spørgsmål og svar, prøvet på at få en del ud af det. Men alligevel følte jeg bare, at jeg gerne ville spørge.
  Jeg er en pige på 14 år, og er lettere overvægtig. – Selvom jeg FAST dyrker 24 timers motion om ugen. De 21 timer er svømning og de 3 timer er styrkertræning. Folk kan sige, at det bare er fordi jeg træner meget, at jeg er stor; men der ligger mere bag det. Jeg kan til tider være rigtig ked af mine “ekstra” kilo, for jeg ved jo at det hele ikke er fordi jeg er muskuløst bygget.
  I vinters prøvede jeg at tabe mig, og tabte mig faktisk 5 kilo på en uge! Har bare ingen idé om hvordan jeg bar mig ad. – udover at spise sundt og skære meget af det usunde fra. Det hjalp, men nu hvor jeg prøver at genopføre det hele igen, virker det bare ikke!
  Desuden har jeg prøvet at lade vær med at spise korn, brød, kartofler osv… tabte mig 3 kilo. Men jeg tager dem bare for hurtigt på igen! OGSÅ selvom jeg holder mig til sunde og fornuftige spisevaner. Det er bare SÅ møgirriterende.

  Jeg har snakket med mine forældre om det, og de siger de gerne vil hjælpe mig; for de ved godt, at jeg skal tabe mig, hvis jeg vil se bedere resultater i min svømning!
  De begge er også lettere større mennesker og vil også selv gerne tabe sig. Så kan jeg gå på kuren sammen med mine forældre, hvis det skulle være? Har hørt at det motivere mere, hvis man gør det med nogen.

  Jeg ved godt at det er i en ung alder, og at du sikkert ikke vil anbefale det. Men jeg kan virkelig have det dårligt med mig selv/væmmes. Så jeg vil rigtig gerne gøre noget ved det!

  Har ikke de største problemer med sukker osv. Da, når jeg ved at jeg taber mig, får jeg ikke lyst til det. Minusset er bare, at jeg har nogle rigtige dårlige gener, med at have en smule svært ved at tabe mig, men når jeg først er gået i gang med at tabe og dyrke motion ryger de hurtigt. Det skal bare ikke gå for hurtigt. Kan jeg holde lidt igen?

  For at jeg ikke mister energi under træningen, så kan jeg jo bare sørge for at spise mandler, som du selv anbefaler.

  Håber virkelig at det kan blive til noget. For det vil hjælpe på min selvtilled, og jeg vil sikkert også føle mig mere frisk.

  Håber at du vil hjælpe!:D
  Mange kærlige hilsner; K.K. og familie:)

  P.S: Den skal også indtages til morgenmad?:)

  • Lise

   Hej K.K.
   Der er en ting, der springer mig i øjnene, når jeg læser din kommentar. Du har nogle gange tabt dig. Dels skriver, at du har tabt dig 5 kilo på en uge ved at spise sundt og skære det usunde fra – men i samme sætning skriver du, at du ikke ved, hvorfor du tabte dig.

   Du har også prøvet at undlade kartofler, brød og den slags – og tabt 3 kilo ved det. Men alligevel kommer de tilbage.

   Det siger mig, at dine DAGLIGE kostvaner ikke er, som de skal være. Hvis de var det, ville du jo holde vægttabet. Er du slem til at hyggespise? Belønner du dig selv efter hård træning med lidt “godt”?

   Når det er sagt, skal vi jo også huske to ting: Du er kun 14 og i voksealderen endnu – og du træner hårdt fysisk. Derfor er jeg ikke så vild med at anbefale dig suppekuren, men hvis du har dine forældres overvågning med, kan du jo prøve. Bare husk, at suppekuren giver dig et vægttab, der skal motivere dig til at holde vægten. Hvis du gør, som du tilsyneladende har gjort tidligere, vil du tage det tabte på igen. Brug suppekuren til at kickstarte en ny koststil, ikke?

   Lad mig høre, hvordan det går. Og ja: Suppen er også til morgenmad 😉

 268. Anonoym

  hej Lise:-D

  Er enlig blevet en lille smule forvitert af at læse her inde, så nu spørger jeg lige for en sikkerheds skyld… og håber du gider svar selv om det er lidt det samme du sikkert har svaret på…:-)

  men i den fine overskuelige skema over 7 dages kuren du har lavet, er der en spalte med hvad der er forbudt at spise de forskellige dage. på dag 4,5 og 7 står der kun at alkohold er forbudt, må jeg spise frugt/grønt og bagt kartoffel, siden der de andre dage står hvis det er forbudt…?? 😀

  med hensyn til når jeg må spise frugt er det så ok at spise :

  kiwier, æbler, pære, apelsiner, mango, jordber, himber, rosiner, vindruer, ferskner, nikterriner, blommer, melon, soltørrede figner.

  og med grønsager:

  aguek, blomkål, champigon, foråsløg, gulerøder, peberfrugt, icebergsalat, spinat, radiser, tomater, purløg, rødkål.

  Er der noget af frugt eller grønt du vil anbefale ikke at spise og måske noget endet i stedet..??

  på forhånd tak:-D

  • Lise

   Hej
   Det kan svares nemt:
   1. spørgsmål: Ja
   2. spørgsmål: Ja
   3. spørgsmål: Ja

   Hvis du mangler noget at stille sulten med udover, er mandler fremragende, proteinrige og fyldt med det gode og sunde fedt, du skal have. Spis op til 50 gram dagligt.

   • Anonoym

    dejligt, så er det jo lige til at gå i gang med nu.. 😀

    God weekend

 269. Dorthe

  Hej, Skal til at lave suppen, men jeg undre mig over ar der står jeg skal bruge 1 dåse fond (Har heller ikke hørt om det på dåse). Hvornår skal den bruges.?

  • Lise

   Det betyder ikke noget, om din fond kommer far en dåse eller et glas såmænd. Fond skal blot i sammen med resten af ingredienserne.

 270. solveig

  Hej. Hvor meget vand skal jeg have i suppen…? Kan ikke se det står nogen steder:)

  • Lise

   Jo – det står der nu godt nok: Til grøntsagerne er dækket af vand.

 271. Maja

  Hejsa! Jeg er lige startet på suppekuren, og syns den er rigtig god!:).
  Men tænkte på, om man måtte spise bær?. Fordi har så meget lyst til slik.. at bær er min eneste udgang!:(.
  Og jeg er ogs helt vildt afhængig af cola, ved du hvad jeg kan gøre mod det?. Altså hvad kan jeg drikke istedet for cola?.
  på forhånd tak!:)

  • Lise

   Hej Maja
   Spis mandler i stedte for bær. Bær indeholder meget sukker – mandler er sprængfyldt med gode ting inkl. de sundeste fedtstoffer, du kan tænke dig. Med hensyn til Cola: Brug lige 10 minutter på at læse denne inkl. kommentarerne: Cola afhængig

 272. Trine

  Jeg vil bestemt IKKE anbefale denne kur. Jeg fulgte den til punkt og prikke og løb oveni. Tabte mig kun knap 1 kg, og måtte stoppe 2 dage før kuren var slut, fordi min krop simpelthen brød sammen. Jeg rystede over hele kroppen og var rigtig svimmel, svedte som en gal indtil jeg 5 minutter senere frøs helt tosset. Jeg var ikke overvægtig fra start (171 cm høj, 66 kg), men trængte til at smide en 5 kg i en fart og komme af med “sommerferie-vægten.” Om det kan være derfor jeg reagerede så kraftigt, skal jeg ikke kunne sige, men for mig var det bestemt ingen succes!

  • Lise

   Hej Trine
   Det var da trist, at du reagerede sådan på kuren. Men ligefrem ikke at anbefale den, fordi du som en ud af mange hundrede ikke kan tåle den? Noget helt andet: 66 kilo og 171 centimeter… Hvad lavede du på den kur?

 273. karina

  er der nogle som er erfarende med kalorier som ca vil kunne sige hvor mange kalorier der er i 100 g suppe?? 🙂 ville være rigtig dejligt, tak!

 274. Tania B

  Sikke mange kommentarer der er – både hjælpsomme, og nogle gentagelser. Men altså, jeg vil starte på kuren fra søndag, og jeg håber virkelig på nogle synlige resultater.
  Lise: jeg synes det er helt fantastisk, at du tager dig tid til at svare på alle indslagene. Rigtig stor beundring herfra! 🙂

   • Tania B

    Hjælp!! Nu er jeg nået til 4. dagen og har fulgt kuren til punkt og prikke! , men der er intet røget af 🙁 .. Hvad kan der være jeg gør forkert?

    • Lise

     Hej Tania
     Hvis du har fulgt kuren til punkt og prikke, kan det skyldes, at din forbrænding er gået mere eller mindre i stå. Før kuren – spiste du da mindst tre måltider dagligt?
     Og har du målt din livvidde før kuren og nu?

     • Tania B

      Jeg har aldrig været god til at spise 3 gange om dagen, men de sidste 2 måneder har jeg gjort det. Jeg har haft spiseforstyrrelser før, så hele emnet med mad er svært for mig at håndtere. Jeps, jeg har taget mål over hele kroppen, og skal måle dem igen på mandag. Så må jeg se om der er røget noget der.

 275. anonym

  Nu ved jeg ikke om der er blevet spurgt flere gange om dette, men kan ikke finde det nogen steder :

  Opskriften er den til hele ugen, eller er det nødvendigt at lave dobbelt op? (Det er kun til mig selv)

  • Lise

   Jo – det er der spurgt om en 15-20 gange. Svaret er, at det afhænger af, hvor meget suppe du spiser hver dag.

 276. karina

  hej
  kunne rigtig godt tænke mig at vide hvor mange kcal der er pr. 100 gram suppe?? 🙂 tæller nemlig kalorier så ved ikke hvad jeg skal skrive på når jeg spiser det 🙂

   • karina

    hm okay 🙂
    men eftersom suppen næsten kun består af grøntsager og vand forbrænder man så ikke flere kalorier end man får??

     • Karina

      Så man kan godt sige at der ingen kalorier er i? 🙂

     • Lise

      Alt undtagen vand giver dig kalorier, så nej det kan man ikke sige.

     • karina

      men er der nogle som er erfarende med kalorier som kan fortælle hvor mange der ca er i?? 🙂 ville blive rigtig glad for at vide.

      og mange tak for dine svar lise 🙂

  • Tanja

   Hejsa Karina.
   Jeg vil til at begynde på den i morgen.. jeg har fundet den på alletiders kogebog, og derinde står der 22 kcal per 100 gr…. så det er ihvertfald det jeg går ud fra.. den er med hvidkål, løg, grøn peber og selleri…

 277. Gitte Jensen

  Hej Lise

  Vil bare sige jeg synes det er fantastisk du har lavet denne side og besvarer alle disse spørgsmål. Jeg nåede ned til maj måneds svar før jeg læste om cola light, men er da rigtig glad for jeg gav mig tid til at læse spørgsmålene så du ikke skulle svare endnu en gang på det samme :o)

  Tusind tak fordi du har overskud til at svare og hjælpe alle os der vejer lidt for meget… Jeg starter helt klart på kuren i løbet af ugen :o)

  Mvh Gitte

  • Lise

   Tak for din søde hilsen! Den slags gør det hele værd 🙂

 278. Silje Kristensen

  Heej Lise 🙂

  – Overvejer at starte på kuren imorgen & i den forbindelse har jeg li et par spørgsmål 🙂

  – Ønsker vægttab efter fødsels af min dejlige datter d. 1 juni 2011, da jeg ikk har tabt noget udover vægten af min datter moderkage, vand osv. mangler stadig 10-13 kg..

  Men i den forbindelse vil jeg gerne høre om du ved om kuren har nogen betydning for min mælke produktion, da jeg ammer ?

  Venlig hilsen Silje

  • Lise

   Du skal absolut ikke på denne kur, mens du ammer! Og heller ikke nogen anden kur, der ikke er foreskrevet af din læge.

 279. Rikke Strandberg

  Hej Lise..
  Jeg tænkte på om man kunne stoppe efter 3-4 dage da jeg ikke behøver tabe mig mere
  Hilsen Rikke 🙂

 280. cleo

  Hej Lise

  Har været i superbest, føtex og netto og kan simpelthen ikke finde kinesisk tomatsuppe nogen steder. Har du en ide om hvor man kan købe det?

  skal man bruge bouillon og fond? hvis ja hvor kan man så købe oscars?

  Ha’ en fortsat goddag

  • Lise

   Hej Cleo

   Du kan prøve at ringe til Oscar og høre dem ad, hvor nærmeste butik med deres produkter er: Klik her

   Det samme kan du med Knorr, der laver tomatsuppen: Kontaktside

 281. karina

  hej 🙂
  nogen der kan sige hvor mange kcal der er pr. 100 gram suppe?? 🙂

 282. Sofie

  Hej,
  Jeg er i dag begyndt på suppekuren og havde lige et spørgsmål til de dage, hvor man godt må spise oksekød. Jeg er vegetar, hvad må jeg så spise istedet for? Håber i kan hjælpe mig med det 🙂

 283. Lise Lotte

  Hej Lise

  Jeg er en “lidt stor pige” som skal tabe mig 25 kg, jeg startede på suppekuren i går og syntes den smager fint.
  Men mit spørgsmål er hvor længe må man være på denne kur??
  jeg havde en ide om at være på kur skiftevis 1 uge på suppekur og derefter en uge med alm. men fornuftigt mad og så forfra til jeg ligner en nymfe. ville det være ok for systemet.
  Jeg har lidt ondt i hovedet, men jeg har før været på en udrensningskur hvor det var oplyst at der kunne forekomme hovedpine i de første dage, så mon ikke det er ok.

  Hilsen Lise Lotte

  • Lise

   Hej Lise Lotte

   Min anbefaling er, at du ikke er på suppekuren mere end en uge af gangen – og holder mindst en uges pause mellem hver omgang. Sørg for at undgå hvidt brød (helst alt brød) og sukker, mens du er på den “fornuftige uge”.

   • Lise Lotte

    Hej Lise

    Tak for dit hurtige svar.
    Jeg skriver tilbage og fortæller hvordan det går.

    Hilsen Lise Lotte

 284. Jacqui

  Hej Lise,

  mange tak for opskriften hér! Min mor anbefalede mig kuren og vi googlede os frem til dig. Jeg har drukket wulong tea morgen og aften samt mindst halvanden liter vand per dag. På 3. dag har jeg tabt 5KG!! 😉 Så uanset hvor svært det kan være at komme igennem dagene med kun grøntsager, (jeg juicer nogle af mine frugter), er dette store vægttab en kæmpe motivation og overskygger de negative sider… Tak igen.

 285. sia

  Nå efter at have læst alle kommentarerne har jeg besluttet mig at prøve, om ikke andet så for at få renset lidt ud:)
  Startvægt: 72,8, Højde: 178

  Held og lykke til jer andre og tak for opskifterne!

 286. Linda

  Wow, kan godt forstå du bliver irrteret over alle de spørgsmål som man kan læse sig frem til ved at læse det du har skrevet i kuren…
  Nu håber jeg ikke du synes mit er lige så dumt… Jeg skal på 5. dagen i morgen spise 3-400 gr. oksekød. Så er det jeg tænker, er det hakket oksekød? (for der er vel en masse fedt i) Eller har du foreslag til hvad det kan være for noget slags oksekød?

  • Lise

   Hej Linda

   Jeg er ked af, hvis jeg virker alt for irriteret 🙁 Men det samme spørgsmål 20 gange – og jeg gør det her gratis…

   Det kan godt være hakket oksekød, men så skal det være magert. Jeg vil anbefale dig en bøf, og det kan såmænd være en hvilken som helst udskæring (så der er plads til forkælelse).

 287. FrejaJ

  Har et godt tip til 4 dagen, hvor der må indtages bananer og skummet mælk.

  1 banan blendes med 2,5 dl skummetmælk. Dette varmes op og tilsættes et espresso shot.
  Dette er virkelig en velsmagende og mættende drik, der samtiddig tilfredsstiller den søde tand.

  Velbekommen

 288. Kamilla

  Der står ikke noget om morgenmad ? Skal man så også bare spise suppe til morgen mad ?

 289. FrejaJ

  Kære Lise.

  De omtalte grønne bønner, der skal i suppen. Er det haricot vertes eller er det grønne bønner a la bælgfrugter , du mener?

 290. Susan

  Hej.
  Skal det partout være grønne peberfrugter. Kan man ikke bruge de røde eller gule. Hilsen Susan

  • Lise

   Jeg vil tro, du kan bruge både gule og røde peberfrugter i stedet.

   • Susan

    Hej Lise,
    Det lyder godt. Lige et spørgsmål mere. Må man tilsætte salt til suppen?
    Er lige begyndt kure i dag. Suppen er virkelig god. Men den kunne godt bruge lidt ekstra salt.

 291. FrejaJ

  Dette er jo en fantastisk kickstarter kur. Elsker suppen og synes den mætter helt fantastisk godt. Er på 2 dagen nu og glæder mig til at gennemføre de kun 7 dage. Eneste ulempe er at min mave reagerer ret voldsomt på suppen og er fuldstændig udspilet. Men det er jo hvad man må tage med. Den skal nok lige vænne sig til suppen.
  Igår 1. dag indtog jeg 6 portioner suppe. Kunne ikke få noget frugt ned pga. mavens brok. Idag 2. dag glæder jeg mig til den bagte kartofel som jeg har tænkt mig at spise med en hjemmelavet aubergine pure med hvidløg og så suppe til aftensmad. Held og lykke til alle jer andre som er på kuren 🙂

 292. Minna

  Hej Lise, jeg har glemt den kinisiske suppe, vil det sige kuren ingen effekt har? 🙂

  • Lise

   Hej Minna

   Det kan jeg ikke svare dig på, for jeg har aldrig testet den uden den kinesiske suppe. Men prøv og lad os høre, hvordan det går?

   • Minna

    Ja, det håber jeg virkelig ikke det har 🙂
    Er der noget specialt i den suppe da?
    Og tak for det hurtige svar.

    • Minna

     Kan man bruge ganske alm tomat suppe, kan ikke finde kinesisk eller lipton nogen steder 😮

     • Lise

      Det vil jeg tro, Minna. Bare sørg for at købe den med mindst indhold af sukker.

  • Lise

   Hej Anne

   Se her:

   Dag 4:
   Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag. Spis suppe mindst én gang i løbet af dagen. Hvis man indtil denne dag har fulgt kuren til punkt og prikke vil man have tabt 2,5 – 3,5 kg.

   Dag 5:
   Endelig! På denne dag må der indtages så meget som op til 3 – 400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater. Der skal drikkes ca. 2 liter vand og suppen skal spises mindst én gang på denne dag.

   Dag 4 må du spise bananer – og det er jo en frugt. Men ingen grøntsager.

   Dag 5 må du spise en dåse eller 6 tomater – men ingen frugt.

   Det er egentlig blot, som det står beskrevet i kuren 🙂

 293. Tina

  Hej Lise
  Sidder her og læser om kuren. Tænker 5 kg på en uge lyder rigtig godt. Samtidigt sige min sunde fornuft mig at det måske ikke er den rette måde at tabe sig på. Hvad har du af baggrund for at anbefale sådan en kur?
  VH Tina

  • Lise

   Hej Tina

   Prøv at læse hele første afsnit – jeg anbefaler såmænd ikke en hel masse. Konstaterer blot, at den virker for de fleste. Min baggrund er bl.a. efterhånden 20 års erfaring som terapeut med bl.a. ernæring.

 294. Maria

  Hej Lise 🙂
  Blot et par enkelte spørgsmål. Når du skriver fedtforbrændning er det så ud fra en fedt% måling? Mig bekendt taber man nemlig bare en masse væske. Og kan man holde sig udelukkende til suppen hvis diciplinen er der, eller spiller diverse kulhydrater/proteiner i form af frugt og kød en væsentlig rolle i kuren? 🙂
  Hilsen den undrende/nysgerrige.

  • Lise

   Jeg antager, det er ud fra en fedtprocentmåling. Det er jo ikke mig, der kan tage æren for kuren, så jeg kan kun svare præcist på det, jeg ved med sikkerhed.

   Kuren virker bedst, hvis den følges – ligesom et franskbrød bliver bedst, hvis du benytter de ingredienser, der skal til. Det gælder også det foreslåede indtag af kulhydrat og protein.

 295. Jesper

  Hej Lise.

  Jeg sidder lidt og overvejer at starte på kuren i morgen (har købt ind).
  Men jeg har en lille fest planlagt på onsdag, i forbindelse med skole afslutning. Så her vil der uden tvivl blive indtaget en del alkohol!

  Så mit spørgsmål går i al sin enkelthed på hvordan en enkelt aftens indtagen af alkohol vil komme til at påvirke kuren.?
  Vil det betyde at jeg slet ikke taber noget i perioden eller er det kun en dags vægttab jeg går glip af.?

  Mvh.

  Jesper

  • Lise

   Hej Jesper
   Det kan jeg ikke vide, for jeg har aldrig testet kuren, hvor jeg på tredjedagen har indtaget præcist den mængde alkohol, du agter at indtage på onsdag 😉 Men det vil selvfølgelig påvirke kuren. Fortæl os om det efter, du har gennemført kuren.

  • Lise

   Jeg tjekker lige i beskrivelsen af kuren – øjeblik.

   ….
   ….
   ….
   Nej – tørrede frugter er ikke med i beskrivelsen. Og de indeholder også en hulens bunke sukker, så prøv at undvære dem under kuren.

 296. ZBE

  Hej,
  jeg er nu begyndt på kurens tredje dag og har fulgt den til punkt og prikke. Jeg ville for sjov lige stille mig op på vægten i morges, men her ser jeg så at jeg har taget ½ kilo på!
  Kan dette virkelig være rigtigt, når jeg ifølge planen, i morgen tidlig skal have tabt mellem 2,5 og 3,5 kilo?

  • Lise

   Hej ZBE
   Hvis din badevægt siger det, er det jo rigtigt. Der har været nogle få andre her i kommentarerne, der har oplevet det samme, men så er vægttabet kommet lidt senere.

   Kommer du på toilettet?

   • ZBE

    Hej Lise,
    Kan det have noget at gøre med, at det er de sidste 5 kg, jeg mangler at tabe? De er jo oftest lidt sværere at komme af med.
    Jeg kommer på toilettet som normalt.

    • Lise

     Det kan det sikkert godt. Hold ud et par dage endnu og se, om det ikke ændrer sig 😉

 297. Anonym

  Hej! Jeg er 15 snart 16 år. Jeg har været på kuren en gang og starter snart igen. Jeg kan hører at i synes det er en dårlig ide at starte på en kur i så ung en alder, men jeg synes alså ikke der skete noget da jeg gjorde det? alså udover at jeg tabte mig. 🙂

 298. akp

  Hej Lise
  Har været siden med spørgsmål igennem, og håber ikke du skal gentage dig selv igen igen igen 🙂
  Jeg træner til 1/2 marathon, løbet skal afvikles om 2 mdr.
  Jeg har virkelig svært ved at tabe mig, selvom jeg træner ekstremt meget. Vægt 73 kg. højde 166 cm – ja det skyldes jeg er lidt for glad for mad, spiser ellers sundt, men ofte lidt for meget.
  Dagligt har jeg enten løbe- eller cykeltærning suppleret med styrketræning 3 dag om ugen.
  Mit spørgsmål går på om kuren giver næring nok til at fortsætte træningen og stadig kunne presse mig selv maksimalt og flytte formen? Det lyder jo fantastiks med alle folks flotte vægttabsresultater, og kunne bestemt godt bruge at være 5 kg. lettere i forhold til mit løb 🙂

  • Lise

   Hejsa

   Jeg tvivler på, at du kan træne maraton på kuren, men du kan jo prøve. Det er jo nemt at springe fra eller udvide med lidt ekstra, hvis du mangler energien. Lad os høre, hvad du finder du!

   • jh

    hvad ekstra må man spise, hvis man mangler energi? rugbrød, havregrød?

    • Lise

     Hvis du vil have maksimale resultater: Hold dig til det, der er beskrevet i kuren. Men kan du ikke undvære: Mandler er gode at spise.

 299. Tasha

  Nu går jeg igang! Min mor har været på kuren flere gange med super resultater. Jeg 22 år, er 168 høj og vejer 73 kg. Efter jeg blev gravid som 18 årig tog jeg godt 30 kg på :S Jeg har idag smidt godt 8 kg over en årække uden at gøre noget. Vil meget gerne ned omkring 55-60kg

  Nu prøver jeg, og skal nok lige give resultaterne 😉

  • Tasha

   Åh ja. Det skal lige siges at jeg er flyttet til Kina. Jeg har lavet 10 liter suppe til den nette pris af 40 danske kroner 😀 Grøntsager er billige herude 😉

 300. Mette

  Hej Lise 😉

  Jeg er en pige på 15 år, 167 høj og som vejer 55 kg. Jeg er som regel en glad og frisk person, men det nedgør indimellem min selvtillid, når jeg stiller mig på vægten og ser tallet. Derfor besluttede jeg mig for at tabe mig nogle kilo, og mit mål er at nå de 50-52 kg.
  Men mit spørgsmål er – tror du at denne kur vil virke for en pige på min alder, med min højde og vægt? Ville gerne nå at tabe mig bare et enkelt kilo inden sommerferien begyndte, så jeg kunne føle mig lidt bedre tilpas i bikini’en. (:

  • Lise

   Hej Mette
   Jeg er ikke vild med at piger i din alder går på kuren – du er jo stadig i voksealderen. 167 og 55 kilo lyder nu altså bestemt ikke som om du vejer for meget. Vil du bare tabe et kilo til bikinien, er her, hvad du skal gøre i en uge:

   Undgå at spise brød – helt og aldeles
   Undgå sukker – og det vil sige også sodavand og alkohol af enhver art. Tjek sukkerindholdet i det, du spiser – jo mindre jo bedre
   Køb nogle mandler og spis en lille håndfuld om formiddagen og igen om eftermiddagen. De sætter gang i din forbrænding, gør dig mæt og indeholder en masse gode fedtstoffer, der faktisk hjælper dig til at tabe dig.
   Motioner en halv time hver dag.

   Hvis du ikke har tabt mindst et kilo på en uge med de råd, må du kalde mig Mads (men du skal følge rådene 100%).

  • Tasha

   Hej Mette

   Jeg synes det er synd og skam at du i din alder af 15 år gerne vil tabe dig, når din vægt siger 55 kg. Af en pige på 167 er 55kg slet ikke i nærheden af det der svarer til for meget. Nok nærmere en meget lille smule undervægtig.

   Du skal ikke tænke på din vægt, men hvordan din krop ser ud. Er der nogle områder du er utilfreds med, synes jeg du skal fokusere på disse. Træning og sund kost er vejen frem. Du skal slet ikke bekymre dig om slankekure endnu. Du udvikler dig stadig, og det vil du gøre i flere år endnu. Er du som mig, 22 år, og lidt mere polstret end du plejer at være, kan du begynde at overveje det. Du skal ikke tage energien fra en udviklende krop. Det er en rigtig skidt ting.

   Håber det har givet lidt stof til eftertanke, og så lad vær med at tænke kilo, men om du er tilfreds. 😉

   • Tasha

    Omkring træning og opstramning af de områder du føler for, skal du ikke bekymre dig, hvis din vægt går lidt op. Det er udelukkende tegn på, at du får mere muskelmasse. Muskler vejer mere end fedt, så det er ingen skade til 😉

    Men ja. Undgå så vidt muligt for mange kulhydrater. FÅ masser af protein i stedet. Det giver lidt ekstra på mullerne istedet for brød, ris, pasta, kartofler, som giver lidt på maven 😉

 301. Lone

  Hej,
  Jeg er lige startet på 7-dages kuren her i dag, og glæder mig både til den udrensende effekt samt vægttabet.

  Mht vægttabet, vil jeg lige høre om der er nogen der har målt cm efter 7 dage?

  En ting er vel om man har tabt eks. 5 kg men at det meste er væske og tarmindhold.
  En anden ting er om det rent faktisk er fedt der kan nå at ‘smelte af’ på så kort tid?
  Jeg har målt mig på overarme, lår, talje, hofte og bryst her til morgen og har tænkt mig at måle igen når ugen er omme

  hilsner
  lone

  • Lone

   For dem som er interesseret i mit resultat efter 7 dage:

   Kuren er forløbet ok, uden at jeg er nået til kvalmegrænsen af suppen.Den er meget nem at følge, da det ikke er ‘besværlige’ fødevarer man skal finde eller købe.
   Eneste ting som jeg har ‘snydt’ lidt med, er at jeg hver dag har drukket lidt mælk i min kaffe, og på 4 dagen tog jeg et lille stykke fedtfattig oksetyksteg, fordi jeg virkelig savnede kød.

   START: SLUT:
   vægt: 72,5 kg 70,2
   overarme: 31,5 cm 31 cm
   bryst: 100 cm 96,5 cm
   talje: 82 cm 79,5 cm
   Topmave: 96,5 cm 94 cm
   hofter: 105 cm 102 cm
   lår: 61 cm 60 cm

   Jeg er 174 cm høj.

   Så lidt resultat er der da, på det rent vægt/mål mæssige – selv om det ikke er i den størrelsesorden, der bliver skrevet om andre steder.
   Det positive er, at jeg har det rigtig godt i kroppen, har vænnet mig til ikke at skulle være ‘falde-om-på-sofaen’ mæt for at føle mig godt tilpas, og så er min sukkertrang fuldstændig væk.
   Blodsukkeret har været langt mere stabilt end det plejer.

   Konklusion: den fungerer rigtig godt som udrensningskur og en måde at nulstille et ‘mishandlet’ fordøjelsessystem på. Dejligt med lidt vægttab (og havde naturligvis drømt om noget mere), men regner med at der nok kommer min. 1 kg. på når jeg nu begynder at spise almindeligt sundt ;o)

   Held og lykke til andre!

   Bedste hilsner
   Lone

 302. Christina

  Hej(-:
  jeg vil rigtigt gerne starte på kuren, men hvilken en af supperne skal jeg vælge, hvilken er bedst? 🙂
  Og er der noget man kan erstatte grønne bønner og grøn peberfrugt med? 🙂
  Mvh Christina.

  • Lise

   Vælg den af supperne, der tiltaler dig mest. Jeg ved ikke, om du kan erstatte ingredienserne og stadig få det samme ud af kuren. Det er lidt ligesom at ville ersatte to af ingredienserne i en opskrift på franskbrød – du får sikkert et brød ud af det, men om det bliver et franskbrød…?

   • Christina

    Hehe, du har ganske ret :).
    Men jeg tænkte på, hvor meget suppe bliver der ud af den første opskrift, den med taboscoen? 🙂 Og hvor mange liter bruges der ca på en uge? 🙂

    • Lise

     Jeg mener, der bliver omkring 1,5 liter. Hvor meget der bruges på en uge? Afhænger jo en hel del af, hvor meget du spiser hver dag 😉

 303. Peter den store

  Jeg vil gerne på kuren.. eller vil og vil.. Men hvad med kaffe ? Jeg håber meget at man må drikke spandevis med kaffe.. Ellers glem det..

  • Lise

   Drik du bare din kaffe så længe du også sørger for at drikke masser af vand.

 304. Sh

  Hej… idag er den. 4 dag jeg er på kuren og i følge min vægt har jeg slet ikke tabt mig :((( jeg har følt kuren til punkt og prik… kender du andre der har prøvet det???

    • Helle

     Hej
     Jeg er også på 4.dag og har heller ikke tabt mig, så jo der er flere. Det passer jo ikke, at du ikke har hørt om folk der ikke har tabt sig for hvis man læser nogle af de tidligere indlæg, er der altså nogle, der siger det samme. Men når det er sagt vil jeg give det en chance og håbe at der sker noget senere på ugen:)

     • Lise

      Av ja – jeg burde jo have husket det mellem de 1.281 kommentarer, der er til denne kur. Slemme mig at jeg sådan lyver.

 305. Susanne

  Hej

  Jeg vil helst ikke spise koed – da slet ikke oksekoed. Kan jeg evt spise fisk i sedet for?
  Da jeg bor i Tanzania er det ikke muligt at koebe fedtfattige produkter – er det noedvendigt med al den suppe ? Kan jeg ikke bare bruge alm boullion terninger, men ikke saa mange af dem ?
  Paa forhaand tak.

  Susanne

  • Lise

   Hej Susanne

   Du kan jo prøve med fisk og terninger i stedet. Jeg vil da tro, det kan virke.

 306. Gitte

  Så ramte jeg muren! 2½ uge på kuren. Tæt på 30 liter suppe indtaget og nogle kilo er der da røget! Jeg synes suppen er velsmagende meeen lige nu får jeg kvalme bare ved tanken om lugten af den! Er der nogen som kan komme med gode råd til hvordag jeg kommer igang igen? Jeg vil jo rigtig gerne fortsætte..

 307. Matilde Fjordside

  Hej Lise.

  jeg skal i gang med denne kur, men jeg er ikke så god til grønne bønner eller selleri. Kan man erstatte det med noget andet?

  • Lise

   Det kan du sikkert, men det ændret selvfølgelig på effekten af kuren.

 308. Amalie

  Hej hvordan spiser man oksekødet stegt eller hvad.. Tak

  • Lise

   Hej Amalie

   Ja stegt. Eller kogt. Eller råt hvis du er til den slags 😉

 309. Tanja

  Hej Lise.

  Hvor er det bare fantastisk at der findes mennesker som dig der gider viderebringe noget så fantastisk som denne kur. Hatten af for din store tålmodighed med alle de spørgsmål.
  Jeg har selvfølgelig også et til dig 🙂
  Jeg er nu på 2. dag og er utrolig oppustet, ikke noget jeg ikke kan holde selvom det er træls, men har gået og tænkt på om der vil ske noget ved at spise noget husk eller bare hørfrø? Har hørt det er super godt til oppustethed, men vil ikke ødelægge kuren ved det?

  Mange hilsner fra mig 🙂

  • Lise

   Hej Tanja

   Tak :-). Jeg tror ikke, der er noget forgjort ved at spise lidt husk eller hørfrø.

 310. Rasmus

  Hej Lise.. Jeg kan ikke tåle bananer, er der en erstatning for det? og bønner er også et problem? Jeg har gået alle spørgsmålene igennem og kan ikke se det er stillet før..

  • Lise

   Hej Rasmus

   Bønnerne har jeg ikke noget bud på at erstatte, men bananerne kan du erstatte med en avocado eller to.

 311. Kia

  Hej. Jeg er nu færdig med min første dag, men har til min store overraskelse opdaget at jeg har glemt at putte løg i suppen??? Betyder det meget? Og kan jeg i så fald putte rå løg i? Har lavet suppe til 3 dage allerede nemlig…

  • Lise

   Du laver den bare rigtigt næste gang. Løgene har en effekt, men det går nok en omgang uden.

   • Kia

    Har et spørgsmål mere. Jeg er nu på 4.dag og er meget oppustet, hvilket jeg også stort set har været alke de andre dage. Er det normalt? Hilsen kia

    • Lise

     Nogle kan godt opleve den oppustethed – andre oplever det ikke. Hvis du føler dig utilpas oppustet, bør du stoppe med kuren.

 312. Katrine

  Nå idag starter jeg på suppekuren, sidste gang jeg var på den tabte jeg 9 kilo på en uge.

 313. Karina

  Hej Lise.

  Helt kanon du gider at bruge tid og kræfter på projetk suppekur 🙂 Tager jeg sku hatten af for. Et stort skulder klap til dig.,.,.,. 🙂
  Nå men jeg er i dag på min dag 4 og har fuldt kuren til punkt og prikke og det virker bare helt kanon min vægt siger – 2,6 kg. så fantastisk.

 314. LOUISE SØRENSEN

  Hej lise.

  Har besluttet mig for at prøve kuren, da jeg trænger til at komme af med små 15 kg efter min graviditet.
  Har lige et spørgsmål ang. en dåse oksekødsfond (suppe)???
  Kender det ikke…?

  mvh louise

  • Lise

   Hej Louise
   Den kan du købe i de fleste supermarkedet, og så kommer du jo til at kende den 🙂

 315. annabeth

  Lige et “anderledes ” spørgsmål – Er tang en grøntsag og er den “lovlig ?

 316. hottentotten

  Hej Lise
  Jeg bliver nødt til at bede om hjælp mht usødet juice…Hvad skal der stå nøjagtigt på juicen..og hvad er der specielt ved tranebær-juice??? Har du nogle erfaringer med smoothies til morgenmad…selvfølgelig jvf. hvad man på dagen må spise og drikke???Jeg er på 3. dagen og det går forrygende…Kh Heidi

  • Lise

   Der skal blot stå, at der ikke er tilsat sukker. Som oftest står der “friskpresset”. Men det SKAL fremgå, hvis der er tilsat sukker. Tranebærjuice er godt, fordi det er sprængfyldt med antioxidanter – og så er det godt for dine nyrer og urinveje som en ekstra bonus. Nej – ingen erfaring med at lave smoothies baseret på kuren. Men så længe du holder dig til, hvad du må spise, bør det ikke være noget problem.

   • hottentotten

    tusi tak.. Jeg giver det et forsøg med smoothies imorgen…og tranebærjuice 😉
    Jeg har blandet de 2 opskrifter lidt her anden gang jeg har tilberedt og den er pænt spicy men smager forrygende især blendet… Et spørgsmål mere…Hvidløg?? Er det oki at tilføje?? Tak igen for din tid du bruger på det her..

    • Lise

     Hvidløg kan du bare tilføje, som du vil. Det er med til at øge din forbrænding og er samtidig et naturligt antibiotikum.

 317. betina

  hej

  super kur.. har prøvet den flere gange, når jeg føler vægten går i stå selvom jeg spiser sundt osv, så giver den lige et lille skub og så kommer man igang igen.. 😉 har os brugt den sammen med min normal kost…. alle i min familie er vilde med den… 😉 😉 😉

 318. Anita

  Hej lise. På næstsidste dag hvad menes med grøntblaede grøntsager?

  Rød peber, blomkål og agurk og tomat. Må man spise det.

  Hilsen julie

  • Lise

   Grønbladede grøntsager er f.eks. spinat, salat, kål osv – altså grøntsager hvor du spiser de grønne blade.

 319. Lise

  Kære alle

  Jeg besvarer de samme spørgsmål gang på gang. Vær søde at læse vejledningen til kuren. Hvis I ændrer på opskriften, ændrer I også på resultatet.

  Jeg bruger ufattelig meget tid på at besvare de samme spørgsmål igen og igen, og da jeg ikke har anden indtægt fra denne side end når I klikker på annoncerne, kan jeg ikke forsvare det.

  Jeg besvarer gerne spørgsmål – men søg nu lidt efter svarene i søgefeltet øverst til højre først. Og læs vejledningen. Tusind tak 🙂

 320. camilla

  Heii
  Jeg er lidt i tvivl om den 4. dag.. Må der gerne indtages andre frugter i løbet af dagen eller må man kun indtage de 3 bananer?

  Hilsen Camilla

  • Lise

   Jeg forstår ikke al den tvivl. På 4. dagen spiser du suppe, 3 bananaer og drikker skummetmælk. Ikke frugter eller andet.

 321. Mette

  Hej! Jeg er nu på 3. dag med kuren. Jeg ville høre om man på 4. og 5. dag også gerne mås spise grønsager og frugt? Eller skal man kun holde sige til henholdsvis banana, mælk og supper og kød, tomat og supper?

  • Lise

   Hej Mette

   For det bedste resultat skal du holde dig til kuren.

  • Lise

   Hej Birgitte

   Nu fremgår det ikke, om du er på suppekuren? Men hvis du er: Nej – det er ikke normalt. Har du ondt i maven?

   • Birgitte

    jeg er på suppekuren,og nej jeg har ikke ondt i maven,havde lidt mavekneb igår,Og her til morgen har jeg taget 1 kg på,selvom jeg følger kuren til punkt og prikke.

    • Lise

     Det lyder specielt, Birgitte. Jeg vil anbefale, at du standser kuren så. Der må være noget andet i vejen med dig, når du ligefrem tager på.

 322. Trine

  Har ikke prøvet din kur endnu, men har læst en masse kommentar på din blog.
  Hatten af for din tid du bruger på dette..

 323. Fede

  Hej Jeg Er Elleve År, Men Må Jeg Gerne Gå På Denne Her Kur Lise? Ö

   • Fede

    oksy, kan måske anbefale nogle kure som jeg godt kan bruge? ;D

    • Lise

     Ja: Spis mindre. Undgå hvidt brød, undgå sukker (og dermed også slik og sodavand). Spis masser af grøntsager – og ikke alt for meget frugt. Undgå pasta, ris og kartofler – du kan dog spise lidt grov pasta. Drik rigeligt med vand og motioner mindst en halv time dagligt.

 324. andreas

  hej.

  jeg er en dreng på 16 år, (184 cm). jeg vejer 97 kg, og vl meget gerne tabe mig til jeg skal på ferie. men nu er min situation sådan, at jeg selvfølgelig bor hjemme og jeg kan nok ikke bestemme hvad vi skal spise. min selvtillid er helt i bund,og jeg er genert og kan ikke lide at vise mig, og jeg kan ikke få sagt til mne forældre jeg gerne vil tabe mig så har du et forslag til, hvordan jeg kommer ud af det, og muligvis få indført det med suppen

  hilsen Andreas

  • Lise

   Hej Andreas
   Ja – vis dine forældre, hvad du har skrevet her. Hvis det rører dem halvt så meget, som det rører mig, er du godt på vej!

 325. Birgitte

  Super suppe,har her på 3 dagen tabt 2 kg.
  Er det forbudt at ryge også..

  Mvh Birgitte

 326. hottentotten

  Hej Lise.
  Skal det være grønne peber eller er det oki at bruge rød peber. Jeg starter op imorgen og glæder mig.. 😉

 327. Amanda

  Hej Lise

  jeg tænkte på om man efter de 7 dage, ikke bare vil tage det på igen???

  • Lise

   Hvis du ikke ændrer de kostvaner, der har fået dg til at veje for meget: Jo – hvert et gram.

 328. JulieAM

  Hej Lise.
  Jeg tænkte på:

  1) må man på 3 dagen må spise en bagekartoffel med smør? der står nemlig ikke at det er forbudt?

  2) Jeg spiser suppen 2 gange dagligt, det er okay ikke?

  3) jeg er nu på 3 dagen, og jeg må spiste frugt og grøntsager. er råkost med rosiner okay? eller er rosiner banlyst?

  Hilsen Julie

  • JulieAM

   gud nej, kiggede forkert på dagene 🙂
   der stod bagekartoffel forbudt. men imorgen, må man spise en der?

  • Lise

   Der står til hver dag, hvad der må spises og ikke spises for hver dag. For 3. dag: Derudover må man spise så mange frugter – undtagen bananer, spis lige så mange grøntsager som muligt men stadig ingen bønner og så videre.

   Altså ingen bagekartoffel med smør. Du må heller ikke spise en flødeskumskage, selvom der ikke står, det er forbudt.

   Hvis du kan blive mæt af at spise suppen 2 gange dagligt, er det fint. Men de fleste skal nu have det over flere gange på en dag.

   Rosiner i mindre mængder er OK.

 329. marianne

  Hej Lise.
  Jeg vil bare sige tak for denne dejlige suppe, hold da op hvor den smager dejligt. Jeg startede i går og jeg har på ingen måde følt mig dårlig eller sulten. Jeg spiser suppe 4-5 gange om dagen og den mætter meget godt. Jeg glæder mig til at se hvor mange kg. der forsvinder på denne dejlige kur.

 330. Birgitte

  Hej….

  Jeg glæder mig til at starte kuren,suppen koger lystigt i gryden…

  Hilsen Birgitte

 331. Anonym

  Hej
  jeg er en pige på 15 år og vejer 76 kg 156cm
  vil meget gerne tabe mig!!
  men kan disse to erstattes med noget andet?
  1 dåse oksekødsfond (suppe) og gerne så fedtfattig som muligt
  1 pk. kinesisk tomatsuppe (evt. pose med tomatsuppe fra Knorr) eller 1 pk. Lipton Soup mix (kylling & nudler)

  og hvor meget tror du jeg taber mig?

  KH. Anonym! på forhånd tak.

  • Lise

   En pige på 15 bør ikke gå på denne kur – mere er der ikke at sige faktisk. Spis sundt i stedet.

 332. Sandra

  Hej Lise.
  Idag er det min første dag på kuren og jeg er lidt i tvivl om man må spise en bagekartoffel med smør idag til aftensmad? For der står ikke at det er forbudt som på nogæe af de andre dage? Så må jeg spise en i dag?

  Ps. Har drukket kaffe med mælk og sødetabletter. Det skulle vist være ok? 🙂
  Hvad med light sodavand? Er det ok?

  Hilsen sandra

  Ps. der er noget galt med min com. Så kan ikke se de andre indlæg. Så undskylder hvis jeg spørger om noget der er blevet spurgt om.

  • Lise

   Hej Sandra

   Her er, hvad der står om dag 1:
   Den første dag, skal man spise al den suppe man overhovedet kan. Derudover må man spise al den frugt, man overhovedet kan – undtagen bananer. Af drikkevarer må der drikkes usødet te, tranebærjuice eller vand.

   Det betyder, at du ikke skal spise kartoffel. Og at du ikke skal drikke sodavand. En enkelt kop kaffe uden sødemiddel og mælk går nok an.

   • Sandra

    Jeg mente nu også i det hele taget imens man er på kuren, om pepsi max og cola light gjorde en forskel?

    Tror du der gør stor forskel hvis man har drukket kaffe med mælk?

    • Lise

     Nej det tror jeg ikke. Men jo bedre du overholder kurens anvisninger jo mere effektiv er den. Sådan er det jo med den slags 😉

 333. Sanne

  Hej Lise..
  Jeg skal til at prøve kuren her, men er lidt i tvivl om hvordan træning påvirker den.. Jeg træner generelt 4 -5 gange om ugen på hold i fitness center.. kan jeg blive ved med det under kuren, skal jeg bare skrue lidt ned for træningen eller helt stoppe den uge kuren virker? Grunden til at jeg spørger, er fordi jeg engang har hørt noget om at man helst ikk skal træne mens, da energi indtaget er så meget mindre end man måske er vant til.. men ved ikk om det bare er et dårligt rygte??

  Glæder mig super meget til at prøve den.. 🙂

  • Lise

   He Sanne

   Du kan prøve at træne, men du skal føle godt efter, hvordan du har det – og gå stille og roligt til den. Stop, hvis du bliver det mindste utilpas.