Træning og slankekur

posted in: Motion | 0

Træning giver energi og inden for de sidste mange år er træningsmiljøet vokset og blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Det stiller store krav til både træningsudstyr og vores kostvaner. Hos Bodystore.dk finder Nordens største udvalg inden for træningsudstyr og kosttilskud. De ved præcis hvad du vil have og sælger kun de bedste og mest gennemtestede produkter til dig.

Bodystore.dk har eksisteret siden 1996 og har altså stor viden og erfaring inden for salg af træningsudstyr og kampsport.  Dit udstyr er vigtigt, for hvis ikke det er i orden, så nedsætter du din træningsglæde og din træning bliver ineffektivt. Derfor har Bodystore.dk gjort det nemt for dig, at kunne samle dit indkøb ét sted.

Fra en træningsentusiast til anden

Du kan være sikker på hos Bodystore.dk, at du finder nøje udvalgte produkter. For hos teamet bag Bodystore.dk er nemlig selv vilde med træning og kampsport og har dyrket det i mange år, både i fritiden og på eliteniveau. De ved altså, at man ikke må gå ned på udstyr og det store sortiment er et synligt bevis på dette. Du finder de bedste mærker, som f.eks. Star Nutrition, Muscle Tech og SmartSupps.

Har du spørgsmål til produkterne eller brug for et godt råd i forhold til din træning eller kampsport, så kan du altid spørge Bodystore.dk, for de har alt den viden du har brug for. Du kan også læse med på deres blog eller modtage deres nyhedsbrev, hvor du også får gode råd og de nyeste trends inden for træning og kampsport.

Nordens største udvalg

På Bodystore.dk finder du Nordens største udvalg af træningsudstyr. Lige fra kosttilskud, træningstøj og udstyr, som gør din træning mere effektiv. Det får du endda til markedets bedste priser, for Bodystore.dk er en veletableret webshop, der har et stort marked i hele Norden og derfor kan de forhandle de bedste priser til dig, når der skal købes ind.

Selvom der er mange produkter, at vælge imellem, så har Bodystore.dk sørget for, at du nemt kan finde det du søger ved hjælp af menuen og søgefunktioner.

Er du til kampsport?

Så er du kommet til det rette sted, for der har nemlig været en stor udvikling inden for kampsport de senere år, hvor folk har fået øjnene op for, at det i højere grad handler om disciplin og teknik end det handler om vold. Har du overvejet at begynde til en kampsport, så kan du på Bodystore.dk finde en oversigt over hvor der findes klubber i Danmark. Derudover finder du selvfølgelig også at det tilbehør du skal bruge for, at kunne dyrke kampsport.

Mange fordele ved at handle hos Bodystore.dk

Udover det store udvalg og de gode priser, så får du oven i købet også fri fragt, hvis du bestiller for mere end 500 kr.  Skulle du ved en fejl have bestilt forkert, så får du gratis retur, så du kan ombytte dine varer.  Bodystore.dk er så sikre på deres priser, at de endda udsteder prisgaranti – Jeps, så du kan endda lige få matchet prisen, hvis du finder et identisk produkt et andet sted til en bedre pris. Du får også hurtig levering, som typisk er inden for 1-3 hverdage.

Produkterne er altid nøje udvalgt til dig og Bodystore.dk har lavet deres egen award, hvor de fremhæver produkterne ud fra kundernes anmeldelser af produkterne samt hvilke produkter, der bliver solgt flest af på Bodystore.dk. Her finder du altså, ud fra tidligere kunders anbefalinger, de bedste produkter, der er på Bodystore.dk for tiden.

Brug for flere fordele?

Når du er kunde hos Bodystore.dk og modtager deres nyhedsbrev, så får du adgang til en lang række andre fordele. Du får f.eks. adgang til bonusprodukter, som er produkter med særlige tilbud på KUN til dig, fordi du er medlem hos Bodystore.dk.

Derudover får du adgang til eksklusive tilbud, events inden for træning og kampsport samt konkurrencer. Det sker også, at der bliver udstedet rabatkoder til Bodystore.dk. Dem modtager du også med nyhedsbrevet, men du kan også finde aktuelle rabatkoder til Bodystore.dk hos Rabatbanditten.dk.

Nu skal du bare i gang med handle

Det er helt enkelt og nemt, at handle hos Bodystore.dk, hvis du bestiller online. Du kan selvfølgelig også besøge en af de to butikker, som er beliggende i Sverige. Her får du den gode service og kan prøve dit udstyr inden du beslutter dig.  Skulle Bodystore.dk ikke have lige det produkt du leder efter, så vil de gøre alt for, at skaffe det til dig.

 

Se alle dine fordele lige her:

  • Nordens største udvalg
  • De bedste priser på markedet (Og prismatch)
  • Altid hurtig levering
  • Den bedste rådgivning fra andre træningsentusiaster
  • Gode tilbud og rabatter, hvis du følger deres nyhedsbrev
  • Altid opdaterede produkter, der matcher tidens trends og udvikling inden for træning og kampsport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *