Anmeldelse af fantastisk bog

posted in: Uncategorized | 0

Jeg har netop færdiggjort læsningen af en ny bog, der er skrevet af en forfatter, der er ret ukendt indenfor det område, bogen handler om. Det er Thomas Rosenstand, der er en kendt forretningsmand og specialist i søgemaskiner, som netop har udgivet en bog om selvhjælp, coaching og det at få et bedre liv. Jeg indrømmer gerne, at jeg tænkte “åh nej endnu en bog om at coache sig selv”. Men jeg blev voldsomt overrasket.

Den bedste bog om at få et bedre liv jeg har læst

Hele bogen som hedder “Virkeligheden er klog” er så anderledes, at jeg faktisk ikke kan mindes at have læst noget lignende. Det er stærke sager, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem. Thomas Rosenstand skriver i et helt fantastisk levende sprog, der bare går lige under huden på læseren.

Jeg tog mig selv i flere gange at læse et afsnit både 2 og 3 gange. Ikke fordi jeg ikke forstod det, men fordi det var så godt. Jeg har jo beskæftiget mig med terapi og coaching i flere år selv, men jeg indrømmer, at jeg har lært utroligt meget ved at læse bogen. Der er blandt andet et kapitel om den indre bestyrelse som vi alle har i hovedet, der er helt genialt.

Faktisk er der kun én ting, jeg kan kritisere ved Virkeligheden er klog: At der ikke endnu er flere bøger fra Thomas Rosenstand om emnet. Jeg forstår ikke, hvor forfatteren har gemt sig med den viden, indsigt og ekstreme klarsyn, han har. Jeg ved, at han har udgivet en række fagbøger om markedsføring på nettet, men de er udenfor mit område.

Jeg håber, at det ikke er den sidste bog om livet fra hans side! Og når jeg anmelder den her, er det fordi, den indeholder en hel stribe af værktøjer, der kan bruges til at lægge sit liv om. Og det er jo også det, man gør i en slankekur og en ændring af livsstil og kost, ikke?

Bogen Virkeligheden er klog sælges kun på nettet på adressen www.virkelighedenerklog.dk, og den koster 260 kroner som almindelig bog og 215 kroner som e-bog. Jeg har selv købt den trykte bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *