Ny lille slankebog på vej

posted in: Slankekure | 0

Jeg har rigtig gode nyheder til dig! I løbet af første kvartal 2012 (senest) kommer der en lille slankebog i elektronisk format fra mig. Den vil du kunne købe her på nem-slankekur.dk, når den er parat. Slankebogen vil hjælpe dig til at atbe dig på en sund og effektiv måde – uden at du skal ødelægge fornøjelsen ved at spise.

Slankebog der faktisk virker

Du skal ikke belemres med at tælle kalorier eller andet kedeligt med min nye slankebog. Faktisk skal du blot lære nogle få og ganske enkle regler at kender – så er du på vej til at tabe dig. Og nej: Det er ikke en mirakelkur. Dit vægttab kommer stille og roligt, men til gengæld er det varigt, hvis du selv vil.

Motion? Ja – det er altid en god ting, men i min nye slankebog er det ikke en forudsætning for at tabe dig, at du dyrker motion.

Hvad med opskrifter på slankemad?

Selvfølgelig kommer der opskrifter med i bogen. Det er enkle og nemme opskrifter, og når du kender dem, kan du faktisk selv lave mange flere retter efter de principper, der er gældende.

Hvad er det for en slankekur?

Det er en slankekur baseret på personlige erfaringer med både mig selv og andre, jeg har hjulpet til vægttab. Med metoderne i slankebogen kan du tabe dig mellem 5 og 20 kilo i løbet af 3-5 måneder, og du skal IKKE sulte eller undvære god mad. Ingen hokus pokus her – bare nogle få principper, der gælder for alle uanset køn og alder.

Slankebog som e-bog?

Bogen skal være så billig, at ALLE har råd til den. Derfor udgiver jeg den som e-bog. Det er er en PDF fil, som alle kan læse og udprinte på deres computer. Dermed spares trykomkostninger, og du får altså en billig slankebog ud af det.

Glæd dig til den kommer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *