Atkins kuren

posted in: Slankekure | 0

Atkins kuren er en af de mest omdiskuterede diæter i verden, og det er der faktisk gode grunde til. Dr. Atkins har nemlig udviklet en slankekur eller diæt, som er ganske kontroversiel – og som VIRKER! Det er indiskutabelt, at stort set alle, der prøver den, får store vægttab. Men der er selvfølgelig altid en bagside ved medaljen, og i dette tilfælde handler det, at mange på kuren ikke får de trods alt nødvendige kulhydrater og de nødvendige vitaminer til at opretholde en sund krop. Derfor er der udviklet en ny Atkins kur, der tager højde for disse uregelmæssigheder.

Den nye Atkins kur

Den nye Atkins kur indeholder en lang række opskrifter, der tager højde for, at kroppen får et tilskud af de vigtige kulhydrater – og det sker primært i form af grøntsager. Det er de såkaldt grønbladede grøntsager, der benyttes, og det vil sige for eksempel salat, spinat og visse typer kål.

Hvad er Atkins kuren?

Meget groft sagt er Atkins kuren en kur, hvor du spiser proteiner i form af kød samt får masser af fedt fra smør, fløde, ost og så videre. Og fidusen er, at din krop så ret hurtigt omstilles til at forbrænde FEDT i stedte for KULHYDRATER. Og nrå det sker, begynder dine fedtdepoter at svinde – primært det besværlige mavefedt.

Her på stedte mener vi, at den sundeste tilgang til Atkins kuren er at kombinere den med en mere normal kost. Altså: Ikke gennemføre den 100% men næsten. De korte råd er:

  • Undgå alle Fedtfrie produkter
  • Spis smør og brug olivenolie
  • Undgå brød og frugt – sidstnævnte dog med måde
  • Spis meget mere kød og flere æg, end du er vant til

Vi vil senere udbygge den artikel med meget mere information om Atkins kuren. Men du kan allerede nu stille spørgsmål, hvis du har lyst.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *