Spis maven flad?

posted in: Slankekure | 26

Spise maven flad? Det lyder bare rigtig dejligt, ikke? Måske har du hørt om den relativt nye danske slankebog – Spis Maven Flad? Vi har her på redaktionen udvalgt to testpersoner, der nu i en periode skal følge bogens anvisninger meget nøje.  Mere om det lige om lidt.

Det er diætist og indehavere af kostklinikken Immanuel i Hellerup Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell der har påvist i deres bog ’Spis maven flad’, at det faktisk er muligt. Den udkom 9. april og topper allerede bestsellerlisten.  De har sammensat en diæt, der er optimal, hvis du vil slippe af med bildækket på maven. 11 kvinder fulgte i ti uger diæten, og resultaterne er imponerende:

8,7 cm mindre om livet

– Efter en måned var deltagerne sluppet af med 8,7 cm i gennemsnit rundt om livet, siger Charlotte Hartvig.

– Hos flere af testpersonerne kunne man faktisk se, at de var blevet slankere ved maven allerede efter en uge. De fleste var allerede tre-fem cm mindre i taljen, siger Charlotte Hartvig.

Vi tester nu metoden Spis maven flad!

Vi har bedt en mand og en kvinde på hhv. 46 og 44 med rigeligt med fedt på maven om at følge kuren. Og allerede efter knapt en uge er der overbevisende resultater. Manden har tabt sig 4 kilo og kvinden 2 kilo. Og de er tabt på maven – det hele!

De melder samstemmende tilbage, at det er meget nemt at følge kuren, og at de spiser sig helt og aldeles mætte hver dag!

Vi vil her på redaktionen melde tilbage senere i forløbet om, hvordan denne slankekur forløber.

26 Responses

 1. Trine

  Hej hurtigt spørgsmål. Jeg er på kuren (den virker) hvis min kæreste skal på den skal han så bare fordoble kalorie indtaget så den passer til ham eller skal han kun spise de 1200-1300 jeg spiser?

  • Lise

   Hej Trine
   Umiddelbart skal han – hvis han har det dobbelte behov for kalorier – fordoble. Og det har de fleste mænd jo 🙂

   En anden og måske mere effektiv løsning for jer begge på længere sigt er denne her, der jo i den grad har succes hos begge køn: Slankeskolen.

   • Sebastian

    Hej Lise
    Ham manden der fulgte kuren og tabte sig 16 kilo på 8 måneder. Spiste han kun de antal kalorier som bogen henviser eller fordoblede han ?

    • Lise

     Der bliver jeg dig svar skyldig, Sebastian. Men sandsynligvis fordoblede han.

 2. Karina

  Bogen “Spis maven flad” og de kostprincipper, der er skitseret, kan klart anbefales. Den gør mirakler!
  Jeg har længe gerne ville af med lidt overflødige kilo, som er kommet på efter to tætte fødsler. Jeg troede, det kunne klares med motion og sunde madvaner – men uden held. Den her kur virkede med det samme, ingen oppustethed længere, flad mave efter bare 1,5 uge, føler også den har givet flottere ankler og hud!!!! Og jeg føler ingen afsavn! Kan også klart anbefale bog nr. 2… “Hold maven flad”.

 3. Hilde

  Jeg mangler en alfabetisk liste hvor man kan se hvilke madvarer som er gode, mindre gode og dårlige i denne kur. Findes en sådan liste

  • Lise

   Hej Hilde
   Det ved jeg ikke – men måske andre læsere kan hjælpe?

 4. mig..

  Hej.
  Jeg vejer 64,4 kg. Og vil gerne ned på 54. Hvad skal man gøre i kuren, for at tabe sig? Please svar. Dyrker fodbold 3 gange om ugen, og løb 1 gang:-)

  • Lise

   Hej

   Du skal købe bogen. Jeg kan jo ikke sidde og skrive hele bogen af til dig her 😉

 5. kim langhkjær

  Hej alle nu har jeg været på denne fantastiske kur i 3 uger og jeg er gået fra 91. 3 kg til 86.7 og jeg er gået fra 97 cm om maven til 93 cm så alle der er i tvivl om det virker se at komme i gang

  • Louise Brix

   Hej Kim Langhkjær.
   Jeg skal til at skrive en stor opgave i gymnasiet om at punkt tabe sig, og vil tage udgangspunkt i kostplanerne fra bogen “spis maven flad” og samtidig gå ind og kigge på idrættens betydning i forhold til insulinfølsomheden og dermed et evt. større vægttab.
   Kunne godt tænke mig at høre om du har dyrket nogle former for motion under dit slankeforløb og om du har holdt kuren i hele forløbet?

   Med venlig hilsen
   Louise

 6. kim langhkjær

  jeg er igang med denne kur og har været det i 2 uger jeg har tabt mig 1kg 0g 1 cm om maven det er læøkkert mad og jeg går og er mæt hele tiden men er lidt i tvivl om hvor hurtigt det skal gå for syntes at jeg mangler at smide nógle kilo og cm om mavem

  • Lise

   Det er helt individuelt, hvor hurtigt og hvor meget folk taber sig på kuren. Husk lige at holde en pause efter et par uger, før du evt. tager en ny omgang af suppekuren.

 7. Natascha Lund

  Hvad koster bogen, og hvor kan man købe den billigst? (:

 8. Julie

  Jeg har fulgt de kostråd Spis maven flad har i snart 3 måneder og må sige at det virker. Har næsten smidt 1 kilo om ugen.

  Bogen kan godt anbefales til den generelle slankekur.

  • Lise

   Hej Laila

   Den er netop bestilt fra dem, så i løbet af få dage vil jeg tro, der er en frisk melding!

 9. Kristoffer

  Virker det kun på maven, eller taber man sig også på lårene f.eks.?

  • admin

   Vægttabet fordeler sig over hele kroppen – som regel.

 10. Mads Jensen

  Er bogen specielt rettet til kvinder, eller virker den også på mænd?

  • Lise

   Hej Mads
   Den virker i HØJ grad på mænd. Den mandlige forsøgsperson i vores test har nu tabt 11 kilo og er stadig i gang!

    • Lise

     Han har nu tabt 16 kilo, og de røg af ham over en periode på 8 måneder. Han er nu stabil i sin vægt – den svinger +/- 1 kilo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *