10 vigtige ting i en slankekur

posted in: Slankekure | 0

Uanset hvilken metode du måtte vælge til at tabe dig i vægt – og der er altså mange slankekure derude – er der nogle regler, der gælder for dem alle. Hvis du husker på dem og overholder dem, er det helt sikkert, at du får nemmere ved at tabe i vægt. Og faktisk er det ganske enkle regler. Jeg vil faktisk gå så langt som at påstå, at følger du de regler, som jeg kalder Top 10 liste over slankeråd, kan du tabe dig uden at følge nogen anden decideret kur.

Lad os kaste os ud i 10 vigtige ting i en slankekur:

  1. Du skal ikke være fedtforskrækket! Du skal blot sørge for at få GODT fedt fra olivenolie, avocado etc. Undgå til gengæld smør og ost.
  2. Spis mandler – de indeholder også det gode fedt, og der er fantastiske som mellemtid. Du må gerne spise mange i løbet af dagen.
  3. Drik vand – masser af vand. Dels giver det lidt mæthedsfølelse, og dels er det sundt.
  4. Undgå ALT brød med hvedemel i. Hvidt brød er faktisk meget, meget værre end at spise fed mad. Skal du have brød, skal det være rugbrød. Og kun i små mængder.
  5. Hold dig helt fra kartofler. Deres glykæmiske indeks er alt for højt, og de modvirker enhver slankekur.
  6. Spis kun meget lidt pasta – og det skal være grovpasta. Undgå det gerne helt, hvis du kan.
  7. Spis ikke hvide ris og spis kun yderst begrænset af brune ris.
  8. En god morgenmad er yoghurt med müsli UDEN sukker. Lav evt. din egen müsli – det er nemt og smager bedre end nogen købt af slagsen.
  9. Spar på saltet – det binder vædske i din krop, og det gør det vanskelige at tabe fedtdepoter
  10. Motioner mindst en halv time daglig

Er du med endnu? Det er faktisk ganske enkelt, ikke?

Hvis du har lyst, så prøv at følge disse 10 gode råd om vægttab i en uge – og bortset fra dem spiser du, som du plejer. Skriv så en kommentar her og fortæl mig, hvor meget du har tabt dig. Og husk lige at måle livvidden før og efter – for disse 10 gode råd om vægttab gør nemlig i særlig grad noget ved fedtet på maven!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *