Hvordan får du en flad mave?

posted in: Slankekure | 0

Nu er der ved at være gået et par måneder, siden vores testpar indledte en kur efter princippet fra bogen Spis Maven Flad. Som nævnt tilbage i maj er der tale om et ægtepar i 40’erne, der begge vejede en smule for meget, men som ikke var decideret overvægtige. Begge havde den overflødige vægt siddende primært på maven i form af et fedtdepot. Og nu er der gået to måneder – hvad er så status på Spis Maven Flad kuren?

Han:

Han har tabt 12 kilo! Og det ses især på maven, hvor livvidden er dramatisk reduceret med hele 11 centimeter. Han føler sig markant bedre tilpas og er meget motiveret for at fortsætte.

Hun:

Har tabt 1 kilo og reduceret livvidden med 1 centimeter. Hun er meget ked af resultatet og føler, at hun har spildt en masse tid og energi på ingenting.

Deres slankekur:

De har begeg spist nøjagtigt det samme og i stort set samme mængder. De motionerer begge sammen en halv time hver dag – enten i form af gåture, cykeltur eller i motionscenter. De har begge “syndet” nogle gange under kuren og spist enten sukker eller forkert fedt. Men i ca. 90% af tiden har de fulgt anvisningerne.

De undrer sig begge meget over, at der er SÅ stor forskel på vægttabet hos dem.

Er der nogle af jer læsere, der har gjort jer tilsvarende erfaringer med denne kur?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *