Hvordan taber man sig hurtigt?

posted in: Slankekure | 140

Spis godt

Lev sundt

En nem slankekur? Det er den spisestil, der gør, at du ALDRIG skal på slankekur igen! Og den kan du lære nemt.

Vil du læse mere om den effektive og elskede Slankeskolen? Klik her og læs om slankekur der virker!

Hvordan taber man sig hurtigt? Det er et af de mest stillede spørgsmål, og der er faktisk flere svar på det spørgsmål. Lad mig starte med at fortælle, at et hurtigt vægttab som regel ikke er et holdbart vægttab. Men der kan jo være situtationer, hvor du bare har brug for at smide nogle kilo i en fart, ikke? Og så er det, spørgsmålet opstår: Hvordan taber jeg mig hurtigt?

 1. Identificer den problematiske del af din kost
 2. Erkend, at du skal ændre dine spisevaner
 3. Udskift sukker og hurtige kulhydrater
 4. Spis fedt og protein - det øger din forbrænding
 5. Lær en spisemåde, der giver varigt vægttab

Som allerede nævnt: En hurtig slankekur giver sjældent (aldrig) et varigt vægttab.

I forhold til tabet af vægt spiller det en mindre rolle, hvordan din kost er sammensat af  kulhydrat, protein, fedt og alkohol. Bare det samlede kalorieindtag er passende lavt, vil du kunne tabe dig uafhængigt af din kosts sammensætning. Det har givet anledning til en række specielle slankekure som for eksempel: Ananaskuren, portvinskuren og stewardesse-kuren for nu bare at nævne nogle få. Også den kendte fedtforbrændingskuren ligger i denne kategori.

Suveræne produkter til hurtigt vægttab:

Det bedste "produkt" er slet ikke et produkt men et kursus, der én gang for alle lærer dig at spise, så du taber dig til en sund vægt, holder din vægt og spiser dig mæt i god mad samtidig: Slankeskolen.

Flere af disse meget forskellige slankekure giver udmærkede vægttab, men de er ofte fulgt af afsavn og også en del sult undervejs. De tabte kilo vil som regel også bestå af en unaturlig reduktion af væske, tarmindhold og kulhydrater, som du hurtigt tager på igen, når du genoptager dine tidligere kostvaner. Derfor oplever mange, at det er nærmest umuligt at fastholde det opnåede vægttab, fordi de ikke har ændret deres mindre heldige livsstil og kostvaner varigt men i stedet har snuppet en hurtig kur.

Vægttab indebærer tab af fedt, vand og muskler. Overvægtige mennesker eller folk, der lider af fedme, typisk til formål at reducere den procentdel af kropsfedt. Derudover, som muskelvæv er tættere end fedt, fedt tab resulterer i øget tab af kroppens volumen sammenlignet med muskel tab. Reduktion af selv 10% af kroppens fedt kan derfor have en dramatisk effekt på en persons legemsform. For at bestemme andelen af vægttab, som er på grund af nedsat fedtvæv, er forskellige metoder til måling af kropsfedt procent blevet udviklet.

Muskel tab under vægttab kan begrænses ved regelmæssigt at løfte vægte (eller laver push-ups og andre styrke-orienterede calisthenics) og ved at opretholde tilstrækkelig protein indtagelse. Dem med lav-kulhydrat kost, og de klarer sig specielt hård motion, kan ønske at øge deres protein indtag. Ifølge National Academy of Sciences, er ADI for protein "0,8 gram pr kg legemsvægt for voksne."

Overdreven proteinindtagelse, at selv om der ikke er forbundet faldet nyre funktion hos raske personer, kan være skadeligt for dem, med visse nyresygdomme. Der er ingen afgørende beviser for, at moderat højt proteinindhold kost hos raske personer er farlige, det har kun været vist, at disse kostvaner er farlige mennesker, der allerede har nyre-og leverproblemer.

Gode metoder til at tabe sig hurtigt

Der er ikke så mange gode metoder til at tabe sig hurtigt, hvis det også skal være et vægttab, der holder. Men der ser ud til at være en kur, som giver et relativt hurtigt vægttab - især på det farlige mavefedt. Det er kuren Spis maven flad.

Det er en kur, vi er ved at teste i øjeblikket.

Men hvad siger du? Har du et godt bud på en slankekur, hvor man kan tabe sig hurtigt? Sidder du med det gode svar på spørgsmålet: Hvordan taber man sig hurtigt? Lad os få dine kommentarer!

Slankeskolen

Det danske videokursus, der ikke blot giver dig et vægttab - men lærer dig at holde en sund vægt og spise dig mæt hver dag = Bedre liv, bedre helbred og bedre udseende.

Provider Information
Provider Name
TCON Services
Same as (Website / Social Media)

Slankeskolen
 • Effekt
5

140 Responses

 1. Silje

  Hej, jeg er en pige på 13 år.
  Jeg vejer 55kg og er 154 høj.
  Jeg er virkelig ked af hvordan min krop ser ud, især min mave og jeg viln rigtig gerne have nogle gode råd til at tabemig, så jeg kan blive tilfreds med min krop igen.
  Jeg spiser tit usundt, fordi jeg på en måde trøstespiser?
  så jeg vil rigtig gerne have lidt hjælp til at stoppe det.
  Håber i/du kan hjæpe.

  • Lise

   Hej Silje

   Jeg har sendt dig en e-mail 🙂 Det er lidt nemmere på den måde. Knus fra Lise.

 2. Ida

  Hej jeg er en pige på 12 år og er snart 13
  Jeg vejer ca. 52 og er 155 i højren.
  Jeg synes bare at jeg er tyk jeg løber 3-4 gange om ugen og prøve at ikke spise usundt og det er bare lidt svært, men jeg begynde at løbe og træne lidt i 2 eller den 3 Januar

  • Lise

   Hej med dig, Ida

   Din vægt og højde hænger fint sammen. Når du skriver, du prøver at spise sundt – hvad er så sundt i dine øjne?

  • Rikke

   Hej
   Jeg er 13 år og vejer 64 kg og er 164 cm høj og jeg dyrker rigtig meget sport men det er min kost jeg ikke rigtig kan finde ud af men det er ikke fordi jeg spiser mega meget usundt det er bare mine mængder jeg ikke kan finde ud af. Jeg er rigtig ked af min krop eller det er mest mit ansigt altså mine kindben og mine lår

   • Lise

    Hej Rikke

    Umiddelbart lyder din vægt da helt normal! Nu spørger du jo ikke om noget, så jeg ved ikke helt, hvad jeg skal svare dig.

    • Rikke

     Hej
     Jeg vil gerne have svar på hvordan man kan blive mere glad for sin krop altså sådan man ved godt at man er normal vægtig men man kan stadig ikke li ens krop

     • Lise

      Det er svært at svare på, da jeg ikke ved, hvad du mener, der er i vejen med din krop og dit udseende. Måske kan en anden frisure være det, du har lyst til? Eller træning i fitness center, hvis du synes, du vil “møblere” lidt rundt på din krop?

      Uanset hvad: Husk, at skønhed afhænger af øjet, der ser. Mon ikke du den eneste, der synes, der er noget i vejen med dig?

 3. Ida

  Hej jeg er en pige på 13. Jeg er 172cm høj og vejer 64. Jeg syntes selv er jeg er lidt tyk så jeg vil gene tabe mig. Jeg går i fitnes hver dag i ca 1 time men mit brobem er at jeg er rigtig glad for søde ting og kan have svært ved at holde mig fra det. Jeg vil rigtig gerne tabe mig så håbede på at du havde et hodt råd. Kh Ida

  • Lise

   Hej Ida
   Ja, jeg har et råd til dig, og jeg tror, du allerede ved, hvad det er: Du SKAL skære ned på de søde sager. Det er det, der giver dig vægten, og en time i fitnes gør ikke den store forskel, så længe du fodrer din krop forkert.

   Jeg kan anbefale dig at se nærmere på den “slankekur”, der faktisk ikke er en slankekur men et helt kursus i at spise rigtigt og super-lækkert: Slankeskolen.

   • Ida

    Tak for hjælpen. Har indset at jeg MÅ stoppe med de søde sager hvis jeg vil tabe mig inden jeg skal konfirmeres. Skriver nok igen hvis jeg har flere problemer, hvis det er okay. Tak for hjælpen denne gang.

  • Anonym🙃

   Hej jeg er en pige på 12år(snart 13) jeg er 1.58m og vejer 50,7kg ca. Og alle synds jeg har en pæn krop og alt det der men det synds jeg slet ikke og det føler jeg heller ik og det for mig bare til at tænke så meget over min korst og jeg spiser sundt men vis jeg bare en dag ikke gør så går det helt galt:( jeg ik tabe mig på den måde vil bare rigtgt grene få en pæner krop alså træne og det prøvet jeg ogs går ogs til Gymnastik 2gang om ugen og går tuer men det hjælper aldrig fordi så kommer jeg lige til at spise lidt der og lidt der og lige pluslig er det bare alt for meget og jeg føler mig ogs tyk og ik pæn håber du kan hjælpe mig lidt knus anonym❤️

   • Lise

    Hej med dig
    Din vægt og din højde indikerer, at du er 100% normalvægtig!

    Husk på, at du i din alder altså stadig er i fuld udvikling fra lille pige til kvinde, og at væksten i form af bredere hofter, større numse og bryster ofte sker sådan lidt forskudt og i stød så at sige. Hvis du sikrer dig en nogenlunde sund kost med så lidt sukker og hvidt brød som muligt, og du passer din motion/træning, skal du bare se: Om måske få måneder – op til et år – ser du helt anderledes og meget mere “færdig” ud.

    I øvrigt er der ingen facitliste for, hvordna man skal se ud, ogman er selv sin egen hårdeste dommer. Det, at andre fortæller dig, du har en krop, skal du lære at tro på. det gør de sgu ikke, hvis de ikke mener det 🙂

 4. Anonym

  Hej, jeg er en pige på 12 og vejer 50 kilo. Jeg syntes det er for meget i min alder og det syntes mine forældre også. Har du nogle gode regler til hvordan jeg taber mig hurtigt? Fordi jeg skal snart på ferie. Håber virkelig at du kan hjælpe mig!!
  Kh Anonym 🙂

 5. Signe

  Hej

  Jeg er en pige på 13 år snart 14, og jeg vejer 57 kg.
  Jeg har altid fået afvide at jeg er en meget muskuløs pige, med store knogler. Jeg dyrker sport mindst 1,5 time om dagen.

  Mit problem er at jeg syntes jeg er alt for “stor” og muskuløs i forhold til alle andre piger på min alder, for jeg har næsten størrere muskler end drengene på min alder, og jeg har ikke rigtigt gjort noget for det. Godt nok har jeg næsten sixpack osv. Jeg er meget bredskuldret, og har meget størrere arme, og røv end de andre. Min største problem er dog mine lår som jeg selv synes er virkelig store, og jeg har ikke “mellemrummet” mellem mine ben, som alle andre har.

  Jeg har prøvet med mange forskellige ting som at træne og spise mindre, og sundnere osv. men det er ikke rigtigt hjulpet og jeg har ikke tabt mig det mindste. Derfor søger jeg rådgivning og hjælp udenfra..

  -Signe

  • Lise

   Kære Signe
   På mig lyder det, som om der ikke er tale om overvægt i form af fedt. Og er det tilfældet, er der ikke så meget at gøre udover at glæde sig over, at du ikke er fed, tyk eller buttet. Sandsynligvis vil det ændre sig over de kommende par år eller tre – du er i pubertet, og din krop vil undergå store forandringer. Du kan ikke slanke dig ud af din kropsbygning – glæd dig i stedte over, at du har sixpack. Det er der mange piger, der ville give deres højre arm for at have 😉

 6. Stephanie

  Hej
  Jeg er en pige på 20 år . Jeg er 1, 60 høj og vejer ca 62kg
  Jeg snytes jeg væger for maget da det hele sedder på min mave og ligner en der er gravid.
  Kan du hjælpe mig med at tabe mig og hvad jeg skal gør ?

 7. Lasse

  Hejsa, jeg er en dreng på 16 år. Jeg vil gerne have noget hjælp til hvordan jeg kan tabe mig. Jeg er 1.82 høj og vejer lige omkring de 98 kilo. Jeg blev opereret for 6 uger siden, i mit højre knæ og det gjorde at jeg ikke kunne lave andet end at ligge hjemme. Før operationen vejede jeg 84. Jeg har altid været buttet. Jeg har meget fedt omkring maven, brede hofter, og er også begyndt at få bryster. Det er ikke lige sådan man vil se ud når man er en ung dreng som mig! Jeg har brug for hjælp :-).
  Mvh Lasse

  • Lise

   Hej Lasse

   Umiddelbart gælder alle de råd, jeg allerede har givet til de andre også for dig. Mon ikke du kan bruge dem?

   • Lasse

    Det kan jeg sikkert nok :-). Vil i hvert fald give det et forsøg! Tak :-).

 8. Jacob

  Hej jeg er en dreng på 13 og er 1.50 høj og vejer 65.5 vil rigtig gerne tabe mig meget meget hurtigt HJÆLP

 9. Anonym:)

  Hej, jeg vil gerne vide om du har nogle gode råd til at træne indenfor i sit hus?
  Jeg har ikke nogle træningsmaskiner jeg kan bruge, så det skal være metoder uden dem.

   • Anonym:)

    Der skulle man bruge noget udstyr. Jeg skal bruge nogle øvelser som ikke kræver det. Jeg laver mavebøjninger, men ved ikke hvad jeg ellers skal lave for at få en flad mave?

    • Lise

     Hvilket udstyr skal du bruge for at danse Zumba? Og et sjippetov kan du vel finde?

  • Zahra

   Hej.

   Jeg er en pige på 10 år og er snart 11 jeg er 1.45 høj og vejer 46.
   Jeg vil gerne vide om det er for meget . ?

   • Lise

    Hej Zahra
    Nej, det er ikke for meget. Du skal i din alder veje sådan cirka din højde i centimeter minus 100, så det er helt OK at veje 46 kilo, når du er 145 centimeter høj.

     • Zahra

      Hej .

      Men når man ser på mig er jeg tyk har du forslag til hvordan jeg bliver tynder. ?

 10. Anonym

  Hej, jeg er en pige på 12 år, som vejer Ca. 58kg og er 159 cm høj.
  Jeg vil rigtig gerne tabe mig mindst 8 kg. For jeg skal på ferie i Maj og vil gerne kunne vise mig på starnden. Det der med at spise sundt er jeg lidt begyndt på, men motionen er lidt sløv. Jeg vil gerne kunne træne indefor.
  Vær sød at hjælpe mig!!!:)

  • Lise

   Hej
   Hvorfor vil du være undervægtig? At tabe 8 kilo i din alder, når du er 159 cm og vejer 58 kilo er helt ude i hampen! Du bør nøjes med at tabe dig 2-3 kilo, og det klarer du fint ved at spise sundt, undgå sukker og hvidt brød samt motion.

   • Anonym

    Tak:)
    Har du nogle forslag til noget motin, man kan lave indenfor?

 11. Anonym

  Hej.
  Jeg er en pige på 16 år, jeg er 1.65 og vejer ca. 59. Jeg vil rigtig gerne i god form og tabe mig, da jeg har fået tilbud om at blive model. Det meste af mit fedt sidder på maven, og vil derfor høre, om du har nogle gode ideer til, hvordan jeg kan komme af med de ekstra par kilo. Hvis jeg får tabt nogle kilo af mig, får jeg også selv lyst til at træne og holde vægten. Men lige nu ser det lidt sort ud for mig. Jeg vil være evig taknemlig for dit svar.
  På forhånd tusind tak!!
  -Anonym.

  • Lise

   Du mener ikke, at du kan bruge mine svar til andre med nøjagtig samme spørgsmål til denne artikel? Jeg vil mene at mine svar også dækker dit spørgsmål ret godt 🙂

 12. Emma

  Hej jeg er en pige på 12… synes selv jeg er ret “tyk” (maven, lår, hofter)
  Jeg er 1,55 høj og vejer 52,4 kg…
  Jeg vil gerne af med “Benny” og “Lotte” (Benny og Lotte er mine to deller)
  Plizzz hjælp mig… vejer jeg for meget, eller er det bare mig der bilder mig det ind?????????????????

  Tak på forhånd:-)

  P.s. Lise jeg er din største fan…. din navn står på min “WALL OF FAVORITE”

  • Lise

   Hej Emma
   Din vægt i forhold til din høje lyder meget passende – ikke mindst for en pige i din alder.

   Hvis du gerne vil af med lidt fedt, er der kun én vej: Undgå sukker og undgå så vidt muligt kulhydrater (kartofler, brød, ris, pasta, chips). Spis mere kød og flere grøntsager. Dermed øger din krop forbrændingen af fedt i stedte for af kulhydrat, og så ryger lidt af fedtdepoterne på maven og lårene. Men lad nu være at tabe dig for meget, for du er bestemt ikke tyk! Og husk at få motion – mindst en halv time hver dag.
   Tak for de pæne ord 🙂

 13. Josephine

  Hej.
  Jeg er en pige på 15 år. Jeg er 173cm. Og vejer 56 kg.
  Jeg vil gerne høre din mening, om jeg vejer for meget? Da jeg selv synes at jeg vejer for meget. Vil gerne veje deromkring 53-54.

  • Lise

   Hej Josephine
   Det lyder som en ret lav vægt til din højde. Hvis du tager din højde og trækker en meter fra og derefter 20%, får du 58 kilo, som reelt er din idealvægt. Men du kan være både spinkelt og kraftigt bygget – det ved jeg jo ikke. Men uanset hvad: 56 kilo er med garanti i den lave ende vægtmæssigt for dig!

 14. Anonym

  Hejsa. 🙂
  Jeg er en pige på 13 år (snart 14). Jeg er ca 1.62, og vejer 48-49.. Jeg synes det er pænt meget, og vil gerne ned på 45 bare. Jeg har prøvet ikke og spise min mad i skolen, og ikke så meget morgenmad og aftensmad. Jeg vil gerne have en tyndere mave, lår og hofter. Nogengange løber jeg, men det har ikke rigtig hjupet. Har du nogle råd til, hvad jeg kan gøre, og hvad jeg kan spise og hvor meget? Jeg prøver at drikke 2 l vand om dagen, men det går bare ikke så godt.. Jeg håber du vil hjælpe!
  Tak, på forhånd.

  • Lise

   Hej
   Du skal spise alle dine måltider – ellers tager du på! Hvis du springer maden over, går din forbrænding i stå, og når du så spiser, vil du ikke forbrænde det, du spiser. ALDRIG springe måltider over!

   Din vægt lyder til at være ganske lav. For en pige i din alder skal du tage din højde minus 1 meter og minus 15% for at kende din nogenlunde idealvægt. Og det vil sige, at din idealvægt ligger mellem 50 og 54 kilo. Jeg vil IKKE anbefale dig nogen form for slankekur. Hvis du vil have fladere mave og tyndere lår, skal du kigge på hvad du spiser. Undgå sukker, hvidt brød og kartofler, hvid pasta og den slags. Spis groft og spis proteiner fra kød og fisk. Og husk motionen!

 15. Anonym

  Hej.
  Jeg er en pige på 11 år som vejer 46 kg og er 155 cm høj.
  Mit spørgsmål er bare om jeg vejer for meget. De andre piger fra min klasse vejer 35-40. Er det dem der vejer for lidt eller mig der vejer for meget?
  Jeg er også lidt mere tidlig i min udvikling så jeg ved ikke om det kan være det er fordi jeg har lidt mere fedt på lårene og bryster osv.
  Tak på forhånd. 🙂

  • Lise

   Hej

   Du vejer sandsynligvis ikke for meget. Du er ved at udvikle dig, og det giver netop lidt mere sul på kroppen. Tag du det bare roligt og glæd dig over, at du ikke er for tynd 🙂

 16. Laura

  Hej, jeg er en pige på 12 år og vejer 58 kilo
  Jeg er 1,62 høj.. Kunne rigtig godt tænke mig at tabe mig lidt. Har været på slanke-kur i 2 uger nu, men det har ikke nyttet noget.. Skal tabe mig så hurtig som er muligt! Plz hjælp mig!

  -Tak!:-)

  • Lise

   Hej Laura
   Fortæl mig, hvad det er for en slankekur, du har været på i to uger nu? Hvad går den ud på?

  • Laura

   Den gik ud på at jeg skulle spille sundt og lave noget motion.. Men det nyttede ikke ret meget

   • Lise

    Hej Laura
    Jeg går ud fra, du mener spise sundt. Men du fortæller intet om, hvad det indebærer at spise sundt i den kur. Der er masser af kure, der gør mere skade end gavn. Beklager – men det er umuligt at hjælpe, når du ikke vil fortælle mere.

 17. Heidi

  Hej 🙂
  Jeg er en pige på 20 år som gerne vil tabe mig og komme til at se bedre ud.
  Jeg er ca 179 cm. høj og vejer 75 kg. jeg har før været på slankekur, hvor det også lykkedes mig at smide nogle kilo.
  Mit problem er bare at det ikke kan ses, jeg har stadig en ligeså stor mave og mine lår blir stadig dobbelt så store når jeg sidder ned.
  Jeg har prøvet at gøre som du har skrevet til de andre, men det hjælper ik på mig 🙁
  Har du nogle andre råd, som måske vil ku hjælpe på min mave og mine lår?? Så vil det hvertfald være dejligt

  Mvh Heidi

  • Lise

   Hej Heidi
   Det bedste bud til fedt lige der, hvor du har det, er faktisk de to bøger “Spis maven flad”. Det er fremragende bøger, og metoden virker faktisk. Dem vil jeg anbefale dig at få købt snarest muligt.

 18. omair

  hej jeg er 16 år og har prøvet at tabe mig i 4 år og det er bare blevet værre for vært år
  jeg har næsten prøvet alt men jeg har taget på og nu vejer jeg 104 kilo
  jeg er 182 cm
  jeg har virkelig brug for hjælp

  • Lise

   Hej Omair
   For at jeg kan hjælpe dig med råd, er jeg nødt til at vide lidt om, hvordan du spiser i dag. Kan du beskrive din kost for mig?

 19. Line

  Hej 🙂
  Jeg er en pige på 19, som er 167 cm og vejer 62,2 🙁 jeg dyrker en del motion i fitness men kan bare ikke tabe mig ned på de 55 kilo som jeg gerne vil veje!
  Har været på adskillige slankekure og intet hjælper!
  Håber virkelig du kan hjælpe mig!!!!!
  K.h Line 🙂

   • Line

    Hm, hader bare suppe! Er der noget andet jeg kan gøre?
    Vil virkelig gerne ned på de 55 kilo!!!
    Men tak:)

    • Line

     Og går i skole, så har ikke tid til at spise suppe om morgenen og hvordan skal jeg medbringe den med i skole 🙁 har virkelig brug for hjælp

     • Lise

      Det er jo lidt lige meget, hvordan du skal have den med i skole, når du ikke vil spise den 😉

    • Lise

     Ja: Undgå alt hvidt i din mad: Sukker, ris, pasta, hvede og kartofler.

     • Line

      det er jeg klar over, det undgår jeg også. Men der sker ikke rigtig noget. Men tak igen. Begynder på grapefrugt-kuren imorgen, de lover et vægttab på 5 kilo på kun 10 dage. Håber jeg kan opnå det.

     • Lise

      God fornøjelse, Line. Og må jeg ikke bede dig lade være med at skrive “slank” ind som din webadresse? Det er det jo ikke 😉

  • Frida

   Hej.
   Jeg er en pige på 12 år og jeg vejer 59 jeg er 154 cm høj. Jeg har prøvet at tabe mig i lang tid, på et tidspunkt løb jeg 3 gange om ugen og spiste ikke usundt. Har du nogle råd og er jeg overvægtig? 🙁

 20. Erik

  Hej, jeg er en dreng på 12 år jeg er 170 cm og jeg vejer 165 og jeg kunne godt tænke mig at tabe mig. Jeg spiser noget musli eller en grovbolle til morgenmad, til frokost spiser jeg rugbrød med noget forskelligt pålæg, og til aftensmad spiser jeg næsten altid noget forskelligt men tit pasta for min storebror er professionel cykelrytter og træner en hel del hver dag. Jeg cykler nogle gange med min storebror og til skole. Jeg går også til jiu jitsu en gang om ugen, men ellers træner jeg ikke rigigt

 21. Jens

  glemte lige en ting mere hvordan kan måle mit fedtprocent??

 22. Jens

  Hej:D
  Jeg er en dreng på 15 år som er igang med at tabe mig( vejer 88-89 kg og er ca 185 høj) 😀
  Jeg vil godt tabe mig 8 kg på 1 måned hvis det nu kan la sig gøre, men jeg har bare et spørgsmål som er ”Er det nok med at cykle på de der cykelmaskiner i fitness, cykler 15-20 km hver eneste dag ” ikke søndag, holder pause en gang i ugen”
  Holder min kost godt, spiser meget grønt med en masser af kød og ikke usundt,drikker 2 liter vand om dagen.
  Håber på at i kan komme med et svar, om jeg skal gøre mere for at tabe mig eller om det er ok og skal blive ved med det =)
  OG HEY TAK FORHÅND :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Lise

   Hej Jens
   Din vægt lyder ikke høj – jeg vil i hvert fald ikke anbefale dig at tabe mere end max. 8 kilo. Det lydre godt med din kost – husker du også at undgå brød, kartofler og hvide ris samt pasta? Det er de rene kulhydratbomber!

 23. Anonym

  hej.
  Jeg er en pige på 15, der er 1.76 høj og vejer 65-66kg. Har lange ben, ikke de største bryster men en høj krop.
  Jeg er heller ikke tilfreds med min krop, og vil bare høre om nogle gode råd til maven og omkring hofterne. Kan man spise sig uden om det, eller kræver det også træning? og hvad skal jeg undgå at spise/drikke, og hvad skal jeg helst spise? det ville hjælpe mig meget hvis du kunne besvare disse spørgsmål (-:

  • Lise

   Hej
   Tænker du på at ville tabe dig omkring maven og hofterne? Din vægt er bestemt meget passende til din højde – nærmest lidt i den lave ende…

   • anonym

    men syntes bare jeg er begyndt at få meget fedt omkring hofterne :/ det faktisk sådan at når jeg tager mine bukser på så ligner det to små fedtklumper på hver side, hvis du forstår.. og det plejer det nu ikke. Kan jeg bare løbe det væk? eller?/:

 24. CRR

  Hej, jeg er i tvivl om jeg er overvægtig eller ej, så jeg tænkte på om du kunne besvare det?:-)
  Jeg er 1.64 høj, 13 år og har en vægt på omkring 53 kg. Og hvis jeg er, hvordan kan jeg tabe mig hurtigt og let?:-)
  Håber virkelig du kan hjælpe mig!

  • Lise

   Hej

   Nej – det er du bestemt ikke. Som pige er det vigtigt, at du har en lille smule fedt på sidebenene og især i din alder.

 25. Martin

  Hej jeg er en dreng på 17 år som er sku nok tyk min vægt 117kilo og 192 høj og jeg vil godt af med min vægt hurtigt Hjælp!! 🙁

 26. Jens

  Hej.
  Jeg er en dreng på 15 år, vejer 89 kg , ca 185 høj.
  Jeg tænkt på om det er OK til at starte på styrke træning, problemet er bare at jeg ikke tror at man kan se mine muskler af mit fed så hvad synes i jeg skulle gøre tabe mig først og efter styrke træne eller bare begynde på at styrke træne nu.

  Tak forhånd. 😀

  • Lise

   Hej Jens

   Gør begge dele! Start på en fornuftig kost, hvor du skærer sukker og hvide fødevarer som brød, kartofler og ris væk eller meget ned. Spis masser af proteiner far kød, kigærter og oliven for eksempel. Og begynd så din træning – så skal du bare se!

 27. Ninna

  Hej.

  Jeg er en pige på 15 år som altid har haft problemer med min vægt.
  Jeg er 171 høj og vejer lige knap 90kilo. har tabt mig en del, men det er ligesom stoppet igen.
  Jeg har meget stærke klogler og mange store muskler som jeg godt ved at der os tager en del af min vægt.
  Jeg har redet stort set hele mit liv, som nok har hjulpet til at jeg ikk bare blev ved med at tage på.
  Jeg vil gerne tabe mig på maven og på lårene da det er der det meste af det sidder.
  Jeg har meget svært med at disideret træne(motionscenter mm) men kan godt gå lange ture og sårn.
  Arbejde et par gange om ugen i en kostald som faktisk har hjulpet til at jeg har tabt mig, men har taget på men i muskler igen.

  ved ikk mere hvad jeg ellers skal sige så

  Men jeg håber du kan hjælpe
  Knuss

  • Lise

   Hej Ninna
   Hvis det primært er maven og lårene, det handler om, vil jeg faktisk anbefale dig at købe den bog, der hedder “Spis maven flad”. Den handler præcist om det fedt, der sidder lige der på os piger. Og det er emn super god bog med nemme opskrifter og masser af gode kostråd i. Kan du bruge det til noget?

 28. Celina

  Hej 😉

  jeg er en pige på 12 år der vejer 51 kilo!! :-I jeg synes selv jeg er lidt tyk , men mange af mine venner synes jeg er mega tynd.. men det er jeg altså ikke. 🙂 Hvordan taber jeg mig bare 7 kilo hurtigst muligt?? 🙂

  • Lise

   Hej Celina
   Hvor høj er du? Det er jeg nødt til at vide for at bedømme, om du vejer for meget.

 29. Katrine

  Hej.
  Jeg er en pige på 19 år, som har et par spørgsmål.

  Jeg vejer 58 kg og er 170 cm, så jeg er egentlig ganske tilfreds med min vægt. Min mand vejer omkring 110 kg og er 178 cm høj.

  Vi prøver at tabe os og spiser derfor sundt. Vi spiser hverken ris, pasta, hvidt brød og sjældent kartofler.
  Vores morgenmad består af noget yougurt med havreklid ( egentlig er det min morgenmad, min mand er ikke god til at få spist mad om morgenen), frokost består af sandwich med salat og magert pålæg og aftensmad består af grøntsagere og salater med enten fisk eller kylling. Som mellemmåltider spiser vi gulerødder, frugter, friskpressede grønsagsjuicer m.m. Vi drikker primært vand.
  Mit spørgsmål går på om sandwich brødet til frokost, som normalt består af 50 % fuldkorn og 8% kostfibre, er en dårlig ide? I så fald, har du nogle gode alternativer til hvad man kan have med til frokost? Vi læser begge 2 på universitetet, så det må gerne være nemt og noget der kan holde sig, også på en varm sommerdag.

  Har du derudover nogle ideer til hvad vi kan gøre for at sætte vægttabet i gang?

  • Lise

   Hej Katrine
   Din vægt er jo lige i øjet, men din mand er overvægtig i en grad, hvor det har helbredsmæssig indflydelse. Men det ved han sikkert godt?
   Jeres kost lyder ganske fornuftig, men det er et problem, at din mand ikke spiser morgenmad. Det betyder, at hans forbrænding er nedsat, og derfor tager han på af mad, du ikke tager på af. Han er NØDT til at komme i gang med morgenmad!
   Brød som du beskriver det er udmærket – men hold det begrænset.

   Mandler er et godt mellemmåltid – og de har en vis evne til at hjælpe med at forbrænde fedt. Og få så den mand til at spise morgenmad!

 30. Camilla

  Hej. Jeg har nogle spørgsmål i forhold til suppekuren, der står en af dagene at man skal drikke skumme mælk, er de super nødvendigt? Jeg kan nemlig ikke tåle mælk osv. Og et andet spørgsmål, det suppe man laver, er det vigtigt det er den, eller kan man bruge f.eks. Grønsagssuppe fra Brugsen med ekstra chili og ingefær?
  Er det vigtig at kurern kun bliver brugt i en uge eller kan man gøre det længere?

  Hilsen Camilla

  • Lise

   Du springer blot mælken over, Camilla. Og jeg kender ikke den suppe, du nævner, men jeg vil tro, at det fint kan gå. Du kan godt køre kuren lidt flere dage end en uge, HVIS du har det godt med det. Men du må ikke pine dig selv.

 31. Jade

  Hej Lise. Jeg er en pige på 18, som er 164 høj og vejer 52,5 kg. Jeg har et meget højt stofskifte hvilket også gør at jeg kan spise meget mad uden at tage overdrevet meget på. Jeg er glad for mad og jeg plejer at spise meget af det, dog ikke altid det mest sunde. Men i den sidste uge har jeg bare ikke været sulten på samme måde som jeg plejer. Det startet egentlig med at jeg havde besluttet mig selv for at gå på kur fordi jeg gerne ville udrenses efter en ferie fyldt med affaldsstoffer. I en dag drak jeg kun mælk og siden har min mave bare opført sig underligt. Har du måske en forklaring på det? Jeg kunne godt tænke mig at komme ned og veje 49 kg – bare rolig jeg er ikke anoratisk af udseende eller livsstil. Jeg tror bare at de sidste kg kunne gøre noget godt for mit selvværd. Jeg er begyndt at spise yoghurt, æbler, tun, kylling, æg, havregrød, ost og røde peber – selvfølgelig spiser jeg rigeligt af det, så jeg aldrig er sulten. Tror du måske dette kunne hjælpe mig ned på de 49 kg? Håber du vil besvare mit spørgsmål.

 32. Camilla

  Hej.

  Jeg er en pige på 19 år, er 169 høj og vejer 76 kg. Min normalvægt ligger på 63 og jeg vil meget gerne ned på de 60 kg. igen. Jeg har det ikke godt med motion (træningscentre og løbe) men elsker at gå lange ture og cykle.

  Mit problem er en kostplan der holder og som virker! Jeg er på SU, så det er et problem at finde en kostplan der også er til at overskue rent økonomisk. Der er samtidig mange grøntsager jeg ikke kan lide, såsom peperfrugt, aspagers osv. Og da jeg samtidig har en kæreste der elsker fedt kød, sovs, kartofler, pasta og pomfritter samt friture stegt mad, er det svært at finde noget vi begge kan leve af, da pengene er små. Samtidig elsker jeg når jeg har menstruation at leve af junk food og slik! Og da studierne tager meget af tiden, gør det det endnu sværere og uoverskueligt. Dette er sikkert et almindeligt problem, men da jeg ikke har meget overskud i hverdagen pga. en depression oveni kan det være svært at komme igang. Samtidig har jeg meget svag ryg, så har mange rygsmerter.

  jeg håber virkelig du kan give mig et godt råd til hvad jeg kan gøre, da jeg virkelig har svært ved at finde en kur der passer mig!

  • Lise

   Hej Camilla
   Jeg er ked af at høre om din trælse situation med både depression og rygsmerter. Men når det er sagt, må jeg også sige, at intet her i verden kommer af sig selv. Hvis du virkelig VIL tabe dig (lad være at gå under de 63-64 kilo!), skal du altså også yde en indsats.

   Jeg forstår ikke sammenhængen mellem den dårlige økonomi og at du lever af junkfood og slik en gang månedligt? Det er jo uendeligt meget dyrere end ordentlig mad. Jeg kan nok ikke lave en decideret kostplan til dig, men lad mig give dig nogle råd:

   Erstat pasta og ris med quinoa – de smager himmelsk og er sprængfyldt med proteiner. Kan spises både varme og kolde.
   Undgå dårligt fedt – brug olivenolie i stedte for margarine/smør
   Undgå hvidt brød – spis kun rugbrød og kun i begrænsede mængder
   Spis kanel – det mindsker din trang til søde sager
   Spis maden så krydret med for eksempel chili, du kan – det øger din forbrænding
   Gå og cykel mindst en halv time hver dag – og gerne en time. Sandsynligvis er gåture bedre for din ryg end cyklen er.
   Spis masser af de grøntsager, du kan lide – og spar på frugten, da frugt faktisk feder.

   • Camilla

    Hej igen.

    Nej det skulle ikke forståes som at jeg lever af junkfood under mine perioder, men at jeg har lyst til usund mad hele tiden, og derfor kan det være svært at opretholde en kur for mig. 😉

    Hvad er quinoa? Har aldrig hørt om det før. Og hvor kan de købes henne?

    Men ellers rigtig gode råd, det vil jeg tage til mig. Tusind tak 🙂

 33. Tanja

  Hej 😉
  Jeg er en pige på 15 år, jeg er 170 cm høj, oug vejer ca. 61 kilo. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tabe mig på maven, for jeg har en delle på maven. Jeg kan ikke lide at gå i bikini. Jeg har også kigget på det du har svaret til de andre, men kan man ikke tabe sig ved motion, og hvilke noget motion er bedst? Jeg spiller håndbold tre gange om ugen, og løber selv i weekenden.

  • Lise

   Hej Tanja
   Hvis motion ikke hjælper, er det vel lige meget, hvilken der er bedst? 😉
   Fedt på maven kan du tabe ved at være benhård til at undgå sukker (i enhver form), hvidt brød, ris, kartofler og pasta, der ikke er grov pasta.

 34. Line - Maria

  hey, da jeg har været til diætist, og jeg bare vil strammes lidt mere op, omkring mave og røv, træner en time om dagen, og spiser det anbefalende mad til mig, syntes bare det går lidt langsomt, jeg er en slank pige, men kunne godt tænke mig at strammes lidt op her til sommer, vil du anbefale suppe kuren, eller syntes du jeg skal blive ved med det min diætist sagde??

  venlig hiilsen Line Maria

  • Lise

   Der sker ike noget ved at tage en uge med suppekuren, og det kan jo være, den sætter lidt ekstra fart i resten af din kur. Held og lykke!

 35. Sala

  Hej Lise

  Jeg er en pige på 25 år, 166 og vejer 80 kg.. Jeg har PCOD og fedtet er hovedsagligt i den øvre del af kroppen, maven, samt BH-deller. Jeg har simpelthen prøvet ALT… Nupokur, motion, faste – alt og lige meget hjælper det!!

  Sidste december begyndte jeg at træne samtidig med at jeg kun fik NUPO pulvershakes… på 3 mdr tabte jeg mig knap 2 kg og selv i cm var der ikke noget at hente… Jeg vil i dag gå i gang med forbrændingssuppen, men er allerede meget skeptisk, da jeg ikke vil forvente mirakler og ende ud med et tab i g.

  Har du andre forslag? Jeg har stærk overvejet operationer, som fedtsugning eller fedmeoperationer, men den vejer jeg overhovedet ikke “nok” til! Jeg kan sagtens holde mig fra mad og sukker osv. men lige meget hjælper det. Jeg har fået undersøgt stofskiftet, men det er efter sigende normalt. Kan godt mærke det er begyndt at gå mig meget på i det daglige og selvtilliden er desværre på vej ned af…

  • Lise

   Hej Sala
   Prøv slankesuppen først. Derefter kan du sikkert have gavn af principperne i bogen Spis maven flad, som jeg vil anbefale dig at købe. Lad mig høre hvordan det går med suppekuren ikke?

 36. Rebecca

  Hej.
  Jeg er en pige på 11 år, jeg vejer ca 50 kg og er 151 cm høj, jeg vil gerne tabe mig omkring 4 – 5 kg. min kost er normalt et æble og en rugbrøds mad (jeg spiser ikke morgenmad eller drikker mælk). Jeg cykler 1 km 6 dage om ugen, og prøver at holde mig fra sukker, pasta og toastbrød. Men det har alligevel ingen effect på min vægt, har du nogen tips?.
  Kh
  Rebecca

  • Lise

   Ja: Begynd at spise morgenmad! Alle undersøgelser viser, at det er helt nødvendigt at spise mindst tre måltider hver dag for at tabe sig.

 37. Celina

  Hej. jeg er tretten år gammel, og vejer 59 kg. jeg er sådan cirka 155-160 cm høj, og jeg vil gerne væk med nogle kilo på maven. er noget jeg skal gøre, fx løbe, eller spise noget andet? jeg håber du vil hjælpe mig 🙂

  • Lise

   Hej Celina
   Det er sandsynligvis din kost, vi skal se på, men for at kunne foreslå dig at spise “noget andet”, skal jeg jo vide, hvad du spiser i dag 😉 Kan du kort beskrive, hvordan din kost ser ud?

   • Celina

    Det er meget svært at forklare, mest frugt, og yougurt, jeg prøver også at holde mig fra sukker, men det er nu lidt svært.. og så dyrker jeg intet sport, skal jeg det?

    • Lise

     Hej igen
     Du kan ikke leve af frugt og youghurt – du skal også have proteiner fra for eksempel kød eller fisk. Undgå hvid mad som sukker, pasta og hvidt brød. Spis mindst tre måltider dagligt og mellemmåltider kan for eksempel være mandler. Og ja – du skal dyrke motion. I din alder bør du bevæge dig (gå, løbe, cykle eller sport) mindst en time hver anden dag!

 38. Amalie

  Jeg er en ung pige på 15. Jeg vejer 71 og er 167 høj. Jeg går til håndbold 3 gange om ugen, og styrketræner 1 gang om ugen. Men vil rigtig gerne tabe mig 10 kilo hurtigst muligt! Hvad gør jeg?

  • Lise

   Hej Amalie
   Kan du kort beskrive, hvad du spiser til hverdag? Altså hvordan er din kost sammensat?

   • Amalie

    Spiser havregryn og musli hver morgen, i hverdagene. Til frokost en bolle og en rugbrød. Vi får aldrig fed mad i vores familie, men det kan typisk være pasta eller ris. Men også salat og kylling. Men det er mere det usunde jeg går og spiser til hverdag, fx. kage i skolen, slik når jeg er sammen med veninderne osv. tror at det er der det går galt. Det er nok bare mig selv der skal tage mig sammen, men det er svært, fordi jeg har altid været en madglad pige, på alle punkter(usund og sundt)

    • Lise

     Se – pasta og ris er noget af det værste, du kan spise i forhold til din vægt. Der re faktisk kun sukker, der er værre! Jeg vil anbefale dig bogen “Spis maven flad” – der lærer du, hvad der er det helt rigtige at spise. Men kort fortalt: Undgå alt hvidt = sukker, brød (undtagen meget groft brød i små mængder), ris, pasta (lidt fuldkornspasta er OK). Spis sunde fedtstoffer som for eksempel olivenolie, avocado og mandler samt fisk.

     Min egen mand tabte 16 kilo på 8 måneder udelukkende ved at holde op med at spise brød, kartofler og hvide ris 😉

 39. Anonym

  Hej Lise

  Jeg er en dreng/mand på snart 20 år som har været i de høje ender i normalvægten (ifølge BMI) siden…ja siden fødselen. Jeg blev endda født “fed”. Som 16 årig tog jeg mig selv i nakken og tabte mig 8kg (fra 80kg til 72kg) på 1-2 måneder ved motion og sund kost, som jeg ikke tog på igen i ca. 1 år. Jeg var 180cm høj og havde en henholdsvis fin BMI, dog stadig fedt omkring maven og brystet. Jeg fandt en makker som jeg kunne styrketræne med, og styrketrænede 3-4-5 gange i ugen som gik utrolig godt i 6 måneder. Efter træningen stoppede vejede jeg 80kg igen, dog med meget bedre kropsbygning. Jeg havde stadig fedt på maven og omkring brystet, men ja.. jeg havde set/oplevet værre.

  Og nu kommer vi til idag. Lige efter træningen sluttede, startede et andet liv med fastfood, sodavand, alkohol, chips, chokolade osv. osv. helt indtil nu. Jeg er ikke decideret fed, ikke engang tæt på. Jeg har bare fedt på mave, hofter og brystet. Jeg er en mand og skal være ærlig og sige, at det ser utrolig dumt ud med bryster. Jeg har gennem årene prøvet at skaffe mig af med fedtet, især på brysterne men har ikke lykkedes indtil nu.

  6 måneder siden vejede jeg 92kg, og er nu nede på 80-82kg igen. Grunden til jeg vejede 92 kg er fordi jeg lige havde været på ferie, så da jeg kom hjem til danmark igen skulle tarmene renses, og blæren tømmes, så var vægten hjemme igen 🙂

  Lidt om mig selv: Jeg er som sagt snart 20 år, 184cm høj, 80kg, tynde/muskuløse ben, store/halvfede/halvmuskuløse arme/skuldrer, fed mave, og bryster og halvtykt babyface.

  De tynde/stærke ben og den overvægtige krop hænger slet ikke sammen. Det skal siges at jeg har utrolig nemt ved at tabe mig, og også tage på, for den sags skyld.

  Jeg er igang med at tabe mig igen, og det går rigtig godt indtil videre. Mit spørgsmål er hvordan jeg får fjernet fedtet på overkroppen. Jeg ved at man ikke kan punkt-forbrænde. Men som du også har skrevet til de andre, så kan kulhydrat-holdige fødevarer give fedt på maven. Hvad med brystet så? Og hofterne? Og hvad med ansigtet? Jeg vil gerne have fedtet væk så jeg kan gå i t-shirt uden at ligne Linse Kessler. Og så vidt jeg ved så er det bedst at tabe sig, før man begynder at styrketræne da dette vil give bedre markering og harmoni i kroppens hormonsystem osv. osv. Hvis du forstår. Så hvad siger du? 🙂

  Mvh. Anonym

  • Lise

   Du har sådan set svarene selv. Du skal undgå hvis mad: Sukker, mel, kartofler, hvidt brød, hvide ris, almindelig pasta etc. Spis sundt fedt far olivenolie, avocado og fisk. Få godt med proteiner i din kost fra for eksempel quinoa, der kan erstatte ris i ethvert måltid. Kigærter er også en genial kilde til at forbrænde fedt.

 40. Nikolaj

  Hej jeg er en dreng på 14 år. Jeg ved 63 og er 1,67 høj. Selvom
  Jeg vejer det som en normal 14 årig vil veje, har jeg 1 stor delle på
  Min mave. Og når jeg sætter mig bliver den til 3-4 deller. Og jeg er også begyndt så småt at få manboobs. Please hjælp :((

  • Lise

   Hej Nikolaj
   Det lyder, som om du får for meget sukker og hvidt brød i din kost. Manboobs er ganske normale i en periode i puberteten, så det ville jeg ikke bekymre mig så meget over endnu.

 41. Simone

  Hej, jeg er en pige på 16 år og jeg vil gerne tabe mig 9 kg.
  Jeg vejer 64 kg og er 1.71 i højden.

  • Lise

   Hej Simone

   Hvorfor vil du tabe dig? 64 kilo til 171 cm er bestemt ikke for meget!

   • Simone

    Det ved jeg godt men jeg er ikke tilfreds med mig vægt og min krop og det er derfor jeg gerne vil tabe mig så jeg håber at du har nogle gode råd til hvordan jeg kan tabe mig.

    • Lise

     Det vil jeg ikke bidrage til, Simone. Hvis du taber dig 9 kilo, vil du veje 55 kilo, hvilket er FARLIGT undervægtig til din højde.

     • Simone

      Nej det vil jeg ikke være hvis jeg taber mig de 9 kg vil min BMI være på 18,81 og en BMI mellem 18,5-24,9 = normalvægt

     • Lise

      Fint Simone – og held og lykke med det.

     • Lise

      Kære Simone
      En dag vil du være gammel nok til at forstå, at jeg har givet dig mere, end du kan se lige nu. Velbekomme 🙂

     • Simone

      Min alder har ingen indflydelse på om jeg har fået den hjælp jeg søger eller ej.

     • Lise

      Som jeg skrev: Du vil forstå det en dag. Hav det godt, Simone.

 42. Christina

  Hej!
  Jeg er en pige på 15 år, jeg vejer 55 kg og er ca. 163 høj. Jeg har fået bekræftet at jeg ikke er overvægtig, men jeg har en lidt stor delle på maven og når jeg sætter mig ned får jeg 3 – 4 deller. Jeg synes det er ret træls, når man har stram top på eller har bikini på.
  Jeg vil meget gerne af med min delle/deller nogenlunde, så jeg ikke er flov over at have bikini på..
  Nogle gode råd?? Er lidt desperat!

  • Lise

   Hej Christina
   Hvis du skal af med fedt lige på maven, er der kun én vej frem: Undgå det hvide! Det betyder, at du skal skære ned på (eller bedre helt undgå) sukker, hvidt brød, pasta og ris. Det er næsten rent kulhydrat, og det sætter fedtet af på maven. Spis sunde fedtstoffer som olivenolie, mandler og avocado. Og spis masser af fisk, hvis du kan lide fisk.

   Køb evt bogen “Spis maven flad”.

 43. Stina

  Hej, jeg er en pige på 13. jeg vejer 62kg og er ca.1.62 høj. jeg skal snart konfirmeres, så jeg vil gerne ned i vægt.

 44. Mike

  Hej.
  Jeg er en dreng på 17, som har prøvet lidt forskelligt på at tabe mig, men ikke lykkes. Jeg vejer ca. 94 kg og jeg er 1.80 m.
  Nogen gode råd?

 45. Edris

  Hej hvordan kunne jeg tabe mig, jeg har prøvet at spise sundt fisk salat osv.. kød jeg er en dreng på 13 år cirka 1.62 og vejer 59

 46. Bilal

  Hej, jeg er en ung dreng på 16 år.
  Jeg vejer ca. 76 og er 1.68 i højden.
  Jeg vil virkelig gerne af med fedtet på min mave og Især på min
  bagdel.
  Jeg bliver tit drillet med at min bagdel er stor osv..
  Kan du være venlig at give mig nogle gode råd hvor
  jeg kan tabe mig uden proteindrinks osv.. Bare Helt naturligt?
  Og jeg vil også tabe mig for at kunne se bedre ud og for at kunne
  passe de bukser jeg ikke kan passe nu.
  Jeg har prøvet massere af ting, men det vil bare ikke virke..

  Mvh. Bilal

  • Lise

   Hej Bilal
   Du kan for eksempel kickstarte et vægttab med slankesuppe (klik og læs om det). Og bagefter er hemmeligheden at undgå “hvid mad”. Og det er hvidt brød, sukker, pasta og ris. Du kan spise lidt grov pasta og lidt brune ris. Sørg for at få den type fedt, der hjælper dig med at forbrænde mavefedt, og det er i for eksempel olivenolie, avocado og mandler.

   Sukker er noget nær det værste – og det betyder, at du skal undgå sodavand for eksempel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *