Vægttab med Per Nielsen

posted in: Slankekure | 0

At tabe sig er jo målet for rigtigt mange mennesker – og da især for dem, der besøger denne hjemmeside. Metoderne til et vægttab er mange, og hvad der virker for nogle, virker ikke for andre. Uanset hvad: Der ER faktisk metoder til et varigt vægttab, der virker for alle uanset alder og køn. De er få, men de er der, og de er alle kendetegnede ved at være professionelt udførte og med baggrund i megen research og erfaring. Vi har testet en af metoderne, der er kendt for at have en utroligt høj virkningsgrad: Kostplan til vægttab fra den kendte Per Nielsen.

Per Nielsen er en højt uddannet ekspert i træning og ernæring, og han har udviklet et program (faktisk flere), der i en kombination af en individuelt tilpasset diæt og en ditto træning sikrer en 360 graders proces, der giver vægttab, større fysisk velbefindende og generelt bedre helbred.

Vægttabsprogram

Programmet sælges fra hans hjemmeside, og der beskrives det således:

Vægttabsprogram
Programmet fra Per Nielsen

Vi har sat to mennesker – en mand og en kvinde i fyrrerne – til at gennemføre programmet. Det gjorde vi i starten af 2014.

De fik hver deres tilpassede program baseret på de oplysninger, de indsendte til Per Nielsen. Hvert program kostede 499 kr. Vi kunne måske godt have ønsket os en mulighed for en ægtepar rabat eller lignende, men på den anden side set er programmet jo rørende billigt.

Effektiv slankekur

Egentlig er det forkert at kalde det her for en slankekur, for det er jo mere end det. Begge vores forsøgspersoner fik et motionsprogram, der tydeligt var individuelt tilpasset dem og deres situation og fysiske formåen.

For især Bente (den kvindelige deltager) var det svært i starten, for hin havde ingen forudgående erfaring med at træne, hvilket da også havde sat sine tydelige spor på hendes krop. Men hun kom i gang, og efter den første uges tid blev hun helt glad for det.

Arne derimod var vant til en vis fysisk aktivitet, men en helt forkert sammensat kost havde givet ham små 20 kilo for meget på sidebenene. Han havde det nemt med træningsprogrammet men sværere med kostplanen, der dog til sidst lykkedes for ham.

Status på slankekuren?

Efter tre måneder oprandt den store dag, hvor der skulle måles og vejes. Og lad os tage det lige ud af posen:

  • Bente gik fra 84 til 75 kilo – og en MEGET mere tonet krop
  • Arne gik fra 92 til 78 kilo – og tre livvidder ned i buksestørrelse

Men det er jo bare tørre tal. Mindst lige så interessant er det, at begge følte sig væsentligt yngre, bedre tilpas, sov bedre og havde mere energi i hverdagen.

Vi vil muligvis senere skrive en opfølgende artikel, men nu har du i hvert fald resultatet af, hvad to voksne menensker fik ud af programmet fra Per Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *